חחח לא יודע למה אני אוהב להגיד משפטים כאלה סתם, איזשהו פאק שלי
ואיתי כן חסמתי. תחשוב שמספיק שאמרת שטשיגי מתה בצחוק כי היא לא באמת וזה לא ספוילר, כבר גילית לי שחשפו את טשיגי ואני מניח שסמוקר וכו' וכו' וכבר אדע למי לצפות מבין? כל דבר קטן יכול לפגוע
Printable View
חחח לא יודע למה אני אוהב להגיד משפטים כאלה סתם, איזשהו פאק שלי
ואיתי כן חסמתי. תחשוב שמספיק שאמרת שטשיגי מתה בצחוק כי היא לא באמת וזה לא ספוילר, כבר גילית לי שחשפו את טשיגי ואני מניח שסמוקר וכו' וכו' וכבר אדע למי לצפות מבין? כל דבר קטן יכול לפגוע
טוב אז אסור לי לצחוק עם ליאור ><
אבל שיהיה
ובאותה מידה יכולתי להגיד את זה על פוקסי/אלווידה/אנל/מרקו/לוצ'י ולך תדע מי עוד, זה לא אומר באמת כלום
אבל אם זה עושה לך טוב.. (למרות שזכור לי שאמרת שאתה לא תכנס יותר לנו''דים -_-)
קודומו זה דרך להסביר לילדים קטנים איך עושים ילדים רק בצורה נחמדה ולא כמו הנטאי. זה אמור להיות חינוכי :s
אתה מתבלבל בין קודומו לדורה <<
קודומו מסביר איך לכלוא חיות מסכנות ולגרום להן להלחם זו בזו ואח''כ להכניס אותם לכדור שקטן מהם פי כמה עד הקרב הבא
זה קודומו
אבל עובדה שאמרת על מישהו שכן מופיע, וגם אם לא אני אצפה ארק שלם לדמות כמו שמישהו אמר לי שאחד נוסף יצטרף לbb בסוף סאגת אתה יודע מה ובסוף לא. עזוב. ונכון כותב הודעה פעם ב50 שנה, לפחות משתדל כמה שפחות
[QUOTE=Brook;1368761]אתה מתבלבל בין קודומו לדורה <<
קודומו מסביר איך לכלוא חיות מסכנות ולגרום להן להלחם זו בזו ואח''כ להכניס אותם לכדור שקטן מהם פי כמה עד הקרב הבא
זה קודומו[/QUOTE]
חחח איזה חינוכי זה פוקודומו.
כן, זה השם החדש. [SIZE="5"]פוקדומו[/SIZE]
יאיי
[QUOTE=Brook;1368754]זה של הילדים הקטנים
לא בטוח שיש באמת מנגות כאלו, אבל נראלי שראיתי פעם 'קידס' בתור ז'אנר
יעני ברמה של האנימה של פוקימון מדבוטס וזה.. אתה יודע קודומו.:[/QUOTE]
לא ידעתי שיש כזה ז'אנר SSS:
סיימתי את המנגה שחרשתי עליה עד עכשיו, אני אוהב את הסוף למרות שהוא שונה ממה שציפיתי (קצת מאכזב)..
לילה טוב, גנאא מחר שוב צריך לקום ב7 וחצי ))))))))))))))))):
למה ב-7? O:
אני רק הולך לישון בשעה הזאת..
כי המשפחה מטיילת
וההורים מתנגדים בתוקף לתת לי להתעורר ב10 )))):
אתם יוצאים בעשר אבל אתה צריך לקום ב-7? O:
אגב למי שלא יודע היה משחק אחד אגדי בשם שבעת האיים של פוקימון שהסתיים המשחק שאני הכי מעריך בהיסטוריה ועוד עם 2 חלקים שהשחקנים בו הגיעו עד לליגה מה שלא קורה בשום מקום אחר... והוא היה איכותי רצח והייתי חלק ממנו עד שפישלתי בטיפשות של ילד דאז. סתם שתדעו שמי שמשקיע מסוגל, רק אין כאלה ולא יהיו ם:
אני לא רואה את הקשר פה O:
קשר ממה למה?
לא יודע, דיברנו על משהו אחד ואז פתאום אתה כותב על השקעה במשחק תפקידים ..
זה לא היה לכם דיברתי בכללי למי שייראה
kuroko לא מאכזב 3>
למה המשה הזה לא מדבר איתי על סקס ))))))):
פלופי סיימתי את המנגה המעצבנת ):
אולי אני אתחיל סלאם דאנק בקרוב
אדם D:
[QUOTE=Flupy;1368783]kuroko לא מאכזב 3>[/QUOTE]
Kuroko מהכדורסל?
