-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני טוראית
~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב, כתוב על הדלת Garden אז אני משערת שזאת הדרך לגינה" אומר לטרוי ואצחק. אעבור בדלת יחד עם טרוי ואסקור את המקום אליו הגענו. אחפש את רד ואלך אליו. אם לא אמצא אותו אשאל את טרוי אם כדאי שנחזור לחדר הפגישות.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492508][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומוציא את קלאונצ'ר ומאצ'וק., אומר להם מה לעשות. מאצ'וק מתכונן, אך קלאונצ'ר המבוהל עוצר אותו, ובמבט של 'אני מוקף באידיוטים' מצביע על עצמו ואז על פוקדור רגיל. כשאתה לא מבין את רצונו הוא מטפס עליך(תחושה מאוד לא נעימה ד"א) ולוכד את עצמו. אתה מבין שקלאונצ'ר ניסה להגיד לך שאתה יכול פשוט לתפוס פוקימונים גנובים, ושאתה לא חייב להילחם בהם. מאצ'וק הבין גם הוא והוא תופס את דיטו בשבילך. אתה לוקח בחזרה את שני פוקדורי האקווה. אתה רואה את המעבורת לעיר איירון מתנודדת בנהר קנלייב.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את בודקת ומגלה שאת יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מכניסה אותו למחסנים, ושמך מופיע על המסך, עם 1+ ליד השם שלך. ליד יש הסבר:'כרגע זכית בנקודת זכות! נקודות זכות נצברות, וניתנות בכל מעשה רשות למען הצוות שתעשי. נקודות הזכות יעזרו לך להתקדם בצוות, ועם מספר נקודות זכות מסוים, את יכולה לעלות בין הדרגות שבצוות, חוץ מאשר בדרך הקידום המסורתי. כרגע יש לך 1 נקודות זכות. רק עוד 49 נקודות זכות עד לדרגת טוראית'. לאחר מכן את חוזרת לחדרך ומניחה את פיופיטאר בתא, מה שמזכיר לך שעוד לא ראית מה הפוקימון החדש שקיבלת. טרה לא נראית בטווח עין.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*באלי בייגון תמודד
*מיקום - כספת תת-קרקעית, העיר מוסדיפ, האי מוסדיפ, הואן
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט (סמוך עליי אלה השלושה הכי עדיפים כרגע). אתה נזכר שאתה יכול לקנו את אבני הפיתוח שאתה צריך בחנויות הצוות, וכסף לא חסר לך. אתה הולך אל סטיבן ומראה לו את מה שבחרת. "המ.. בחירות מעניינות. עכשיו האם תואים להביא לי את טל הנשמה?" הוא אומר. אתה מביא לו את טל הנשמה, ונפרד ממנו לשלום כשהוא מעלה אותך חזרה אל ביתו ומלווה אתוך החוצה. "היה נעים להכיר, קלאן!" הוא אומר. אתה משתגר לבסיס ומניח את הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה יוצא החוצה, במטרה לערוך היכרות בין ששת פוקימוניך. בדרך אתה נתקל במאט. הוא בהלם, אך אתה מסביר לו את מה שקרה. הוא אומר:" וואו. זה היה מרשים. היה נעים להכיר אותך. אני אדאג ששירותי ההובלה יחזירו את כל חפצייך חזרה לסינאבאר. להתראות" הוא אומ כשאתה יוצא החוצה אל הכיכר הפתוחה באמצע מאוויל, ונותן לששת פוקימוניך להכיר ולשחק ביחד למשך שעות. הלילה מתחיל לרדת, ואתה נזכר שעליך לבוא ולסדר הכל בחדר הישן-חדש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*עדיף ככה תאמין לי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את אספיון ומוציא את ספיופה. היא יורה קורים על האריאמה ונושכת אותו, לא גורמת לו נזק רב. ויטו מחייך ואומר:"האריאמה, לחיצת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו על ספיופה פעמיים, משאיר אותה חלשה, אך בחיים. ויטו מגחך. "זה אבוד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 2/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ'ופ מחייך למשמע מה שאתה אומר, ואז מקפיא את זרועו בהסתר, מזכיר לך שיש לו גם אגרוף קרח כנשק סודי. הוא מגחך והולך לזירה. המנחה אומר:"התחילו!" והקרב מתחיל. מאצ'ופ פועל בדיוק איך שביקשת ממנו. נראה כי המצב מאוזנים, כי אמנם סקראגי משתמש רק בבעיטות, אך הן מאוד חזקות, ובעיטותיו של מאצ'ופ חלשות יותר. לקראת הסוף שניהם נראים מותשים, ומאצ'ופ נותן לסקראגי אגרוף עוצמתי, שמרים את הנשל שלו ומגן על עצמו. מאצ'ופ עף אחורה. המנחה אומר:"מהלך מבריק מסקראגי! שימוש בהגנת נשל, מתקפת לחימה, כדי להגן על עצמו!", אך לפני שסקראגי סמפיק להגן על עצמו שוב, מאצ'ופ מתעצבן וחובט בסקראגי עם אגרוף קרח עוצמתי ולא צפוי. כל הקהל נדהם, וגם סיירה. הקהל מריע ואומר:" מא-צ'ופ! מא-צ'ופ! מא-צ'ופ!", כשסקראגי שוכב מעולף על גבו. סיירה אומרת:" סקראגי, חזור! כל הכבוד" ומחזירה אותו. המחנה אומר:"נראה כי יש לנו מנצח! מאצ'ופ מנצח ועולה לשמינית הגמר". במהלך השעה הקרובה מאצ'ופ נח כשהשלב הראשון מסתיים. לאחר מכן המנחה אומר:" ברוכים הבאים לשמינית הגמר! בסיבוב זה, רק ה16 הטובים ביותר יתחרו זה מול זה! והקרב הבא, מאצ'ופ של ריצ'י נגד טיירוג של פלינט!". מאמן צעיר ופוקימון הלוחם הסגלגל שלו מתקרבים לזירה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/236.gif[/IMG]. מקרינים סרטונים מהקרבות הקודמים של מאצ'ופ וטיירוג, ואתה רואה שטיירוג מרבה להשתמש באגרופי דקירה מהירים ובעיטות מסובבות. הוא אמן לחימה משולב שתוקף בכל רמ"ח איבריו. אתה חושב שאתה רואה מבט קל של חשש על פניו של מאצ'ופ. אתם צועדים גם אתם לעבר הזירה ומאצ'ופ מחכה לאסטרטגיה חדשה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה איך לא חשבתי על זה" אגיד
"חשיבה טובה חברה, שיט הספינה עומדת לצאת אנחנו צריכים לרוץ" אגיד אחזיר את כולם ואסע לכיוון הספינה
-
[QUOTE=BurstingBlitz;1492579]"משימה חדשה, מעולה! בול בזמן בשביל לייצב את המוניטין שלי!" אקרא בשמחה. "וזה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי. בול בזמן" אומר למשמע הדפיקה ואפתח את הדלת. "היי, אני קלאן" אציג את עצמי בפניו. "ואתה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי למשימה במדבר רזורט. אולי במקרה יש לך קצת יותר פרטים על המשימה?"[/QUOTE]
"הממ... אז היריב הוא בא הוא מקואיטה, אני חושב שאני יודע מה לעשות" אחשוב לעצמי. "אוקיי מאצ'ופ זאת האסטרטגיה לקרב הזה. אני מקווה שיש לך כוח לרוץ, אני רוצה שתעייף אותו בסיבובים מסביב לזירה וכל פעם כשהוא יהיה עם הגב שלך תתן לו אגרופי קרח לכיוון הידיים והרגליים כך שיוקפא לאחד הצדדים ולא יוכל להגיב. לאחר מכן אני רוצה שתלך לצד הנגדי שבו הוא נעצר ותאגרף אותו באגרופי מאך, תן את כולך, אנחנו רוצים להוכיח לכולם שאתה מאצ'ופ מיוחד!"
-
[COLOR="#FFA500"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מחזירה את טרטוויג והולכת לחדר קבלת מטלות מסוים. את מגיעה ורואה שהחדר נעול, ורשום לידו:'מטלות מתקבלות רק בשעות הבוקר. כעת ערב. אנא חכו למחר'. חיילים מהלכים הלוך ושוב בבסיס, ורק את נשארת במקום מול החדר הנעול.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ד"א: מי אמר שנקודת התורפה היא בין העיניים חח). אתה מוציא את ברגמייט ואומר לה מה לעשות. ברגמייט מתקשחת, ולאחר מכן מחזקת את הקרח על הקרן שלה ותוקעת אותה במצחו של מגה האקסורוס. ויטו עושה עם ידו כאילו הוא תופס זבוב, וגם האקסורוס תופס את ברגמייט. לאחר מכן ויטו עושה בידו כאילו הוא מעיף משהו מהיד שלו רחוק, ומגה האקסורוס זורק את ברגמייט רחוק, פוגע בה קשה. ויטו מחייך:"תכיר את האקסורוס. אנחנו ביחד כל כך הרבה זמן, שהקשר המיוחד של התפתחות המגה ממש חיבר בינינו, ומה שאני עושה ומורה לו, הוא יעשה באופן טבעי כמעט". ויטו עושה כאילו הוא מרים משהו מהרצפה ואז מחליק בו את גב כף ידו. האקסורוס עושה כך, והגרזן על גב כף ידו משסע את ברגמייט בחוזקה, גורם לה עוד הרבה נזק. ברגמייט נראית מותשת וויטו מצחקק:" אין לך סיכוי, בחור".
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*כרגע אתה עוד טירון. אולי בהמשך.
*זאת לא יהירות הוא פשוט לא שם עליך, אתה כמו ג'וק בשבילו.
