חח אדיר
זה לא שאני אשתמש בו כל רגע, זה יוציא את כל הכיף. ואני נותן לך את הרשות לעשות לי משחק יותר מאתגר מלכולם, בכל זאת לי יש כאן את הכי הרבה פוקימונים(ובנינו, גם מהסוג החזק ביותר)
"פוקדור, צא!!"
Printable View
חח אדיר
זה לא שאני אשתמש בו כל רגע, זה יוציא את כל הכיף. ואני נותן לך את הרשות לעשות לי משחק יותר מאתגר מלכולם, בכל זאת לי יש כאן את הכי הרבה פוקימונים(ובנינו, גם מהסוג החזק ביותר)
"פוקדור, צא!!"
[QUOTE=ttrrtte;1221043]אופק-אתה הולך לכיוון החדר אבל היא נעולה אתה שומע מצדה השני של הדלת את שרה בוכה ומדברת אל האייוי שלה שנמא איתה ואומרת (אתה שומע חלק מהשיחה''....... וזה לא הוגן אני שונאת להיות כלואה כאן אני לא רוצה לבלות את חיי מתחת לאדמה אני רוצה להיות חופשייה!!''[/QUOTE]
אני יגיד לשרה מאחוריי הדלת שרה אני ידבר אם אבא שלך על זה אומר לה ואלך ללן
יאיר- דרטיני [b]זוחל[/b] אל גלום ומשתמש בזעם דרקון ש מפתיעה מאוד את גלום שמשתמש בעלי תער. טורצ'יק מתקרב אל אודיש ומשתמש בלהביור שמפיל את אודיש.
אוהד-זה סתם היה עניין של מזל כי פתחתה עמ' 25 ניראה לי.... טוב מה עם הרשימה?
דיאלגה נפתס
אופק- שרה מסמיקה גם בלי שראיתה ואתה הולך ללן
סטיב- סטארלי קת מאוכזב מזה שתפסתה אותו ומספר שהוא נולד לאבא סטארפטור ולאמא אלאקאזם אז.... הוא קיבל תתכוננות מיוחדות....[/quote]
אז בגלל זה הייתה כל כך חזק הא, טוב אני מבין למה הייתה לך את המתקפה שיגור אבל איך אתה מדבר ואם אתה כבר מדבר אתה יכול לתרגם את שאר הפוקימונים שלי.
[QUOTE=ttrrtte;1221049]יאיר- דרטיני [b]זוחל[/b] אל גלום ומשתמש בזעם דרקון ש מפתיעה מאוד את גלום שמשתמש בעלי תער. טורצ'יק מתקרב אל אודיש ומשתמש בלהביור שמפיל את אודיש.
אוהד-זה סתם היה עניין של מזל כי פתחתה עמ' 25 ניראה לי.... טוב מה עם הרשימה?
דיאלגה נפתס
אופק- שרה מסמיקה גם בלי שראיתה ואתה הולך ללן[/QUOTE]
אני מספר על מה ששמעתי ללן ואומר לו שישחרר אותה אבל בזהות בדוייה
(ההתכוונתי זוחל בריצה) יופי עכשיו דרטיני תגמור את גלום בזעם דרקון ואם זה לא ינצח אותו אז שטורציק יעשה עליו הדיפה
סטיב- פשוט מאוד סבתא שלי הייתה דרגונייט,וכולם יודעים שדרגונייטים יודעים טלפתיה. ואני מנחש שכן.. אבל.... התחיל לומר סטארלי תוך כדי שהוא מסמיק אני לא יודע לדבר אטיל
אופק-לא הבנתי מה זאת אומרת זהות בדויייה?
סטיב-דרטיני גומר את גלום במכה.
[QUOTE=ttrrtte;1221053]סטיב- פשוט מאוד סבתא שלי הייתה דרגונייט,וכולם יודעים שדרגונייטים יודעים טלפתיה. ואני מנחש שכן.. אבל.... התחיל לומר סטארלי תוך כדי שהוא מסמיק אני לא יודע לדבר אטיל
אופק-לא הבנתי מה זאת אומרת זהות בדויייה?
סטיב-דרטיני גומר את גלום במכה.[/QUOTE]
שם אחר מראה אחר משהו כזה
הבנת
ווהוו!! תפסתי דיאלגה!! אני פשוט ענק! אגדי והוא שלי!! יה מן, כן! וואו!!!!! אני ענק!!! יהההה!!!!!!! אדיר!!!!!!!!! אני כל כך מאושר!!! כןןןן!!! ווהווו!!!!! יהההההה!! כן!!!! אני אוהב את עצמי! ואת סקווירטל, ודראגונייר, ודראגונייט, ודראגונייט, וגיבל, ודראגיווי, ודאנספרס, וקינגדרה, ועכשיו גם את האגדי החדש שלי... דיאלגה!!!
אחרי שאני נרגע מפרץ הזעם הזה, אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ומכריז בקול "הגיע הזמן לערוך טורניר בניכם, והמנצח יזכה בפרס! אז קדימה, התחילו בטורניר, אני השופט!"
