-
[quote=Wendy;1370631][B]קווין[/B]
אזלף מהנהן לאישור ומדגים לך כיצד הוא משגר כמה וכמה ביצים מפינה אחת של קרחת היער אל השנייה.
אתה מבין בעזרת כמה תמונות ותנועות יידים שאזלף יכול להעביר רק 50 ביצים במכה, כל שלוש מכות הוא חייב לנוח כלומר 150 ביצים ל10 דקות, יש 500 ביצים והוא חייב שיעזרו לו להעביר בכללי בכדי שיוכל לסיים בכמה שפחות העברות ולמנוע מצוות הרס למצא את מיקומו
[/quote]
אממ אני בים לא ביער...
ארטיקונו מביט מופתע למשמע המשפט התמים.
הוא מראה לך מסלול שחפר דרכו יכולות הביצים להתגלגל ללא פגע עד למקום החבוא החדש
הוא מתחיל לגלגל ביצים ומבקש ממך גם להתחיל ולבקש עזרה מהפוקימונים שלך [/quote]
אז זה כן?
אני מתחיל לגלגל את הביצים בזהירות וכך גם שאר הפוקימונים שלי עושים, כולל לאפיס ולזולי. באלבאזור מגלגל 2 בכל פעם בעזרת גפן מצליפה. אני שואל את ארטיקונו כבדרך אגב: "של איז פוקימון הביצים האלה?"(אוי ואבוי)
-
שם: Shikamaru
כינוי במשחק: ריקאגו בלאק
גיל במשחק: 15
מראה: בעל שיער חום המגיע עד לעיניו אך לא עובר אותן, עיניים חומות ומבנה גוף רזה, הוא לובש חולצה שחורה בעלת שרוולים קצרים עם סימן כסוף בצורת אריה ומכנס ג'ינס בצבע כחול כהה, בנוסף הוא נועל נעליים שחורות ושעון כסוף על ידו.
רקע:ריקאגו הוא נער צעיר אשר מתחיל את מסעו בגיל מאוחר למדי - 15, ישנה סיבה לכך והיא שהוריו החליטו להשאירו בבית וללמדו עד שיגיע לרמת השכלה מספקת , ובנוסף לכך הם גם רצו שיגיע לגיל מספיק מבוגר כדי להגן על עצמו ולדעת להבדיל בין טוב ורע.
מאז ילדותו ריקאגו תמיד אהב פוקימונים, במיוחד מסוג העל חושי, וזאת משום שהוא גדל יחד עם אספיאון של אמו, אמו הייתה מתאמת על וזכתה בתחרויות רבות אך לאחר שריקאגו נולד היא החליטה לפרוש מלהיות מתאמת ולהשקיע בגידולו, וכך יצא שריקאגו גדל יחד עם אספיאון, אספיאון תמיד הגן על ריקאגו והיה נאמן לו ולכן ריקאגו החליט שכאשר הוא יצא למסע הוא חייב שיהיה לו אספיאון.
כמה שנים מאוחר יותר, לאחר שריקאגו התבגר הוא התחיל לצפות בקלטות ישנות של אמו בתחרויות פוקימונים, הוא ניגש לאמו ושאל מדוע היא הפסיקה להיות מתאמת והיא הסבירה לו, לאחר השיחה ריקאגו החליט שהוא רוצה להיות מתאם וכאשר סיפר זאת לאמו היא הסתכלה עליו ואמרה "אם תצליח בלהיות מתאם אולי אני אחזור לתחרות אחת, יהיה נחמד לראות אם תנצח אותי" ריקאגו חייך וענה לה בחזרה "אני כבר מחכה לרגע הזה" הוא אמר.
מאז אותו היום ריקאגו החל לקרוא ספרים ולהתעניין מאוד בתיאום, הוא בדק אם אילו פוקימונים ניתן להתחיל את מסעו ולאחר דילמה רצינית הוא החליט לקחת צ'יקוריטה.
שנתיים עברו ולריקאגו מלאו 15 שנה, וסוף סוף הוריו הרשו לו לצאת למסע הפוקימונים, ועכשיו המסע מתחיל.
כסף: 300 ש''ח
הערות: להיות מתאם, לתפוס איווי שבשלב מסויים יתפתח לאספיאון, ואם עדיין אפשר אז להשיג לאפיס ולאזולי.
-
שם: idanpc2
כינוי במשחק: מייק ג'ונסון
גיל במשחק: 16
מראה: בעל שיער חום, עיניים חומות ומבנה גוף רזה, הוא לובש חולצה כחולה עם שרוולים קצרים ומקופלים בקצוות ומכנס ברמודה קצר, בנוסף הוא נועל נעליים לבנות עם שעון דיגיטלי כחול.
רקע: מייק היה ילד מסקן כשהוריו ביום אחד פשוט נעלמו במעבדה כאשר עבדו על משהו בקשר להתפתחות איווי, בזמן זה מייק היה במעבדה מאחורי הארון וראה את הוריו בזמן שנעלמו בהבזק אור בוהק ומאז הוא החליט לאמן פוקמונים, במעבדה אחד הפוקימונים היו בכלוב והפוקימון הזה קרא ובכה וצעק, מייק התקרב לעברו וראה שזה ריאולו והחליט שאיתו הוא יתחיל את המסע!
