[quote=lordabizi;1438436]אם הפורום שלך מת אז אין בו פעילות ולכן לא ייתכן שנתת אזהרה כי למשגיח מותר לתת אזהרות רק על הודעות בפורום שלו.[/quote]
שיט,שכחתי... למחוק לו את האזהרה ולאמר למנהל לתת לו?
Printable View
[quote=lordabizi;1438436]אם הפורום שלך מת אז אין בו פעילות ולכן לא ייתכן שנתת אזהרה כי למשגיח מותר לתת אזהרות רק על הודעות בפורום שלו.[/quote]
שיט,שכחתי... למחוק לו את האזהרה ולאמר למנהל לתת לו?
תדווח על הטעות שלך בפורום מנהלים ותשאיר את זה לשיקולם של כל שאר בני האדם.
אנשים לא מבינים מה משמעות האזהרה.
ברגע שנותנים למישהו פה אזהרה,הוא חושב כאילו אותו אחד קילל אותו וישר מגדירים את זה שנתן לו אזהרה בתור האוייב מספר אחד שלהם ומגדירים אותם בתוך ישות רעה...ואז הם אומרים את זה לשאר המשתמשים שדבקים בדבריו חח
אסור לך לחלק אזהרות למשתמשים שלא בפורום שלך!
מעניין לכמה זמן ג'ולטיק ישקיע חח
[quote=hellknighti;1438441]מעניין לכמה זמן ג'ולטיק ישקיע חח[/quote]
מה זאת אומרת? ואני ליאון,שיניתי כינוי
זאת אומרת שבסופו של דבר תגיע לשלב שכבר ימאס לך שלא מגיבים לך וששמים עליך זיין על כל מה שאתה עושה ואז יבוא אחד ויגיד שזה ספאם חח
[quote=hellknighti;1438445]זאת אומרת שבסופו של דבר תגיע לשלב שכבר ימאס לך שלא מגיבים לך וששמים עליך זיין על כל מה שאתה עושה ואז יבוא אחד ויגיד שזה ספאם חח[/quote]
כבר עכשיו נמאס לי! אבל יש לי הטבות מנהל בלי לנהל. ד"א אפשר לתת אזהרות למישהו שמספים בפורום בלי מנהל,נכון? אם מישהו מספים במשבו אני יכול לנעול\לתת אזהרה,נכון?
תעשה מה שאתה רוצה אתה במילא לא תרוויח מזה כלום...תשקיע ותקבל כלום.בסוף או שאתה תרד או שיגידו שאתה מספים או שפשוט לא יגידו כלום חח
[QUOTE=HellKnightI;1438447]תעשה מה שאתה רוצה אתה במילא לא תרוויח מזה כלום...תשקיע ותקבל כלום.בסוף או שאתה תרד או שיגידו שאתה מספים או שפשוט לא יגידו כלום חח[/QUOTE]
אופציה שלישית כנראה...
סקייפ :
fusioncatiteen
למי שמעוניין סתם לדבר מוזמן
חלום שמתגשם לי [url]http://www.youtube.com/watch?v=9Q6BlXY9Rms[/url]:love:
נראה טוב d:
[quote=hellknighti;1438451]נראה טוב d:[/quote]
אלכס! מזמן לא דיברנו מה נשמע?
בסדר מה איתך?
[quote=monster;1438452]אלכס! מזמן לא דיברנו מה נשמע?[/quote]
אני ליאון המנהל! וזה פחות טוב ממה שאנשים חושבים! ד"א אם אתם רואים כלוב הזהב אז יש לי רעיון לפרסומת:"כלוב הזהב! רק אצלנו חרדים אונסים בובות אפרוח!"
[quote=joltik;1438454]אני ליאון המנהל! וזה פחות טוב ממה שאנשים חושבים! ד"א אם אתם רואים כלוב הזהב אז יש לי רעיון לפרסומת:"כלוב הזהב! רק אצלנו חרדים אונסים בובות אפרוח!"[/quote]
אתה מצחיק רצח
עזוב את הפורום שאתה בו לך לניהול בפורום בידור!