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מארגן את הציוד ומניח את משגר הדיסקיות על היד בשביל הרתעה. אתה משתגר לנימבאסה ומגיע לפסל של הפיצ'ו. הוא מסתכל על כף ידך וצוחק:" הגעת מוכן ילד, הא?". לאחר מכן הוא מפשיל את שרוול מעילו ומראה את משגר הדיסקיות שלו, צבוע בצבע פלטינה בוהק ולא בצבע חום בהיר כמו שלך. אתם מתחילים ללכת דרומה מהעיר נימבאסה, ובמהרה מגיעים לדרך 4 ביונובה. אתם הולכים קצת ואז פונים מערבה, לכיוון מדבר רזורט. לאחר כשעתיים, בשיא סופת החול, אתם מגיעים למין חורבות של טירה. יש לה שתי כניסות: אחת חשופה ואחת מוסתרת יותר. ג'וזף אומר:" תינכס בכניסה המוסתרת ואני בגלויה. שתי הכניסות אמורות להתחבר אחרי קילומטר בערך. אם לא נגיע לשם תוך שעה, נדע שיש פה מישהו והשני ילך למנהרה השנייה" הוא אומר ונכנס בכניסה הגבוהה והמפוארת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*יאא איזה כיף
*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יוצאת עם טרוי לכיוון הדלת עליה רשום 'גן' באנגלית. אתם מגיעים למשהו שנדמה לא מהעולם הזה: עשרות קילומטרים מתחת לפני האדמה, השמש זורחת ואתם מוקפים בעצים, שיחים ושרכים מכל עבר. גן עצום ומלא בפוקימוני עשב מכל הסוגים והגדלים מתפרש סביבכם, ורחוק באופק אתם רואים את אמצע הגן, בו עומדים מספר אנשים. אתם הולכים לשם ורואים מעין פרגולה לבנה עם פיתולי מתכת דקה כעיטורים, ושורות של כיסאות מתקפלים בצורת חצי-אמפיתאטרון מול הבימה. מגנו לוחש לך:"כאן ברנדון התחתן. זוהי הפינה האהובה עליו בגן והוא עורך כאן טקסי מעבר דרגה רק לאנשים שהוא צופה להם פוטנציאל אדיר בצוות. ראו עצמכם כמוחמאים". אתם ניגשים אל הפרגולה, מולה יושבים מגנו, ברנדון ועוד כמה אנשי צוות. רד עומד מול הפרגולה עם שתי הסיכות שלכם. אתם נעמדים זה ליד זו בתוך הפרגולה, ורד מתחיל לדבר, משפטים קצרים ומהירים. את חושבת ששמעת את אחד האנשים בקהל אומר:" טקסי מעבר לטוראים הכי מעצבנים בגלל המלמולים שלו". נראה כי רד שמע ובחר להתעלם. הוא מתחיל:"אני, רד קרימסון מהעיירה פאלט שבקנטו, מפקד מחוז קנטו של צוות אג'נטרה והאחראי על הטוראים, מעניק בזאת לטירונים אליס סיל וטרוי האנטר, את סיכות הטוראי שלהם, ואת מעמדם כטוראים. כטוראים, חדרכם ישודרג, תקבלו גישה לטרקלין הטוראים בבסיסים השונים וכרטיס ביקור חופשי לראש הבסיס שלכם כרטיס כולו בצבע ירוק עמוק עליו רשום באותיות כסופות 'גולדנרוד'. רד ממשיך:"בנוסף, אתם רשאים להיכנס למפקדה הראשית בסאנישור בלי צורך באישור מיוחד מדריה. ובזאת, אני הופך אתכם, אליס סיל וטרוי האנטר, לטוראים!" הוא אומר ועונד עליכם את הסיכות. הקהל מוחא כפיים. אנשים מתחילים לעזוב, וביניהם גם ברנדון עם חיוך על פניו. נראה שמגנו לא ממהר לעזוב.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר לקלאונצ'ר שזה רעיון חכם ומחזיר את כולם, רץ למעבורת (שלא נאמר עליה שהיא מתכננת לעזוב חח). אתה מגיע ורוכש כרטיס למעבורת ב10 פ"ד. לאחר כ-10 דקות המעבורת יוצאת, ותוך שעתיים אתה בעיר קופרוויל שבאי איירון. באותו רגע אתה מגלה משהו שלא שמת לב אליו קודם: אתה לא יודע איפה באי הבסיס! באי יש מכרה נטוש, את הר ביירון הגדול ואת העיר קופרוויל, העמוסה בבני אדם ורכבים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ נראה קצת מבולבל מההסבר שלך. אתה מסביר לו שוב, ונראה שהוא מבין את העיקרון הכללי. הקרב מתחיל. מאצ'ופ מריץ את מאקוהיטה, שאגרופיו נראים מהירים מאוד. היתרון של מאצ'ופ הוא שמאקוהיטה לא בועט. לאחר כמה סבבי התשה שלא השפיעו על מאקוהיטה, מאצ'ופ מתעצבן ומנסה לתפוס את מאקוהיטה ולהרים אותו. זה מתגלה כטעות ומאקוהיטה נותן למאצ'ופ בגב אגרוף אש. חלק מגבו נצרב קשה מאוד ועדיין פועם מחום. הקהל בלחץ, אך מאצ'ופ ממשיך להילחם. כשהוא מנסה להרים אותו שוב אך מתחמק מהאגרוף, מאצ'ופ עובר שינוי: הוא גדל, גובה, שריריו גדלים והוא הופך לגודל של אדם בוגר. המנחה אומר:" איזו הפתעה כאן בטורניר! מאצ'ופ של ריצ'י התפתח במהלך הקרב למאצ'וק!". *מאזלט! מאצ'ופ התפתח ל[I]מאצ'וק!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/067.gif[/IMG]*. מאצ'וק לופת את מאקוהיטה, מרים אותו ומזנק איתו כלפי מעלה, ובעוד מאקוהיטה מפרפר בגפיו, מאצ'וק נוחת עם מאקוהיטה כלפי מטה, נוחת עליו ויוצר עננת עשן. כשהיא מתפזרת אפשר לראות שמאקוהיטה התעלף. המנחה אומר:"מאקוהיטה לא יכול להילחם עוד, והמנצח הוא ריצ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'ציייייייייייייייייי!!!!!!!!!". הקהל מריע. בראוולי ניגש אליך ואומר:" כל הכבוד ריצ'י. אני מצפה לפגוש אותך במכון שלי בקרוב" והולך. מאצ'וק מקפץ מטה מהזירה ואז מתעוות מכאב. נראה שהכוויה מתחילה להתגלד על גבו ולהשאיר צלקת. אח של מכון הכושר מנסה לטפל בו קצת, ומרגיע את הפעימות של הפצע. הוא אומר לך:"נראה כי המכה היתה כואבת מדי. יכול להיות שלמאצ'וק תישאר צלקת לנצח. תן לו לנצח את הקרב הבא, כי האו ינצח, ואז גשו לקחת כרטיס למרפאת כושר של המכון דרך הדלפק הראשי". המנחה אומר" ועכשיו... הגמר הגדול. מהצד השמאלי: הא חזק, הוא גדול, הוא מהיר, הוא שרירי, מאצ'וק של ריצ'יייייייי!!!!!!". הקהל מריע למאצ'וק בהיסטריה כשהוא עולה אל הזירה. "ומנגד, קטנה, מהירה וקטלנית כמו צרעה, מיינפו של ג'וזפיןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!". הקהל מריע בעוצמה גם לג'וזפין ולמיינפו שלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/619.gif[/IMG]. הסרטונים מראים שמיינפו מהירה מאוד ומשלבת בין אגרופי דקירה מהירים לבין בעיטות עוצמתיות מכל הכיוונים. נראה שבעיטותיה עוצמתיות אפילו יותר מאלו של טיירוג או סקראגי.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] טדי
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ד"א: מי אמר שנקודת התורפה היא בין העיניים חח). אתה מוציא את ברגמייט ואומר לה מה לעשות. ברגמייט מתקשחת, ולאחר מכן מחזקת את הקרח על הקרן שלה ותוקעת אותה במצחו של מגה האקסורוס. ויטו עושה עם ידו כאילו הוא תופס זבוב, וגם האקסורוס תופס את ברגמייט. לאחר מכן ויטו עושה בידו כאילו הוא מעיף משהו מהיד שלו רחוק, ומגה האקסורוס זורק את ברגמייט רחוק, פוגע בה קשה. ויטו מחייך:"תכיר את האקסורוס. אנחנו ביחד כל כך הרבה זמן, שהקשר המיוחד של התפתחות המגה ממש חיבר בינינו, ומה שאני עושה ומורה לו, הוא יעשה באופן טבעי כמעט". ויטו עושה כאילו הוא מרים משהו מהרצפה ואז מחליק בו את גב כף ידו. האקסורוס עושה כך, והגרזן על גב כף ידו משסע את ברגמייט בחוזקה, גורם לה עוד הרבה נזק. ברגמייט נראית מותשת וויטו מצחקק:" אין לך סיכוי, בחור".
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10
[/QUOTE]
"טוב זו אכזריות לשמה להמשיך את הקרב הזה, ברגמייט עשית עבודה מעולה אבל אני רוצה שתחזירי." אני מפסיק הכל. יש גבול למה שאני עושה למען ההצלחה וההתגברות שלי. אני לא יכול לעשות את זה לברגמייט. "תודה ויטו על קרב שגרם לי להבין המון דברים, אבל יש לי כברת דרך לפני שאוכל לנצח את האקסרוס המדהים שלך."
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800][B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מחזירה את טרטוויג והולכת לחדר קבלת מטלות מסוים. את מגיעה ורואה שהחדר נעול, ורשום לידו:'מטלות מתקבלות רק בשעות הבוקר. כעת ערב. אנא חכו למחר'. חיילים מהלכים הלוך ושוב בבסיס, ורק את נשארת במקום מול החדר הנעול.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מארגן את הציוד ומניח את משגר הדיסקיות על היד בשביל הרתעה. אתה משתגר לנימבאסה ומגיע לפסל של הפיצ'ו. הוא מסתכל על כף ידך וצוחק:" הגעת מוכן ילד, הא?". לאחר מכן הוא מפשיל את שרוול מעילו ומראה את משגר הדיסקיות שלו, צבוע בצבע פלטינה בוהק ולא בצבע חום בהיר כמו שלך. אתם מתחילים ללכת דרומה מהעיר נימבאסה, ובמהרה מגיעים לדרך 4 ביונובה. אתם הולכים קצת ואז פונים מערבה, לכיוון מדבר רזורט. לאחר כשעתיים, בשיא סופת החול, אתם מגיעים למין חורבות של טירה. יש לה שתי כניסות: אחת חשופה ואחת מוסתרת יותר. ג'וזף אומר:" תינכס בכניסה המוסתרת ואני בגלויה. שתי הכניסות אמורות להתחבר אחרי קילומטר בערך. אם לא נגיע לשם תוך שעה, נדע שיש פה מישהו והשני ילך למנהרה השנייה" הוא אומר ונכנס בכניסה הגבוהה והמפוארת.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יוצאת עם טרוי לכיוון הדלת עליה רשום 'גן' באנגלית. אתם מגיעים למשהו שנדמה לא מהעולם הזה: עשרות קילומטרים מתחת לפני האדמה, השמש זורחת ואתם מוקפים בעצים, שיחים ושרכים מכל עבר. גן עצום ומלא בפוקימוני עשב מכל הסוגים והגדלים מתפרש סביבכם, ורחוק באופק אתם רואים את אמצע הגן, בו עומדים מספר אנשים. אתם הולכים לשם ורואים מעין פרגולה לבנה עם פיתולי מתכת דקה כעיטורים, ושורות של כיסאות מתקפלים בצורת חצי-אמפיתאטרון מול הבימה. מגנו לוחש לך:"כאן ברנדון התחתן. זוהי הפינה האהובה עליו בגן והוא עורך כאן טקסי מעבר דרגה רק לאנשים שהוא צופה להם פוטנציאל אדיר בצוות. ראו עצמכם כמוחמאים". אתם ניגשים אל הפרגולה, מולה יושבים מגנו, ברנדון ועוד כמה אנשי צוות. רד עומד מול הפרגולה עם שתי הסיכות שלכם. אתם נעמדים זה ליד זו בתוך הפרגולה, ורד מתחיל לדבר, משפטים קצרים ומהירים. את חושבת ששמעת את אחד האנשים בקהל אומר:" טקסי מעבר לטוראים הכי מעצבנים בגלל המלמולים שלו". נראה כי רד שמע ובחר להתעלם. הוא מתחיל:"אני, רד קרימסון מהעיירה פאלט שבקנטו, מפקד מחוז קנטו של צוות אג'נטרה והאחראי על הטוראים, מעניק בזאת לטירונים אליס סיל וטרוי האנטר, את סיכות הטוראי שלהם, ואת מעמדם כטוראים. כטוראים, חדרכם ישודרג, תקבלו גישה לטרקלין הטוראים בבסיסים השונים וכרטיס ביקור חופשי לראש הבסיס שלכם כרטיס כולו בצבע ירוק עמוק עליו רשום באותיות כסופות 'גולדנרוד'. רד ממשיך:"בנוסף, אתם רשאים להיכנס למפקדה הראשית בסאנישור בלי צורך באישור מיוחד מדריה. ובזאת, אני הופך אתכם, אליס סיל וטרוי האנטר, לטוראים!" הוא אומר ועונד עליכם את הסיכות. הקהל מוחא כפיים. אנשים מתחילים לעזוב, וביניהם גם ברנדון עם חיוך על פניו. נראה שמגנו לא ממהר לעזוב.