הערות: להתחיל עם ריאולו-ראה ברקע
-
[b]ריקאגו-רשום אני יעדכן אותך בבוקר אני עייפהxd תגיב להתחלה
מייק-סורי אבל לא, אין עוד מקום ושיקאמרו ביקש עוד בה''פ[/b]
[b]אנדי[/b]
לטיאס מצביע על תעלה שחפרה, נראה שניתן לגלגל לשם את הביצים בבטחה
היא מתחילה להעביר ביצי פוקימון ומסמנת לך גם, הפוקימונים שלך עומדים מובכים בצד ולא
יודעים מה לעשות.
[b]קווין[/b]
תורך לטעות כתבת ריאלו השכחת שהיא לוקאריו? Xd
[b]אריאל[/b]
אולי;)
_____________--
ארטיקונו מנפנף בכנפו כאומר ''הכל מהכל'' ואתה והפוקימונים שלך מתחילים לגלגל את כל הביצים במחילה אל מקום מהבטחים.
הפעולה אורכת כ7 שעות אך לבסוף, בשעת השקיעה אתם מסיימים אתם נאנחים מותשים על הקרקע.
ארטיקונו מצביע על מסלול חזקה הביתה ונשכב בגבו אליכם במטרה לישון
-
[QUOTE=Wendy;1371186][b]
[b]אנדי[/b]
לטיאס מצביע על תעלה שחפרה, נראה שניתן לגלגל לשם את הביצים בבטחה
היא מתחילה להעביר ביצי פוקימון ומסמנת לך גם, הפוקימונים שלך עומדים מובכים בצד ולא
יודעים מה לעשות.
[/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי:
וצ'יקו ישתמש בגפנים וישים כמה ביצים כל פעם
סאלמנס ישתמש בזנב ויאסוף כמה ביצים שאני אעביר בידיים לתעלה
מאריפ וסינדקוויל ידחפו ביצים אחת אחת
ודודו יעביר אותם אם שני הראשים
-
[quote]אריאל
אולי;)
_____________--
ארטיקונו מנפנף בכנפו כאומר ''הכל מהכל'' ואתה והפוקימונים שלך מתחילים לגלגל את כל הביצים במחילה אל מקום מהבטחים.
הפעולה אורכת כ7 שעות אך לבסוף, בשעת השקיעה אתם מסיימים אתם נאנחים מותשים על הקרקע.
ארטיקונו מצביע על מסלול חזקה הביתה ונשכב בגבו אליכם במטרה לישון [/quote]
אני נשאר קצת זמן ומוודא שצוות הרס לא מגיע.לאחר מכן אני חוזר לעיר שהייתי בה וממשיך את קרב המכון שנפסק.
-
[quote=Wendy;1371186]
[B]קווין[/B]
תורך לטעות כתבת ריאלו השכחת שהיא לוקאריו? Xd
[/quote]
קורה...
ד"א 3 דברים 1.זה אזלף לא לטיאס
2. אם הוא היה מנסה לעשות את זה לבד זה היה לוקח לו 40 דקות
3.מה אני אמור לעשות עכשיו?
אתה מתחיל להורות לפוקימונים שלך לתקוף שלפתע יחידה שלמה של חיילי צוות הרס מופיע כאילו משום מקום
הם מתעלמים ממך וראש היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן, גלה את עצמך מיד ולא נפגע בפוקימוני האגם!''.
אה מביט סביבך ולא רואה עוד מישהו שלפתע מופיע כאילו משום מקום פוקימון שאתה מזהה מיד- הפוקימון האגדי לטיאוס!
[B]קווין[/B]
הם מתעלמים ממך לגמרי ומפקד היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן צא עכשיו ולא אפגע בכולם'' ושאר החיילים חוסמים את מתקפותייך
לפתע כאילו משום מקום מופיע מולך הפוקימון האגדי אזלף!
[b]אנדי[/b]
אה מתחיל להורות למאריפ לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני ודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי לטיאס
[b]אריאל[/b]
אמבריאון מתכוננות לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי ארטיקונו![/QUOTE]
"לאטיאוס" אומר בהתרגשות אני יוציא את סווינאב "סקווירטל סווינאב תעשו כל מה שאתם יכולים כדי לעזור ללאטיאוס" אומר לסקווירטל וסווינאב "סקיטי את גם יכולה לעזור?" אשאל את סקיטי 'לאטיאוס אני מקווה שאתה בסדר' אחשוב
-
[QUOTE=Wendy;1330836][b]מתחילים!![/b]
עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
"מה קורה כא.." אומר ולא אספיק לסיים את המשפט עקב הזעזוע החזק שגרם לי לפול ארצה.
'זה ממש רע' אחשוב לעצמי בעודי על הרצפה , 'אוי לא הפוקימונים!' המחשבה עולה לראשי ובמהירות אני קם ומנסה לקחת את הפוקדורים של טור'ציק סקווירטל וצ'יקוריטה על מנת להגן עליהם.
-
[b]אנדי[/b]
לטיאס מאושרת על העזרה הרבה ולאחר כשש שעות עבודה לקראת השקיעה אתם סוף סוף מסיימים.
לטיאס מודה לך ומראה לך את הדרך בחזרה לעיר, היא מסתובבת בגבך אלייך ואתה נזכר לפתע כי עדיין יש בידך מאסטר בול.
[b]אריאל[/b]
צוות הרס לא נראה באופק.
אתה הולך בחזרה אל מנהיג המכון שאומר ''כבר שקיעה נמדיך בקרב מחר תוכל לישון פה''.
בבוקר אתם מתכוננים לקרב ומנהיג המכון אומר ''בוא נעשה את זה אחד על אחד אמבריאון שלי ועל אמבריאון שלך ''
[b]קווין[/b]
אתה חוזר לחדר ושלושתם נרדמים מותשים אחרי יום עבודה ארוך מאוד.