משעמם לי.. מישהו ממליץ מה לעשות?? /:
[quote=blipbloopblap;1438455]אתה מצחיק רצח
עזוב את הפורום שאתה בו לך לניהול בפורום בידור![/quote]
אתה מדבר בציניות? כי אם לא אז תודיע לי כי יש לי תגובה על זה....
ולזה שמעליי,תיכנס לאתר כלוב הזהב ותתחרד את עצמך,אז צא לאנוס אפרוחים!
חחח יש משהו בדבריו
[quote=hellknighti;1438458]חחח יש משהו בדבריו[/quote]
אמיתי? אני באמת מצחיק רצח?
[quote=joltik;1438446]כבר עכשיו נמאס לי! אבל יש לי הטבות מנהל בלי לנהל. ד"א אפשר לתת אזהרות למישהו שמספים בפורום בלי מנהל,נכון? אם מישהו מספים במשבו אני יכול לנעול\לתת אזהרה,נכון?[/quote]
אתה לא יכול, פקחים/ראשיים/רותם יכולים.
[quote=joltik;1438454]אני ליאון המנהל! וזה פחות טוב ממה שאנשים חושבים! ד"א אם אתם רואים כלוב הזהב אז יש לי רעיון לפרסומת:"כלוב הזהב! רק אצלנו חרדים אונסים בובות אפרוח!"[/quote]
למה אתה כותב תגובות בלי קשר לציטוטים?
אהה שכחתי זה ליאון..
[quote]אמיתי? אני באמת מצחיק רצח?
[/quote]
אתה מצחיק שבא למות.
[QUOTE=ArmorBoy;1438460]אתה לא יכול, פקחים/ראשיים/רותם יכולים.
למה אתה כותב תגובות בלי קשר לציטוטים?
אהה שכחתי זה ליאון..
אתה מצחיק שבא למות.[/QUOTE]
עמית,שתוק
ליאון אסור לך לתת אזהרות לא בעלפה ולא בפועל בפורום שהוא לא שלך...
אתה יכו לדווח לאחד המפקחים או למנהל של הפורום
מה קורה?
מה זה "אסור לך להזהיר בעל פה"? אני יכול לתת אזהרות בעל פה, הנה, אני מזהיר אותך שלא תחלק ב-0. אזהרה בעל פה זה סתם קשקוש... אני הייתי "נוזף" במשתמשים שהיו פותחים משחקים ללא אישור שזה פשוט אותו קשקוש בשם אחר. גם זו קצת חובת המשתמשים לדעת איזה מנהל מוסמך להגיד להם מה...
מה שהלורד איבזי אומר קדוש...
ואם אני עובד את השטן בסתר? ואם בצורה גלויה?
מה שעמית אומר זה לא קדוש d:
[quote=joltik;1438461]עמית,שתוק[/quote]
לא רוצה.
זה לא תחום השיפוט שלך פה.
[quote=hellknighti;1438467]מה שעמית אומר זה לא קדוש d:[/quote]
תלוי איזה עמית 3:
עמית אל וי
[QUOTE=ArmorBoy;1438469]לא רוצה.
זה לא תחום השיפוט שלך פה.
תלוי איזה עמית 3:[/QUOTE]
Every day, more than 40,000 people die, why can't amit just not be one of them.
משפט מסלוגן מייקר
זה מה שאתה מאחל לו?
תתבייש לך!!
וואו. כבר על ההתחלה יש לסכם שלוש מחקרים עתידיים עוד לפני שבכלל כתבתי אותם.. המסע אל הטירוף מתחיל.
[quote=hellknighti;1438474]זה מה שאתה מאחל לו?
תתבייש לך!![/quote]
אני מתבייש! סליחה! סליחה! בציניות
פיטרפן,איזה מחקרים?
על מה המחקרים?
על המסגרת שבה אני עובד. במילים אחרות מחקרים על צורת העבודה שלי ושל הסובבים אותי. תואר במחקר ולימודים טכנולוגיים...
אמממ נשמע משעמם...
[QUOTE=LordAbizi;1438466]ואם אני עובד את השטן בסתר? ואם בצורה גלויה?[/QUOTE]
עדיין....
גם אני עובד עם אביזי
d: