-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"שלום אני מוריס, באתי לראות מה שלותך, אתה נראה פוקימון ממש טוב. אל תפחד ממני אני לא אעשה לך כלום" אתה אומר לפוקימון החזיר בקול נעים. הפוקימון בוהה בך לכמה שניות. "פוליסווין" הוא ממלמל, מציג את עצמו וחוזר לאכול בנחת-נראה שהוא מאוד אוהב לאכול. הוא רואה שאתה עדיין עומד לידו. "אפשר לעזור?" הוא שואל אותך בחוסר ביטחון
" רציתי שתצטרף אלי , אני מבטיח שיהיה לך כיף ." אני אומר לו ומוציא אוכל פוקימונים מהתיק , ומושיט לו אותו בידי אליו.
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1494541][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"בוגר זה השם השני שלי" היא אומרת, פורצת שוב בצחוק. אתם יוצאים מהחנות ואתה נוגע באבן. ישר עם המגה אתה חש מספוק, כאילו כל מטרת חייך הייתה לגעת באבן הזו, והרגע מימשת זו. לפתע אתה מסתנוור, אתה מנסה לגלות את מקור האור הבוהק ומגלה שהוא כל הגוף שלך. הרגשה חמימה-אך מעט כואבת, קצת כמו כאבי גדילה מתפשטת בגופך. זה נדמה לך שזה נמשך לנצח, ואתה כבר מתחיל להתפלל שזה ייגמר. לבסוף, האור המסנוור נעלם. אתה מסתכל על עצמך וקולט שהמראה שלך השתנה ל[IMG]http://img13.deviantart.net/95e3/i/2015/109/7/8/heliolisk_gijinka_by_segamastergirl-d8qd95m.png[/IMG]*.
"וואוו!" מתלהבת לונה "אני זוכרת שאני התפתחתי, זה היה כזה מוזר!. איך אתה מרגיש?" היא שואלת. אתה חש מעט חוסר יציבות ממשקל הזנב שלך-הגדול בהרבה עכשיו.[/QUOTE]
פחות או יותר זה עם זנב
והעובדה שזה לא פונצ'ו אלא חלק ממשי מהגוף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וואו, זה... אחרת" אומר (תחשבי איזה מגניב אם הקול שלי ישתנה). אנסה לנופף בזנב ולהבין איך זה מרגיש. אפתח את הקולר-פאנל ואחוש לראשונה את אוזניי, כמו של כל האנשים סביבי סוף סוף. "אני חושב שאני מוכן לאיזה אימון מחודש. לונה, את רוצה שנערוך קרב אימון? אני והליוליסק מולך ומול שאדוו". אעמיד את ההצעה ואחכה לתשובתה.
-
[QUOTE=Alice;1494832][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"שלום אני מוריס, באתי לראות מה שלותך, אתה נראה פוקימון ממש טוב. אל תפחד ממני אני לא אעשה לך כלום" אתה אומר לפוקימון החזיר בקול נעים. הפוקימון בוהה בך לכמה שניות. "פוליסווין" הוא ממלמל, מציג את עצמו וחוזר לאכול בנחת-נראה שהוא מאוד אוהב לאכול. הוא רואה שאתה עדיין עומד לידו. "אפשר לעזור?" הוא שואל אותך בחוסר ביטחון
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מנסה להתגבר על הכאב, מרגיש שהגוף שלך פועם בכאב במקומות בהם נפגעת. אתה משתמש במתקפת על חושי על ליף, שממותע מההתאוששות המהירה שלך ולא מספיק להתחמק, מועף לאחור. אתה מעודד את ראלטס כדי לעזור לו להתגבר על הכאב, הוא רואה אותך מתמודד ומחקה אותך, מרים את ראשו גבוהה-מכריח את עצמו להמשיך להילחם. הוא תוקף את ליפיאון עם מתקפת מהירות-כוכבים זהובים משוגרים אל עבר ליפיאון במהירות ואחריהם נע כדור צל שחור. ליפיאון מתעסק בהתחמקקות מהכוכבים, אך הוא לא שם לב לכדור הצל שאחריהם ונפגע ממנו. הוא נראה מותש, קרוב לעילפון. 'הקרב הזה קשה יותר משדמיינתי' אתה חושב לעצמך וחושק שיניים. "קדימה ליפיאון, עוד קצת!" צועק ליף ליפיאון. ליף שולח עלי תער תוך כדי סיבוב-עלי התער שלו נורים לכל עבר-אלייך ואל ראלטס. מזווית עיינך אתה רואה שליפיאון עוצם עיניים וזוהר באור צהבהב-ירקרק-הוא לאט לאט נראה טוב יותר, נראה שהוא משתמש באנרגיית השמש כדי להתרפות!
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"המ.. יאללה! בואי נצא!" אתה אומר בביטחון. 'וואוו.. איך זה קרה..?' אתה שם לב לשינוי בטון שלך, אתה בעל ביטחון עצמי גבוהה יותר ומדבר ללא גמגום-אתה מופתע מעצמך, לא בטוח מה אתה מרגיש לגבי זה. 'סוף סוף... המכון' עולה מחשבה בראשך-אבל אתה מרגיש מוזר, כאילו היא לא המחשבה שלך. אתם מתקדמים אל עבר המכון, ומוצאים אותו בלי בעייה מפני שהעיר קטנה יחסית. המכון נמצא בתוך מערה שחצובה בצד העמק. אתה נכנס פנימה, ורואה שהמערה מוארת בלפידים. "איזה יפה!" מתלהבת לינה. דדנה שיושב על הכתף שלך נצמד לפרצוף שלך ברעד, נראה שהוא לא מעריץ גדול של חושך. הוא מכסה לך בטעות את אחת העיניים. משהו נע לפניכם, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו רק עם עין אחת-פוקימון קטן שנראה כמו סלע עם שתי יידים בעל עניבת פפיון לבנה נעמד מולכם. "ברוכים הבאים למכון העיר אורבורג! מנהיג המכון יקבל אתכם עכשיו" הוא אומר ומסמל לכם לעקוב אחריו. הוא מוביל אתכם במורד המסדרון, ולבסוף אתם מגלים שהמנהגה מתרחבת. אתם מגעים למערה פנימית, רחבה בהרבה מהמערה הצרה שהלכתם בה עד כה. יש חור אחד במרכז התקרה, שמכניס אור פנימה (לא לגמרי מואר, חצי חצי כזה). הרצפה והקירות עשויים לחלוטין מסלע. נער שנראה צעיר ממך בכמה שנים עומד בצד השני של הזירה. "ברוך הבא למכון האבן-אדמה! אני רורי, מנהיג המכון!. הקרב הולך להיות בשני סבבים-קודם כל יהיה קרב כפול-שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך. אחרי זה יהיה קרב של אחד על אחד-אני, מולך. החוקים ברורים?" הוא שואל בחיוך, שנראה לטעמך די שטני. הנער אולי קטן אבל הוא מעורב, ומאחוריו עומד פוקימון שנראה חזק מאוד.