אתם קמים ליום חדש ומגלים שיש לכם יום פנוי לחלוטין מה תעשו?
[b]אופק[/b]
אתה מתרגש למראה הפוקימון האגדי שניצב מולך.
אתה מבקש מהפוקימונים שלך לעזור, וגם סקיטי מתחילה לתקוף, בלי להניד עף עף חוסמים החיילים את ההתקפות במגנים מוזרים.
לפתע לטיאוס מסמן לך לעלות על גבו, אתה מחזיר את הפוקימונים וסקיטי מתיישבת מאחרוייך.
לטיאוס לוקח אותכם לקרחת יער מוסתרת מלאה בביצי פוקימון!
[b]ריקאגו[/b]
אתה מותפע מהמחזה המוזר וחוטף במהירות את שלושת הפוקדורים ומגן עליהם.
שלושה אופנוענים מתגלים לפנייך, האמצעי נכנס אל תוך המעבדה ואתה מזהה שהרוכבת היא אישה ''תיזהר מצוות הרס בכל מקום שתשע את השם תברח'' היא רק אומרת והשלושה נעלמים.
''טוב אז איזה פוקימון התחלתי תיקח?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
-
[QUOTE=Wendy;1371532][b]
[b]ריקאגו[/b]
שלושה אופנוענים מתגלים לפנייך, האמצעי נכנס אל תוך המעבדה ואתה מזהה שהרוכבת היא אישה ''תיזהר מצוות הרס בכל מקום שתשע את השם תברח'' היא רק אומרת והשלושה נעלמים.
''טוב אז איזה פוקימון התחלתי תיקח?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה[/QUOTE]
"מה זה היה" אני אומר "טוב לא משנה אני לא באמת רוצה לדעת" אני מוסיף במהרה ומחזיר את שלושת הפוקדורים למקומם.
"אני אקח את צ'יקוריטה" אני אומר לפרופסור ומרים את הפוקדור שלה בעודי מחייך.
-
[quote]אריאל
צוות הרס לא נראה באופק.
בבוקר אתם מתכוננים לקרב ומנהיג המכון אומר ''בוא נעשה את זה אחד על אחד אמבריאון שלי ועל אמבריאון שלך ''[/quote]
"טוב, " אומר לו. "אבל אני מתחיל." אוציא את אמבריאון. "אמבריאון, הכל תלוי בך! תשתמשי במתקפה מהירה כדי להפיל את האמבריאון השנייה ואז תטעני קרן על!" אומר לה ואקרוץ לוולפיקס ששכחתי שהיא שם.
-
[QUOTE=Wendy;1370216][SIZE="6"]
[B]ריי[/B]
נו טוב יש לי מצב רוחXD
אתה מוצא את פוצ'אינה והולך למרכז הפוקימונים שלפתע האחות ג'וי אומרת ''התיק שלך זוהר'' אתה פותח את התיק ומגלה שהביצה מבהבהת, האחו ג'וי לוקחת את הביצה ומחברת אות להמון מכשירים ובודקת את פעימות התינוק דרך קליפת הביצה עד שהיא מתחילה להבהב בטירוף.
לפתע הביצה נשברת ומתוכה יוצא פוקימון תינוק קטן (זכור הוא תינוק לא יכול להילחם עדיין)[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/027.png[/IMG]
[/QUOTE]
"וואו , זה סאנדשרו." אומר , "טוב , אז מה רצינו לעשות ?" אשאל את פוצ'יאנה , 'אני שכחן!!'
-
[QUOTE=Wendy;1371532][b]אנדי[/b]
לטיאס מאושרת על העזרה הרבה ולאחר כשש שעות עבודה לקראת השקיעה אתם סוף סוף מסיימים.
לטיאס מודה לך ומראה לך את הדרך בחזרה לעיר, היא מסתובבת בגבך אלייך ואתה נזכר לפתע כי עדיין יש בידך מאסטר בול.
[b]אריאל[/b]
צוות הרס לא נראה באופק.
בבוקר אתם מתכוננים לקרב ומנהיג המכון אומר ''בוא נעשה את זה אחד על אחד גרידוס שלי על פוקימון לבחירתך''
[b]קווין[/b]
[b]אופק[/b]
אתה מתרגש למראה הפוקימון האגדי שניצב מולך.
אתה מבקש מהפוקימונים שלך לעזור, וגם סקיטי מתחילה לתקוף, בלי להניד עף עף חוסמים החיילים את ההתקפות במגנים מוזרים.
לפתע לטיאוס מסמן לך לעלות על גבו, אתה מחזיר את הפוקימונים וסקיטי מתיישבת מאחרוייך.
לטיאוס לוקח אותכם לקרחת יער מוסתרת מלאה בביצי פוקימון!
[b]ריקאגו[/b]
''טוב אז איזה פוקימון התחלתי תיקח?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה[/QUOTE]
"לאטיאוס איפה אנחנו" אשאל את לאטיאוס בפליאה מהביצים אני ילך לחפש אחת של אייוי בתקווה שאמצא אחת "סקיטי אני הולך לחפש ביצה של איווי" אומר לסקיטי 'אני חייב למצוא ביצה של אייוי' אחשוב אני יוציא את סקווירטול ואת סווינאב "תחפשו ביצה של אייוי" אומר לסקווירטל וסווינאב "במחשבה שנייה סווינאב תחפש ביצה של ריאלו" אומר לסווינאב
-
[quote=Wendy;1371532][B]קווין[/B]
[/quote]
סליחה על היובש אבל אין לי מה להגיד
[B]ריקאגו[/B]
תקרא מה שבספויילר-
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
[SPOILER]חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה, זורא ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
הפרופסור מושיט לך את הפוקדור של צ'יקוריטה ,פוקדורים ריקים(אין סופי) ופוקדע.
