אתה מדבר על אדוונסצ'ר 01?
אתה כבר בדארק מאסטרס ארכ?
Printable View
אתה מדבר על אדוונסצ'ר 01?
אתה כבר בדארק מאסטרס ארכ?
משהו אחד קטן:
[SPOILER]
\
[SIZE="7"][B][I][U][I][U][B][U][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="Tahoma"][FONT="System"][FONT="Impact"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]וואן פיס אדיר וצ'ופר יותר קול משהוא נראה! יאללה,מקימים קבוצת סגידה![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/B][/U][/I][/U][/I][/B][/SIZE][/SPOILER]
לא ממש מאמינים לך שאתה רואה אנימות שאתה אומר שאתה רואה,רק שתדע.
[QUOTE=Death The Kid;1321807]לא ממש מאמינים לך שאתה רואה אנימות שאתה אומר שאתה רואה,רק שתדע.[/QUOTE]
יודע,בעיה שלהם
הנה שאלה מנארוטו,מה זה "1000 ציפורים"?
אם אתה עונה על זה נכון,אז אתה דובר אמת
אם אתה לא עונה נכון,אתה יוצא שקרן שסתם מחפש צומי [המילה הזאת הופיעה די הרבה בשלושה ימים אחרונים שמתם לב?]
טוב אני הולך עוד מעט
הבנו אותך, ליאון.
בוקר , עפתי לבצפר.
ולגבי מה שהיה ביומיים האחרונים זה לא היה במקום אבל אני שונא ילדים כמוהו שבאים וחושבים שהם יכולים לעשות מה שבא להם כי הם היו פעם מנהלים ראשיים וכאלה.
[QUOTE=Death The Kid;1321805]אתה מדבר על אדוונסצ'ר 01?
אתה כבר בדארק מאסטרס ארכ?[/QUOTE]
כע, מטאלסידראמון כבר מת.
נו אייל תענה.. אבל עומר, גם אם הוא יצליח לענות יכול להיות שהוא בדק בגוגל.. צריך לשאול אותו בצ׳אט כי זה מהיר ואין לו זמן לבדוק..
בוקר!
בבקשה גאונים גדולים, אני לא יודע מה 1000 ציפורים ואני רואה ומבין בנארוטו. יש לכם להגיד לי משהו? בואו נשמע...
בוקר!
[quote=מאסטר ליאון;1321802]מ"ת על מה?[/quote]
לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
היי אדם
היי אביב,
אני בהלם שאף אחד לא טרח להפליץ לעבר הפרק החדש שפרסמתי בסיפור שלי.
אדם!!
הבריטי הטהור!
אביב, אם מה שאמרת מקודם על 1000 ציפורים היה חידה, אז צ'ידורי...
ד"א, אני חושב שיש לי כתיבה די טובה, אני עומד לפרסם סיפור על נארוטו שאני מתחיל לכתוב, תוכל למדוד אותי לפי הסיפור כשאני אפרסם אותו
איזה קטע רציתי להגיד צ'ידורי(נשבע) אבל חשבתי שאני מושפע מהעורבים של איטאצ'י Xd
ובהצלחה תתכנן אותו טוב, אני חיפשתי שני כותבים ואנשים איכותיים פשוט בשביל פרויקט בחת"ם שיהיה קצר אך חסר תקדים בתולדותיו.
ואדם זהרק בוקר אצלנו \:
אחרי המתכונת במתמטיקה.
כואב לי הראש :-(
פרסמתי את זה כבר אתמול בערב...
אדם אין לי כוח להגיב =/
כן, גי זה ממש נותן לי מוטיבציה להמשיך... :-i
[QUOTE=The Charmander;1321828]כן, גי זה ממש נותן לי מוטיבציה להמשיך... :-i[/QUOTE]
תמשיך, זה פשוט שהפרקים שלך יותר מדי מושלמים בשביל התגובות הנחותות שלי :-)
חח חנפן. שלי :-)
פוחד לגרום לאנשים לעבור לפורומים אחרים אבל רק אומר שאם תפרסם ברחבי האינטרנט את הסיפור ותקבל תגובות שיספקו אותך, תוכל להמשיך וככה גם במקביל לפרסם כאן למרות שמגיבים כאן קצת ם:
[QUOTE=Blackbeard;1321820]לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
[/QUOTE]
אני כאן אחי פשוט היית צריך לכתוב תשם שלי ברצינות :)
[quote=accelerator;1321832]אני כאן אחי פשוט היית צריך לכתוב תשם שלי ברצינות :)[/quote]
מעניין מאוד מה שאתה אומר ם:
יש היום ארוחה משפחתית [-_-] אבל בקרוב כשיהיה זמן אדבר איתך ם:
חחחחחח תהנה בארוחה אני חייב לציין איזה נקודה אבל שלא תבין לא נכון בתור מנהל משחק תפקידים אני משקיע בתגובות אבל חלש בפעילות ובתור שחקן אני טוב בשתיהם =]
היי כולם
הAMV הכי טוב שראיתי...וראיתי הרבה :P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk[/YOUTUBE]
[quote=accelerator;1321835]חחחחחח תהנה בארוחה אני חייב לציין איזה נקודה אבל שלא תבין לא נכון בתור מנהל משחק תפקידים אני משקיע בתגובות אבל חלש בפעילות ובתור שחקן אני טוב בשתיהם =][/quote]
זה משהו מצומצם וצורך רק כמה תגובות אתה כבר תבין
ליאון,ברגע זה הוכחת לכל הפורום שאתה שקרן,אם היית רואה נארוטו,היה מוצא חצי שנייה לכתוב "צ'ידורי"
יש לי רעיון למ"ת מדהים, אבל הוא דורש סופר השקעה ואולי יותר משה"ם אחד... אני לא חושב שאני יכול להתמודד עם זה, מישהו חושב שהוא יכול?
מגל,תיכנס למסן
כן הכוונה לצ׳ידורי.. תפסיקו לצודד לאייל.. אני גם הייתי כזה עד שהבנתי שזה מקרה אבוד.. הוא פשוט בן אדם שקרן..
אף אחד לא מתלהב שאני פה?
בושה.
גם אני רואה נארוטו וזכרתי שזה צ'ידורי אבל לא הייתי בטוח ולכן לא רשמתי, אז מה. להבין בנארוטו זה לא לדעת מה צ'ידורי אומר, זה להבין תעומק שביצירת דמות כמו סאסקה לדוגמא.
חזרתי, משום מה שנכנסתי לנו"ד זה הביא אותי לעמוד שהייתי בו בפעם האחרונה, ולא להכי חדש O.ס
[QUOTE=Death The Kid;1321695]הריקוד החמישי של קימימרו הוא אדיר![/QUOTE]
הא, בדיוק הפרק פלאשבקים/פילר האחרון היה על זה וכל הקטע של רביעיית הצליל D:
כשראיתי פעם אחת בערוץ הילדים שהיה משודר בלילה, ראיתי תקרב של צ'וג'י.. וואי בכיתי שחשבתי שהוא הולך למות LOL
עריכה: הלכתי לאכול.
תגידו מה ההבדל בין "לייטינג אדג'" של קאקאשי והצ'ידורי של סאסוקה,אם יש בכלל הבדל [פשוט בקרב נגד זאבוזה קאקאשי השתמש בטכניקה ממש דומה לצ'ידורי אבל עם שם אחר]
[QUOTE=Death The Kid;1321843]מגל,תיכנס למסן[/QUOTE]
Done