אני מחכה לתגובה של 9 הפוקימונים שלי.
נ.ב- יש לי עוד פוקימונים שלא ציינתי? אני כבר לא כל כך זוכר...
לא קוראים לי סטיב קוראים לי ייייאאאאאאיייייייירררררר
אה וואני ממשיך בדרך
אופק-אתתה רואה ברדס ושם אותו ואז מספר ללן על מה ששמעתה,לן מתעצבן מאוד ואומר ששרה לא תצא מהבסיס לא כל עוד זה תלוי בוא!!! ובועט בך
אוהד-ציינתה את כולם ושוב מה עם הרשימה? ואתה לא יכול להשתמש בדיאלגה בקרב אתה מגן עליו זוכר?
יאיר- וואו יש לי בעיות זיכרון חח
אתה ממשיך בדרכך ופתאאום רואה וורמפל קטן
את זוכרת ש[b]לכדתי אותו בעצמי[/b] בעזרת [b]פוקדור[/b]? אז אני יכול להשתמש בו בעצם, הם רק עזרו לי להגיע אליו. ואל תדאגי, אני לא ישתמש כל שניה בדיאלגה, אני עדיין רוצה שגיבל יתפתח לגארצ'ומפ ושסקווירטל יתפתח לבלאסטויז, אני ישקיע בהם קצת עכשיו.
בקשר לרשימה אני לא יכול, אני גומר מאוחר ויש לי לוח זמנים עמוס, תמצאי משהו אחר. סליחה.
ומה התגובה של כל הפוקימונים שלי בקשר לטורניר?
יופי אאני מוציא עליו את דרטיני (איזה מתקפות יש לו חוץ מזעם דרקון?)
(אמרתי לך ססנדשרו לא יכול (מצידי אני יכול לעשות את זה רק אני לא יודע מאיפ להביא את התמונות.))
בייליף תישתמשי בעלים קסומים
בסחרור ואחרי זה שלי תער בכל הכח!
[QUOTE=ttrrtte;1221058]אופק-אתתה רואה ברדס ושם אותו ואז מספר ללן על מה ששמעתה,לן מתעצבן מאוד ואומר ששרה לא תצא מהבסיס לא כל עוד זה תלוי בוא!!! ובועט בך
אוהד-ציינתה את כולם ושוב מה עם הרשימה? ואתה לא יכול להשתמש בדיאלגה בקרב אתה מגן עליו זוכר?
יאיר- וואו יש לי בעיות זיכרון חח
אתה ממשיך בדרכך ופתאאום רואה וורמפל קטן[/QUOTE]
אני אבעט בו חזרה וישאל אותו למה הוא עשה את זה
אוהד-אסור לך להשתמש בדיאלגה אתה לא מוציא אותו מהפוקדור אסור!
יאיר-מה זאת אומרת? ואתה לא צריך תמונות רק שמות ומתקפות עם תעשה אתזה תגיד לי איזה פוקימון התפתחות ראשונה אתה רוצה ואתן לך ביצה של מי שבחרתה
ייש לו-זעם דרקון,נשיכה,דחיפה קרן על
ג'ק-ביילי משתמשת בעלים קסומים ועלי תער שמפספסים!
אופק- לן יצעק מכאב ויומר שא אחד לא יגיד לו איך לטפל בביתו ואז לוקח שוט ואזיקונים
לא נורא תנסי ותיסתובבי באוויר למטה ותנסי להשתמש בסופת עלים
בכל הכח שלך
תעדכני את בייליף בבקשה
למה? זה מבאס...
טוב לפחות יש לי עוד דרקון
ואחרי שאני אגמור את המשימה אוכל להשאיר את דיאלגה אצלי?
תרשמי לי מה התגובה של 8 הפוקימונים האחרים שלי בקשר לטורניר
[QUOTE=ttrrtte;1221067]אוהד-אסור לך להשתמש בדיאלגה אתה לא מוציא אותו מהפוקדור אסור!
יאיר-מה זאת אומרת? ואתה לא צריך תמונות רק שמות ומתקפות עם תעשה אתזה תגיד לי איזה פוקימון התפתחות ראשונה אתה רוצה ואתן לך ביצה של מי שבחרתה
ייש לו-זעם דרקון,נשיכה,דחיפה קרן על
ג'ק-ביילי משתמשת בעלים קסומים ועלי תער שמפספסים!
אופק- לן יצעק מכאב ויומר שא אחד לא יגיד לו איך לטפל בביתו ואז לוקח שוט ואזיקונים[/QUOTE]
אני יוציא את ביליי ואגיד לה להשתמש בעלי תער על השוט והאזיקונים
אין לי בעיה לעשות את זה ואני רוצה ביצה של סמווצום ([url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/238.shtml[/url])
אוהד- תזכיר לי איזה טורניר?
ג'ק-
ביקשתי מיאיר להכין לי את הרשימה ברגע שהיא תהיה אצלי יעדכן רוב הסיכויים שזה יהיה עוד יומיים-שלושה.
יאיר-סבבה תוך כמה זמן תוכל לעשות את זה?