[SPOILER][IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJKLx97TuDqLyak1cOWy1myKCQbrbkOR8SzXRUbj4vFj5nLsm3[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
אני בא לספר ללינה שאני מרגיש מוזר, ושזה כבר קרה כמה פעמים, אבל אז אני רואה את ההתרגשות על הפנים שלה ומחליט שזה לא הזמן המתאים
״לא נורא חמוד״ אני מלטף בשקט את דדנה, שירגיש בטוח, ומנסה באופן מודע להגביר את האור מהזנב שלי
מגיע לרורי, ושומע את ההסבר שלו, שלא כל כך לטעמי
״אממ... כן.. אבל לא אני נלחם בך..״ אני אומר קצת באי נוחות
אני מחכה שלינה תגיד שהיא זאת שנלחמת
אבל לפני זה אני לוחש לה בחשש
״את בטוחה בזה לינה? פתאום זה לא נראה לי.. ר-רעיון כל כך טוב״
-
[QUOTE]~מייקל~
יאפ
~~
"בזהירות" אתה אומר לנער ועוזר לו להתייצב. "הכל בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. היר סאנדאגם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים" אתה אומר לנער ותומך בו, על מנת להביא אותו לטיפול. "אני..ליאו. מעורב לטיאוס. וזה טראפינץ השותף שלי... תודה.." הוא אומר בקול תשוש. אתה לפתע קולט פוקימון שלא ראית עד עכשיו-הוא כנראה הסתתר מאחורי אח העצים עד כה. הוא עומד ליד רגלו של ליאו ומביט בך במבט מלא אומץ "אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא עובד בשביל הארי! אם כן אז.." הוא אומר ונוהם. נראה שהוא מגונן מאוד על ליאו.
תוך כדי אתם מתקדמים-נראה שטיילו צדק, במהרה אתה רואה שלט "העיר סאנדאגם" ואתה מצליח כבר לראות את העיר-אתה רואה בתים רבים, ואגם יפיפה.[/QUOTE]
אתקדם עם ליאו למרכז הפוקימונים ואמתין בזמן שיטפלו בו. "מישהו פה מאוד אוהב אותך," אומר לליאו כתגובה לגוננות של טראפינץ'. "אתה לא צריך להרגיש מאויים טראפינץ'," אומר לטראפינץ' על מנת להרגיע אותו. "לעבוד עם הארי? גם לא בשביל העולם כולו. יש לי חשבון ארוך עם המנוול הזה." אסביר לליאו ולטראפינץ'. "אז אתה מעורב לטיאוס, מה? הבנתי שלהיות מעורב אגדי בימינו זה לא עסק בטוח. לא אם יש לך מישהו או שניים שישמרו על הגב שלך," אומר לליאו בתקווה שיבין לאן אני חותר. "למעשה, הפרופסור שהפגיש ביני ובין צ'ימצ'אר ביקש ממני למצוא ולקחת מעורב אגדי תחת חסותי," אסביר לליאו. "אם זה בסדר מבחינתך, כמובן." אפנה לטראפינץ'. "אני חושב שאם תצטרפו אליי ואל צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין זה יכול להועיל לכולנו. אז מה אתה אומר?"
-
[size=5]~מיילס~
[/size]
'לעזאזל, אסור לתת לו להתרפא' אתה חושב לעצמך בנחישות. ראלטס משגר מתקפת מהירות, הכוכבים מתנגשים בעלי התער ומנטרלים אחד את השני, רק עלה תער בודד מצליח לפגוע בו-פוער חתך קטן בלחי שלו. אתה משגר עלים קסומים אל ליפיאון, ומיד לאחר מכן אל חושי, שתי ההתקפות פוגעות בחוזקה בליפיאון, שלא התחזק מספיק כדי להתחמק. הוא נופל, מעולף. אתה קולט שליף רץ במהירות לעברך, הוא נעצר קצת לפני שהוא מגיע אלייך ומרים את דו לפנים. כדורי אור בוהקים יוצאים מהגוף שלך, ועוברים לגוף של ליף. כל כדור כזה שיוצא מגופך, אתה מרגיש נחלש-וכל כדור שנכנס אל ליף, הוא נראה מתחזק.
[size=5]~מוריס~
[/size]
אל תשכח לומר לפוקימון ללכת לפרופסור
~~
"רציתי שתצטרף אליי, אני מבטיח שיהיה לך כיף" אתה אומר לו ומוציא אוכל פוקימונים מהתיק שלך. ממוסווין מרחרח את האוכל ואוכל אותו בשמחה. לאחר שהוא מסיים הוא אומר "בסדר. אבל רק אם תביס אותי בקרב", אתה שם לב שהוא מסמיק מעט-נראה שהוא קצת ביישן. בינתיים, נראה שלילית נרדמה על סוואבק, היא נראת הרבה יותר רגועה כך, מיסטי נמצאת ליה ומשגיחה על התקדמות הקריסטל.
[size=5]~מייק~
[/size]יאללה בשבילך
~~~
"וואוו, זה...אחרת" אתה אומר, ומופתע לנוכח העובדה ש[b]הקול שלך נשמע שונה[/b]-הוא בוגר יותר, ואולי קצת עמוק יותק. אתה מנסה לנופף בזנב שלך וכמעט נופל-אתה מופתע שהזנב שלך גדול כל כך לפתע, זה מרגיש לך קצת לא טבעי מפני שעד כה היית רגיל לזנב קטן. אתה פותח את קולר-הפאנל שלך וחש שאתה סופג הרבה יותר אנרגיה כעט, אתה מזיז מעט את אוזנייך, מופתע מההרגשה. "אני חושב שאני מוכן לאיזה אימון מחודש. לונה, את רוצה שנערוך אימון קרב? אני והליוליסק מולך ומול שאדוו" אתה שואל. "בשמחה. אבל תתכונן להפסיד" היא אומרת וצוחקת בחיוך רחב. אתם מוצאים אזור ריק יחסית כדי להילחם בו. ביאנקה ושאר השותפים שלכם מתיישבים בצד, מסתכלים בקרב בסקרנות. לונה מתחילה את הקרב, היא משגרת כדור צל אימתני למראה לעברך, בזמן ששאדו רץ עם זנב ברזל להיליסוסק.
[size=5]~ג'ימי~
[/size]
אתה בא לספר ללינה שאתה מרגיש מוזר, ושזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, אבל אז אתה מבחין בהתרגשות על הפנים שלה ומחליט שזה לא הזמן המתאים. "לא נורא חמוד" אתה מלטף בשקט את דדנה, כדי שירגיש בטוח. אתה מגביר את האור מהזנב שלך, ונרגע שדדנה רגוע ככה יותר. אתה לא ממש אוהב את ההסבר של רורי לגבי קרב המכון. "אני באתי לאתגר אותך" אומרת לינה לרורי. אתה לוחש ללינה בחשש ומעט בגמגום "את בטוחה בזה לינה? פתאום זה לא נראה לי.. ר-רעיון כל כך טוב" . לינה מצחקקת "אתה חמוד שאתה דואג" היא לוחשת חזרה. היא מתקדמת לזירה שלפתע היא נעצרת. "יש לי רעיון" היא אומרת, לעצמה ככל הנראה. היא רצה לרגע לצד השני של הזירה אל עבר רורי ומדברת איתו כמה רגעים. לאחר מכן היא חוזרת אלייך. "דיברתי עם רורי. השותף היחידי שברחתי איתו הוא ליף, את שאר השותפים שלי נאלצתי להשאיר מאחור" הוא אומרת, ולרגע כאב מבהיק בעיניה. "הוא מסכים שאני ואתה נילחם מולו ומול הפוקימון שלו בסבב אחד-אם ננצח, שנינו נקבל תג!" היא אומרת בהתרגשות, מחכה לתשובתך.
[size=5]~מייקל~
[/size]
אתה מתקדם עם ליאו למרכז הפוקימונים ואומר לו "מישהו פה מאוד אוהב אותך", כתגובה לגוננות של טרפינץ. "אתה לא צריך להרגיש מאויים טרפינץ. לעבוד על הארי? גם לא בשביל העולם כולו. יש לי חשבון ארוך עם המנוול הזה" אתה מסביר להם.
