[QUOTE=Kirito;1400581]איך קרה שאילן מקום ראשון בנו"ד? O:[/QUOTE]
לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.
Printable View
[QUOTE=Kirito;1400581]איך קרה שאילן מקום ראשון בנו"ד? O:[/QUOTE]
לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.
[quote=Art;1400595]אתה היית Gamatatsu, ההוא בצבע הירוק :O:O[/quote]
כן לפני שבועיים בערך התקדמתי לדרגת משתמש זהב [משתמש שיש לו וותק של 3 שנים בפורום] ושיניתי 2 כינויים,וויגר ועכשיו אני פרוטגאס די. אייס
[quote=SeXy_DeViL;1400594]לא נידבתי, רק הצעתי להם שיקבלו עזרה מאנשים שיכולים להרים טורנירים ולא להרוס אותם לשם שינוי
אז לקחתי אותך לדוגמא
עיצבנו למה?[/quote]
החוצפן אומר שהוא ואיתמר המתלהב ינהלו את הטורניר באשכול [B]שאני פתחתי [/B]ואחרי זה הוא עוד מכחיש,אפילו איתי אומר,הבנאדם דפוק לגמרי ואיתמר 'אני צריך לנהל את הפורום!' 'אני יותר טוב מכם!' 'אתם סתם נובים ואני הפרו היחידי כאן!' ליאון לא עיצבן אותי ככה,אבל עם ליאון זה היה סתם בשביל הכיף,לא באמת שנאתי אותו או משהו
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400597]כן לפני שבועיים בערך התקדמתי לדרגת משתמש זהב [משתמש שיש לו וותק של 3 שנים בפורום] ושיניתי 2 כינויים,וויגר ועכשיו אני פרוטגאס די. אייס
החוצפן אומר שהוא ואיתמר המתלהב ינהלו את הטורניר באשכול [B]שאני פתחתי [/B]ואחרי זה הוא עוד מכחיש,אפילו איתי אומר,הבנאדם דפוק לגמרי ואיתמר 'אני צריך לנהל את הפורום!' 'אני יותר טוב מכם!' 'אתם סתם נובים ואני הפרו היחידי כאן!' ליאון לא עיצבן אותי ככה,אבל עם ליאון זה היה סתם בשביל הכיף,לא באמת שנאתי אותו או משהו[/QUOTE]
אתה היית המעצבן הזה:peee:
עכשיו אתה לא מעצבן ם:
[quote=Ilan;1400596]לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.[/quote]
מה שאני הייתי קורא לו: "כינוי שניתן לכתוב באמצעים סבירים".
איתמר סבבה.. אני חושב שהוא גם משחק מזמן זה לא בסדר שהוא משוויץ אבל אני לא מבין בlol אז.. :p
כן קיריתו משהו בלי ALT או משהו שלא מחורבש במקלדת.
אילן הוא חש את עצמו על כל מי שמשחק Lol ונותן לי פקודות מה להכניס לטורניר,זה מעצבן,אני פתחתי מלא טורנירי יוגי הו,אני לא צריך עזרה
טלי,מעצבן במה?מגל עד שאני עד עכשיו מעצבן Xd
טוב לא צריך להגזים.. אבל אם מה שקרה בקטע של הטורנירים אני לא יכול לומר כלום זה עניין שלכם
בכ"מ, באמת לא הבנתי למה הוא רצה להיכנס לניהול. נרשם לא מזמן וזה שהוא טוב במשחק זה לא אומר שהוא טוב בניהול פורום.. כנראה S:
לא פלא שאש תמיד מפסיד הפיקאצ'ו שלו מעפן מפסיד לסטארמי של מיסטי אפילו עם Light Ball (פשוט אין הרבה מאמנים במשחק אז קשה רצח לאמן..) איזה באסה עכשיו אני צריך להפסיד את כל הכסף שלי בגלל זה :(
יאי גיטאמה הגיעה לטופ 1 במאל [url]http://myanimelist.net/topanime.php[/url]
גאוות חיי^^^
חבל DXD לא בטופ מ10.
למה הפסקתם לשאול שאלות בנושא השלות עלי?
עוד גרסא ישראלית של גאנגאם סטאל- הפעם אנשי האיקון
[url]http://www.youtube.com/watch?v=sp4Wm8JHeAw&feature=youtu.be[/url]
היית מעצבן, לא זוכרת למה :<
משעמם לי, מה עושים חוץ מלדפוק את הראש בקיר עד שיוצא דם?
[QUOTE=Ilan;1400596]לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.[/QUOTE]
מה הבעיה בכינוי שהיה לי לפני לשתות?
[QUOTE=LordAbizi;1400599]מה שאני הייתי קורא לו: "כינוי שניתן לכתוב באמצעים סבירים".[/QUOTE]
עוד אחד שמבין אותי.
סימת לשתות?
♣לשתות♣ דורש Alt 5
הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אם זה לפי "הכי טוב פה ב-..." אז זה צריך להיות הצוות:
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי
[quote=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/quote]
ובהעדר מאסטר גלואה, אני בלימודים ובית ספר.
טל ירוק??
מאיפה הבאת את זה?? דניס בשקיע את כל חייו בפורום הזה עם כל הכבוד היא לא ראויה כמו דניס
צודק,טעות שלי
[QUOTE=Ezreal;1400607]סימת לשתות?[/QUOTE]
כן, עכשיו אני מקבל את הנוזלים שלי ע"י עירוי D:
אילן Alt+5 לא עושה לי את זה O:
אני תמיד הייתי עושה העתק הדבקק מאיפושהו ><
עריכה: עומר סטיב ג'ובס לא מת כבר :doubt:
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/QUOTE]
אני היתי מתאים לפורום אנימנגה, אבל פיצלו אותו.
