תודה תודה
איתי בסדר ואיתך?
Printable View
תודה תודה
איתי בסדר ואיתך?
בסדר.
עוד מעט הולך לעל האש, אצל סבא וסבתא שלי.
חח, תמיד כשאני רואה ת'כינוי שלך אני מיד חושב שזה אבי [מנהל פורום ספורט לשעבר לפני משה, ובכללי אני מאמין שאתה יודע על מי אני מדבר].
לא יודע, הכינוי מזכיר לי חח
אז מה חדש? :wink:
למה הכינוי מזכיר לך אותו,Aporia הוא דמות מיוגי הו פייב דיס
חח אין לי מושג למה.
זה לא נראה לי קשור לספורט
[quote=Aporia;1225906]זה לא נראה לי קשור לספורט[/quote]
אמרתי שזה מזכיר לי אותו, לא שזה קשור לספורט חח
אבל למה זה מזכיר לך?
אני אצל סבתא זה למה לא עניתי, שאחזור אהיה אתכם קצת היום אם תרצו.
ה-psp שלי פרוץ!!!
יפה :) אני החלטתי , עשיתם לי חשק לחום הזה של משפחת הפורום, אני ממש בקרוב אחזור ובגדול :d
ברוך השב עומר!
חח תודה :) את האמת פרשתי מסיבה אחת, והוכחתם לי שהיא לא נכונה. להגיד לך מהי?
נו תגיד? אני במתח
חשבתי שאני לא מספיק טוב, שיש מישהו שינה יותר טוב מימני והעדפתי שלכם יהיה טוב מאשר שלי יהיה דרגה. בשבילי ניהול זה לא דרגה, זה כבוד.
האמת,אני חושב שניהול זה אחריות קודם כול,אחרי זה כבוד ואז דרגה
חזרתי
משהו שרבים ממנהלים ופקחים. אמרו לי פה זה שזו התנדבות, ולא יכולים להגיד לך מה זה בשבילך. הם טועים לדעתי, אני עוד מדבר עם היטמן ועוד כמה מנהלים עם ניסיון אבל לדעתי אני בעמדה מיק טובה להתנגד. מה אתה חושב בקשר לסיבת הפרישה שלי?
תראה לא היית חייב לפרוש,היית יכול לפרוש מניהול הבנת?
אבל הרגשתי .. שלא מגיע לי להישאר.. זה למה עכשיו שאני חוזר אני אשקיע. שיהיה לי מגיע! אני גם מתחיל לשחק יוגי הו אונליין. פעם גם שיחקתי במציאות. תוכל לעזור לי עם זה?
באונליין אני ממש לא מבין,אם אתה צריך עזרה ב-wc 2011 יש נושא רשמי ובזה אני מומחה [סיימתי את המשחק 10 פעמים]
עומר תתחיל לשחק בדואלינג נטוורק
אז מה אתם עושים עם הדקים האלה שאתם מדברים עליהם?
איזה מאיתנו עומר אני או עומר אלמנט?
עומר שף ליתר דיוק, ודניס אני אתחיל אם תבטיח לי קרב אחרי שאסיים דק ריאשון
[quote=Element;1225952]אז מה אתם עושים עם הדקים האלה שאתם מדברים עליהם?[/quote]
נלחמים,ומנסים לנצח,זה ברור?
אלמנט
הבנתי
שמתם לב שההקדשות זה מפעל קטן לתגובות?
[quote=Element;1225954]עומר שף ליתר דיוק, ודניס אני אתחיל אם תבטיח לי קרב אחרי שאסיים דק ריאשון[/quote]
אני מבטיח
תודיעו לי למה אני רוצה לראות את הקרב
אני עכשיו פותח משתמש, תוכלו לעזור לי קצת ? דניס במשחק עצמו (כאילו הדואלינג נטוורק) ועומר בחפיסה?
אם יש בעיה אני אשמח לעזור
מחמיא לי שאתה רוצה שאני אבנה לך דק
סתכל על הדק הזה [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=45290[/URL]זה אחד הדקים היותר טובים שלי,
אני אחזור אח"כ , אני עכשיו במפת חידות במיינקראפט עם חברים :] אני ממליץ לכם על מיינקראפט. עוד מעט חוזר.
אוקיי
דניס תגיד אם מישהו מעתיק מ''ת מפורום אחר,ואני שולח את זה למנהלי חת''ם עם הוכחה [זאת אומרת קישור לפורום המתחרה עם סיבה למה אני עושה את זה כמובן] אני אמור לקבל עונש?
לא נראלי
איפה אפשר לקנות את האופנוע הזה שדיברת עליו?
הגמא?
יש למעלה חנות אופנועים,חפש אותו הוא עולה לא יותר מ-1000dp הג'אנק מהיר אבל מכה אחת והוא נדפק.
אחרי המשחק אפשר להשיג אופנועים הרבה יותר קטלניים.
מי רוצה נגדי בtcg של פוקימון?
יש לי אותו כבר, אבל אני לא מצליח לנצח..
אני בכיף,אבל בתנאי שזה קשור איכשהו ליוגי הו