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר לקלאונצ'ר שזה רעיון חכם ומחזיר את כולם, רץ למעבורת (שלא נאמר עליה שהיא מתכננת לעזוב חח). אתה מגיע ורוכש כרטיס למעבורת ב10 פ"ד. לאחר כ-10 דקות המעבורת יוצאת, ותוך שעתיים אתה בעיר קופרוויל שבאי איירון. באותו רגע אתה מגלה משהו שלא שמת לב אליו קודם: אתה לא יודע איפה באי הבסיס! באי יש מכרה נטוש, את הר ביירון הגדול ואת העיר קופרוויל, העמוסה בבני אדם ורכבים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ נראה קצת מבולבל מההסבר שלך. אתה מסביר לו שוב, ונראה שהוא מבין את העיקרון הכללי. הקרב מתחיל. מאצ'ופ מריץ את מאקוהיטה, שאגרופיו נראים מהירים מאוד. היתרון של מאצ'ופ הוא שמאקוהיטה לא בועט. לאחר כמה סבבי התשה שלא השפיעו על מאקוהיטה, מאצ'ופ מתעצבן ומנסה לתפוס את מאקוהיטה ולהרים אותו. זה מתגלה כטעות ומאקוהיטה נותן למאצ'ופ בגב אגרוף אש. חלק מגבו נצרב קשה מאוד ועדיין פועם מחום. הקהל בלחץ, אך מאצ'ופ ממשיך להילחם. כשהוא מנסה להרים אותו שוב אך מתחמק מהאגרוף, מאצ'ופ עובר שינוי: הוא גדל, גובה, שריריו גדלים והוא הופך לגודל של אדם בוגר. המנחה אומר:" איזו הפתעה כאן בטורניר! מאצ'ופ של ריצ'י התפתח במהלך הקרב למאצ'וק!". *מאזלט! מאצ'ופ התפתח ל[I]מאצ'וק!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/067.gif[/IMG]*. מאצ'וק לופת את מאקוהיטה, מרים אותו ומזנק איתו כלפי מעלה, ובעוד מאקוהיטה מפרפר בגפיו, מאצ'וק נוחת עם מאקוהיטה כלפי מטה, נוחת עליו ויוצר עננת עשן. כשהיא מתפזרת אפשר לראות שמאקוהיטה התעלף. המנחה אומר:"מאקוהיטה לא יכול להילחם עוד, והמנצח הוא ריצ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'ציייייייייייייייייי!!!!!!!!!". הקהל מריע. בראוולי ניגש אליך ואומר:" כל הכבוד ריצ'י. אני מצפה לפגוש אותך במכון שלי בקרוב" והולך. מאצ'וק מקפץ מטה מהזירה ואז מתעוות מכאב. נראה שהכוויה מתחילה להתגלד על גבו ולהשאיר צלקת. אח של מכון הכושר מנסה לטפל בו קצת, ומרגיע את הפעימות של הפצע. הוא אומר לך:"נראה כי המכה היתה כואבת מדי. יכול להיות שלמאצ'וק תישאר צלקת לנצח. תן לו לנצח את הקרב הבא, כי האו ינצח, ואז גשו לקחת כרטיס למרפאת כושר של המכון דרך הדלפק הראשי". המנחה אומר" ועכשיו... הגמר הגדול. מהצד השמאלי: הא חזק, הוא גדול, הוא מהיר, הוא שרירי, מאצ'וק של ריצ'יייייייי!!!!!!". הקהל מריע למאצ'וק בהיסטריה כשהוא עולה אל הזירה. "ומנגד, קטנה, מהירה וקטלנית כמו צרעה, מיינפו של ג'וזפיןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!". הקהל מריע בעוצמה גם לג'וזפין ולמיינפו שלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/619.gif[/IMG]. הסרטונים מראים שמיינפו מהירה מאוד ומשלבת בין אגרופי דקירה מהירים לבין בעיטות עוצמתיות מכל הכיוונים. נראה שבעיטותיה עוצמתיות אפילו יותר מאלו של טיירוג או סקראגי.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"היי מאצ'ופ... סליחה, אתה כבר לא מאצ'ופ אתה מאצ'וק. עשית את זה, התפתחת, התחזקת ועלית לגמר! אני מבין את ההרגשה של הכאב בגב, אבל אתה יותר חזק מזה, אתה רוצה לנצח גם את הגמר הזה, אני יודע את זה אז תתן את כולך!" אגיד לו ואנסה להחדיר בו מוטיבציה. "לא נראה שלמיינפו הזו יש חסרונות. יש לה בעיטות חזקות ואגרופים מהירים מה שמותיר אותנו עם מהלך אחד וזה אגרופי הקרח, כשמיינפו ניגשת אלייך באגרוף, תתקוף את האגרוף שלה באגרוף קרח כך תקפיא לה את היד וזה יצור יתרון משמעותי בשבילנו, תמשיך ככה ולאחר שתקפיא את הידיים שלה תעבור לרגליים, תשתמש בבעיטה נמוכה על מנת להפיל אותה ואז באגרופי קרח על רגליה ומשם אגרופי מאך כך שלא יהיה לה איך להתגונן. למרות כל הכאב שיש בך ברגעים אלה, אני יודע שאתה מסוגל לנצח מאצ'וק!"
-
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
אקרא לטרוי "אני לא מאמינה שאנחנו טוראים! אני לא יכולה לחכות לצאת למשימות עם כל הגישות החדשות שיש לנו" אומר לו בהתרגשות. לאחר מכן, אני אגש בזהירות למגנו יחד עם טרוי "אממ היי, רק רציתי לומר תודה. זה ממש חשוב לי שבאת לטקס" אומר למאגנו ואחייך.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה לעשות, איך אמצא עכשיו את הבסיס, יש לי פחות מיום, הזמן לא לטובתי' אחשוב
'אולי, אנסה ליצור קשר עם שלי בעזרת הפלאפון שלי' אחשוב ואלך למקום צידי ושקט ואנסה ליצור עם שלי קשר.
-
[quote]נועם
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/quote]
*חולה על אמפרוס xd
*לא סובל אותו.
--------------------------------------------
"חתיכת שחצן" אסנן לעברו בזמן שאחל להתקדם לעבר הכניסה הסמויה. "יום אחד הוא עוד יאכל אצלי בוץ. ועד אז... עדיף לי לסתום ולהתקדם." אומר בשקט ואמשיך לעבר המסלול בניסיון למצוא משהו מעניין.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
'פפפ איזה מקום נטוש' אחשוב לעצמי בזעף ואחפש איזה חדר אימונים להתאמן קצת עם הפוקימונים שלי. במידה ואמצא אחד אשחרר את זובאט ואת סקרגי ואתחיל לעבוד עם זובאט על התחמקות ממתקפות, במטרה שילמד צוות כפול.
מהצד השני אשלח את פרסיאן ואת אורסרינג ואראה את יכולות הקרב שלו מול אורסרינג שלי. ובנוסף אנסה את מזלי עם ארידוס ואת סלקינג ואנסה להבין איך עובד ההתפתחות מגה.
-
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה [B]לא[/B] עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'וק מעט מתעוות מכאב, אך נראה כי הוא מבין (בנקודה הזאת אני אעבור ל100% פרשנות של המנחה). ***"והקרב מתחיל! מאצ'וק ומיינפו מתקרבים אחד לשני, ומיינפו פותחת בבעיטה מסובבת וטריו אגרופי יסודות קטלני! נראה כי התישה את מאצ'וק, אך בו זמנית חיזקה אותו כי קיררה לו את הכוויה. והנה, באותו משפט, מאצ'וק מתחיל לפגוע במיינפו עם אגרופי קרח. הוא מצליח להקפיא אתאיבריה ולבסוף גם אותה. כשלב ראשון הוא מקרר לעצמו עוד את הכוויה, ואז מתחיל ברצף של אגרופי מאך מהירים שמרסקים את הקרח ותראו! עוד לפני שמיינפו הצליחה להתאפס על עצמה, מאצ'וק תופס אותה ומסיים את הקרב בהטלה סיסמית עוצמתית! כל הכבוד!!! מיינפו לא יכולה להילחם עוד, והמנצח הוא מאצ'ווווקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!"***. כל הקהל מריע למאצ'וק המותש שבא לידך. מספר אנשים מזמינים את שניכם אל הזירה, ואדם אחד אומר:" אני ראש חדר הכושר, ואני גאה להעניק למאצ'וק את חגורת האליפות של הגביע הקטן!" הוא אומר ומגיש לו חגורת אליפות גדולה שמזכירה את האחת שהיא חלק מגופו. אדם אחר אומר:" והנה הזמנה להשתתף בגביע הרשמי, אשר הוא רק למנצחי הגביע הקטן" הוא אומר ומגיש לך כרטיס מתכת מהודר. אדם שלישי מגיש לך פוקדור שחור ואומר:"וזה הפרס שלך, פוקימון זוהר מיוחד מאוד". ברגע שאתה נוגע בפוקדור הוא נעלם ומגיע אל הבסיס. "אנחנו מאחלים לכם בהצלחה!" האנשים אמרו והקהל הריע בזמן שיצאתם מהזירה. בדרככם מחוץ לזירה המזכירה מחאה לכם כפיים. מאצ'וק מותש
מה תעשה?[/COLOR]
*[COLOR="#008000"]את מדברת אליו כאילו הוא ילד חח
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שמחה עם טרוי ושניכם ניגשים לדבר עם מגנו. הוא אומר לכם:"היי. אל הטקס אני צריך לבוא בכל מקרה. נשארתי כאן כדי להיפרד מכם. הייתי חייב להגיד שאתם הסוכנים הכי מבטיחים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. מי יודע, אולי יום אחד אתם תהיו אלו שתביאו עלינו את הישועה. אז להתראות, אליס סיל וטרוי האנטר. מי ייתן וניפגש בהמשך" הוא אומר ומשתגר משם. את חושבת שטרוי מחה דמעה. בקול חצי שבור הוא אומר:"מגנו הוא בן-אדם טוב. טוב, ועכשיו מה את רוצה לעשות? יש עוד המון זמן עד המשימה הבאה. אפשר לתפוס פוקימונים, לאמן פוקימונים קיימים, סתם לטייל או להילחם במנהיגי מכון". את שמה לב שהשעון מורה על 16:00 אחה"צ בשעון סינו (ז"א 13:00 בשעון ג'וטו, הבסיס שלכם. קחי לעצמך בחשבון שערב בסינו קורה כשאחה"צ בג'וטו).
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מנסה ליצור קשר עם שלי, אך היא לא באנשי הקשר שלך. אתה רואה הודעה ממספר חסוי:'היי, זאת שלי. (שמתי לב רק אחרי שרשמתי לקונטקסט חח). הנה רמז קטן לבסיס' ומתחת יש תמונה של יציאה ממנהרה כחולה. אתה רואה קרקע הררית מהסוג שיש רק במכרות ובהר. רואים אור יום מבחוץ, מה שאומר שהבסיס או על ההר או בכניסה למכרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*חח בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על מיסטרי דנג'ן.
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה נכנס למנהרה שג'וזף אמר לך ללכת אליה, אך לא לפני שאתה מסנן כמה הוא מתנשא. אתה מהלך במנהרה, ונראה כי אין בעיות, עד שאתה שומע קול נפץ. נראה כי הוא לא בא מהשביל שאתה הולך בו. אתה ממשיך להתקדם ובסוף מגיע להתחברות שג'וזף דיבר עליה. ג'וזף לא מגיע. לאחר כמה דקות אתה מתחיל ללכת בשביל של ג'וזף, ואתה רואה שהוא נסתם על ידי ערמת אבנים ענקיות. אתה רואה נוזל אדום נוזל מבין האבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את חושבת לעצמך כמה המקום נטוש. את מחפשת זירות אימונים אך לא מוצאת. לבסוף, את מבקשת מהפקיד של הבסיס מקום להתאמן בו, והוא מציע לך לשכור אחד מחדרי מבחני הקבלה תמורת 5,000 פ"ד.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493109][B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה [B]לא[/B] עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'וק מעט מתעוות מכאב, אך נראה כי הוא מבין (בנקודה הזאת אני אעבור ל100% פרשנות של המנחה). ***"והקרב מתחיל! מאצ'וק ומיינפו מתקרבים אחד לשני, ומיינפו פותחת בבעיטה מסובבת וטריו אגרופי יסודות קטלני! נראה כי התישה את מאצ'וק, אך בו זמנית חיזקה אותו כי קיררה לו את הכוויה. והנה, באותו משפט, מאצ'וק מתחיל לפגוע במיינפו עם אגרופי קרח. הוא מצליח להקפיא אתאיבריה ולבסוף גם אותה. כשלב ראשון הוא מקרר לעצמו עוד את הכוויה, ואז מתחיל ברצף של אגרופי מאך מהירים שמרסקים את הקרח ותראו! עוד לפני שמיינפו הצליחה להתאפס על עצמה, מאצ'וק תופס אותה ומסיים את הקרב בהטלה סיסמית עוצמתית! כל הכבוד!!! מיינפו לא יכולה להילחם עוד, והמנצח הוא מאצ'ווווקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!"***. כל הקהל מריע למאצ'וק המותש שבא לידך. מספר אנשים מזמינים את שניכם אל הזירה, ואדם אחד אומר:" אני ראש חדר הכושר, ואני גאה להעניק למאצ'וק את חגורת האליפות של הגביע הקטן!" הוא אומר ומגיש לו חגורת אליפות גדולה שמזכירה את האחת שהיא חלק מגופו. אדם אחר אומר:" והנה הזמנה להשתתף בגביע הרשמי, אשר הוא רק למנצחי הגביע הקטן" הוא אומר ומגיש לך כרטיס מתכת מהודר. אדם שלישי מגיש לך פוקדור שחור ואומר:"וזה הפרס שלך, פוקימון זוהר מיוחד מאוד". ברגע שאתה נוגע בפוקדור הוא נעלם ומגיע אל הבסיס. "אנחנו מאחלים לכם בהצלחה!" האנשים אמרו והקהל הריע בזמן שיצאתם מהזירה. בדרככם מחוץ לזירה המזכירה מחאה לכם כפיים. מאצ'וק מותש
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שמחה עם טרוי ושניכם ניגשים לדבר עם מגנו. הוא אומר לכם:"היי. אל הטקס אני צריך לבוא בכל מקרה. נשארתי כאן כדי להיפרד מכם. הייתי חייב להגיד שאתם הסוכנים הכי מבטיחים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. מי יודע, אולי יום אחד אתם תהיו אלו שתביאו עלינו את הישועה. אז להתראות, אליס סיל וטרוי האנטר. מי ייתן וניפגש בהמשך" הוא אומר ומשתגר משם. את חושבת שטרוי מחה דמעה. בקול חצי שבור הוא אומר:"מגנו הוא בן-אדם טוב. טוב, ועכשיו מה את רוצה לעשות? יש עוד המון זמן עד המשימה הבאה. אפשר לתפוס פוקימונים, לאמן פוקימונים קיימים, סתם לטייל או להילחם במנהיגי מכון". את שמה לב שהשעון מורה על 16:00 אחה"צ בשעון סינו (ז"א 13:00 בשעון ג'וטו, הבסיס שלכם. קחי לעצמך בחשבון שערב בסינו קורה כשאחה"צ בג'וטו).