"אז אתה מעורב לטיאוס מה? הבנתי שלהיות מעורב אגדי בימינו זה לא עסק בטוח. לא אם יש לך מישהו או שניים שישמרו על הגב שלך" אתה אומר לליאו בתקווה שיבין את הרמז. אתה מספר לו שאפילו הפרופסור ביקש ממך לקחת תחת חסותך מעורב אגדי. ליאו נראה מופתע מאוד מהבקשה, הוא אפילו מסמיק מעט. "א-אני אשמח" הוא ממלמל. אתה מאושר, שלפתע ליאו מוסיף "אבל.. אתה צריך לדעת שיש לי מטרה" הוא לא מספיק לסיים את המשפט כי הגעתם למרכז. האחות ג'וי מחלקת אתכם לשתי קבצות-פוקימונים ומעורבים, אתם נכנסים מהדלת השמאלית והפוקימונים מהימנית. אתם מגיעים למסדרון מלא חדרים. שתי אחיות ג'וי (wtf) ניגשות אליכן, וכל אחת לוקחת אתכם לחדר אחר. אתה נכנס לחדר שבו האחות מעבירה אותךדרך כל מיני בדיקות. "הלהבה על הזנב שלך התחלשה מעט" היא מסבירה, היא מפזרת אבקה סגלגלה על להבת הזנב שלך, ולפתע הלהבה מתחזקת-אתה מרגיש הרבה יותר טוב, לא חשבת שהרגשת לא טוב לפני זה. אתה יוצא ונפגש עם כולם במסדרון, ליאו נראה עצוב מאוד.
-
[QUOTE]~מייקל~
אתה מתקדם עם ליאו למרכז הפוקימונים ואומר לו "מישהו פה מאוד אוהב אותך", כתגובה לגוננות של טרפינץ. "אתה לא צריך להרגיש מאויים טרפינץ. לעבוד על הארי? גם לא בשביל העולם כולו. יש לי חשבון ארוך עם המנוול הזה" אתה מסביר להם.
"אז אתה מעורב לטיאוס מה? הבנתי שלהיות מעורב אגדי בימינו זה לא עסק בטוח. לא אם יש לך מישהו או שניים שישמרו על הגב שלך" אתה אומר לליאו בתקווה שיבין את הרמז. אתה מספר לו שאפילו הפרופסור ביקש ממך לקחת תחת חסותך מעורב אגדי. ליאו נראה מופתע מאוד מהבקשה, הוא אפילו מסמיק מעט. "א-אני אשמח" הוא ממלמל. אתה מאושר, שלפתע ליאו מוסיף "אבל.. אתה צריך לדעת שיש לי מטרה" הוא לא מספיק לסיים את המשפט כי הגעתם למרכז. האחות ג'וי מחלקת אתכם לשתי קבצות-פוקימונים ומעורבים, אתם נכנסים מהדלת השמאלית והפוקימונים מהימנית. אתם מגיעים למסדרון מלא חדרים. שתי אחיות ג'וי (wtf) ניגשות אליכן, וכל אחת לוקחת אתכם לחדר אחר. אתה נכנס לחדר שבו האחות מעבירה אותךדרך כל מיני בדיקות. "הלהבה על הזנב שלך התחלשה מעט" היא מסבירה, היא מפזרת אבקה סגלגלה על להבת הזנב שלך, ולפתע הלהבה מתחזקת-אתה מרגיש הרבה יותר טוב, לא חשבת שהרגשת לא טוב לפני זה. אתה יוצא ונפגש עם כולם במסדרון, ליאו נראה עצוב מאוד.[/QUOTE]
"טוב לדעת," אומר לאחות ג'וי ואודה לה על הטיפול. "אני חייב לבדוק את עצמי לעיתים יותר קרובות, אפילו לא שמתי לב שהלהבה שבזנב שלי התחלשה. זה יכול להיות מסוכן. " אחשוב לעצמי ואתקדם אל ליאו. "ליאו, הכול בסדר? איפה טראפינץ' וכולם?"
-
[QUOTE=Alice;1494939][size=5]~מיילס~
[/size]
'לעזאזל, אסור לתת לו להתרפא' אתה חושב לעצמך בנחישות. ראלטס משגר מתקפת מהירות, הכוכבים מתנגשים בעלי התער ומנטרלים אחד את השני, רק עלה תער בודד מצליח לפגוע בו-פוער חתך קטן בלחי שלו. אתה משגר עלים קסומים אל ליפיאון, ומיד לאחר מכן אל חושי, שתי ההתקפות פוגעות בחוזקה בליפיאון, שלא התחזק מספיק כדי להתחמק. הוא נופל, מעולף. אתה קולט שליף רץ במהירות לעברך, הוא נעצר קצת לפני שהוא מגיע אלייך ומרים את דו לפנים. כדורי אור בוהקים יוצאים מהגוף שלך, ועוברים לגוף של ליף. כל כדור כזה שיוצא מגופך, אתה מרגיש נחלש-וכל כדור שנכנס אל ליף, הוא נראה מתחזק.
.
]
.[/QUOTE]
"קדימה ראלטס, רק עוד קצת!" אני מעודד אותו לאחר שליפיאון התעלף.
אני מנצל את העובדה שליף קרוב אלי ויהיה לו קשה להתחמק ותוקף עם מתקפת על חושי, תוך כדי אני מורה לראלטס להשתמש במתקפת כדור צל בכל הכוח.
-
[RIGHT][COLOR=#333333]ל תשכח לומר לפוקימון ללכת לפרופסור[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]"רציתי שתצטרף אליי, אני מבטיח שיהיה לך כיף" אתה אומר לו ומוציא אוכל פוקימונים מהתיק שלך. ממוסווין מרחרח את האוכל ואוכל אותו בשמחה. לאחר שהוא מסיים הוא אומר "בסדר. אבל רק אם תביס אותי בקרב", אתה שם לב שהוא מסמיק מעט-נראה שהוא קצת ביישן. בינתיים, נראה שלילית נרדמה על סוואבק, היא נראת הרבה יותר רגועה כך, מיסטי נמצאת ליה ומשגיחה על התקדמות הקריסטל.