אתה מודה לפרופסור ויוצא אל מחוץ למעבדה, אתה מביט ורואה שלט לדרך הראשונה, אתה נכנס לדרך ובמהרה אתה שומע קול מביו העצים, אתה מסתתר מאחורי שיח, פני נערה מודאגים ופצועים מופיעים מבין העצים, היא לא רואה אף אחד בשביל מפני שאתה מסתתר וחוצה בריצה את השביל לצדו השני של היער, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה זנב ואוזני זורא! שערה מתנופף בזמן הריצה ואתה שם לב לכתובת מקועקעת על צווארה ''רכוש של צוות הרס'' מה תעשה?
[B]אריאל[/B]
וולפיקס מחייכת אלייך.
אמבריאון תוקפת במתקפה מהירה שמפילה את האמבריאון השנייה וטוענת קרן על, האמריאון השנייה תוקפת גם כן בקרן על ושתי המתקפות מתנגשות בעוז.
''עכשיו! כדור צל'' קורא מנהיג המכון
[B]ריי[/B]
פוצ'אינה מגרדת את ראשה כמנסה להיזכר.
''אמ...טוב..באנו וכאן לרפות, ואז הביצה החלה לבקוע אמ...משהו שקשור למכון או אמון לא?'' היא אמרה כמנסה להיזכר.
[B]אופק[/B]
אתם מתחילים לחפש בין ביצי הפוקימונים ולטיאוס עוצר אתכם כועס.
הוא מדבר איתכם טלפטית ומסביר לכם שאלו ביצי פוקימון שנטשו והוא ועוד כמה חברים שלו אספו, אלו הן רק כמות מועטת בכלל הביצים שאספו.
צוות הרס מחפש את המקומות האלו בכדי להשמיד את כל ביצי הפוקימון, הוא צריך את עזרתך להעביר את כל ביצי הפוקימון למקום אחר, בטוח יותר.
[B]קווין[/B]
אתה מחליט ללכת למכון, לוסי וטליה באות איתך ומתיישבות ביציע, הן מאחלות לך בהצלחה והקרב מתחיל.
מנהיג המכון מוציא פוקימון ענק [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG]
-
[quote]אריאל
וולפיקס מחייכת אלייך.
אמבריאון תוקפת במתקפה מהירה שמפילה את האמבריאון השנייה וטוענת קרן על, האמריאון השנייה תוקפת גם כן בקרן על ושתי המתקפות מתנגשות בעוז.
''עכשיו! כדור צל'' קורא מנהיג המכון[/quote]
"אמבריאון, תשתמשי בכדור צל ובזמן הפיצוץ תטעני עוד קרן על!"
-
[QUOTE=Wendy;1371580][SIZE="7"]שלחתי לאישור את מ''ת המעורבים אחלו לי בהצלחה 3:[/SIZE]
[B]ריקאגו[/B]
תקרא מה שבספויילר-
''כן אדוני!'' אמר המדען
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
אתה מודה לפרופסור ויוצא אל מחוץ למעבדה, אתה מביט ורואה שלט לדרך הראשונה, אתה נכנס לדרך ובמהרה אתה שומע קול מביו העצים, אתה מסתתר מאחורי שיח, פני נערה מודאגים ופצועים מופיעים מבין העצים, היא לא רואה אף אחד בשביל מפני שאתה מסתתר וחוצה בריצה את השביל לצדו השני של היער, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה זנב ואוזני זורא! שערה מתנופף בזמן הריצה ואתה שם לב לכתובת מקועקעת על צווארה ''רכוש של צוות הרס'' מה תעשה?
[B]אריאל[/B]
וולפיקס מחייכת אלייך.
[B]ריי[/B]
''אמ...טוב..באנו וכאן לרפות, ואז הביצה החלה לבקוע אמ...משהו שקשור למכון או אמון לא?'' היא אמרה כמנסה להיזכר.
[B]אופק[/B]
הוא מדבר איתכם טלפטית ומסביר לכם שאלו ביצי פוקימון שנטשו והוא ועוד כמה חברים שלו אספו, אלו הן רק כמות מועטת בכלל הביצים שאספו.
צוות הרס מחפש את המקומות האלו בכדי להשמיד את כל ביצי הפוקימון, הוא צריך את עזרתך להעביר את כל ביצי הפוקימון למקום אחר, בטוח יותר.
[B]קווין[/B]
אתה מחליט ללכת למכון, לוסי וטליה באות איתך ומתיישבות ביציע, הן מאחלות לך בהצלחה והקרב מתחיל.
מנהיג המכון מוציא פוקימון ענק [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG][/QUOTE]
הסתכלתי על לאטיאוס "סקווירטל סווינאב תפסקו" אומר ואז אני יחזיר את סווינאב לפוקדור "לאטיאוס אנחנו יכולים לעזור לכם איכשהו?" אשאל את לאטיאוס ''אני יעשה הכל בשביל להגן על פוקימונים לא חשוב מה" אומר ללאטיאוס
-
[QUOTE=Wendy;1371580][SIZE="7"]שלחתי לאישור את מ''ת המעורבים אחלו לי בהצלחה 3:[/SIZE]
[B]ריקאגו[/B]
תקרא מה שבספויילר-
''כן אדוני!'' אמר המדען
ואז נשמעה האזעקה.