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מנסה ליצור קשר עם שלי, אך היא לא באנשי הקשר שלך. אתה רואה הודעה ממספר חסוי:'היי, זאת שלי. (שמתי לב רק אחרי שרשמתי לקונטקסט חח). הנה רמז קטן לבסיס' ומתחת יש תמונה של יציאה ממנהרה כחולה. אתה רואה קרקע הררית מהסוג שיש רק במכרות ובהר. רואים אור יום מבחוץ, מה שאומר שהבסיס או על ההר או בכניסה למכרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה נכנס למנהרה שג'וזף אמר לך ללכת אליה, אך לא לפני שאתה מסנן כמה הוא מתנשא. אתה מהלך במנהרה, ונראה כי אין בעיות, עד שאתה שומע קול נפץ. נראה כי הוא לא בא מהשביל שאתה הולך בו. אתה ממשיך להתקדם ובסוף מגיע להתחברות שג'וזף דיבר עליה. ג'וזף לא מגיע. לאחר כמה דקות אתה מתחיל ללכת בשביל של ג'וזף, ואתה רואה שהוא נסתם על ידי ערמת אבנים ענקיות. אתה רואה נוזל אדום נוזל מבין האבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את חושבת לעצמך כמה המקום נטוש. את מחפשת זירות אימונים אך לא מוצאת. לבסוף, את מבקשת מהפקיד של הבסיס מקום להתאמן בו, והוא מציע לך לשכור אחד מחדרי מבחני הקבלה תמורת 5,000 פ"ד.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה על הפרסים הנהדרים." אודה למארגן הטורניר. "מאצ'וק, אתה רשאי לבחור איזו חגורה אתה רוצה, זה מגיע לך על העבודה הקשה שלך בקרבות פה." אודה גם למאצ'וק אך עם חשש בנוגע לכוויה שלו. "חזור לפוקדור שלך, תנוח ואני אקח אותך לטיפול במרכז הפוקימונים של העיר. ראש חדר הכושר? תודה רבה על ההזמנה אבל אני מעדיף לא לסכן עוד את מאצ'וק, הוא עבד קשה מאוד ונפגע אז תודה רבה על ההזמנה, אבל אני חושב שמיינפו יכולה לעשות עבודה טובה בדיוק כמו מאצ'וק." אומר ואגיש את ההזמנה למאמן/נת של מיינפו. לאחר שאלך למרכז הפוקימונים אזרוק את הפוקדור שקיבלתי עקב הזכייה כדי לראות מי הפוקימון הנמצא בתוך הפוקדור. עד אז אמתין בציפייה לריפויו של מאצ'וק.
-
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
ניינטלס=חלום חיי
~~~
"קודם כל יש דבר אחד שאני ממש רוצה לעשות" אומר לטרוי ואוציא את הפוקדור של וולפיקס ואבן אש מהתיק שלי. אוציא את וולפיקס מהפוקדור שלה. "היי וולפיקס! יש לי מתנה בשבילך" אומר לה ואושיט לה את אבן האש בתקווה שהיא תגרום לוולפיקס להתפתח ולהתחזק. לאחר מכן אומר לטרוי שאני רוצה ללכת לחדר שלנו. אשתגר למחוז ג'וטו יחד עם טרוי ואגש לפוקדורים שלי. אשים את הפוקדור של אנון בחדר. "אני לא מאמינה שסיימנו את המשימה של קקניאה, ודורגנו לטוראים" אומר לטרוי, עדיין מעט בהלם מכל מה שקרה. "אני חושבת שאני רוצה ללכוד פוקימון אופל. אתה יודע איפה אפשר אולי למצא כמה?" אשאל אותו. 'השעה עכשיו 1 פה. יש לנו זמן' אחשוב לעצמי.
-
[quote=yveltalblue;1493109]
[b][u][color=#ffa500]עומר[/color][/u][/b]
[color=#ffa500]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/color][/quote]
יקרנים :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אוותר על התענוג, ובמקום זה אלך לחדר בחזרה ואעביר את הזמן עד שצריך ללכת לישון, למחרת בבוקר אתארגן במהירות ואז אלך בחזרה לכיוון החדר של קבלת משימות...
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493109]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם ככה, אין הרבה אופציות, אתחיל במכרה אני חושב, ואז אלך להר ביירון' אחשוב
'כן, זה מה שאעשה' אחשוב אכניס את הפלאפון לתיק ואסע לכיוון המכרה הנטוש
-
[QUOTE]נועם
*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/QUOTE]
*אתה כבר אמור להכיר אותי, אני מת על הסופר אתגרים האלה.
**חשבת שאני מדבר על מיסטרי דנג'ן באיזה הקשר?
-------------------------------------------------------
"נו, איזו הפתעה." אומר כתגובה לאי- הופעתו של ג'וזף. "מה כבר חשבתי לעצמי? שמר "סוכן בכיר" ירשה לעצמו לחכות לטירון כמוני? הוא בטח כבר רחוק בהרבה." אומר בכעס ואתקדם בשביל של ג'וזף. "אני אפילו לא מתכוון לקחת פה סיכון- צאו!" אומר ואוציא את סניזל ומאוויל. "חברים, תהיו בהיכון. משימה רשמית ראשונה,יכול להיות שאנשים רעים מאוד מעורבים בזה- אני צריך את שניכם איתי בריכוז מלא. " אומר ואחשוב כיצד להנחות את סניזל ומאוויל לשבור את קיר האבנים. " אוקיי, זה מה שנעשה. סניזל, אני רוצה שתנסה לרכז את אנרגיית הכפור שלך לאזור הפה כך שתוכל לנשוף קרח שיכסה את כל הקיר הזה ויחליש את העמידות שלו. מאוויל ישתמש בשבירת לבנים על הקיר הקפוא ואתה תצטרף אליו עם אגרוף קרח. מוכנים? צאו!"
-
[B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"][B]הודעה חשובה!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR="#008000"][B]*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
השפעות האיוונט:
*ביצים יבקעו מהר יותר.
*פוקימונים יתפתחו מהר יותר.
*הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
*תהיה התעוררות של צוות רמפא"ג, מה שיוביל ליותר מקרי פשע.
מקווה שתפיקו את המיטב מהאיוונט.[/B][/COLOR]
[COLOR="#006400"][B]*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.[/B][/COLOR]
[COLOR="#FFA500"][B]*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
אג'נטרה:
נועם: יום 5 בוקר (במהלך משימה שנייה)
טדי: יום 4 ערב (לפני משימה שנייה)
טוטודייל: יום 4 אחה"צ (לפני משימה שנייה)
טל: יום 3 אחה"צ (אחרי משימה ראשונה)
רמפא"ג:
בר: יום 3 צהריים (בדרך לבסיס)
עומר: יום 2 ערב (בבסיס)[/B][/COLOR]
[COLOR="#0000FF"][B]*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני [B]מסיים[/B] את המ"ת הזה.[/B][/COLOR]
[COLOR="#DAA520"][B]*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).[/B][/COLOR]
[COLOR="#FF0000"][B]
*בהצלחה!![/B][/COLOR]
[/SIZE]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מודה לראש מכון הכושר על הזזמנה ומנסה להביא אותה למאמן השני, אבל הוא אומר:" כנראה לא הבנת אותי: היא לא לטרוניר עכשיו, אלא למתי שתרצה. אנו מודים לך על הרצון הטוב, אך שמור אותה" הוא אומר. אתה יוצא אל מרכז הפוקימונים, אך הפקידה אומרת לך:"כדאי לך ללכת אל מרפאת פציעות הספורט של המכון, היא תעזור יותר". אתה הולך אל מרפאת פציעות הספורט של מכון הכושר ומביא את מאצ'וק לרופאים. הם מסתכלים ואומרים:"אין לך מה לדאוג. היא נראית כוויה פשוטה, ויותר מזה, אם הוא הצליח לנצח שתי קרבות איתה על הגב, היא גם קלה לטיפול. תוך שעה-שעתיים הוא יהיה בריא לחלוטין" הוא אומר. אתה יושב ורוצה לראות את הפוקימון החדש שלך, אך נזכר שהוא נשלח לבסיס כי יש לך כבר 6. אתה הולך במהירות לבסיס ומחליף את שרומיש ודודואו תמורת שני הפוקימונים שקיבלת, האחד מהפקידה והשני על הזכייה. אתה חוזר למרפאה ומוציא את שניהם. מהפוקדור שהפקידה נתנה לך יוצאת ערימה ביצים עם פנים, ומהפוקדור השני ציפור גדולה וזהובה. *מאזלט!!! קיבלת [I]אגזקיוט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/102.gif[/IMG] ופידג'אוטו זוהר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]!!![/I]*. הרופא מחזיר לך את מאצ'וק ואומר:" הנה: בריא ושלם". כשאתה מקבל את מאצ'וק אגזקיוט והפוקדור שלו נשלחים חזרה לבסיס. השעה כבר סביב 16:00.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*יופי שנזכרת חח
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/038.gif[/IMG]. *מאזלט! וולפיקס התפתחה ל[I]ניינטיילס!!![/I]*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/624.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/510.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/198.gif[/IMG]. טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
*זמן - ערב
*כסף - 26,600 פ"ד
את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*אה וואלה שכחתי שאתה עם קלנועית חח
*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/466.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/467.gif[/IMG]. שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] אדם
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה לא עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה? [/QUOTE]
אני אהרהר לעצמי על כך שחשובה לי בריאותה של ברמייט מאתיקה בקרב. האקסרוס הזה היה אכזרי ולשלוח אותה לקרב נגדו זה עוול. אז אוציא את המשגר ואשתגר לדירה. לדבר עם אדם...