" טוב , אלקיד מה דעתך על קרב קטן ? תבעט עם רגלייך ברגליים של ממוסווין כדאי אשיפול לאחר שהוא נופל תקוף אותו עם אגרוף רעם !" אני מורה לאלקיד
' קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות הוא החוליה החלשה בחורה שלי'אחשוב לעצמי
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1494939][SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אל תשכח לומר לפוקימון ללכת לפרופסור
~~
"רציתי שתצטרף אליי, אני מבטיח שיהיה לך כיף" אתה אומר לו ומוציא אוכל פוקימונים מהתיק שלך. ממוסווין מרחרח את האוכל ואוכל אותו בשמחה. לאחר שהוא מסיים הוא אומר "בסדר. אבל רק אם תביס אותי בקרב", אתה שם לב שהוא מסמיק מעט-נראה שהוא קצת ביישן. בינתיים, נראה שלילית נרדמה על סוואבק, היא נראת הרבה יותר רגועה כך, מיסטי נמצאת ליה ומשגיחה על התקדמות הקריסטל.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]יאללה בשבילך
~~~
"וואוו, זה...אחרת" אתה אומר, ומופתע לנוכח העובדה ש[B]הקול שלך נשמע שונה[/B]-הוא בוגר יותר, ואולי קצת עמוק יותק. אתה מנסה לנופף בזנב שלך וכמעט נופל-אתה מופתע שהזנב שלך גדול כל כך לפתע, זה מרגיש לך קצת לא טבעי מפני שעד כה היית רגיל לזנב קטן. אתה פותח את קולר-הפאנל שלך וחש שאתה סופג הרבה יותר אנרגיה כעט, אתה מזיז מעט את אוזנייך, מופתע מההרגשה. "אני חושב שאני מוכן לאיזה אימון מחודש. לונה, את רוצה שנערוך אימון קרב? אני והליוליסק מולך ומול שאדוו" אתה שואל. "בשמחה. אבל תתכונן להפסיד" היא אומרת וצוחקת בחיוך רחב. אתם מוצאים אזור ריק יחסית כדי להילחם בו. ביאנקה ושאר השותפים שלכם מתיישבים בצד, מסתכלים בקרב בסקרנות. לונה מתחילה את הקרב, היא משגרת כדור צל אימתני למראה לעברך, בזמן ששאדו רץ עם זנב ברזל להיליסוסק.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
אתה בא לספר ללינה שאתה מרגיש מוזר, ושזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, אבל אז אתה מבחין בהתרגשות על הפנים שלה ומחליט שזה לא הזמן המתאים. "לא נורא חמוד" אתה מלטף בשקט את דדנה, כדי שירגיש בטוח. אתה מגביר את האור מהזנב שלך, ונרגע שדדנה רגוע ככה יותר. אתה לא ממש אוהב את ההסבר של רורי לגבי קרב המכון. "אני באתי לאתגר אותך" אומרת לינה לרורי. אתה לוחש ללינה בחשש ומעט בגמגום "את בטוחה בזה לינה? פתאום זה לא נראה לי.. ר-רעיון כל כך טוב" . לינה מצחקקת "אתה חמוד שאתה דואג" היא לוחשת חזרה. היא מתקדמת לזירה שלפתע היא נעצרת. "יש לי רעיון" היא אומרת, לעצמה ככל הנראה. היא רצה לרגע לצד השני של הזירה אל עבר רורי ומדברת איתו כמה רגעים. לאחר מכן היא חוזרת אלייך. "דיברתי עם רורי. השותף היחידי שברחתי איתו הוא ליף, את שאר השותפים שלי נאלצתי להשאיר מאחור" הוא אומרת, ולרגע כאב מבהיק בעיניה. "הוא מסכים שאני ואתה נילחם מולו ומול הפוקימון שלו בסבב אחד-אם ננצח, שנינו נקבל תג!" היא אומרת בהתרגשות, מחכה לתשובתך.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"אז אתה מעורב לטיאוס מה? הבנתי שלהיות מעורב אגדי בימינו זה לא עסק בטוח. לא אם יש לך מישהו או שניים שישמרו על הגב שלך" אתה אומר לליאו בתקווה שיבין את הרמז. אתה מספר לו שאפילו הפרופסור ביקש ממך לקחת תחת חסותך מעורב אגדי. ליאו נראה מופתע מאוד מהבקשה, הוא אפילו מסמיק מעט. "א-אני אשמח" הוא ממלמל. אתה מאושר, שלפתע ליאו מוסיף "אבל.. אתה צריך לדעת שיש לי מטרה" הוא לא מספיק לסיים את המשפט כי הגעתם למרכז. האחות ג'וי מחלקת אתכם לשתי קבצות-פוקימונים ומעורבים, אתם נכנסים מהדלת השמאלית והפוקימונים מהימנית. אתם מגיעים למסדרון מלא חדרים. שתי אחיות ג'וי (wtf) ניגשות אליכן, וכל אחת לוקחת אתכם לחדר אחר. אתה נכנס לחדר שבו האחות מעבירה אותךדרך כל מיני בדיקות. "הלהבה על הזנב שלך התחלשה מעט" היא מסבירה, היא מפזרת אבקה סגלגלה על להבת הזנב שלך, ולפתע הלהבה מתחזקת-אתה מרגיש הרבה יותר טוב, לא חשבת שהרגשת לא טוב לפני זה. אתה יוצא ונפגש עם כולם במסדרון, ליאו נראה עצוב מאוד.[/QUOTE]
"אממ תראי.." אני אומר קצת בהיסוס
"אני.. לא.. לא כל כך..."
אני מנסה להסביר שלא התענייתי מעולם במכונים, וגם לא רציתי כל כך להשתתף בקרבות כאלה, אבל נכנע להבעת פנים שלה
"בסדר.." אני אומר ונאנח, אבל זה לא יהיה מוצלח, כי להזכירך אני סוג חשמל.."
'טוב, אבל אם אני לא אתאמן אני לא אתחזק, ולא אוכל להחזיר את שינה' אני חושב לעצמי בעידוד
-
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"טוב לדעת" אתה אומר לאחות ג'וי ומודה לה על הטיפול. אתה חובה לעצמך שאתה חייב לבדוק את עצמך לעיתים קרובות יותר. "ליאו, הכל בסדר? איפה טראפינץ וכולם?" אתה שואל שאתה פוגש אותו. ליאו מצביע לשמאלו ואתה רואה את כל השותפים שלך מחכים. "ויולט..." הוא מתחיל לומר-ואתה נזכר שזה השם שהוא אמר גם לפני התעלף. "היא אחותי התאומה, שנינו נחטפנו ביחד והפרידו בינינו... אני לא יודע מה לעשות-רק לחשוב שהיא נמצאת בידיים של הארי...." דמעות זולגות מעיניו.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מעודד את ראלטס, ונראה שהוא נחוש אפילו יותר לנצח. אתה מנצל את העובדה שליף קרוב אלייך, ותוקף בעל חושי. ליף לא מספיק להתחמק ומועף על הקרקע בחוזקה, ראלטס תוקף בכדור צל שמכניע גם את ליף. זכיתם בקרב!. ליף קם וניגש לאיש בצד המכון שמושיט לו חפץ קטן. הוא ניגש אלייך. "מיילס, זה היה קרב מעולה וזכית בכבוד. כך, זה תג המכון שלך", הוא מושיט לך חפץ קטן. "כל הכבוד מיילס!" מתלהבת ויולט ומחמיאה לך על הניצחון. ריולו לא נראה מופתע שניצחת, העיניים שלו פשוט נוצצות יותר בהערצה שהוא מביט בך. סקיטי וצ'יקוריטה מקפצים מאושר ואפילו ראלטס מקפץ מעט.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"טוב אלקיד, מה דעתך על קרב קטן?" אתה שואל ואלקיד מהנהן בשמחה. אלקיד רץ אל ממוסווין ובועט ברגליים שלו, מומסווין מאבד שיווי משקל ונופל, אלקיד מנצל זאת ותוקףף באגרוף רעם-מומסווין קם מיד, נראה שאגרוף הרעם לא השפיע עליו כלל! (ממוסווין הוא סוג אדמה. לחשמל יש אפקט של 0* עליו). 'קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות, הוא החוליה החלשה בחבורה שלי' אתה חושב לעצמך, מביט על סוואבק ולילית. אתה חוזר להתרכז בקרב, מומוסווין משחרר אבקה לבנה, די דומה לפתיתי שלג אל עבר אלקיד, שנראה קופא מקור.
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
"אממ תראי..אני...לא..לא כל כך.." אתה אומר קצת בהיסוס. אתה מנסה להסביר ללינה שאף פעם לא התעניינת במכונים, וגם לא רצית להשתתף בקרבות כאלו, אבל נכנע להבעת הפנים הנלהבות שלה. "בסדר.." אתה אומר ונאנח, אבל זה לא יהיה מוצלח, כי להזכירך אני סוג חשמל..." אתה אומר. לינה מחייכת, "חוק מספר שתיים בקרבות: הסוג לא משנה! רק הטקטיקה!. זה יהיה בסדר!" נראה שהיא מנסה לעודד אותך. 'טוב, אבל אם לא אתאמן אני לא אתחזק, ולא אוכל להחזיר את שינה' אתה חושב לעצמך בעידוד. אתם מתמקמים לקרב. רורי נעמד מולך בקצה השני של הזירה בזמן שהפוקימון שלו, שנראה שרורי קורא לו בלו נעמד בקצה השני של הזירה מול לינה. "התחל!" צועק הפוקימון שנראה כמו אבן עם ידיים. רורי מזנק לעברך, הראש הכחול שלו זוהר באור תכלכל. מזווית עיינך אתה רואה שבלו יוצא באותה מתקפה אל לינה.
