[quote=מאסטר ליאון;1304052]אביזי תגיב ועומר תודה[/quote]
אני לא יודע, יש לי 4 משחקים מחכים בתור, ועוד נושא האימוץ ההוא, אבל זה שתי שניות לגמור איתו... אז למישהו מבין 4 המשחקים אני בטוח לא אענה...
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1304052]אביזי תגיב ועומר תודה[/quote]
אני לא יודע, יש לי 4 משחקים מחכים בתור, ועוד נושא האימוץ ההוא, אבל זה שתי שניות לגמור איתו... אז למישהו מבין 4 המשחקים אני בטוח לא אענה...
[quote=מאסטר ליאון;1304045]בהתחלה חשבתי שזה השם של המכשירים האלה שהם שמים(האלה שמכסים את העין) ואז גילית שזה בעצם:(בספוילר למי שלא ראה)
[spoiler]השילוב של אסטרל ויומה, עדיין לא הבנתי כי לא היה לי זמן לצפות בכמה פרקים: אסטרל מת לנצח? או חזר לחיים?[/spoiler][/quote]
הערה למה שכתבת.
[spoiler]שכחת תקטע שיומה ואסטרל הופכים לסופר סאייה.[/spoiler]
אמרתי ההופכים ל[COLOR=yellow]זקסל [/COLOR]
[QUOTE=LordAbizi;1304054]אני לא יודע, יש לי 4 משחקים מחכים בתור, ועוד נושא האימוץ ההוא, אבל זה שתי שניות לגמור איתו... אז למישהו מבין 4 המשחקים אני בטוח לא אענה...[/QUOTE]
ששלי לא יחכה כי הבטחתי שהוא יגמר מהר
[quote=מאסטר ליאון;1304058]ששלי לא יחכה כי הבטחתי שהוא יגמר מהר[/quote]
קודם כל זה לא קשור אליי ההבטחות שאתה עושה.
דבר שני, מההכרות שלך איתי, האם אתה באמת חושב שזה שאני אגיב היום או מחר באמת ישנה משהו בזמן שיקח לך לקבל אישור...?
@Uzumaki Naruto
פרמוטציה של עצמים היא בסך הכל שינוי הסדר שלהם.
למשל, הסדרה
9, 3, 1, 2, 10
מתקבלת מהסדרה
3, 1, 10, 9, 2
על ידי שינוי סדר (הכי ימני עובר ללפני האחרון, השני עובר להתחלה, השלישי עובר לשני, הרביעי עובר לסוף).
זו סוג של פרמוטציה.
אז כדי להבין למה מתאים ל"נבו100" להיות "נבו", צריך לחשוב על פרמוטציה מתאימה.
חזרתי!!
תתחדש על הניק
[QUOTE=LordAbizi;1304061]קודם כל זה לא קשור אליי ההבטחות שאתה עושה.
דבר שני, מההכרות שלך איתי, האם אתה באמת חושב שזה שאני אגיב היום או מחר באמת ישנה משהו בזמן שיקח לך לקבל אישור...?[/QUOTE]
כן שחר זה הניק הישן שלו
הלכתי לאכול ואחזור מאוחר יותר
ביי איתי
מה העמית,חזרת לניק הישן שלך?תתיישן Xd
[QUOTE=Kaiser;1304057]אמרתי ההופכים ל[COLOR=yellow]זקסל [/COLOR][/QUOTE]
לא מבטים תX
יאי בעוד 15 שעות ו40 דקות בערך יצא הפרק הראשון של הספין אוף של נארוטו שיפודן.בקיצור ב6 בערב (שעון יפן). אצלנו זה 10 בבוקר אם אני לא טועה.
יופי עוד 3 דקות יוצא זטמן ביפן.מקווה שהתרגום .לא יקח הרבה זמן.
[quote=monster;1304070]לא מבטים תX
יאי בעוד 15 שעות ו40 דקות בערך יצא הפרק הראשון של הספין אוף של נארוטו שיפודן.בקיצור ב6 בערב (שעון יפן). אצלנו זה 10 בבוקר אם אני לא טועה.
יופי עוד 3 דקות יוצא זטמן ביפן.מקווה שהתרגום .לא יקח הרבה זמן.[/quote]
אגב, הפרקים הבאים בנארוטו הם פילרים נכון?