-
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*בואנה יעצלן אתה 5 מטר מהבסיס
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מהרהר על כך שהבריאות של ברגמייט חשובה לך מאתיקה בקרב ומשתגר לעיר אקווקורד. אתה נכנס למרפאה ומשם לחדר הצידי והסודי שבו המעלית לבסיס. אתה יורד למטה ומגיע אל חדרכם, שם יושב אדם. לידו פוקימונית יפהפייה וגבוהה, חזיר חום, מין פוקימון דמוי חרב עם בד שמחזיק אותה ושור בעל מראה עצבני: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/549.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/221.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/679.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/128.gif[/IMG]. הוא אומר לעברך:" היי טדי. חיזקתי קצת את הצוות שלי. יש לי עוד כמה, למען האמת, אבל אני חושב שכרגע זה זמן טוב לדבר" הוא אומר. "ליליגאנט, פיילוסווין, הונאדג', טאורוס, חזרו!" הוא אומר להם וארבעתם חוזרים לפוקדורים. הוא ממשיך לדבר:"תראה טדי, אני חייב להתחיל לדבר קודם. אני מצטער. אני חושב שקצת הגזמתי בתגובה שלי. אולי הייתי צריך להתייחס אליך בצורה טובה יותר, ולא להציע כל הזמן רעיונות. אומרים לי הרבה שאני נוטה להאפיל קצת על אנשים סביבי, אבל אף פעם לא הבחנתי בזה עד היום. אני ממש מצטער. יש לך משהו להגיד?" הוא שואל אותך, בפנים כאובות ומחכות לתשובה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: . שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?[/QUOTE]
*אני כן רואה, רק לא הבנתי מה זה קשור למה שאתה אמרת.
*אתה קולט שאתה עושה אותו בנאדם פשוט רע, כן? אם זה ימשיך ככה אני אאלץ לרצוח אותו.
------------------------------------------------------------------------
"יא חתיכת..." אתחיל לצעוד לעברו במהירות כתגובה לפיצוץ שהעיף אותי ואת סניזל אחורה ומיד אתעשת כשאזכר שג'וזף הוא סוכן יותר בכיר ממני. "אני מתכוון... כן, אתה צודק. אני אשתמש בדיסקיות בפעם הבאה." אומר ואצעד ממנו, אסמן לסניזל ולמאוויל להתקרב אליי רק כדי להיות בטוח. "אין לי מושג למה," אלחש לשניהם בתקווה שג'וזף לא ישמע. "אבל הוא ממש לא נראה לי. להרוג פוקימון תמים? זה נשמע יותר כמו מעשה של סוכן מראמפ"ג, לא אג'נטרה. תהיו מוכנים להתחפף מפה בסימן שלי. אני לא מסכן את שניכם בשביל אף משימה רשמית. "כן... אני אבדוק את המעבר ההוא... ואתה... תשאר פה." אומר, אנסה להסוות את החשש בקולי ואכין את משגר הדיסקיות לכל מקרה. "וגם שניכם, תשארו צמודים אליי." אומר למאוויל וסניזל ואתקדם לעבר המעבר."
-
[QUOTE]
שם: דור
#939 היום, 08:54 PM
אדם
*בואנה יעצלן אתה 5 מטר מהבסיס
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מהרהר על כך שהבריאות של ברגמייט חשובה לך מאתיקה בקרב ומשתגר לעיר אקווקורד. אתה נכנס למרפאה ומשם לחדר הצידי והסודי שבו המעלית לבסיס. אתה יורד למטה ומגיע אל חדרכם, שם יושב אדם. לידו פוקימונית יפהפייה וגבוהה, חזיר חום, מין פוקימון דמוי חרב עם בד שמחזיק אותה ושור בעל מראה עצבני: . הוא אומר לעברך:" היי טדי. חיזקתי קצת את הצוות שלי. יש לי עוד כמה, למען האמת, אבל אני חושב שכרגע זה זמן טוב לדבר" הוא אומר. "ליליגאנט, פיילוסווין, הונאדג', טאורוס, חזרו!" הוא אומר להם וארבעתם חוזרים לפוקדורים. הוא ממשיך לדבר:"תראה טדי, אני חייב להתחיל לדבר קודם. אני מצטער. אני חושב שקצת הגזמתי בתגובה שלי. אולי הייתי צריך להתייחס אליך בצורה טובה יותר, ולא להציע כל הזמן רעיונות. אומרים לי הרבה שאני נוטה להאפיל קצת על אנשים סביבי, אבל אף פעם לא הבחנתי בזה עד היום. אני ממש מצטער. יש לך משהו להגיד?" הוא שואל אותך, בפנים כאובות ומחכות לתשובה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מתיישב לידו ולוקח נשימה עמוקה.
"האמת שאני העסקתי את עצמי כל היום על מנת להבין את הטעויות שלי. בסופו של דבר, טעיתי והגזמתי. כל חיי לא היה לי חבר אחד אמיתי ולכן מעולם לא חשבתי שאי פעם יכול להיות לי אחד כזה. תמיד אומרים עלי שיש לי ביטחון עצמי נמוך ולכן אני גם קצת מלא, לכן חשבתי שעשית ממני בדיחה עם התחרות של האוכל ואז העניין ההוא ל ההרזיה. אבל האמת שאני היום מבין שזה סתם היה בראש שלי, אני למדתי כל כך הרבה ואנחנו במסע הזה יחד רק יום אחד למרות שזה מרגיש כמו חודשים [מעניין למה... חחח].
אני מבטיח לא לתת לרגשות שלי להתפרץ ככה ולגרום לך להרגיש לא בנוח. אני הרבה יותר בטוח בעצמי וגם אני חיזקתי את הצוות שלי מעט." אחרי שאתן לו לדבר כמובן, אוציא את הפוקימונים שלי על מנת להראות לו ואבקש ממנו להראות לי את שאר הפוקימונים שתפס. אחרי הכל מחר ישנה משימה רשמית ואני רוצה לנתח את המשימות.
-
[COLOR="#DAA520"]*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*אלא אם כן הוא יצטרך לפני.. מוחעחעחע
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f5/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png/230px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png[/IMG]. ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/538.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/539.gif[/IMG]. ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*תראה מה הבעיה: אני לא בבית עכשיו ואין לי את הרישומים, אז אני לא זוכר את מי עוד הוא תפס :nose_pick:. בינתיים נגיד כאילו לא שאלת אותו את זה ואני אשלים את השניים הנוספים מחר כשאני אגיע הביתה. סורי :nose_pick:
*יום רביעי שלכם ביחד ד"א לא ראשון
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לו מה עשית היום ואת המסקנות שלך מכך. אתה אומר לו שטעית, ומסביר שהיית בטוח שהוא יורד עליך, כי לא נתקלת בחברים אמיתיים אף פעם. אתה רואה מבט מאפיל על פניו של אדם (רק שתדע שבמציאות חברים אמיתיים דווקא נוטים לעשות משהו בסגנון של השיחת הרזיה הזאת שאדם עשה לטדי). אתה ממשיך לספר לו מה עשית, ומראה לו את אספיון, קלפיירי וספיופה, מבקש לראות את שאר החדשים שלו. הוא אומר:" וואו ,טדי, לא ידעתי. והפוקימונים החדשים שלך נראים מדהים. והנה השניים הנוספים שתפסתי" הוא אומר בגאווה ומראה לך עוד שני פוקימונים (שוב, פשלה שלי ששכחתי אני אציג אותם בפניך מחר). הוא אומר לך:" אני אשמח אם אוכל ללכת לישון עכשיו, אני תשוש מכל האימונים הללו. זה יפריע לך אם אני אלך עכשיו?" הוא אומר ומחזיר את שני הפוקימונים הנוספים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493175][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f5/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png/230px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png[/IMG]. ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/538.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/539.gif[/IMG]. ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*תראה מה הבעיה: אני לא בבית עכשיו ואין לי את הרישומים, אז אני לא זוכר את מי עוד הוא תפס :nose_pick:. בינתיים נגיד כאילו לא שאלת אותו את זה ואני אשלים את השניים הנוספים מחר כשאני אגיע הביתה. סורי :nose_pick:
*יום רביעי שלכם ביחד ד"א לא ראשון
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לו מה עשית היום ואת המסקנות שלך מכך. אתה אומר לו שטעית, ומסביר שהיית בטוח שהוא יורד עליך, כי לא נתקלת בחברים אמיתיים אף פעם. אתה רואה מבט מאפיל על פניו של אדם (רק שתדע שבמציאות חברים אמיתיים דווקא נוטים לעשות משהו בסגנון של השיחת הרזיה הזאת שאדם עשה לטדי). אתה ממשיך לספר לו מה עשית, ומראה לו את אספיון, קלפיירי וספיופה, מבקש לראות את שאר החדשים שלו. הוא אומר:" וואו ,טדי, לא ידעתי. והפוקימונים החדשים שלך נראים מדהים. והנה השניים הנוספים שתפסתי" הוא אומר בגאווה ומראה לך עוד שני פוקימונים (שוב, פשלה שלי ששכחתי אני אציג אותם בפניך מחר). הוא אומר לך:" אני אשמח אם אוכל ללכת לישון עכשיו, אני תשוש מכל האימונים הללו. זה יפריע לך אם אני אלך עכשיו?" הוא אומר ומחזיר את שני הפוקימונים הנוספים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מחייך. "אני מסכים ללכת ללכת לישון. תרגיש בנוח אחי." אני מבין עד כמה לא בנוח גרמתי לו להרגיש וקמתי מחייך, אני נכנס לחדר שלי, מחבק את כל הפוקימונים שלי ולוחש להם המחר הולך להיות יום חשוב, אני מציע לכם ללכת לישון."
ואז אני בעצמי לובש פיג׳מה ונוסק למיטה אחרי קרב שהרגיש כאילו הוא לקח חודשים.
-
[QUOTE]נועם
*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: . ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: . ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.[/QUOTE]
"הוא... הוא פשוט הרג אותם. ככה. כמו כלום. נחמד. " אומר ואתפוס את שלושת הדיסקיות שג'וזף זרק לעברי. "אבל אני טיפה יותר הומאני." אומר ואחליף את דיסקיות האש שטענתי בדיסקיות חשמל. "וחוץ מזה, אם אני תופס חייל של ראמפ"ג אין סיכוי שאני נותן לו למות בלי עונש. קודם כל הוא צריך להירקב בתא כלא לזמן מה." אומר ואתקדם ישר. "אל תדאגו, שניכם תהיו חזקים בדיוק כמו המגמורטר ואלקטיוויר האלה. אתה סניזל, אתה תהיה וויבייל מצוין. ואתה מאוויל, אני כבר לא יכול לחכות לקרב בו תתפתח מגה בפעם הראשונה." אומר בניסיון לעודד אותם. "עכשיו תזכרו, אנחנו במשימה, וחיילים מסוכנים כמו אלה ממקודם יכולים לצוץ בכל רגע."
-
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שגרמת לו להרגיש לא בנוח ושניכם הולכים לחדרי השינה שלכם. אתה מציע לכל פוקימוניך ללכת לישון ושישתם ישנים על הרצפה, רק מיסדרבוס מרחפת. אתה מחליף לפיג'מה והולך לישון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר בבוקר למשמע הצפצוף שלמדת להכיר. אתה מחליף לביגוד רגיל ונפגש עם אדם בסלון, שם אתה מקריא לשניכם את ההודעה:
'טדי ואדם שלום,
הנה המשימה השנייה שלכם:
משימה #2: אבטחת אישים
תיאור: במשימה הקודמת יצא לכם להכיר את מורגן, המדען הראשי של הואן. כמה דרגות מתחתיו נמצא לואיס, מדען זוטר במעבדה הראשית בראסטבורו. לואיס אמור להגיע אל העיר מאוויל עם משלוח של טכנולוגיה חדישה של הצוות. יצא כי עליו לבצע את המסע ברגל. שמתי לב ששניכם התחזקתם לאחרונה, לכן הרגשתי מספיק בטוח כדי לתת לכם משימה כזו. המשימה שלכם היא ללוות את לואיס והטכנולוגיה שעליו להעביר מראסטבורו אל מאוויל. את המשימה תעשו על לבוש אזרחי. פרטים נוספים יינתנו לכם בראסטבורו.
אל תאכזבו אותי!