[QUOTE=geostri;1368790]Kuroko מהכדורסל?[/QUOTE]
כן D:
[QUOTE=Flupy;1368791]כן D:[/QUOTE]
אני רואה את האנימה~
לא קורא את המנגה אבל מתגובות של אחרים הבנתי שעשו את האנימה בצורה טובה בהשוואה למנגה
זה שווה קריאה?
[QUOTE=geostri;1368792]אני רואה את האנימה~
לא קורא את המנגה אבל מתגובות של אחרים הבנתי שעשו את האנימה בצורה טובה[/QUOTE]
המנגה מעולה O:
אנשים משווים את זה לדבר לסלאם דאנק שזה לא נכון לעשות את זה כי חוץ מהכדורסל אין שום קשר ~
ושקד סיימתי את המורה במסכה O:
ומה אתה חושב על זה? ):
[QUOTE=Panties;1368795]ומה אתה חושב על זה? ):[/QUOTE]
זה טוב )):
אני אוסיף את הכדורסל ההוא לרשימה O:
[QUOTE=Panties;1368797]אני אוסיף את הכדורסל ההוא לרשימה O:[/QUOTE]
חחח יש לך רשימה גדולה מידי ~
[QUOTE=Flupy;1368798]חחח יש לך רשימה גדולה מידי ~[/QUOTE]
כן, אני כל הזמן מוסיף וקורא את החדשים יותר ואז נשארות עוד מנגות ששמתי לפני חודש שעוד לא קראתי את הפרק הראשון שלהן O:
ועוד יש לי דברים שנראים לי נחמד לקרוא אבל אני לא שם כי אני עצלן
וואי אני אוהב מנגות, אנימות זה קקה לעומתן ):
אני שונא שמנגות נגמרות, זה כל כך מבאס, מצדי שימשיכו לנצח )))))):
[QUOTE=Panties;1368799]כן, אני כל הזמן מוסיף וקורא את החדשים יותר ואז נשארות עוד מנגות ששמתי לפני חודש שעוד לא קראתי את הפרק הראשון שלהן O:
וואי אני אוהב מנגות, אנימות זה קקה לעומתן ):
אני שונא שמנגות נגמרות, זה כל כך מבאס, מצדי שימשיכו לנצח )))))):[/QUOTE]
מכיר את זה >>:
הכי מעצבן זה שיש סוף פתוח כמו באיישילד >>>>>>>>>>>:
סיימתי לקרוא עכשיו את הווליום הראשון שלSword Art Online (כולל 16.5... באמת שאני לא יודע למה קראתי גם את 16.5...)
ספויילרס (בערך)
[SPOILER]חבל שבאנימה הם לא עשו כמו בנובל, קודם העלילה ואז הסייד סטורי שקיריטו עובר.
זה היה יכול להיות הרבה יותר מובן ככה
ולפחות בנובל כן הסבירו את הקטע של איך הגוף שלהם שורד מחוץ למשחק.[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368800]מכיר את זה >>:
הכי מעצבן זה שיש סוף פתוח כמו באיישילד >>>>>>>>>>>:[/QUOTE]
אני לא אוהב סופים פתוחים, תמיד שאני מסיים מנגות כאלה הדמיון שלי מתחרפן בלילה כשאני ישן ומנסה להמציא מחדש את ההמשך ):
לא אכפת לי שכולם ימותו מפצצת אטום ואז זה יגמר אבל למה לענות אותי ))):
[QUOTE=geostri;1368801]סיימתי לקרוא עכשיו את הווליום הראשון שלSword Art Online (כולל 16.5... באמת שאני לא יודע למה קראתי גם את 16.5...)
ספויילרס (בערך)
[SPOILER]חבל שבאנימה הם לא עשו כמו בנובל קודם העלילה ואז הסייד סטורי שקיריטו עובר זה היה יכול להיות הרבה יותר מובן ככה
ולפחות בנובל כן הסבירו את הקטע של איך הגוף שלהם שורד מחוץ למשחק[/SPOILER][/QUOTE]
לול באמת לא הסבירו את זה XD ?