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
[/QUOTE]
בהצלחה, ואהבתי את הרעיון :)
- - -
אני מוציא את עצמי מהשוק ומתחיל לרוץ אחריה.
'אם היא בורחת ככה זה אומר שמישהו עוקב אחריה' אני חושב לעצמי וממשיך לחשוב על הקעקוע שעל צאוורה, 'היא בטח בורחת מצוות הרס' הרעיון עולה לראשי.
לאחר שאני מצמצם פערים אני צועק לה "היי את חכי!", לאחר כמה שניות אני צועק שוב "באמת אני לא מתכוון לפגוע בך אני רוצה לעזור לך" ואני מקווה שהיא תקשיב לי.
-
[b]אריאל[/b]
אמבריאון טוענת כדור צל נוסף ושתי המתקפות מתפוצצות.
לאחר שהעשן מתפזר אמביראון במפתיע תוקפת בקרן על ואמביראון של מנהיג המכון עף לאחור.
הוא קם ותוקף בשריטה!
[b]אופק[/b]
לטיאוס מגלגל עיינים ואומר ''בגלל זה הבאתי אותך הנה המחילה הזאת תוביל את כל הביצים למקום בטוח רק צריך לגלגל אותן'' הוא מצביע על מחילה, רכבה מספיק שהביצים יתגלגלו בלי להישבר.
הוא מתחיל לגלגל וכך גם אתה.
לאחר 6 שעות אתם מסיימים מותשים לגמרי,לטיאוס מודה לך ומראה לך את הדרך לעירף הוא מסתובב בגבו אלייך אתה נזכר לפתע במאסטר בול שלך.
[b]ריקאגו[/b]
אתה מצמצם פער וועק ''היי, את חכי!'' אל עבר הנערה, היא רואה אותך ומתחילה לרוץ במהירות לעומק היער ואתה אחריה.
אתם מגיעים למחסום עצים כך שהנערה לו יכולה להמשיך ואתה עומד מולה מותש מהריצה, היא מכוונת אלייך שתי יידים ישרות ''עוד צעד אחד ואני אתקוף'' היא אומרת בקול רועד, ובתור הוכחה שאכן תתקוף היא משחררת מידיה כדור צל אל אחד השיחים.
אתה רואה שהיא פצועה בכל גופה, יש לה תווי פנים עדינות ויפות ושיער שחור ארוך.
-
[quote=Wendy;1371580][SIZE=7]שלחתי לאישור את מ''ת המעורבים אחלו לי בהצלחה 3:[/SIZE]
[B]ריקאגו[/B]
תקרא מה שבספויילר-
[spoiler]חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
''כן אדוני!'' אמר המדען
ואז נשמעה האזעקה.
''מה?!'' כעס המפקד.
[/spoiler]
[B]אריאל[/B]
וולפיקס מחייכת אלייך.
[B]ריי[/B]
[B]אופק[/B]
[B]קווין[/B]
מנהיג המכון מוציא פוקימון ענק [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG][/quote]
סליחה שאני עדיין עצלן אבל בגלל שיצור אחד לא הגיב אני אחליף אותו
-
[QUOTE=Wendy;1371613][b]אריאל[/b]
לאחר שהעשן מתפזר אמביראון במפתיע תוקפת בקרן על ואמביראון של מנהיג המכון עף לאחור.
הוא קם ותוקף בשריטה!
[b]אופק[/b]
לטיאוס מגלגל עיינים ואומר ''בגלל זה הבאתי אותך הנה המחילה הזאת תוביל את כל הביצים למקום בטוח רק צריך לגלגל אותן'' הוא מצביע על מחילה, רכבה מספיק שהביצים יתגלגלו בלי להישבר.
לאחר 6 שעות אתם מסיימים מותשים לגמרי,לטיאוס מודה לך ומראה לך את הדרך לעירף הוא מסתובב בגבו אלייך אתה נזכר לפתע במאסטר בול שלך.
[b]ריקאגו[/b]
אתה מצמצם פער וועק ''היי, את חכי!'' אל עבר הנערה, היא רואה אותך ומתחילה לרוץ במהירות לעומק היער ואתה אחריה.
אתם מגיעים למחסום עצים כך שהנערה לו יכולה להמשיך ואתה עומד מולה מותש מהריצה, היא מכוונת אלייך שתי יידים ישרות ''עוד צעד אחד ואני אתקוף'' היא אומרת בקול רועד, ובתור הוכחה שאכן תתקוף היא משחררת מידיה כדור צל אל אחד השיחים.
אתה רואה שהיא פצועה בכל גופה, יש לה תווי פנים עדינות ויפות ושיער שחור ארוך.[/QUOTE]
'קודם לשאול אותו אם הוא רוצה להצטרף אם לא אני כבר יראה מה עושים אם הוא ירצה להצרף עדיף להשתמש בפוקדור רגיל חבל על המאסטר בול' אחשוב 'טוב בוא נשאל אותו' אחשוב "לאטיאוס את רוצה להצטרף למסע שלי?" אשאל את לאטיאוס
-
[quote]אריאל
הוא קם ותוקף בשריטה!
אופק
ריקאגו
אתה רואה שהיא פצועה בכל גופה, יש לה תווי פנים עדינות ויפות ושיער שחור ארוך. [/quote]
לפי מה שכתבת לאחרים כולם היו אמורים ללכוד אותם.
מה עם התפתחות של מישהו? לא מגיע לי איוויזאור? את יכולה לפתח אותו בקרב נגד מישהו?