-מגנו-'
אדם אומר:" וואו. מגנו כנראה ממש התרשם ממך אתמול, כי הוא נתן לנו משימה ממש גדולה!" תארגן לך את כל מה שאתה צריך ונצא" הוא אומר והולך מיד להתארגן, מכיוון שהוא היה עדיין בפיג'מה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
גם האתה קצת בהלם ממה שג'וזף עשה. אתה טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ומכניס את דיסקיות האש לתיק. אתה מכין את מאוויל וסניזל ואתם מתחילים להתקדם קדימה בשביל. לאחר כמה רגעים ארבעה חיילים מדברים ביניהם בהמשך השביל. אחד מהם נבהל ממדי צוות אג'נטרה שלך ומפעיל את האזעקה. הסיכויים שלכם לחדריה שקטה הלכו. אותו אחד בורח, והשלושה האחרים מתכוננים לקרב. הם אומרים (כל אחד אחד):"קאמראפט, דרמניטאן, קקטורן, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים מין גמל-פרה ענקי עם הרי געש על גבו, יצור קופי שכזה גם גבות אש ודחליל אפל ירוק: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/323.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/555.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/332.gif[/IMG]. שניים מהם אומרים:"קאמראפט, להביור על מאוויל! דרמניטאן, בליץ אבוקה (Flare Blitz) על סניזל!". קאמראפט שולח להביור אש אל מאוויל ודרמניטאן עוטף עצמו בלהבות ומתנגש בסניזל, שניהם נפגעים קשה.
מה תעשה?
מאוויל - 4/10
סניזל - 4/10[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493169][B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"][B]הודעה חשובה!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR="#008000"][B]*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
השפעות האיוונט:
*ביצים יבקעו מהר יותר.
*הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
[COLOR="#006400"][B]*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.[/B][/COLOR]
[COLOR="#FFA500"][B]*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
אג'נטרה:
רמפא"ג:
[COLOR="#0000FF"][B]*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני [B]מסיים[/B] את המ"ת הזה.[/B][/COLOR]
[COLOR="#DAA520"][B]*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).[/B][/COLOR]
[COLOR="#FF0000"][B]
*בהצלחה!![/B][/COLOR]
[/SIZE]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מודה לראש מכון הכושר על הזזמנה ומנסה להביא אותה למאמן השני, אבל הוא אומר:" כנראה לא הבנת אותי: היא לא לטרוניר עכשיו, אלא למתי שתרצה. אנו מודים לך על הרצון הטוב, אך שמור אותה" הוא אומר. אתה יוצא אל מרכז הפוקימונים, אך הפקידה אומרת לך:"כדאי לך ללכת אל מרפאת פציעות הספורט של המכון, היא תעזור יותר". אתה הולך אל מרפאת פציעות הספורט של מכון הכושר ומביא את מאצ'וק לרופאים. הם מסתכלים ואומרים:"אין לך מה לדאוג. היא נראית כוויה פשוטה, ויותר מזה, אם הוא הצליח לנצח שתי קרבות איתה על הגב, היא גם קלה לטיפול. תוך שעה-שעתיים הוא יהיה בריא לחלוטין" הוא אומר. אתה יושב ורוצה לראות את הפוקימון החדש שלך, אך נזכר שהוא נשלח לבסיס כי יש לך כבר 6. אתה הולך במהירות לבסיס ומחליף את שרומיש ודודואו תמורת שני הפוקימונים שקיבלת, האחד מהפקידה והשני על הזכייה. אתה חוזר למרפאה ומוציא את שניהם. מהפוקדור שהפקידה נתנה לך יוצאת ערימה ביצים עם פנים, ומהפוקדור השני ציפור גדולה וזהובה. *מאזלט!!! קיבלת [I]אגזקיוט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/102.gif[/IMG] ופידג'אוטו זוהר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]!!![/I]*. הרופא מחזיר לך את מאצ'וק ואומר:" הנה: בריא ושלם". כשאתה מקבל את מאצ'וק אגזקיוט והפוקדור שלו נשלחים חזרה לבסיס. השעה כבר סביב 16:00.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/038.gif[/IMG]. *מאזלט! וולפיקס התפתחה ל[I]ניינטיילס!!![/I]*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/624.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/510.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/198.gif[/IMG]. טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
*זמן - ערב
*כסף - 26,600 פ"ד
את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/466.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/467.gif[/IMG]. שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו! פידג'יוטו זוהר!" אומר בתשוקה. "הוא תמיד נחשב בשבילי בתור פוקימון אצילי מאוד." אחשוב. "מאצ'וק? איך אתה? כמו חדש? רציתי שוב להודות לך על הניצחון האדיר שלך בגמר, היית ענק ואני גאה בך כל כך! קדימה, בוא נחזור לבסיס. אני רוצה להכיר את פידג'יוטו ואקסגיוט יותר ורוצה שגם אתם תכירו אותם."
-
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה שמח מהפידג'אוטו הזוהר ושואל את מאצ'וק אם הוא בסדר. הוא אומר לך שכן ואתה יוצא איתם ממכון הכושר, חוזר ברגל למפקדה הראשית של צוות אג'נרטה. אתה נכנס פנימה אל חדרך, שם אתה רואה את טרייסי עם ויוילון בסלון. היא אומרת:" היי ריצ'י! מאצ'ופ התפתח? והשגת פידג'אוטו? ועוד זוהר? כנראה שזה היה יום מאוד עמוס בשבילך". היא מצחקקת. אתה נפרד ממנה והולך לחדר שלך, שם אתה מוציא את כל ארבעת הפוקימונים הנוספים שאיתך. בנוסף אתה מוציא את גסטלי, שרומיש, דודואו ואגזקיוט מהמתלה שלהם בקיר. אתה מעיף מבט על הביצה ונראה שהיא בחצי דרך לבקיעה. כל הפוקימונים שלך מדברים ביניהם בחדרך ומכירים ביניהם. יש עוד קצת זמן עד הערב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
גם האתה קצת בהלם ממה שג'וזף עשה. אתה טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ומכניס את דיסקיות האש לתיק. אתה מכין את מאוויל וסניזל ואתם מתחילים להתקדם קדימה בשביל. לאחר כמה רגעים ארבעה חיילים מדברים ביניהם בהמשך השביל. אחד מהם נבהל ממדי צוות אג'נטרה שלך ומפעיל את האזעקה. הסיכויים שלכם לחדריה שקטה הלכו. אותו אחד בורח, והשלושה האחרים מתכוננים לקרב. הם אומרים (כל אחד אחד):"קאמראפט, דרמניטאן, קקטורן, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים מין גמל-פרה ענקי עם הרי געש על גבו, יצור קופי שכזה גם גבות אש ודחליל אפל ירוק: . שניים מהם אומרים:"קאמראפט, להביור על מאוויל! דרמניטאן, בליץ אבוקה (flare blitz) על סניזל!". קאמראפט שולח להביור אש אל מאוויל ודרמניטאן עוטף עצמו בלהבות ומתנגש בסניזל, שניהם נפגעים קשה.
מה תעשה?
מאוויל - 4/10
סניזל - 4/10[/quote]
*אני הולך להוציא את כל השישה. תתכונן לחתיכת מרתון xd
----------------------------------------------------
"שיט שיט שיט!" אומר ואבהל מהאזעקה. "חכה שאני אתפוס אותך חתיכת..." אצעק לעבר החייל שבורח ואז אקלוט את שלושת הפוקימונים ששלושת החיילים הוציאו. "שלושה על שניים, הא? אז אתם לא בקטע של פייריות, רשמתי לעצמי. שנתחיל במסיבה?" אומר ואזרוק בבת אחת את הפוקדורים של צ'ינצ'או, פלטצ'ינדר, לוטאד ובאגון באוויר. "טוב שהצטרפתם חברים, אבל אין זמן להסביר. אנחנו באמצע קרב, ואני צריך אותכם מרוכזים. " אומר ואחשוב במהירות על אסטרטגיה. "קדימה קלאן, אתה אשף האסטרטגיות. חייב להיות משהו. אם אצליח להתאים כל שניים משלי על אחד משלהם... אני יודע!" אחשוב במהירות ואפנה אל כל השישה. "סניזל, אגרוף קרח על קקטורן, ופלטצ'ינדר, גם אתה על קקטורן-אבל תנסה לרכז את מתקפת הגחלת שלך לפרץ אחד! מאוויל ולוטאד, הדהמה ושבירת לבנים בהתאמה על קאמרופט! צ'ינצ'או ובאגון מכת ברק וזעם דרקון על דארמניטאן!" אנחה את הפוקימונים ואכין את משגר הדיסקיות. "ועכשיו אתם!" אצעק ואשגר דיסקית חשמל על כל חייל בהתאמה. "אני לא אצליח לנצח אותם סופית בלי אסטרטגיית שילוב מתאימה... אבל אני חייב להוריד לפחות אחד מהפוקימונים שלהם כדי להצליח לרכז את הכוח של כולם"
-
[QUOTE] טדי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שגרמת לו להרגיש לא בנוח ושניכם הולכים לחדרי השינה שלכם. אתה מציע לכל פוקימוניך ללכת לישון ושישתם ישנים על הרצפה, רק מיסדרבוס מרחפת. אתה מחליף לפיג'מה והולך לישון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר בבוקר למשמע הצפצוף שלמדת להכיר. אתה מחליף לביגוד רגיל ונפגש עם אדם בסלון, שם אתה מקריא לשניכם את ההודעה:
'טדי ואדם שלום,
הנה המשימה השנייה שלכם:
משימה #2: אבטחת אישים
תיאור: במשימה הקודמת יצא לכם להכיר את מורגן, המדען הראשי של הואן. כמה דרגות מתחתיו נמצא לואיס, מדען זוטר במעבדה הראשית בראסטבורו. לואיס אמור להגיע אל העיר מאוויל עם משלוח של טכנולוגיה חדישה של הצוות. יצא כי עליו לבצע את המסע ברגל. שמתי לב ששניכם התחזקתם לאחרונה, לכן הרגשתי מספיק בטוח כדי לתת לכם משימה כזו. המשימה שלכם היא ללוות את לואיס והטכנולוגיה שעליו להעביר מראסטבורו אל מאוויל. את המשימה תעשו על לבוש אזרחי. פרטים נוספים יינתנו לכם בראסטבורו.
אל תאכזבו אותי!
-מגנו-'
אדם אומר:" וואו. מגנו כנראה ממש התרשם ממך אתמול, כי הוא נתן לנו משימה ממש גדולה!" תארגן לך את כל מה שאתה צריך ונצא" הוא אומר והולך מיד להתארגן, מכיוון שהוא היה עדיין בפיג'מה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני ממהר להתארגן. הגיע הזמן לצאתצחמשימה אמיתית. אני לובש אזרחי ומחליט להתקדם לעבר אדם. שם ניקח את המשגר יחד ואלחץ את ידו. "אדם, אני הרבה יותר שמח עעשיו ובטוח בעצמי, אתה לא צריך להרגיש רע לגבי זה שיש לך רעיונות ההפל, זה קריטי תרגיש נוח להילחם לצידי. אני הולך להפתיע אותך עם השינוי שמתחולל בי לאחרונה. אני מאמין בך שאתה חבר אמת ואנחנו ננצח רק בזכות זה. עכשיו בוא נשתגר לעבר לואיס ונגד על הטכנולוגיה החדישה."
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493180][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה שמח מהפידג'אוטו הזוהר ושואל את מאצ'וק אם הוא בסדר. הוא אומר לך שכן ואתה יוצא איתם ממכון הכושר, חוזר ברגל למפקדה הראשית של צוות אג'נרטה. אתה נכנס פנימה אל חדרך, שם אתה רואה את טרייסי עם ויוילון בסלון. היא אומרת:" היי ריצ'י! מאצ'ופ התפתח? והשגת פידג'אוטו? ועוד זוהר? כנראה שזה היה יום מאוד עמוס בשבילך". היא מצחקקת. אתה נפרד ממנה והולך לחדר שלך, שם אתה מוציא את כל ארבעת הפוקימונים הנוספים שאיתך. בנוסף אתה מוציא את גסטלי, שרומיש, דודואו ואגזקיוט מהמתלה שלהם בקיר. אתה מעיף מבט על הביצה ונראה שהיא בחצי דרך לבקיעה. כל הפוקימונים שלך מדברים ביניהם בחדרך ומכירים ביניהם. יש עוד קצת זמן עד הערב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"הממ... תראו איך הצוות גדל" אשב לצד באלטוי ופראליגייטר. "ולחשוב שהתחלנו רק שלושתנו, תראו כמה הצטרפו אלינו וכל זה בארבעה ימים. דודואו, פוניטה, מאצ'וק, שרומיש, גאסטלי, אקסגיוט ופידג'יוטו. וזה עוד בלי הביצה שאנחנו לא יודעים מי יבקע ממנה. כמובן שגם חברי הצוות שלנו שהצטרפו עם הפוקימונים שלהם, אנחנו הולכים להיות צוות מנצח, כולנו. אתם רעבים?" אשאל ואביא להם אוכל שיאכלו קצת וישמרו כוחות למחר לקראת המשימה. "מעניין מי השישייה שתבוא איתי מחר..." אחשוב ואצא אל עבר הסלון כשהפוקימונים אוכלים.