-
[QUOTE=Alice;1494965][SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"טוב לדעת" אתה אומר לאחות ג'וי ומודה לה על הטיפול. אתה חובה לעצמך שאתה חייב לבדוק את עצמך לעיתים קרובות יותר. "ליאו, הכל בסדר? איפה טראפינץ וכולם?" אתה שואל שאתה פוגש אותו. ליאו מצביע לשמאלו ואתה רואה את כל השותפים שלך מחכים. "ויולט..." הוא מתחיל לומר-ואתה נזכר שזה השם שהוא אמר גם לפני התעלף. "היא אחותי התאומה, שנינו נחטפנו ביחד והפרידו בינינו... אני לא יודע מה לעשות-רק לחשוב שהיא נמצאת בידיים של הארי...." דמעות זולגות מעיניו.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מעודד את ראלטס, ונראה שהוא נחוש אפילו יותר לנצח. אתה מנצל את העובדה שליף קרוב אלייך, ותוקף בעל חושי. ליף לא מספיק להתחמק ומועף על הקרקע בחוזקה, ראלטס תוקף בכדור צל שמכניע גם את ליף. זכיתם בקרב!. ליף קם וניגש לאיש בצד המכון שמושיט לו חפץ קטן. הוא ניגש אלייך. "מיילס, זה היה קרב מעולה וזכית בכבוד. כך, זה תג המכון שלך", הוא מושיט לך חפץ קטן. "כל הכבוד מיילס!" מתלהבת ויולט ומחמיאה לך על הניצחון. ריולו לא נראה מופתע שניצחת, העיניים שלו פשוט נוצצות יותר בהערצה שהוא מביט בך. סקיטי וצ'יקוריטה מקפצים מאושר ואפילו ראלטס מקפץ מעט.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"טוב אלקיד, מה דעתך על קרב קטן?" אתה שואל ואלקיד מהנהן בשמחה. אלקיד רץ אל ממוסווין ובועט ברגליים שלו, מומסווין מאבד שיווי משקל ונופל, אלקיד מנצל זאת ותוקףף באגרוף רעם-מומסווין קם מיד, נראה שאגרוף הרעם לא השפיע עליו כלל! (ממוסווין הוא סוג אדמה. לחשמל יש אפקט של 0* עליו). 'קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות, הוא החוליה החלשה בחבורה שלי' אתה חושב לעצמך, מביט על סוואבק ולילית. אתה חוזר להתרכז בקרב, מומוסווין משחרר אבקה לבנה, די דומה לפתיתי שלג אל עבר אלקיד, שנראה קופא מקור.
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
"אממ תראי..אני...לא..לא כל כך.." אתה אומר קצת בהיסוס. אתה מנסה להסביר ללינה שאף פעם לא התעניינת במכונים, וגם לא רצית להשתתף בקרבות כאלו, אבל נכנע להבעת הפנים הנלהבות שלה. "בסדר.." אתה אומר ונאנח, אבל זה לא יהיה מוצלח, כי להזכירך אני סוג חשמל..." אתה אומר. לינה מחייכת, "חוק מספר שתיים בקרבות: הסוג לא משנה! רק הטקטיקה!. זה יהיה בסדר!" נראה שהיא מנסה לעודד אותך. 'טוב, אבל אם לא אתאמן אני לא אתחזק, ולא אוכל להחזיר את שינה' אתה חושב לעצמך בעידוד. אתם מתמקמים לקרב. רורי נעמד מולך בקצה השני של הזירה בזמן שהפוקימון שלו, שנראה שרורי קורא לו בלו נעמד בקצה השני של הזירה מול לינה. "התחל!" צועק הפוקימון שנראה כמו אבן עם ידיים. רורי מזנק לעברך, הראש הכחול שלו זוהר באור תכלכל. מזווית עיינך אתה רואה שבלו יוצא באותה מתקפה אל לינה.[/QUOTE]
אני מהר מנסה להזכר בטבלת הסוגים (מה לעשות זה מה שמלמדים בביהס) ונזכר בפתאומיות
׳אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם...׳
אני מתחיל לרוץ לקראתו וברגע שמגיע אליו אני קופץ באויר ומשתמש בזנב ברזל (אני לא כל כך שאנן, תכתבי לי אם הצלחתי)
-
[QUOTE=Alice;1494965][SIZE=5].
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
.
[[/QUOTE]
אני מודה לליף על הקרב ורץ לחבק את ראלטס.
"כל הכבוד לך, ולכולנו חבר'ה - מדובר במאמץ משותף של כולנו" אני אומר להם תוך כדי. לאחר מכן אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים ומשם אני הולך עם השותפים שלי לשוק וקונה לכל אחד חטיף פוקימונים, גם לדרטיני אקנה אחד. לאחר מכן אלך לשבת איתם במקום שקט שבו נוכל לאכול בשקט.
"זה על העבודה הקשה חבר'ה" אני מודה להם ומסביר להם כמה אני שמח שיש לי את ההזדמנות לעבור את החויה הזו איתם.
כשנסיים להירגע אקום ואתכונן להתקדם לכיוון היציאה מין העיר.
-
[QUOTE]~מייקל~
"טוב לדעת" אתה אומר לאחות ג'וי ומודה לה על הטיפול. אתה חובה לעצמך שאתה חייב לבדוק את עצמך לעיתים קרובות יותר. "ליאו, הכל בסדר? איפה טראפינץ וכולם?" אתה שואל שאתה פוגש אותו. ליאו מצביע לשמאלו ואתה רואה את כל השותפים שלך מחכים. "ויולט..." הוא מתחיל לומר-ואתה נזכר שזה השם שהוא אמר גם לפני התעלף. "היא אחותי התאומה, שנינו נחטפנו ביחד והפרידו בינינו... אני לא יודע מה לעשות-רק לחשוב שהיא נמצאת בידיים של הארי...." דמעות זולגות מעיניו.[/QUOTE]
OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??
----------------------------------------
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אומר לליאו. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אקרא לצ'ימצ'אר ולכולם. "ליאו סיפר שאחותו, ויולט, נחטפה ע"י הארי. אז אנחנו הולכים להציל אותה! אנחנו שני מעורבים וארבעה פוקימונים, ביחד זה שישה. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה להתאמן קצת על מנת לפתח את המתקפות שלנו ומתקפות חדשות כמובן ואז בטוח שנהיה מספיק חזקים כדי להציל אותה!" אומר להם בביטחון. "אז מה דעתך? אתה בפנים?"
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"טוב אלקיד, מה דעתך על קרב קטן?" אתה שואל ואלקיד מהנהן בשמחה. אלקיד רץ אל ממוסווין ובועט ברגליים שלו, מומסווין מאבד שיווי משקל ונופל, אלקיד מנצל זאת ותוקףף באגרוף רעם-מומסווין קם מיד, נראה שאגרוף הרעם לא השפיע עליו כלל! (ממוסווין הוא סוג אדמה. לחשמל יש אפקט של 0* עליו). 'קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות, הוא החוליה החלשה בחבורה שלי' אתה חושב לעצמך, מביט על סוואבק ולילית. אתה חוזר להתרכז בקרב, מומוסווין משחרר אבקה לבנה, די דומה לפתיתי שלג אל עבר אלקיד, שנראה קופא מקור.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"אלקיד צריך לחשוב על משהו אחר המתקפות חשמל שלך כלל לא יעזרו כאן ! תנסה להסתובב סביבו מהר ואז תשתמש בחיקוי !|" אני מורה לו.[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1494939][size=5]
[size=5]~מייק~
[/size]יאללה בשבילך
~~~
"וואוו, זה...אחרת" אתה אומר, ומופתע לנוכח העובדה ש[b]הקול שלך נשמע שונה[/b]-הוא בוגר יותר, ואולי קצת עמוק יותק. אתה מנסה לנופף בזנב שלך וכמעט נופל-אתה מופתע שהזנב שלך גדול כל כך לפתע, זה מרגיש לך קצת לא טבעי מפני שעד כה היית רגיל לזנב קטן. אתה פותח את קולר-הפאנל שלך וחש שאתה סופג הרבה יותר אנרגיה כעט, אתה מזיז מעט את אוזנייך, מופתע מההרגשה. "אני חושב שאני מוכן לאיזה אימון מחודש. לונה, את רוצה שנערוך אימון קרב? אני והליוליסק מולך ומול שאדוו" אתה שואל. "בשמחה. אבל תתכונן להפסיד" היא אומרת וצוחקת בחיוך רחב. אתם מוצאים אזור ריק יחסית כדי להילחם בו. ביאנקה ושאר השותפים שלכם מתיישבים בצד, מסתכלים בקרב בסקרנות. לונה מתחילה את הקרב, היא משגרת כדור צל אימתני למראה לעברך, בזמן ששאדו רץ עם זנב ברזל להיליסוסק.