"אמבריאון, תתחמקי האמבריאון השנייה ותתקפי במתקפה מהריה פעמיים ואז כדור צל לרגליים שלה ולסוף שחררי קרן על חזקה מאוד".
-
איש אחד-די להספים-_- לך מכאן
[b]אופק[/b]
לטאוס מביט בך מופתע למשמע ההצעה ומסרב בתוקף.
אחרי הכל הוא פוקימון אגדי ויש לו חובות כלפי העולם.
[b]אריאל[/b]
אמביראון מתשתמש ברצף מתקפות חזקות במיוחד שלא נותנןת לאמבריאון של מנהיג המכון דרך להתחמק!
המתקפות המהירות מפילות אותו, כדור הצל מונע ממנה לקום וקרן הצל מעלפת אותה!
מזל טוב זכית בתג האופל!
-
[quote]איש אחד-די להספים-_- לך מכאן
אופק
אריאל
אמביראון מתשתמש ברצף מתקפות חזקות במיוחד שלא נותנןת לאמבריאון של מנהיג המכון דרך להתחמק!
מזל טוב זכית בתג האופל! [/quote]
"יש" אומר ואלך לרפא את הפוקימונים במרכז.
-
[QUOTE=Wendy;1371613][b]
[b]ריקאגו[/b]
אתה רואה שהיא פצועה בכל גופה, יש לה תווי פנים עדינות ויפות ושיער שחור ארוך.[/QUOTE]
אני מתנשף ועוצר למשמע קול האזהרה שלה.
"אני.. באמת שלא מתכוון לפגוע בך" אני אומר לה.
"תראי את פצועה, אני אעזור לך ואביא אותך למקום שבוא יטפלו בך" אני מוסיף.
"בהסתכלות עליך את בורחת מצוות הרס נכון?" אני אומר בעודי מסתכל בעיניה.
"תראי" אני אומר ומתיישב על הרצפה מרוב עייפות.
"קוראים לי ריקאגו והאמת היא שהרגע התחלתי את המסע שלי בתור מתאם" אני אומר לה.
"אני לא מבין ממש מה קורה כאן אבל אני רוצה לעזור לך" אני מוסיף.
"אז.. את תיתני לי לעזור לך?" אני שואל אותה בעודי מתחיל לקום.
-
[QUOTE=Wendy;1371661]איש אחד-די להספים-_- לך מכאן
[b]אופק[/b]
[b]אריאל[/b]
מזל טוב זכית בתג האופל![/QUOTE]
'אני לא בטוח אם כדי להשתמש במאסטר בול אולי לא אולי כן אני לא בטוח' אחשוב 'אוף החלטה יותר מידי קשה אני יודע אני ישאל את סקיטי' אחשוב אני ילך לסקיטי ואלחש באוזנה "כדי להשתמש במאסטר בול שזכינו בו בפוקיתלון?" אשאל ואחכה לתשובתה
-
טוב סליחה אני לא יעשה ספאם יותר אני ממש מצטער זה היה מעשה נורא ואים חסר תכלית אני לא מבין איך התנהגתי כך אני פשוט לא מחונך צריכים להעניש אותי על מעשים כאלה פשוט להכניס אותי לבית הכלא כשאני עושה דבר כזה...
אני פשוט אלך לים ואסחף לבפנים ע''י שימוש בזרמי הים החזקים הנמצאים בים...
את שואלת מדוע יש שם זרמים חזקים?אני יענה.
בים יש זרמים חזקים מכיוון שלכל אורך הים יש דגיגונים קטנטנים שעושים את הצואה שלהם בים ובעצם הצואה מעלה את גובה הים וכך הים משתגע וזז ללא הפסקה.
-
[QUOTE=Wendy;1371532][b]אנדי[/b]
[/QUOTE]
אם נשארה ביצה אני אוכל לקחת אותה?
________
"לטיאס, את רוצה להיות איתי בצוות שלי?" אשאל אותה ואם היא תסכים אז אזרוק עלי את המאסטר בול.
ואז אחזור ועיר על גבו של סאלמנס וואלך למרכז הפוקימונים ואמשיך למחרת את קרב המכון
-
[size="5"]כתבתי בספויילר בקצרה מה יהיה במ''ת החדש(לא הכל)[/size]
[spoiler]טעות גנטית גרמה לכך שכל בן שני למשפחה נולד חצי פוקימון, לילדים אלו קוראים מעורבים.
מעורב אחד בשם הארי, מעורב אבסול החליט שהוא צריך להיות המעורב החזק ביותר(סיפור רקע מלא ייחשף בפתיחת המ''ת*) בעזרת כוחו הוא השתלט על כמה וכמה ערים והוא רק ממשיך, לאחרונה התחילו להיוולד גם מעורבי אגדיים, רובם היו מתחת לגיל עשר, והארי שם לעצמו מטרה ללכוד את כולם(xיפור מלא בהמשך) אתם תשחקו מעורב רגיל לא אגדי ובלה בלה בלה פרטים בבהמשךxd[/spoiler]
[b]אריאל[/b]
אתה הולך למרכז הפוקימונים מאושר ומרפא את הפוקימונים שלך.
וולפיקס מחייכת אליך ומשבחת אותך בשמחה.
יש לכם יופ פנוי מה תעשו?
[B]אופק[/B]
אתה שואל את סקיטי אך היא לא יודעת גם היא אומרת שהיא לא מתערבת בדברים מסוג זה.
אתה שוקל מה לעשות
[b]ריקאגו[/b]
אתה מתנשף ונלחץ מעט למראה ההתקפה, אתה מתיישב מעייפות על הקרקע ומסביר לנערה המוזרה שאתה רק רוצה לעזור לה שעל פי דעתך היא בורחת מצוות הרס.
הנערה מביטה בך בתשישות, אתה רואה חתכים עמוקים על גופה, היא נראת כמתלבטת, אתה בלי כוונה מתקדם מעט שאתה מסתדר בצורת ישיבה, צעד אחד יותר מידי לטעמה והיא מתקיפה אותך בכדור צל!
אתה עף לאחור בכאב, משהו אומר לך שהיא יכלה לתקוף בכדור צל הרבה יותר אימתני, כזה שיסיים את חייך.
[b]אנדי[/b]
כרגע לא אתה תראה מה יהיה בהמשך^^
-
[quote]אריאל
יש לכם יופ פנוי מה תעשו?[/quote]
איזה חופר איש אחד!
מה עם פיתוח באלבאזור? אמרת שמי שיפתח עמ' 64 יזכה לפתח פוקימון. ואפשר לפתח את לאפיס או לזולי?
"היי, וולפיקס, רוצה ללכת לאכול איפושהו? יש לי יום פנוי וחשבתי לנצל אותו כדי לנוח. ומה קורה עם הופיפ וקלפה שלך?"
אשאל אותה ואם היא רוצה נלך לאכול שנינו איפושהוא או איך שלא כותבים את זה.
-
[quote=Wendy;1371580][SIZE=7]שלחתי לאישור את מ''ת המעורבים אחלו לי בהצלחה 3:[/SIZE]
[B]קווין[/B]
מנהיג המכון מוציא פוקימון ענק [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG][/quote]
"צא ריאלו!" אני קורא ומתחיל לתכנן אסטרטגיות "תקוף אותו במתקפת מהירות וכשתהיה קרוב (ואנלא מאמין שאני עושה את זה) תרעיל אותו!"
-
[QUOTE=Wendy;1371708][size="5"]כתבתי בספויילר בקצרה מה יהיה במ''ת החדש(לא הכל)[/size]
[spoiler]טעות גנטית גרמה לכך שכל בן שני למשפחה נולד חצי פוקימון, לילדים אלו קוראים מעורבים.
מעורב אחד בשם הארי, מעורב אבסול החליט שהוא צריך להיות המעורב החזק ביותר(סיפור רקע מלא ייחשף בפתיחת המ''ת*) בעזרת כוחו הוא השתלט על כמה וכמה ערים והוא רק ממשיך, לאחרונה התחילו להיוולד גם מעורבי אגדיים, רובם היו מתחת לגיל עשר, והארי שם לעצמו מטרה ללכוד את כולם(xיפור מלא בהמשך) אתם תשחקו מעורב רגיל לא אגדי ובלה בלה בלה פרטים בבהמשךxd[/spoiler]
[b]ריקאגו[/b]
אתה מתנשף ונלחץ מעט למראה ההתקפה, אתה מתיישב מעייפות על הקרקע ומסביר לנערה המוזרה שאתה רק רוצה לעזור לה שעל פי דעתך היא בורחת מצוות הרס.
הנערה מביטה בך בתשישות, אתה רואה חתכים עמוקים על גופה, היא נראת כמתלבטת, אתה בלי כוונה מתקדם מעט שאתה מסתדר בצורת ישיבה, צעד אחד יותר מידי לטעמה והיא מתקיפה אותך בכדור צל!
אתה עף לאחור בכאב, משהו אומר לך שהיא יכלה לתקוף בכדור צל הרבה יותר אימתני, כזה שיסיים את חייך.
[/QUOTE]
אני קם בתשישות, מנסה להתעלם כמה שיותר מהכאב.
אני מסתכל עליה במבט מאוכזב ואומר "חבל".
"באמת רציתי לעזור לך" אני מוסיף במהירות.
אני מתחיל ללכת חזרה אחורה ולאחר כמה צעדים אני מסתובב ומסתכל עליה שוב.
"אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני צריך לעזור לך" אני אומר לה.
אני מוציא את הפוקדקס שלי ומראה לה אותו.
"אני מקווה שזאת הוכחה מספיק טובה בשבילך" אני אומר.
"קיבלתי את זה מפרופסור אוק, אין לי הוכחה אחרת" אני מוסיף ומחזיר את הפוקדקס למקום.
"אין שום דרך שבה אני אגרום לך להאמין לי?" אני שואל אותה.
-
[QUOTE=Wendy;1371708][size="5"]כתבתי בספויילר בקצרה מה יהיה במ''ת החדש(לא הכל)[/size]
[b]אנדי[/b]
אני אוכל להיות או מעורב פיפלאפ או מעורב באדו או מורקרוו? + יהיה אפשר לתפוס פוקימונים?
[b]אריאל[/b]
יש לכם יופ פנוי מה תעשו?
[B]אופק[/B]
אתה שואל את סקיטי אך היא לא יודעת גם היא אומרת שהיא לא מתערבת בדברים מסוג זה.