אז אין לי כוונה לנהל.
אם היתי מנהל היתי הופך אותו לפורום אצ'י מוחעחעע
[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]אני הכי מתאים לנהל את פורום אצ'י[/COLOR][/B][/SIZE]
נחמד שמתעלמים ממני.
[quote=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/quote]
בת'כלס אני גיבשתי כאן את הקהילונת הזאת :O
כל זה בתיאוריה,אם רותם היה מקבל לניהול רק על פי "הכי טוב ב..."
שחר,אבל איתמר המתלהב "הכי טוב בפורום ב-lol" וכולם לידו נובים או סקאבים או איך שלא קוראים לזה
[quote=Protgas D. Ace;1400617]כל זה בתיאוריה,אם רותם היה מקבל לניהול רק על פי "הכי טוב ב..."
שחר,אבל איתמר המתלהב "הכי טוב בפורום ב-lol" וכולם לידו נובים או סקאבים או איך שלא קוראים לזה[/quote]
אני ידבר איתו על זה , אני ארגיע אותו טיפה
אני והוא באותה רמה הוא סתם מתלהב :P
ייאלללה כולם
שחר לניהול פורום Looool
לא צריך שתרגיע אותו
[quote=SeXy_DeViL;1400619]ייאלללה כולם
שחר לניהול פורום Looool[/quote]
:embarrassed:
דיי דיי תמשיכו
שחר,אבל זה בתיאורית "המנהל הוא זה שהכי מבין בזה" ומתלהב פירושו אחד שחושב שהוא הכי מבין בזה
צריך להוסיף לחתימהה כולם
[quote=Protgas D. Ace;1400622]שחר,אבל זה בתיאורית "המנהל הוא זה שהכי מבין בזה" ומתלהב פירושו אחד שחושב שהוא הכי מבין בזה[/quote]
אין קשר בין הדברים.
מנהל אמור אחד שישקיע לטובת הכלל וינהג לטובת הכלל
אני נגד פרסומות בחתימה שלי
הודעה זוט מומנה על ידי:קוקה קולה!
אבל שחר,הוא רוצה לעלות לניהול רק בגלל זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה גאון הבסתי את מיסטי עם פוקימונים Underleveled פיג'יוטו רמה 16 ופיקאצ'ו רמה 17 השיטה הייתה כזאת גאונית קודם כל שיתקתי עם פיקאצ'ו אחר כך החלפתי לפיג'יוטו והספאמתי Sand Attack אחר כך החלשתי אותו עד שפיג'יוטו התעלף ואז חיסלתי את סטארמי עם פיקאצ'ו (פיקא'צו ופיג'יוטו יכלו לשרוד רק Water Pulse אחד מסטארמי)
מי שעשה את האק לא חשב אולי.. להוסיף עוד מאמנים?
וזאת הסיבה למה אילן צריך לעלות לניהול פורום משחקי פוקימון ע''פ "תיאורית ניהול ע''פ "אני הכי טוב בנושא""
[quote=Protgas D. Ace;1400625]אני נגד פרסומות בחתימה שלי
הודעה זוט מומנה על ידי:קוקה קולה!
אבל שחר,הוא רוצה לעלות לניהול רק בגלל זה[/quote]
יש הבדל בין הרצון למציאות
[quote=Ilan;1400626]חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה גאון הבסתי את מיסטי עם פוקימונים Underleveled פיג'יוטו רמה 16 ופיקאצ'ו רמה 17 השיטה הייתה כזאת גאונית קודם כל שיתקתי עם פיקאצ'ו אחר כך החלפתי לפיג'יוטו והספאמתי Sand Attack אחר כך החלשתי אותו עד שפיג'יוטו התעלף ואז חיסלתי את סטארמי עם פיקאצ'ו (פיקא'צו ופיג'יוטו יכלו לשרוד רק Water Pulse אחד מסטארמי)[/quote]
אילן יש לי משפט המשך למשט הקדום שלך :
[I]כמו שאנשטיין אמר: ישנם 3 דברים אינסופיים:
היקום
SS lee sin[/I]
[I]והטמטום האנושי[/I]
בגלל זה קוראים לזה "תיאורית..."
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400627]וזאת הסיבה למה אילן צריך לעלות לניהול פורום משחקי פוקימון ע''פ "תיאורית ניהול ע''פ "אני הכי טוב בנושא""[/QUOTE]
כן תכלס אני הכי מבין בתחום מכולם בפורום (כן אפילו מאופיר)
יש עכשיו רבע גמר אליפות העולם בlol
אוקיי
אני הבנתי מזה ss, אבל דניס אמר לי שאני לא משתמש בזה נכון
מישהו יכול להסביר לי על זה?
הוספתי לחתימה שחר
[quote=SeXy_DeViL;1400633]אני הבנתי מזה ss, אבל דניס אמר לי שאני לא משתמש בזה נכון
מישהו יכול להסביר לי על זה?
הוספתי לחתימה שחר[/quote]
ריגשת אותי עומר :embarrassed:
SS אומר = Switch Side.
כאשר הדמות שנגדך בליין הולכת לכיוון של ליין אחר רושמים SS כדי להזהיר את חבריך
את זה הבנתי
אבל למה יש כאלה שאומרים כל הזמן "ss2" "ss5" וכאלה? מזהירים כמה באים כאילו?
[quote=SeXy_DeViL;1400637]את זה הבנתי
אבל למה יש כאלה שאומרים כל הזמן "ss2" "ss5" וכאלה? מזהירים כמה באים כאילו?[/quote]
אכן