-
[COLOR="#DAA520"]*בסופו של דבר יש לי בערך חצי שעה Xb
*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים האחרים שלך ואומר להם מה לעשות. פלטצ'ינדר שולח גחלת ענקית אל קקטורן שפוגעת בו ושולחת גיצים לכל עבר. *מאזלט! פלטצ'ינדר למד [B]התפרצות להבה[/B]!!!*, וסניזל עוטף אגרופו בקרח ותוקע אותו בקקטורן, מעלף אותו. צ'ינצ'או שולח זרם חשמלי עוצמתי ובאגון (מרוצה?) שולח להבה כתומה-סגולה לעבר דרמניטן, הם גורמים לו הרבה נזק. מאוויל עוטף את הלסת שלו כגוש לבן אחד ומשסף בו את קאמראפט, ולוטאד מתקרב לקאמראפט, עושה פרצוף מודהם וחובט בו. אחד החיילים מספיק ללחוץ על כפתור בפרק כף היד שלו, וחייל אחר אומר מהר "קליידול, צא!" בזמן ששלושה חיילים נוספים מגיעים מהצד השני, ואומרים "טרופיוס, דונפן, פיופיטאר, צאו!" ומהפוקדורים של ארבעתם יוצאים מין יצור אפור כהה עם עיניים ורודות, ציפור-דינוזאור עם כנפי עלים, פיל אפור גדול וגוש כחול מוזר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/344.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/357.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/232.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/247.gif[/IMG]. אתה יורה דיסקיות חשמל על שלושת החיילים המקוריים והם מתחשמלים ונופלים על הקרקע. הפוקימונים שלהם נראים כעוסים כעת. קליידול שולח קרן על-חושית על מאוויל, משאיר אותו תשוש. החיילי מאחור אומרים:" טרופיוס, סופת עלים על לוטאד! דונפן, פצצת בוץ על מאוויל! פיופיטאר, אבנים חדות על פלטצ'ינדר!". טרופיוס שולח סופה של עלים מרוכזים אל עבר לוטאד, פוגעת בו די חזק. דונפן שולח כדור בוץ אל עבר מאוויל, פוגע בו קשה ומעלף אותו. פיופיטאר שולח אבנים מחודדות אל עבר פלטצ'ינדר, פוגע בו קשה מאוד. החיילים כועסים עליך על ששיתקת את החברים שלהם.
מה תעשה?
מאוויל - 0/10
סניזל - 4/10
צ'ינצ'או - 10/10
פלטצ'ינדר - 3/10
לוטאד - 6/10
באגון - 10/10[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיירה אקווקורד, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתארגן לקראת המשימה הבאה שלך, ומגיע אל אדם. אתה אורמ לו שאתה תשמח לרעיונות ממנו ושהוא הולך ליהנות מהאתה החדש. הוא מחייך ואומר:" אני בטוח טדי". שניכם מוכנים ומשתגרים לעיר ראסטבורו. אתם הולכים אל המעבדה הגדולה והמגודרת שכבר הייתם בה במשימה הקודמת שלכם, ונכנסים פנימה. אתם נתקלים במדען גבוה ושדוף, כבן 40, עם שיער חום בהיר ומשקפיים בהירות עגולות אטומות: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/2/27/VSScientist_M.png/200px-VSScientist_M.png[/IMG]. בקול מאונפף מעט הוא אומר:" היי, אני לואיס. אתם בטח טדי ואדם. זאת הטכנולוגיה שאתם צריכים להגן עליה" הוא אומר ומצביע על שני ארגזים כסופים וגדולים. הוא פותח אותם: אחד מכיל קפסולות מאורכות מלאות בנוזל כחול והשני מכיל פוקדורים כתומים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpmi8uBk.png[/IMG]. לואיס מסביר:"הקפסולות הן נוזל מתעתע שפיתחנו בסיוע של זורוארק אחד. במגע עם קרקע הוא יוצר מסך ערפל סמיך שיוצר אשליה ומראה משהו שונה מהמציאות. והפוקדורים האלה אמנם נראים כמו סתם פוקדורים צבועים בצבע כתום שמוכרים בחנות של הבסיס, אבל אלו פוקדורים מיוחדים שנוצרו בשביל סוכנים בדרגות הגבוהות. כל פעם שמכניסים אליהם את הפוקימון שנתפס בהם הוא מתרפא לחלוטין. עליכם לשמור עליהם מכל משמר, וגם עליי, כי אני נושא בעצמי עוד כמה אבטיפוסים שעליי להציג במאוויל. הרי שם המפקדה המחוזית של הואן". אדם אומר:" טדי תעשה גם אתה ככה, הרי בנרתיקים שלנו יש אינסוף מקום" הוא אומרו מכניס את הפוקדורים לנרתיק שלו. את כל ה50 ומשהו שהיו בארגז. לואיס אומר:" בחור חכם. אתה, תעשה כך עם הקפסולות ערפול, ונצא לדרך!". נראה כי הוא מרגיש בטוח בסביבתכם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מקרב אליך את טוטודייל ובאלטוי ושם לב איך הצוות שלך גדל. אתה הולך להשיג לכולם אוכל מפיר המזון ויושב לידם בסלון. קודי נכנס לחדר ולידו נמר בצבע שמנת: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/053.gif[/IMG]. "אתם מאמינים מה זה? מיאו התפתח!" הוא אומר. "כל הכבוד קודי" טרייסי אומרת לו בזמן שאתה צופה בכל עשרת הפוקימונים שלך אוכלים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*בסופו של דבר יש לי בערך חצי שעה xb
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים האחרים שלך ואומר להם מה לעשות. פלטצ'ינדר שולח גחלת ענקית אל קקטורן שפוגעת בו ושולחת גיצים לכל עבר. *מאזלט! פלטצ'ינדר למד התפרצות להבה!!!*, וסניזל עוטף אגרופו בקרח ותוקע אותו בקקטורן, מעלף אותו. צ'ינצ'או שולח זרם חשמלי עוצמתי ובאגון (מרוצה?) שולח להבה כתומה-סגולה לעבר דרמניטן, הם גורמים לו הרבה נזק. מאוויל עוטף את הלסת שלו כגוש לבן אחד ומשסף בו את קאמראפט, ולוטאד מתקרב לקאמראפט, עושה פרצוף מודהם וחובט בו. אחד החיילים מספיק ללחוץ על כפתור בפרק כף היד שלו, וחייל אחר אומר מהר "קליידול, צא!" בזמן ששלושה חיילים נוספים מגיעים מהצד השני, ואומרים "טרופיוס, דונפן, פיופיטאר, צאו!" ומהפוקדורים של ארבעתם יוצאים מין יצור אפור כהה עם עיניים ורודות, ציפור-דינוזאור עם כנפי עלים, פיל אפור גדול וגוש כחול מוזר: . אתה יורה דיסקיות חשמל על שלושת החיילים המקוריים והם מתחשמלים ונופלים על הקרקע. הפוקימונים שלהם נראים כעוסים כעת. קליידול שולח קרן על-חושית על מאוויל, משאיר אותו תשוש. החיילי מאחור אומרים:" טרופיוס, סופת עלים על לוטאד! דונפן, פצצת בוץ על מאוויל! פיופיטאר, אבנים חדות על פלטצ'ינדר!". טרופיוס שולח סופה של עלים מרוכזים אל עבר לוטאד, פוגעת בו די חזק. דונפן שולח כדור בוץ אל עבר מאוויל, פוגע בו קשה ומעלף אותו. פיופיטאר שולח אבנים מחודדות אל עבר פלטצ'ינדר, פוגע בו קשה מאוד. החיילים כועסים עליך על ששיתקת את החברים שלהם.
מה תעשה?
מאוויל - 0/10
סניזל - 4/10
צ'ינצ'או - 10/10
פלטצ'ינדר - 3/10
לוטאד - 6/10
באגון - 10/10[/quote]
*מזל ביש xd
----------------------------
"פאק פאק פאק" אצעק בכעס ואתעשת שניה לפני שאתחיל להתחרפן. "איפה הג'וזף הזה שצריך אותו... טוב, בינתיים זה רק אני. מאוויל התעלף, השאר במצב לא טוב בכלל. ויש לי שישה פוקימונים כועסים להתמודד מולם... לא נשאר הרבה מה לעשות. אני חייב לנסות את זה." אחשוב לעצמי ואפנה אל חמשת הפוקימונים שלי. "אנחנו ננסה משהו, בסדר? צ'ינצ'או, בועת מים לאוויר וחשמל אותה עם מכת ברק, סניזל- אתה תקפיא אותה, ופלטצ'ינדר, תירה עליה גחלת. באגון, אתה תשתמש בנגיחה בשביל לשגר את מה שיצא מהשילוב הזה לעבר ששת הפוקימונים ההם! מיד אחרי זה תרוצו לעברי, אני אחזיר את כולכם ואנסה לברוח ולמצוא את ג'וזף" אומר להם ואצפה בהם מנסים את השילוב. "עכשיו!" אצעק אליהם לאחר שיסיימו ואחזיר את כולם. מיד לאחר מכן אזרוק אחד מתרסיסי השינה שבבעלותי בחוזקה על מנת לנפץ אותו ואברח כדי למצוא את ג'וזף.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493185][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים האחרים שלך ואומר להם מה לעשות. פלטצ'ינדר שולח גחלת ענקית אל קקטורן שפוגעת בו ושולחת גיצים לכל עבר. *מאזלט! פלטצ'ינדר למד [B]התפרצות להבה[/B]!!!*, וסניזל עוטף אגרופו בקרח ותוקע אותו בקקטורן, מעלף אותו. צ'ינצ'או שולח זרם חשמלי עוצמתי ובאגון (מרוצה?) שולח להבה כתומה-סגולה לעבר דרמניטן, הם גורמים לו הרבה נזק. מאוויל עוטף את הלסת שלו כגוש לבן אחד ומשסף בו את קאמראפט, ולוטאד מתקרב לקאמראפט, עושה פרצוף מודהם וחובט בו. אחד החיילים מספיק ללחוץ על כפתור בפרק כף היד שלו, וחייל אחר אומר מהר "קליידול, צא!" בזמן ששלושה חיילים נוספים מגיעים מהצד השני, ואומרים "טרופיוס, דונפן, פיופיטאר, צאו!" ומהפוקדורים של ארבעתם יוצאים מין יצור אפור כהה עם עיניים ורודות, ציפור-דינוזאור עם כנפי עלים, פיל אפור גדול וגוש כחול מוזר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/344.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/357.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/232.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/247.gif[/IMG]. אתה יורה דיסקיות חשמל על שלושת החיילים המקוריים והם מתחשמלים ונופלים על הקרקע. הפוקימונים שלהם נראים כעוסים כעת. קליידול שולח קרן על-חושית על מאוויל, משאיר אותו תשוש. החיילי מאחור אומרים:" טרופיוס, סופת עלים על לוטאד! דונפן, פצצת בוץ על מאוויל! פיופיטאר, אבנים חדות על פלטצ'ינדר!". טרופיוס שולח סופה של עלים מרוכזים אל עבר לוטאד, פוגעת בו די חזק. דונפן שולח כדור בוץ אל עבר מאוויל, פוגע בו קשה ומעלף אותו. פיופיטאר שולח אבנים מחודדות אל עבר פלטצ'ינדר, פוגע בו קשה מאוד. החיילים כועסים עליך על ששיתקת את החברים שלהם.
מה תעשה?
