-
-
עאלק לך המסתקרנים לבדיחה הלא מצחיקה מההתחלה בה"פ
-
דרגו או לא דרגו
אתה נהיה נוב עד שארית ימי חייך
-
אז זאת התגובה האחרונה שלי לנושא הזה
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284821]אהמניראהמ
דד"א, מה חשבון הסקייפ שלך?[/QUOTE]
shariz1234.
אני לא ידעתי מי יקח את המשחק, אם למשל כמו אביזי היו לוקחים את המשחק, לא היה לי בעיה.
ד"א עומר- חשבון סקייפ יש לי כבר נראה לי 9 שנים. אני פשוט עכשיו מצאתי וכתבתי לו שיפור שבגללו אני יכול לדבר בסקייפ.
-
לא אומרים 'לנושא הזה' אומרים 'בנושא הזה'
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284811]וזה עוד ממשיך?[/QUOTE]
בעיקר ספרי הרשומות או הרשומות האבודות.
למרות שראיתי לא מזמן המשך שמגיע מיד אחרי ש...[SPOILER]מחזירים את האלים ופלאדין מוותר על מקומו על מנת להוריד את טאקיסיס ממדרגת אלה בגלל כל מה שהיא עשתה.
ודרך אגב, בסדרה אחרת של מרגגרת וויס וטריסי היקמן, שנקראת "שער המוות" מופיע קוסם בשם "זיפנב" והוא נשמע ממש כמו הקוסם "פיזבן" אשר הוא היה אחד מהתגלמויותיו של פאלדין בקירין. זיפנב גם אומר שהוא בעבר היה אל, לא שמאמינים לו.
אבל מה שמעניין זה שפאלדין לא בחר בצורה של פיזבן כאשר הוא וויתר על דרגת אל, לכן מוזר ששם הוא שוב פיזבן בשם בדוי...[/SPOILER]
-
למה הייתי חייב לנפול על המבחן הסופר קשה של מד"ח דווקא יום לפני המבחן? דווקא כדי לאבד את כל הבטחון??
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1284968]למה הייתי חייב לנפול על המבחן הסופר קשה של מד"ח דווקא יום לפני המבחן? דווקא כדי לאבד את כל הבטחון??[/QUOTE]
*לפול.
גזרת חפ"נ, נ' נופלת.
אלו שלומדים את זה עכשיו, תגידו תודה כי זה עוד חומר קל, אתם עוד תבינו כשתלמדו על גזרת נעו"י.
-
עדיין לא הגבת -.-
אם אתה רוצה לפרוש תגיד לי אל תחכה שאוציא אותך על אי הגבה
-
[quote=HyperNoob;1284973]*לפול.
גזרת חפ"נ, נ' נופלת.
אלו שלומדים את זה עכשיו, תגידו תודה כי זה עוד חומר קל, אתם עוד תבינו כשתלמדו על גזרת נעו"י.[/quote]
אני יודע, אך במיקודית שלי משנה שעברה כתוב שבמקור הנטוי ה-נ' עדיין מופיע, ושלנפול זו הצורה הנכונה. אבל זה כבר מפוצץ את המוח...
-
[QUOTE=LordAbizi;1284976]אני יודע, אך במיקודית שלי משנה שעברה כתוב שבמקור הנטוי ה-נ' עדיין מופיע, ושלנפול זו הצורה הנכונה. אבל זה כבר מפוצץ את המוח...[/QUOTE]
לא זאת לא הצורה הנכונה.
אולי היה כתוב שם שבמקור זאת [B]הייתה[/B] הצורה הנכונה, דבר שהוא שטות מוחלטת, אלא אם מקור העברית החלה לפני העברית עצמה.
-
[quote=NightWalker;1284977]אני לא מבין...איך יש ילדים שלא מתעניינים בחדשות? שאומרים שלא אכפת להם מה קורה בחוץ...הם כאלו אנוכיים..חושבים רק על עצמם =\[/quote]
גם אני כזה. שיעשו מה שרוצים כל שאר העולם, אני חי בעולם המתמטי שלי, ומצידי שהעולם יתפוצץ.
@HyperNoob,
אבל נראה לי גם שברומח הדרקון ראיתי את הביטוי "מט לנפול" איפשהו.
-
[QUOTE=Sire Despair;1284971]מישהו רוהצ שרשור?[/QUOTE]
אני [B][COLOR="White"]לא[/COLOR][/B] [COLOR="White"]נראה לך? בטח שאני כן D=
[/COLOR]
[QUOTE=NightWalker;1284977]אני לא מבין...איך יש ילדים שלא מתעניינים בחדשות? שאומרים שלא אכפת להם מה קורה בחוץ...הם כאלו אנוכיים..חושבים רק על עצמם =\[/QUOTE]
אני לא בגיל חשוב על זה... אני מעדיף לא להתעסק בזה...
-
[QUOTE=DarkTiger;1284974]עדיין לא הגבת -.-
אם אתה רוצה לפרוש תגיד לי אל תחכה שאוציא אותך על אי הגבה[/QUOTE]
הגבתי.
אגב-משהו שאולי תרצה לדעת. אני מפרק את האקסמן טים,ופותח קבוצה חדשה.
עריכה-על מה בא לך מגל?
-
[QUOTE=NightWalker;1284977]אני לא מבין...איך יש ילדים שלא מתעניינים בחדשות? שאומרים שלא אכפת להם מה קורה בחוץ...הם כאלו אנוכיים..חושבים רק על עצמם =\[/QUOTE]
הי הי! זה ממש לא קשור. יש כאלו שלא מתעניינים בחדשות בגלל שהם פשוט לא מצליחים להישאר מעודכנים מסיבות שנות (לדוגמא, הזיכרון שלי לא מקטלג מידע, ואפילו זיכרונות לפי זמנים, אם אני רוצה להיזכר מתי דבר מסויים קרה, אני אצטרך להיזכר מה היה מסביב כדי לשער מתי זה היה, אולי אם אותו דבר קרה בחג אני אולי אצליח לזכור את זה שזה היה בחג, אבל לגבי שנה, אין מצב...), לכן הם פשוט לא מנסים להתעדכן וממילא זה כבר לא מעניין אותם...
-
[quote=NightWalker;1284980]לא אכפת לכם שאנשים נרצחים לכם מול העיניים? שכל המדינות מאשימות אותנו במעשים שאנחנו לא עשינו?
לא אכפת לך שכל פעם טילים עפים ממדינות ערב ורוצחים את העם שלך?[/quote]
אני בעד ההכחדה של המין האנושי. זה טוב שאנשים מתים, כי אם המין האנושי יתרבה עד בלי קץ הוא יתחיל להלחם בעצמו כי לא יהיה אוכל לכולו. לכן זה חיוני להקטין את האוכלוסייה. ומעבר לזה, המתמטיקה מכילה אמת שאינה תלויה במציאות, ולכן לא משנה מה המציאות, המתמטיקה עדיין תשאר נכונה. לכן היא אמת ראויה יותר להתעניין בה מאשר השטות שקוראים לה "מציאות".
-
[QUOTE=Sire Despair;1284983]הגבתי.
עריכה-על מה בא לך מגל?[/QUOTE]
באמת?
על מה שבא לך D=
-
[QUOTE=Sire Despair;1284983]הגבתי.
עריכה-על מה בא לך מגל?[/QUOTE]
אולי אני הייתי רוצה לדעת על זה.
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284987]באמת?
על מה שבא לך D=[/QUOTE]
רוצה לחשוב על שילוב של כמה דברים :)?
וכן. אני מקים קבוצה די דומה,אבל שונה.
אקוואקס-ברור שהיית יודע. אני עוד אל בטוח בכלום....
-
[QUOTE=Sire Despair;1284989]רוצה לחשוב על שילוב של כמה דברים :)?
וכן. אני מקים קבוצה די דומה,אבל שונה.
אקוואקס-ברור שהיית יודע. אני עוד אל בטוח בכלום....[/QUOTE]
ברור :)
-
[quote=NightWalker;1284986]לא נורא,כשתתבגר אולי תצליח להבין אותי...את הכוונה שלי...[/quote]
יש אנשים שמצליחים לחיות ללא קשר למציאות. אנשים כאלו אני מעריך. זו השאיפה שלי, להתרחק מהמציאות במידת האפשר, ולעסוק באמת שהיא מעל למציאות.
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284993]ברור :)[/QUOTE]
בן 10 עם עוד משהו?
-
[QUOTE=Sire Despair;1284996]בן 10 עם עוד משהו?[/QUOTE]
יש לי רעיון למשהו בה"פ
-
[quote=NightWalker;1284995]ויש אנשים שמדברים הרבה שטויות או חיים בעולם בועה משלהם...
תצא מהבועה שלך ותחזור למציאות[/quote]
למה שאני ארצה לעשות דבר כזה??? המציאות מלאה בשקרים ובשטויות חסרות ערך, ואני מעדיף להתרכז באמת שהיא מעל המציאות!!! גם אם האנושות תכחד, 2 עדיין ישאר ראשוני!!! לאמיתות שכזו יש עצמה אדירה!!! זה לא קשור לגודל האוכלוסייה בעולם, לא קשור לאיומים של אחמדיניג'ד, ולא קשור לתכנית הכלכלית של ארופה!! לכן זו אמת אדירה וחזקה, שגדולה יותר מכל שטות יומיומית שתוכל להציב מולי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1284994]יש אנשים שמצליחים לחיות ללא קשר למציאות. אנשים כאלו אני מעריך. זו השאיפה שלי, להתרחק מהמציאות במידת האפשר, ולעסוק באמת שהיא מעל למציאות.[/QUOTE]
הדרך היחידה לחיות באמת שהיא מעל למציאות, היא דרך המציאות עצמה.
-
גלעד, אתה צריך לתקן משהו בחתימה שלך; מעולם לא היית גלעד2009, היית גלעד2011, שזה הגיוני, נרשמת ב2011
-
[quote=NightWalker;1285002]אביזי אתה מדבר הרבה שטויות...[/quote]
או שאתה מאוד צר-מוח...
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1285003]גלעד, אתה צריך לתקן משהו בחתימה שלך; מעולם לא היית גלעד2009, היית גלעד2011, שזה הגיוני, נרשמת ב2011[/QUOTE]
אתה צודק, זה סוג של הרגל ה 2009...
-
-
מי שיש לו סקייפ, אתם מתכתבים בו או מדברים?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1285010]מי שיש לו סקייפ, אתם מתכתבים בו או מדברים?[/QUOTE]
מתכתבים, המיקרופון שלי התקלקל :um_face:
-
-
דווקא יש, בבית של מישהו אחר
-
לא רשמת שאתה לא מגיב יותר בנו"ד הזה?
-
איתי,סתכל בנושאים שלי בפורום יוגי הו ותגיב,פליז
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1285018]איתי,סתכל בנושאים שלי בפורום יוגי הו ותגיב,פליז[/QUOTE]
ראיתי אתה משקיע מאוד בטוח תהיה מנהל
[QUOTE=DarkTiger;1285017]לא רשמת שאתה לא מגיב יותר בנו"ד הזה?[/QUOTE]
התכוונתי לנושא ההוא
-
אוקיי
אני אעשה את זה מחר כי אני דיי עייף..
-
אני במקומך הייתי מתפלל שלא אהיה מנהל