[/QUOTE]
אני מתחיל ממש ליהנות
~~~~~~~~~~~~
אפתח את הפאנל ואנסה לאגור בו מספיק חשמל כדי לסנוור את לונה ושאדוו. אחבוט בזנבי הענק בכל הכוח בכדור הצל בניסיון לנטרל אותו, ואורה להליוליסק:"מכת ברק על שאדוו! לאחר מכן נסה לחבוט בו בחוזקה עם זנבך!". אנסה לסנוור את לונה ושאדוו עם כל החשמל שאגרתי בקולר, ובין אם הם מסונוורים או לא, אשתמש בטעינה פרבולית כדי לשאוב מהם עוד חשמל, אהפוך את הקולר שלי לטעון במיוחד.
-
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אתה מנסה להיזכר במהירות בטבלת הסוגים שלמדת בכיתה ד, ולפתע נזכר בפתאומיות. 'אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם..' אתה חושב לעצמך. אתה רץ לקראת רורי, וברגע שאתה מגיעה אליו קופץ ומשתמש בזנב ברזל. אתה פוגע בחלק הכחול של ראשו-ושתי ההתקפות שלכן מתנגשות. העוצמה שלהן פחות או יותר שווה, למרות שאתה מרגיש שרורי מצליח מעט להדוף אותה. אתם מתנתקים ללא נזק וחוזרים לעמוד במקומכם. לינה קופצת הצידה, מתחמקת מבלו, ופוגעת בגבו בעלים קסומים, שמשאירים לא מעט נזק. רורי מתחיל לחפור , ונעלם במעמקי האדמה.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מודה לליף על הקרב, ומחבק את ראלטס שמסמיק מעט, אך מחבק אותך חזרה ברצון. "עשינו את זה" הוא אומר בשמחה. אתה מחמיא לכל השותפים שלך וכולכם הולכים למרכז הפוקימונים. לאחר שאתם מתרפאים ומתרעננים אתם הולכים לשוק, ואתה קונה לכל אחד מהפוקימונים שלך חטיף פוקימונים. אתה משלם 10$$ ונותן לכל אחד מהשותפים שלך את החטיף. ריולו אוכל בשקט את החטיף, בזמן שסקיטי וצ'יקוריטה אוכלים ומשחקים אחד עם השני, הפעם-אפילו ראלטס מצטרף אליהם. אתה יושב עם ויולט ואתם מחכים שהם ייסיימו. שהם מסיימים אתם קמים, ומתקדמים אל עבר היציאה מהעיר.
אתה עובר על יד שלט "דרך 31" ורואה את הבתים מתמעטים לאט לאט, עד שאתם מתחילים ללכת בשדה רחב וגדול. אתה שם לב לנחל קטן שהולך וגדל לאורך כל הדרך-עד שהופך לנהר רחב וגדול. לצד הנהר ובתוכו נמצאים כמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/158.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/283.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/120.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
ד"א מעורבים שנחטפו נמצאים בדרך 49 וזה מאודדדד רחוק חחח. תמשיך כרגיל ושתגיע תגיע חח
~~~~
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אתה שואל את ליאו, שמהנהן. אתה נזכר באגדה על לטיאס ולטיאוס-הפוקימונים האגדיים, האחים הבלתי נפרדים, ותופס את גודל ההפרדה של זוג התאומים זה מזה. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אתה אומר וקורא לשותפים שלך. אתה מבין שאתם צריכים ולהתאמן במטרה להתחזק לפני שתוכלו לנסות לחלץ את ויולט. כולם מהנהנים בשמחה, נראה שליאו לא בטוח איך להגיב למחווה, אך הוא מחייך חיוך קטן, ומביט בכם דומע מעט.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.
-
[RIGHT][COLOR=#333333]"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
" בוא ננסה שוב את המהלך הקודם תבעט בו ברגליו כדאי שאפול ולאחר מכן תשתמש בשיברת לבנים באיזור הרגיש שלו (יש לו בכלל ?) "[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אתה מנסה להיזכר במהירות בטבלת הסוגים שלמדת בכיתה ד, ולפתע נזכר בפתאומיות. 'אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם..' אתה חושב לעצמך. אתה רץ לקראת רורי, וברגע שאתה מגיעה אליו קופץ ומשתמש בזנב ברזל. אתה פוגע בחלק הכחול של ראשו-ושתי ההתקפות שלכן מתנגשות. העוצמה שלהן פחות או יותר שווה, למרות שאתה מרגיש שרורי מצליח מעט להדוף אותה. אתם מתנתקים ללא נזק וחוזרים לעמוד במקומכם. לינה קופצת הצידה, מתחמקת מבלו, ופוגעת בגבו בעלים קסומים, שמשאירים לא מעט נזק. רורי מתחיל לחפור , ונעלם במעמקי האדמה.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מודה לליף על הקרב, ומחבק את ראלטס שמסמיק מעט, אך מחבק אותך חזרה ברצון. "עשינו את זה" הוא אומר בשמחה. אתה מחמיא לכל השותפים שלך וכולכם הולכים למרכז הפוקימונים. לאחר שאתם מתרפאים ומתרעננים אתם הולכים לשוק, ואתה קונה לכל אחד מהפוקימונים שלך חטיף פוקימונים. אתה משלם 10$$ ונותן לכל אחד מהשותפים שלך את החטיף. ריולו אוכל בשקט את החטיף, בזמן שסקיטי וצ'יקוריטה אוכלים ומשחקים אחד עם השני, הפעם-אפילו ראלטס מצטרף אליהם. אתה יושב עם ויולט ואתם מחכים שהם ייסיימו. שהם מסיימים אתם קמים, ומתקדמים אל עבר היציאה מהעיר.
אתה עובר על יד שלט "דרך 31" ורואה את הבתים מתמעטים לאט לאט, עד שאתם מתחילים ללכת בשדה רחב וגדול. אתה שם לב לנחל קטן שהולך וגדל לאורך כל הדרך-עד שהופך לנהר רחב וגדול. לצד הנהר ובתוכו נמצאים כמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/158.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/283.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/120.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
ד"א מעורבים שנחטפו נמצאים בדרך 49 וזה מאודדדד רחוק חחח. תמשיך כרגיל ושתגיע תגיע חח
~~~~
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אתה שואל את ליאו, שמהנהן. אתה נזכר באגדה על לטיאס ולטיאוס-הפוקימונים האגדיים, האחים הבלתי נפרדים, ותופס את גודל ההפרדה של זוג התאומים זה מזה. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אתה אומר וקורא לשותפים שלך. אתה מבין שאתם צריכים ולהתאמן במטרה להתחזק לפני שתוכלו לנסות לחלץ את ויולט. כולם מהנהנים בשמחה, נראה שליאו לא בטוח איך להגיב למחווה, אך הוא מחייך חיוך קטן, ומביט בכם דומע מעט.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.[/QUOTE]
אני נהדף ומתנשם קצת
אני קצת מתחיל להכנס ללחץ, אני מנסה לזוז ממקום כדי לא לתת לרורי ניסיון להתביית עליי
פתאום עולה לי רעיון
אני משתמש בנבג כותנה כדי שיהיה מתחתי, כדי לרכך את הפגיעה, אם תגיע
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
~~~~
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.[/QUOTE]
"מגניב, זה סטאריו!" אני אומר בחיוך,
"ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אני שואל אותו, מדרבן אותו לקראת הקרב הראשון שלו בתור שותף שלי.