אתה שוקל מה לעשות
[b]ריקאגו[/b]
[b]אנדי[/b]
"טוב לאטיאוס קח אותנו הביתה" אומר ללאטיאוס 'אני ישמור את המאסטר בול למקרים לא נעימים במיוחד למקרים שאגדיים ילחמו נגדי' אחשוב שאגיע לאיפה שההינו אמשיך לכייון העיר השנייה
-
[QUOTE=Wendy;1370216][SIZE="6"]מיום חמישי השבוע ועד ראשון הבא אני יעדר עקב נסיעה לאילתD:[/SIZE]
[SIZE="6"]והודעה אחרונה! הראשון שפותח את עמ' 64 מפתח פוקימון לבחירתו לא כולל מתפתחים באבנ או חפצי התפתחות[/SIZE]
[B]ריי[/B]
נו טוב יש לי מצב רוחXD
אתה מוצא את פוצ'אינה והולך למרכז הפוקימונים שלפתע האחות ג'וי אומרת ''התיק שלך זוהר'' אתה פותח את התיק ומגלה שהביצה מבהבהת, האחו ג'וי לוקחת את הביצה ומחברת אות להמון מכשירים ובודקת את פעימות התינוק דרך קליפת הביצה עד שהיא מתחילה להבהב בטירוף.
לפתע הביצה נשברת ומתוכה יוצא פוקימון תינוק קטן (זכור הוא תינוק לא יכול להילחם עדיין)[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/027.png[/IMG]
[/QUOTE]
אני צריך ללכת אז ההודעה תהיה קצרה .
------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אז בסוף מהביצה יצא סאנדשרו." אומר , "שלום סאנדשרו , אני המאמן החדש שלך , אתה רעב ?" אשאל אותו ואוציא את כל הפוקימונים שלי ואכיר אותם לסאנדשרו , לאחר מכן אתן לו ולשינקס , לאפיס ולזולי בקבוק חלב .
-
[b]אריאל[/b]
כע תבחר פוקימון אחד שאתה רוצה לפתח, אתה זוכר מההסבר על לאפיס ולזולי?-אחד מתפתח, שניהם מתפתחים, אבל עדיין תהיה להם נפש של גורים...
למה לא?
אתה מתחיל ללכת מאוכזב ומרגיש כאב רב בגופך עקב ההתקפה.
אתה מסתובב ומוציא את הפוקדע שלך, הנערה נראת כחושבת על מה לעשות, היא מורידה את ידיה ואתה חושב שזה בגלל שהיא מאמינה לך, אך מסתבר שהפציעות שלה היו קשות משחשבת והיא מתעלפת היישר מול עיניך!
[b]אנדי[/b]
כן, כן, כן ולא, יהיה לך שותף התחלתי (בלי פוקדור) והוא יהיה מה שאתה מעורב איתו, למשל אתה מעורב פיפלאפ השותף יהיה פיפלאפ ותוכל להשיג עוד שותפים אחר כך הסבר במ''ת
לטיאוס מחזיר אותך לנקודה האחרונה בא הייתם, איפה שהוא הופיע.
אתה מביט סביבך ורואה שכבר די מאוחר.
[b]ריי[/b]
אתה מברך לשלום את סנדשרו ומאכיל אותו ואת הגורים
אתה רואה שכבר נורא מאוחר מה תעשה?
-
[quote]אריאל
כע תבחר פוקימון אחד שאתה רוצה לפתח, אתה זוכר מההסבר על לאפיס ולזולי?-אחד מתפתח, שניהם מתפתחים, אבל עדיין תהיה להם נפש של גורים...
למה לא?
אתה מסתובב ומוציא את הפוקדע שלך, הנערה נראת כחושבת על מה לעשות, היא מורידה את ידיה ואתה חושב שזה בגלל שהיא מאמינה לך, אך מסתבר שהפציעות שלה היו קשות משחשבת והיא מתעלפת היישר מול עיניך!
אנדי
כן, כן, כן ולא, יהיה לך שותף התחלתי (בלי פוקדור) והוא יהיה מה שאתה מעורב איתו, למשל אתה מעורב פיפלאפ השותף יהיה פיפלאפ ותוכל להשיג עוד שותפים אחר כך הסבר במ''ת
לטיאוס מחזיר אותך לנקודה האחרונה בא הייתם, איפה שהוא הופיע.
אתה מביט סביבך ורואה שכבר די מאוחר.
ריי
אתה מברך לשלום את סנדשרו ומאכיל אותו ואת הגורים
אתה רואה שכבר נורא מאוחר מה תעשה? [/quote]
באלבאזור, אני בוחר בך(או יותר נכון איוויזאור)
את שוב עושה שהיא תתאהב בי? נו,טוב...
אז זה הדבר המעניין שאמרת שיהיה לי!
"את מזמינה אותי...לצאת?" אשאל את וולפיקס ואסמיק.
"כן," אחליף נושא, "בואי נלך לפסטיגל. אולי אפשר לזכות שם בפוקימון חשמל.
אני צריך אחד כזה לעשירייה שלי כי אין לי מה שינצח מעופף." אומר ואלך לפסטיבל ואקנה לנו גלידת דובדבנים עם סוכריות ושוקולד שנימוח בפה ומשאיר טעם להרבה זמן(כדאי שאני אפסיק עכשיו לפני שאלך לקנות גלידה).
עריכה: שכחתי לציין שאני מוציא את לאפיס ולזולי ומשחק איתם לפני זה. כי אחרי הכל, הם עדיין גורים.
-
[QUOTE=Wendy;1372208][b]
[b]ריקאגו[/b]
[/QUOTE]
'זה לא טוב' אחשוב לעצמי וארוץ עליה.
אני מרים אותה ומחזיק אותה בשני ידי.
'אני חייב למהר' אחשוב ואתחיל לרוץ בעודי מחזיק אותה, במהירות הכי גבוהה שאני יכול לעיר ג'ול למרכז הפוקימונים (או לבית חולים אם יש) אל מנת שיטפלו בה.