מאוויל - 0/10
סניזל - 4/10
צ'ינצ'או - 10/10
פלטצ'ינדר - 3/10
לוטאד - 6/10
באגון - 10/10[/COLOR]
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתארגן לקראת המשימה הבאה שלך, ומגיע אל אדם. אתה אורמ לו שאתה תשמח לרעיונות ממנו ושהוא הולך ליהנות מהאתה החדש. הוא מחייך ואומר:" אני בטוח טדי". שניכם מוכנים ומשתגרים לעיר ראסטבורו. אתם הולכים אל המעבדה הגדולה והמגודרת שכבר הייתם בה במשימה הקודמת שלכם, ונכנסים פנימה. אתם נתקלים במדען גבוה ושדוף, כבן 40, עם שיער חום בהיר ומשקפיים בהירות עגולות אטומות: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/2/27/VSScientist_M.png/200px-VSScientist_M.png[/IMG]. בקול מאונפף מעט הוא אומר:" היי, אני לואיס. אתם בטח טדי ואדם. זאת הטכנולוגיה שאתם צריכים להגן עליה" הוא אומר ומצביע על שני ארגזים כסופים וגדולים. הוא פותח אותם: אחד מכיל קפסולות מאורכות מלאות בנוזל כחול והשני מכיל פוקדורים כתומים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpmi8uBk.png[/IMG]. לואיס מסביר:"הקפסולות הן נוזל מתעתע שפיתחנו בסיוע של זורוארק אחד. במגע עם קרקע הוא יוצר מסך ערפל סמיך שיוצר אשליה ומראה משהו שונה מהמציאות. והפוקדורים האלה אמנם נראים כמו סתם פוקדורים צבועים בצבע כתום שמוכרים בחנות של הבסיס, אבל אלו פוקדורים מיוחדים שנוצרו בשביל סוכנים בדרגות הגבוהות. כל פעם שמכניסים אליהם את הפוקימון שנתפס בהם הוא מתרפא לחלוטין. עליכם לשמור עליהם מכל משמר, וגם עליי, כי אני נושא בעצמי עוד כמה אבטיפוסים שעליי להציג במאוויל. הרי שם המפקדה המחוזית של הואן". אדם אומר:" טדי תעשה גם אתה ככה, הרי בנרתיקים שלנו יש אינסוף מקום" הוא אומרו מכניס את הפוקדורים לנרתיק שלו. את כל ה50 ומשהו שהיו בארגז. לואיס אומר:" בחור חכם. אתה, תעשה כך עם הקפסולות ערפול, ונצא לדרך!". נראה כי הוא מרגיש בטוח בסביבתכם.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מקרב אליך את טוטודייל ובאלטוי ושם לב איך הצוות שלך גדל. אתה הולך להשיג לכולם אוכל מפיר המזון ויושב לידם בסלון. קודי נכנס לחדר ולידו נמר בצבע שמנת: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/053.gif[/IMG]. "אתם מאמינים מה זה? מיאו התפתח!" הוא אומר. "כל הכבוד קודי" טרייסי אומרת לו בזמן שאתה צופה בכל עשרת הפוקימונים שלך אוכלים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני רק רוצה להגיד דבר אחד לפני שאתחיל." אומר בעודי מכניס הכל לתיק. "אנחנו שומרים עליך מכל משמר לא בגלל האבטיפוסים אלא בגלל שאתה בנאדם מיוחד מאוד ואכפת לנו ממך. אתה עושה המון למען הצוות ואנו נגן עליך בחיינו. הקפסולות והפוקדורים חשובים לנו, אך אתה יותר חשוב ואני מבטיח להגן עליך."
אני מביט לאדם לאישור. "אני מציע שנתחיל לזוז אם כך. אגב, במקרה של סכנה, מותר לנו להשתמש בקפסולות?"
-
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
אני אוהבת את פרי בתור פרי אבל אני פשוט לא מתה על דור 5 ומעלה חח
~~~~~~~;;
"כן. אני חושבת שיהיה טוב פוקימון שיהיה ממוקד יותר על אופל. מייטיינה.... אני חושבת שאני רוצה ללכוד אותו" אומר ואחשוב לכמה רגעים. "החלטתי! מייטיינה הוא המטרה שלי. בוא נשתגר" אומר לטרוי בחיוך ואשתגר יחד איתו ללאוור. שנגיע אסתכל סביב 'וואוו. זה המקום בו טרוי גדל' אחשוב לעצמי מעט בהתרגשות. "אתה רוצה לעשות משהו פה לפני שנלך לדרך 15?" אשאל אותו בחיוך. 'מייטיינה.. הנה אני באה' אחשוב בראשי.
-
[COLOR="#FF0000"]*הפכת אותו מגוש חסר ביטחון עצמי לסופר אלטרואיסט על סף הפסיכוטי
*סורי על הקצרצר אבל ביי :( נמשיך מחר
*מיקום - מעבדת צוות אג'נטרה, העיר ראסטבורו, הואן
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה אומר לו שאתה מגן עליו קודם כל בגללו ואז בגלל החפצים. הוא אומר:" תודה, אני חושב". נראה כי הצלחת לבלבל מדען מהטובים בהואן. אתה מכניס את הקפסולות והוא מאשר לך שבעת צרה תוכל להשתמש בהם. אתה ואדם מביטים אחד בשני, מהנהנים בראשכם ומתחילים ללכת עם המדען. אתם צועדים מזרחה מהעיר אל דרך 116, והולכים בה עד שאתם מגיעים למנהרת ראסטארף. אתם מתחילים להיכנס, ואדם לוחש לך:" גם אתה מרגיש כאילו עוקבים אחרינו?", אך לא נראה כאילו אתה שם לב למישהו. אתם כבר רואים את הקצה של מנהרת ראסטארף, כששלושה חיילים עם שיער כחול שכבר למדתם להכיר כחיילים של צוות גלקטיק מגיעים מולכם עם שלושה פוקימונים סגולים עצומים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/295.gif[/IMG]. הם אומרים בקול מונוטוני (וקצת קריפי):"היכנעו עכשיו". לואיס אומר:" תעזרו לי! אני בלי פוקימונים כאן!" ואדם אומר:"טאורוס, צא! נקמה על האקספלאוס הימני! פיילוסווין, צא! פצצת בוץ על האקספלאוד האמצעי! טדי, תטפל אתה בשלישי!".
מה תעשה?[/COLOR]
*מה את GenBummer?
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
את מסמנת לך את מייטיינה ואתם משתרגים לעיר לאוור. השעה היא שעת צהריים בלאוור, והעיר כולה משרה אווירה מכושפת: עלי השלכת החומים, העץ הגדול בו ממוקם המכון במרכז העיר, אפילו מפעל הפוקדורים מצפון נראה יפה באור הזה. לאוויר יש ריח נעים והבתים עשויים בעץ כחלחל קסום. כל המקום נראה כאילו כישפו אותו. גשם קל יורד. את שואלת את טרוי אם הוא רוצה לעשות משהו העיר לפני שתצאו לדרך, והוא אומר:" אני הולך הביתה. תלכי לדרך, אני כבר אמצא אותך". הוא הולך כמו מוכה ירח בסמטאות העיר.
מה תעשי?
-
[QUOTE] טדי
*הפכת אותו מגוש חסר ביטחון עצמי לסופר אלטרואיסט על סף הפסיכוטי
*סורי על הקצרצר אבל ביי נמשיך מחר
*מיקום - מעבדת צוות אג'נטרה, העיר ראסטבורו, הואן
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה אומר לו שאתה מגן עליו קודם כל בגללו ואז בגלל החפצים. הוא אומר:" תודה, אני חושב". נראה כי הצלחת לבלבל מדען מהטובים בהואן. אתה מכניס את הקפסולות והוא מאשר לך שבעת צרה תוכל להשתמש בהם. אתה ואדם מביטים אחד בשני, מהנהנים בראשכם ומתחילים ללכת עם המדען. אתם צועדים מזרחה מהעיר אל דרך 116, והולכים בה עד שאתם מגיעים למנהרת ראסטארף. אתם מתחילים להיכנס, ואדם לוחש לך:" גם אתה מרגיש כאילו עוקבים אחרינו?", אך לא נראה כאילו אתה שם לב למישהו. אתם כבר רואים את הקצה של מנהרת ראסטארף, כששלושה חיילים עם שיער כחול שכבר למדתם להכיר כחיילים של צוות גלקטיק מגיעים מולכם עם שלושה פוקימונים סגולים עצומים: . הם אומרים בקול מונוטוני (וקצת קריפי):"היכנעו עכשיו". לואיס אומר:" תעזרו לי! אני בלי פוקימונים כאן!" ואדם אומר:"טאורוס, צא! נקמה על האקספלאוס הימני! פיילוסווין, צא! פצצת בוץ על האקספלאוד האמצעי! טדי, תטפל אתה בשלישי!".
מה תעשה?[/QUOTE]
"אני מטפל בזה." אקרא לאדם ואוציא את הפוקדור של פלצ׳לינג. "אני צריך את עזרתך, טעינת להבה ואז אס אווירי!"
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493169]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
*זמן - ערב
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
'בחורה מוזרה' אחשוב לעצמי, אחליף בגדים במהירות במידה ואין מקלחת בחדר ואז אכנס למיטה ואלך לישון.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493185][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?
מאוויל - 0/10
סניזל - 4/10
צ'ינצ'או - 10/10
פלטצ'ינדר - 3/10
לוטאד - 6/10
באגון - 10/10[/COLOR]
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו, כל הכבוד קודי! אבל הוא לא היחיד מהצוות שלנו שהתפתח היום" אומר לו ואקרא למאצ'וק על מנת להציג אותו בפני קודי ופרסיאן. "תכיר, זה מאצ'וק... כן כן מאצ'ופ התפתח, והוא חזק מתמיד."
-
*מה את GenBummer?
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
את מסמנת לך את מייטיינה ואתם משתרגים לעיר לאוור. השעה היא שעת צהריים בלאוור, והעיר כולה משרה אווירה מכושפת: עלי השלכת החומים, העץ הגדול בו ממוקם המכון במרכז העיר, אפילו מפעל הפוקדורים מצפון נראה יפה באור הזה. לאוויר יש ריח נעים והבתים עשויים בעץ כחלחל קסום. כל המקום נראה כאילו כישפו אותו. גשם קל יורד. את שואלת את טרוי אם הוא רוצה לעשות משהו העיר לפני שתצאו לדרך, והוא אומר:" אני הולך הביתה. תלכי לדרך, אני כבר אמצא אותך". הוא הולך כמו מוכה ירח בסמטאות העיר.
מה תעשי?[/QUOTE]
חח סתם פחות אוהבת את הדורות האלה. יש פוקימונים ספציפיים שאני כן אוהבת, הרוב לא חח
~~~~
"אולי עדיף שאבוא אתך. אני חושבת שלהתפצל זה רעיון רע, בעיקר אחרי שבמשימה האחרונה שלנו שיחררנו עשרות שבויים, התגנבנו לבסיסים וגנבנו פוקימונים מאתה יודע מי. אם הם אכשהו יגלו שאלו היינו אנחנו, הם עלולים לתקוף" אומר בקול שקט. אחכה לתשובה שלו בציפייה, בתקווה שירשה לי לבוא איתו. אם הוא יסרב לא אלחץ עליו, ואלך לדרך 15.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493169][B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"][B]הודעה חשובה!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
השפעות האיוונט:
*ביצים יבקעו מהר יותר.
אג'נטרה:
רמפא"ג:
[COLOR="#FF0000"][B]
*בהצלחה!![/B][/COLOR]
[/SIZE]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
נכה רמפא"ג*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'לפי דעתי הכניסה לבסיס לא תהיה ממש בתוך ההר, הרי הכל שם בפנים כלכך דומה, שיהיה טיפשי לשים שם בסיס ואנשים מהצוות שמנסים להגיע לשם יסתבכו ויאבדו בסופו של דבר' אחשוב
'אולי אני טועה, אבל בכל זאת אנסה את הדרך שמקיפה את ההר, תחושת הבטן שלי אומרת שאחת הכניסות היא בצד אחורי של ההר שאף אחד לא רואה, למרות שהדרך הזאת נורא ארוכה' אחשוב שוב ואסע לשביל שמקיף את ההר