והאם לכבוד הספין אוף הזה היו הROCK LEE SILLY CHRONICLES בסוף הפרקים?
[QUOTE=LordAbizi;1304071]אגב, הפרקים הבאים בנארוטו הם פילרים נכון?
והאם לכבוד הספין אוף הזה היו הROCK LEE SILLY CHRONICLES בסוף הפרקים?[/QUOTE]
אני לא בטוח שכל הפרקים היו 100% פילירים יש סיכוי שהיו חלקים לא פילירים.
כן זזה הקדמה לספין אוף.
[quote=monster;1304072]אני לא בטוח שכל הפרקים היו 100% פילירים יש סיכוי שהיו חלקים לא פילירים.
כן זזה הקדמה לספין אוף.[/quote]
אז זה בטח יהיה גרוע יותר מפילרים, כי זה יהיה עוד פעם אלף תמונות של נארוטו וססקה כילדים שהם מתחרים זה בזה ואז נהיים חברים ואז ססקה בורח...
אלוהים אדירים, במה חטאתי שמגיעים לי עוד 26 פרקים כאלה???
מה קורה?
[QUOTE=LordAbizi;1304074]אז זה בטח יהיה גרוע יותר מפילרים, כי זה יהיה עוד פעם אלף תמונות של נארוטו וססקה כילדים שהם מתחרים זה בזה ואז נהיים חברים ואז ססקה בורח...
אלוהים אדירים, במה חטאתי שמגיעים לי עוד 26 פרקים כאלה???[/QUOTE]
הודיעו שהפילירים היו רק לאורך חודש אפריל. אז היו רק 4 פרקים ואז חוזרים לעלילה הרגילה.
איזה מזל שזה לא 26 פרקים.
מה?? איך הם ניצחו את קילר בי? הוא אמור לחיות ולאמן את נארוטו לא?
עד מתי יתרגמו את זה?
[quote=Uzumaki Naruto;1304079]מה?? איך הם ניצחו את קילר בי? הוא אמור לחיות ולאמן את נארוטו לא?[/quote]
קילר בי הרבה יותר חכם משהוא נראה. נסתפק בזאת בינתיים.
אגב, ראית את מה שכתבתי לך קודם? (בנוגע למה זה פרמוטציה)
[quote=LordAbizi;1304071]אגב, הפרקים הבאים בנארוטו הם פילרים נכון?
והאם לכבוד הספין אוף הזה היו הROCK LEE SILLY CHRONICLES בסוף הפרקים?[/quote]
האמת הפרקים הבאים די לא פילרים כי יש שם נראה לי הרבה דברים שהופיעו כבר ורק מצרפים שם עוד על העבר שלהם,
הם עושים את זה בגלל שיש 10 שנים לאנימה של נארוטו.
חזרתי.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1304079]מה?? איך הם ניצחו את קילר בי? הוא אמור לחיות ולאמן את נארוטו לא?[/QUOTE]
אם אתה רוצה לדעת איך,אז קרא תספוילר שמכיל ספוילר.
[SPOILER]קילר בי לא מת.אתה תבין למה בעוד מס' פרקים.[/SPOILER]
עומר לא ידוע,אבל אני מקווה שיתרגמו את זה כמו את נארוטו. הפרק יוצא בערך תוך 5 שעות אולי יותר מתורגם לאנגלית מרגע ששודר ביפן.
[quote=SportMan;1304083]האמת הפרקים הבאים די לא פילרים כי יש שם נראה לי הרבה דברים שהופיעו כבר ורק מצרפים שם עוד על העבר שלהם,
הם עושים את זה בגלל שיש 10 שנים לאנימה של נארוטו.
חזרתי.[/quote]
"עוד מהעבר שלהם" = פרק שלם שבו יש נארוטו כילד שכל העולם רע לו, ויש את ססקה שהוא מוצלח, ונארוטו רואה את ססקה ורוצה להיות יריב שלו, ואז נהיים חברים ויריבים.
היו על הנושא הזה בערך 12[SIZE=5]א [/SIZE][SIZE=2]פרקים.[/SIZE]
[quote=LordAbizi;1304086]"עוד מהעבר שלהם" = פרק שלם שבו יש נארוטו כילד שכל העולם רע לו, ויש את ססקה שהוא מוצלח, ונארוטו רואה את ססקה ורוצה להיות יריב שלו, ואז נהיים חברים ויריבים.
היו על הנושא הזה בערך 12[SIZE=5]א [/SIZE][SIZE=2]פרקים.[/SIZE][/quote]
אני מתכוון מבחינת אירועים, ברור שהעלילה תהיה כמו פרקים 129-135 בנארוטו הרגיל (עוד פרקים שאני לא זוכר, אולי הפגישה הראשונה של נארוטו וסאסקה בשיפודן).
אוקיי,תגיד לי כשהוא יצא טוב?
[QUOTE=Kaiser;1304088]אוקיי,תגיד לי כשהוא יצא טוב?[/QUOTE]
ככול הנראה אני אפרסם על זה נושא בפרום אנימה.
שיט, הגעתי לפילרים..
אוקיי
אם זה יהיה מבוסס על המנגה זה הולך להיות מצחיק ומטומטם
מה קורה?.
לפי המנגה לרוק לי מתאים הכינוי 'הנינג'ה המעתיקה' [הכינוי של קאקאשי]
[QUOTE=SportMan;1304092]מה קורה?.[/QUOTE]
מי זה השחקן כדורגל בשקל הזה?
[quote=ACMilaneZi;1304094]מי זה השחקן כדורגל בשקל הזה?[/quote]
האמת אתה קשור לליגה שלך (אם אתה רוצה רמז),
עכשיו אני מתחיל עם הקשים ולא המוכרים.
אני לא מאמין,יש לי לוסט:o
[QUOTE=SportMan;1304098]האמת אתה קשור לליגה שלך (אם אתה רוצה רמז),
עכשיו אני מתחיל עם הקשים ולא המוכרים.[/QUOTE]
כשאני מתחיל להשתתף אתה מתחיל עם הקשים :cry:
אוף מחר אני בתגבור במתמ' מתשע עד אחת בצהריים :cry:.
[QUOTE=SportMan;1304102]אוף מחר אני בתגבור במתמ' מתשע עד אחת בצהריים :cry:.[/QUOTE]
אני הייתי היום מ9 עד 1 במת' אבל בסוף לא היה אז הלכתי לאחרים.
[quote=ACMilaneZi;1304104]אני הייתי היום מ9 עד 1 במת' אבל בסוף לא היה אז הלכתי לאחרים.[/quote]
יש לי עבודה במתמ' של 29 תרגילים וסיימתי בינתיים 8,
ועוד יש לי מיני מתכונת בהיסטוריה אחרי החופש.
[QUOTE=SportMan;1304102]אוף מחר אני בתגבור במתמ' מתשע עד אחת בצהריים :cry:.[/QUOTE]
לי יש מחר תגבור במתמ' מרבע ל12 עד 2 בצהריים-איזה סבל.
[quote=monster;1304107]לי יש מחר תגבור במתמ' מרבע ל12 עד 2 בצהריים-איזה סבל.[/quote]
זה סבל גדול, המציאו את המתמ' בגלל זה, כדי לגרום לתלמידים לסבול,
כי אתה צריך מתמ' עד כיתה ו' בחיים, מכיתה ז' אתה לא צריך לחיים (נעלמים וכל אלה).
[QUOTE=SportMan;1304108]זה סבל גדול, המציאו את המתמ' בגלל זה, כדי לגרום לתלמידים לסבול,
כי אתה צריך מתמ' עד כיתה ו' בחיים, מכיתה ז' אתה לא צריך לחיים (נעלמים וכל אלה).[/QUOTE]
.בפיזיקה הבנתי שצריך לדעת פרובולות זה יעזור לך בצבא או באנגרי בירדסXD.
אבל כן רוב מה שלומדים במתמטיקה לא יעזור בחיים.
ולי מחר יש מפגש בפונקציות מרוכבות. איזה אושר. (המפגש כנראה יהיה על יחידות 9-10, וככל הנראה הוא יתלהב מפונקציות גמא וזטא וכל האלה. מפגשים של מרוכבות זה תמיד כיף)
מצחיק שאתם אומרים שמתמטיקה לא עוזרת בחיים, ובכל זאת משתמשים במחשב. (חלוצי הדרך בתחום מדעי המחשב היו מתמטיקאים!)