אופק-לן המופתע שואל למה עשיתה את זה? ואומר שכך הוא מעניש את שרה ועם הייתה רואה את הגב שלה הייתה מבין זאת.
ומהה אם המישחק בינתיים!!
טוב יופי עכשיו איפה היינו? אה איזה מתקפות יש לדרטיני חוץ מזעם דרקון?
אני מוציא את כל ההפוקימונים שלי(חוץ מדיאלגה) ומכריז "אני מכריז על טורניר שיתקיים בניכם! בהתחלה יהיו 4 זוגות של ראש בראש, אחרי שיהיו 4 מנצחי, הם יתחרו בקרב זוגות שניים על שניים, ושני המנצחים יתמודדו אחד מול השני! המנצח יקבל פרס מיוחד!
***למה סקווירטל וגיבל עוד לא מתפתחים??
[QUOTE=ttrrtte;1221074]אוהד- תזכיר לי איזה טורניר?
ג'ק-
ביקשתי מיאיר להכין לי את הרשימה ברגע שהיא תהיה אצלי יעדכן רוב הסיכויים שזה יהיה עוד יומיים-שלושה.
יאיר-סבבה תוך כמה זמן תוכל לעשות את זה?
אופק-לן המופתע שואל למה עשיתה את זה? ואומר שכך הוא מעניש את שרה ועם הייתה רואה את הגב שלה הייתה מבין זאת.[/QUOTE]
אני יומר לו שהוא לא צריך להעניש ככה
ג'ק-
ביילי משתמשת בעלי תער שפוגעים ואתה מנצח!!
יאיר-כתבתי לך תסתכל מעלה
אוהד-אתה בקושי משתמש בהם למה שיתפתחו? חח הטורניר שלך מתחיל
אופק-לן יומר ''מי אתה שתחליט בשבילי? ובאמת מעניין מי אתה'' יאמר לן ויתקרב כדי להסיר את הברדס ממך
כל הכבוד
תישתמשי בעלים קסומים על הפוקמון הבא
[QUOTE=ttrrtte;1221053]סטיב- פשוט מאוד סבתא שלי הייתה דרגונייט,וכולם יודעים שדרגונייטים יודעים טלפתיה. ואני מנחש שכן.. אבל.... התחיל לומר סטארלי תוך כדי שהוא מסמיק אני לא יודע לדבר אטיל
מה זה אטיל?
טוב בואו נעשה קרבות, טורצ'יק אתה תהיה נגד סטארלי ואיווי אתה תהיה נגד כאסכון.
תלוי כמה פוקימונים אני צריך לעדכן
ואני צריך להביא את המתקפות או שאת אומרת לי איזה מתקפות לשים?
ג'ק- ביילי משתמשת במקום בעלים קסומים ב.. קרן סולארית!!! והפוקימון מתעל מיד
סטיב- סטארלי אומר בביישנות שאטיל זאת שפת פוקימוני האש. הפוקימונים מתייצבים בעמדתם.
איר-פשו תראה מה מעודכן בד ותכתוב עם ש חדש ומה מתקפותיהם
[QUOTE=ttrrtte;1221080]ג'ק-
ביילי משתמשת בעלי תער שפוגעים ואתה מנצח!!
יאיר-כתבתי לך תסתכל מעלה
אוהד-אתה בקושי משתמש בהם למה שיתפתחו? חח הטורניר שלך מתחיל
אופק-לן יומר ''מי אתה שתחליט בשבילי? ובאמת מעניין מי אתה'' יאמר לן ויתקרב כדי להסיר את הברדס ממך[/QUOTE]
זוז ממני אגיד לו
כל הכבוד בייליף
ניצחתי במכון?
בסקווירטל אני דווקא משתמש הרבה
אני צופה בטורניר וקורא "הקרבות הראשונים יהיו בין:
סקווירטל לדראגיווי
דראגונייט לדראגונייר
דאנספארס לדראגונייט
גיבל לקינגדרה
התחילו בקרבות!
תרשמי לי סיקור קצר על כל קרב בבקשה
ולשלוח לך את זה בהודעה פרטית?
אופק- לן יתעצבן מאוד וינסה לכבול את ידך באזיקונים.
ג'ק-כה
אוהד-לבחור את המתקפות לבד?
יאיר-כה
כן בכל זאת הם נלחמים בלי הוראות ממני אז תעשי מה שבא לך
אני יוצא מהמכון אם התג החדש וחושב אם ללכת ללן לקבל
משימה כלשהיא
סבבה כל סוף יום אני ישלח לך
[QUOTE=ttrrtte;1221090]אופק- לן יתעצבן מאוד וינסה לכבול את ידך באזיקונים.
ג'ק-כה
אוהד-לבחור את המתקפות לבד?
יאיר-כה[/QUOTE]
אני יגיד לביילי קרן על על האזיקונים
סטיב- סטארלי אומר בביישנות שאטיל זאת שפת פוקימוני האש. הפוקימונים מתייצבים בעמדתם.
אולי טורצ'יק יכול ללמד אותך, טוב בינתיים אתה יכול לתרגם את כאסכון ואיווי.