"קדימה! תקוף את סטאריו עם בעיטה נמוכה ולאחר מכן תעבור לכף כח, אני מאמין בך".
-
[quote]~מייקל~
welcome to the game
~~~~
[/quote]
*lol כל מה שאני צריך זה לפתח את טיילו לסוואלו ואני עף לשם
*נזכרת לוולאקם אותי רק עכשיו?
-----------------------------------
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצדו של הארי," אומר לליאו ואעזור לו להתייצב על מנת לוודא שהוא התרפא מה"מפגש" שלנו עם חיילו של הארי. "ואם האגדה על לטיאוס ולטיאס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו- על כל אחד ואחד מהם." אומר ואתחיל לצאת ממרכז הפוקימונים. "הפעם היה לנו מזל, אבל אם אנחנו רוצים להציל את ויולט, אנחנו צריכים להתחזק- והמון. " אומר ואסרוק את הסביבה במטרה למצוא מקום אימון טוב
-
[SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]"
אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות:embarrassed:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מתנשם מעט, נכנס ללחץ. אתה זז ממקום למקום, כדי לא לתת לרורי להתביית עלייך שלפתע עולה לך רעיון. אתה משתמש בנבג כותנה שיהיה מתחתייך כדי שתוכל לרכך את הפגיעה במקרה הצורך. לינה רואה את המצב, נראה שבלו מתעונן לשלח מתקפה חשמלית, שאתה מיד מזהה כמכת ברק לעברה. "בוא נתחלף! תעצור את ההתקפה שלו במתקפת נגד, אני אטפל בחפירה של רורי!" היא צועקת לעברך, אתה רץ למקום שבו לינה עמדה בזמן שלינה רצה למקום בו אתה עמדת. בלו מוכן, ומשגר את ההתקפה אלייך. לינה עומדת בעיניים עצומות, היא לפתע מזנקת שמאלה, שרורי מופיע מימין למקום בו עמדה לפני רגע. היא תוקפת אותו מייד בכדור אנרגיה, רורי המופתע מועף לאחור.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"מגניב, זה סטאריו!" אתה אומר בחיוך. "ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אתה שואל את ריולו, מדרבן אותו לקראת הקרב. "ברור שכן!" מתלהבת ריולו. ריולו תוקף את סטאריו בבעיטה נמוכה, סטאריו המופתע מועף לאחור. "זה לא היה פייר!" מתלונן סטאריו. ריולו לא מתעכב, כף ידו מתחילה לזהור באדום והוא רץ אל עב סטאריו עם כף כוח, סטאריו בתגובה משתמש בבועות, ריולו מפגין זריזות גדולה ומקפץ ורץ בין הבועות הנעות באוויר, הוא פוגע בסטאריו בכף הכוח וסטאריו נהדף מעט. סטאריו נראה די כועס, הוא משגר אקדח מים עוצמתי לעבר ריולו!
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
לא נראה לי סוולו יוכל לסחוב גם אותך, וגם את כל הפוקמונים שיש לך ושעוד תלכוד מוחעחע
ווילקמתי אותך על ה"OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.
-
[QUOTE=Alice;1495047][SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
!
.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"מגניב, זה סטאריו!" אתה אומר בחיוך. "ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אתה שואל את ריולו, מדרבן אותו לקראת הקרב. "ברור שכן!" מתלהבת ריולו. ריולו תוקף את סטאריו בבעיטה נמוכה, סטאריו המופתע מועף לאחור. "זה לא היה פייר!" מתלונן סטאריו. ריולו לא מתעכב, כף ידו מתחילה לזהור באדום והוא רץ אל עב סטאריו עם כף כוח, סטאריו בתגובה משתמש בבועות, ריולו מפגין זריזות גדולה ומקפץ ורץ בין הבועות הנעות באוויר, הוא פוגע בסטאריו בכף הכוח וסטאריו נהדף מעט. סטאריו נראה די כועס, הוא משגר אקדח מים עוצמתי לעבר ריולו!
.[/QUOTE]
"יופי של עבודה ריולו!" אני מחמיא לו.
"תתחמק מאקדח המים של סטאריו ותגיב מיד עם שבירת לבנים ובלי לחכות תעבור לעוד בעיטה נמוכה בעוצמה חזקה!" מורה לו לפעול.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]"[/COLOR]
[COLOR=#333333]אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות[/COLOR][/RIGHT]:embarrassed:
[RIGHT][COLOR=#333333]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
" אלקיד תנסה להתחמק ולאחר מכן תשתשמש בחיקוי אני סומך עליך שתלחם כמו שצריך " אני מורה לאלקיד[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1495047][SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]"
אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות:embarrassed:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מתנשם מעט, נכנס ללחץ. אתה זז ממקום למקום, כדי לא לתת לרורי להתביית עלייך שלפתע עולה לך רעיון. אתה משתמש בנבג כותנה שיהיה מתחתייך כדי שתוכל לרכך את הפגיעה במקרה הצורך. לינה רואה את המצב, נראה שבלו מתעונן לשלח מתקפה חשמלית, שאתה מיד מזהה כמכת ברק לעברה. "בוא נתחלף! תעצור את ההתקפה שלו במתקפת נגד, אני אטפל בחפירה של רורי!" היא צועקת לעברך, אתה רץ למקום שבו לינה עמדה בזמן שלינה רצה למקום בו אתה עמדת. בלו מוכן, ומשגר את ההתקפה אלייך. לינה עומדת בעיניים עצומות, היא לפתע מזנקת שמאלה, שרורי מופיע מימין למקום בו עמדה לפני רגע. היא תוקפת אותו מייד בכדור אנרגיה, רורי המופתע מועף לאחור.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
לא נראה לי סוולו יוכל לסחוב גם אותך, וגם את כל הפוקמונים שיש לך ושעוד תלכוד מוחעחע
ווילקמתי אותך על ה"OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.[/QUOTE]
שיפור המת?
תגרמי לי להתפתח:sunglasses:
סתם אני צוחק יש לי עוד זמן בקושי התרגלתי למאריפ
את עושה עבודה מצויינת
~~~~~~~
אני נענה לבקשה שלה ומהר מחליף את מקומה, אני מנסה לשלוח אליו מכת ברק בחזרה, בתקווה שהיא תספיק לנטרל את המתקפה שלו
לאחר מכן אני שולח ועוטף אותו בנבג כותנה, ואז משלח אליו מכת ברק (מה שיגדיל את העוצמה, הצמר של מאריפ הוא מוליך חשמל ומייצר חשמל, עשיתי את שיעורי הבית שלי :sunglasses: )
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
מצוין
יותר כיף לי :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~
'זה בטוח תרגיל' אחשוב. "הליוליסק, הישאר מפוקס". ''עם כמה שזה קשה לי, אני חייב להתכונן למתקפת נגד' אומר ואטען ככל חשמל שאני יכול בפאנל שלי. אניף את זנבי בהיכון ואסמן להליוליסק לעשות כמוני ולהעיף מבט על שאדוו. אעיף מבט מפוקס ועמוק על לונה, אך בלי להתמקד בפניה. אם היא ממשיכה לבכות, תוך כדי טעינה, אשלח אליה זרם חלש של חשמל כדי שתגיב.