חחח אם אני לא טועה כבר בהתחלה אמרו איך הם שורדים XD
[QUOTE]אני לא אוהב סופים פתוחים, תמיד שאני מסיים מנגות כאלה הדמיון שלי מתחרפן בלילה כשאני ישן ומנסה להמציא מחדש את ההמשך ):
לא אכפת לי שכולם ימותו מפצצת אטום ואז זה יגמר אבל למה לענות אותי ))):[/QUOTE]
תכלס כאילו פאק \:
אני רוצה לדעת מי זכה בMVP >:
[SPOILER]מהרגע שאגון שאל את הירומה אם הוא יוותר לו גם על החוזה פשוט התפללתי שהירומה יזכה, ואז המנגקה הבנזונה הזה עושה סוף פתוח )):[/SPOILER]
אני רוצה המשכים לרוב המנגות שקראתי, חבל שלא מקשיבים לי ):
עריכה:
[spoiler]אני די בטוח שזה לא היה הירומה, אם זה היה הוא אז הפרק האחרון לא נכון (?). למה שיוותר על קריירה של שחקן מקצועי בשביל לעבור לאוניברסיטה, להקים קבוצה חדשה ולתקוע את מאמורי? ):[/spoiler]
[QUOTE=Panties;1368804]אני רוצה המשכים לרוב המנגות שקראתי, חבל שלא מקשיבים לי ):
עריכה:
[spoiler]אני די בטוח שזה לא היה הירומה, אם זה היה הוא אז הפרק האחרון לא נכון (?). למה שיוותר על קריירה של שחקן מקצועי בשביל לעבור לאוניברסיטה, להקים קבוצה חדשה ולתקוע את מאמורי? ):[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]זה הירומה.
לך תדע, יכול להיות שהוא מילה מחברת על כל הקבוצות בNFL ויש לו את היכולת להתקבל לכל קבוצה ):
ובתכלס מגיע לו, הוא הACE לא סנה.[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368803]לול באמת לא הסבירו את זה XD ?
חחח אם אני לא טועה כבר בהתחלה אמרו איך הם שורדים XD
תכלס כאילו פאק \:
אני רוצה לדעת מי זכה בMVP >:
[SPOILER]מהרגע שאגון שאל את הירומה אם הוא יוותר לו גם על החוזה פשוט התפללתי שהירומה יזכה, ואז המנגקה הבנזונה הזה עושה סוף פתוח )):[/SPOILER][/QUOTE]
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון שוב לפחות את החלק שהוא מסביר למה אי אפשר לצאת.
והדבר היחיד שהוא אומר שכולם צריכים לדעת שאסור לנסות להוציא בכח את הנרב גיר.
[SPOILER]שום דבר על זה שהוא דאג שיעבירו אותם לביתי חולים ושבמקרה של ניתוק מהחשמל יש להם שעתיים עד שהנרב גיר יהרוג אותם וכו' וכו'[/SPOILER]
[QUOTE=geostri;1368806]ראיתי עכשיו את הפרק הראשון שוב לפחות את החלק שהוא מסביר למה אי אפשר לצאת.
והדבר היחיד שהוא אומר שכולם צריכים לדעת שאסור לנסות להוציא בכח את הנרב גיר.
[SPOILER]שום דבר על זה שהוא דאג שיעבירו אותם לביתי חולים ושבמקרה של ניתוק מהחשמל יש להם שעתיים עד שהנרב גיר יהרוג אותם וכו' וכו'[/SPOILER][/QUOTE]
מוזר ~
זה לא משהו שהם לא יכלו להוסיף לשורה וחצי שהם אמרו על זה S:
[QUOTE=Flupy;1368805][SPOILER]זה הירומה.
לך תדע, יכול להיות שהוא מילה מחברת על כל הקבוצות בNFL ויש לו את היכולת להתקבל לכל קבוצה ):
ובתכלס מגיע לו, הוא הACE לא סנה.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]זה ברור שהוא האס של דיימון, הוא גאון ):
אם לא הירומה סנה בחיים לא היה מגיע לנוטרדם, אין QB אחר שהיה יכול לעשות את זה
עריכה: אני בכל זאת לא חושב שהוא זה שקיבל.. אולי פנתר? בתמונה מרימים אותו או משהו..[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368807]מוזר ~
זה לא משהו שהם לא יכלו להוסיף לשורה וחצי שהם אמרו על זה S:[/QUOTE]
תכלס הם החסירו הרבה מידע לא רלוונטי. תמיד עושים את זה, גם בפייט\זירו החסירו מידע לא כל כך חשוב.
אבל איך הגוף שלהם הולך לשרוד מחוץ למשחק.
זה עוד כן נשמע לי איך שהוא מידע שכן היה צריך להוסיף.
אבל שיעשו מה שהם רוצים לא ראיתי הרבה מתלוננים על זה.