-
[quote]~מייקל~
ווילקמתי אותך על ה"oh snap 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.[/quote]
*אז אני אתן לו מיליון פרוטאין ואז הוא יהיה מסוגל לסחוב גם מאה כמוני
*lol מה עשיתי שמגיע לי כזה פרס xd
"זה נראה כמו מקום להתחיל." אומר ואסתכל בהערצה אל מרחב הדשא הגדול הפתוח, בעת שארסן את הצד שבי המעוניין לעזוב את האימונים ולנצל שטח גדול שכזה להשתוללות חסרת פואנטה. "לדעתי כדאי שנתאמן בינינו וכשנתחיל לראות סימני התחזקות נתאמן גם מול אחרים. מה אתם אומרים? לצורך האימון, טיילו ילחם לצד ליאו וטרפינץ' נגדי, צ'ימצ'אר ופנקין. אני חושב שזה ייצור מצב שווה של מעורב ושני פוקימונים נגד מעורב ושני פוקימונים. נתחיל?" אומר להם ואתחיל באימון. "צ'ימצ'אר, תתמקד בטיילו. פנקין, אתה על טרפינץ'. נסו לנהל את הקרב הזה בעצמכם, בלי עזרה ממני. זה יכול להיות תרגול מצויין למצבים שאני לא אהיה מסוגל לעזור לכם." אומר להם ואוודא שליאו מוכן. כשהוא יסכים, אקפוץ לעברו ואשתמש בגחלת .
-
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"יופי של עבודה ריולו!" אתה מחמיא לו. ריולו קופץ הצידה, מתחמק מאקדח המים של סטאריו בזריזות. הוא רץ לסטאריו ומנסה לפגוע בו בשבירת לבנים, סטאריו מתגלגל הצידה, מספיק להתחמק ברגע האחרון. הוא לא מצפה לבעיטה הנמוכההישירה של ריולו ונפגע ממנה, נראה שהוא מתעייף. נראה שסטאריו מבין שהקרב הזה רציני ויידרוש את כל כוחו. הוא מתחיל לפתע להסתובב במקום במהירות, שבה הוא לא נראה אלא יותר מגוש צבע. הוא מתקדם במהירות לעבר ריולו תוך כדי סיבוב, (Gyro Ball ) ריולו המופתע מועף לאחור מהמתקפה ונפצע.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מנסה להתחמק, אך ההתקפה פוגעת ביד שלו. גוש קרן די גדול מופיע על היד של אלקיד ומפריע לו לייצב את עצמו עקב המשקל העודף בצידו השמאלי. אלקיד פוער את פיו, ויוצר קרן קרח. הקרן לא חזקה כמו קרן הקרח של ממוסווין, אך היא גם די עוצמתית. הוא משלח את קרן הקרח אל עבר ממוסווין שמופתע ממתקפת הקרח הבלתי צפוייה של אלקיד ונפגע. הוא נראה עייף מאוד, הקרב קרוב לסיומו. ממוסווין, במאמץ אחרון רץ אל אלקיד-רוצה להתקיל אותו.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מסכים לבקשה של לינה ומחליף במהירות מקומות איתה. אתה משלח מכת ברק חזרה לבלו, ההתקפה פוגעת במצח שלו ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה, בלו אפילו נפגע מעט מההתקפה. אצה משלח נבג כותנה אל עבר בלו, הדבר עוטף אותו כמעט לחלוטין. אתה משלח מכת ברק שפוגעת בבלו, המתקפה מתעצמת פי כמה וכמה עקב נבג הכותנה המוליך חשמל שעוטף את בלו. בלו נופל, מעולף (שאפו על האסטרטגיה). "לעזאזל" מסנן רורי. רורי מחליט לנצל את העובדה שבלו התעלף, דבר שמסיח לרגע את דעתה של לינה ופוגע בה בחוזקה במצח זוהר (חבטת זן). לינה מועפת לאחור, ושטף דם שנראה לא נעים במיוחד מתפשט בכתפה השמאלית. לינה קמה, היא נראת די רגועה. "תתכונן לתקוף" היא לוחשת לך, ולפתע.. היא מתחילה לרקוד!. היא נעה בגמישות מפתיעה, ולרגע אתה מהופנט מהיופי שלה שהיא רוקדת. לפתע, עננים מתחילים להיווצר בתוך המערה, וגשם מתחיל לרדת! (הוא סוג אבן אז הוא 2* למים)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]דמנ איט. קלטת את זה
~~
'זה בטוח תרגיל' אתה חושב לעצמך. "הליוליסק, הישאר מפוקס" אתה מורה לו. אתה יודע שאתה חייב להיות מוכן למתקפת נגד, למרות שזה קשה לך. אתה טוען חשמל בפאנל שלך, ומניף את זנבך בהיכון-מסמל להליוליסק לעשות כמוך. לונה ממשיכה לבכות, אתה משלח לעברה זרם חשמלי קטן, שלא מזיק לה. "נו טוב, היה שווה לנסות. לפחות זה הרוויח לי מספיק זמן" היא אומרת, אך הקול שלה נשמע מוזר, כאילו יש לה משהו בפה. היא מרימה את מבטך אלייך ולפתע אתה קולט אור בהיר ובוהק בוקע מתוך הפה שלה, היא משגרת לעברך קרן על עוצמתית! אין לך מספיק זמן להתחמק, אתה מועף לאחור, מופתע מכח המתקפה. שאדו מנצל את הסחת הדעת כדי לשלח כדור צל, שהליוליסק מתחמק ממנו ברגע האחרון.
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
"זה נראה כמו מקום להתחיל" אתה אומר ומסתכל בהערצה על מרחב הדשא הגדול. אתה מרסן בעצמך את האינסטינקט שאומר לך לעזוב הכל, ולהשתולל בשטח הרחב שפרוס לפנייך. אתה מסביר לשותפים שלך שלדעתך כדי שתתאמנו ביניכם, שתראו סימנים להתחזקות תילחמו גם מול אחרים. אתה מציע את הקרבות הבאים: טיילו, ליאו וטראפינץ מולך, מול צ'ימצ'אר ופנקין. אתם נעמדים בעמדת קרב-מורה לצ'ימצ'אר להישאר ממוקד על טיילו, ולפנקין על טראפינץ. ליאו מסמן לך שהוא מוכן. אתה קופץ לעברו, משתמש בגחלת. ליאו קופץ מעלה במטרה להתחמק, אך לא נוחת-הוא יכול לעוף! הוא עף יחסית נמוך כרגע.. העיניים שלו מתחילות לזהור באור סגלגל, הוא יוצר לפניו פעימה בצבע סגול עז, שנראת טעונה באנרגיה ומשלח אותה לעברך!. טיילו מנסה להשתמש בניקור על צ'ימצ'אר, שחוסם אותו בהגנה. בזמן שפאנקין פוגע בגחלת בטראפינץ, שמתקיל אותו בתגובה.
-
[QUOTE=Alice;1495164][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"יופי של עבודה ריולו!" אתה מחמיא לו. ריולו קופץ הצידה, מתחמק מאקדח המים של סטאריו בזריזות. הוא רץ לסטאריו ומנסה לפגוע בו בשבירת לבנים, סטאריו מתגלגל הצידה, מספיק להתחמק ברגע האחרון. הוא לא מצפה לבעיטה הנמוכההישירה של ריולו ונפגע ממנה, נראה שהוא מתעייף. נראה שסטאריו מבין שהקרב הזה רציני ויידרוש את כל כוחו. הוא מתחיל לפתע להסתובב במקום במהירות, שבה הוא לא נראה אלא יותר מגוש צבע. הוא מתקדם במהירות לעבר ריולו תוך כדי סיבוב, (Gyro Ball ) ריולו המופתע מועף לאחור מהמתקפה ונפצע.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מנסה להתחמק, אך ההתקפה פוגעת ביד שלו. גוש קרן די גדול מופיע על היד של אלקיד ומפריע לו לייצב את עצמו עקב המשקל העודף בצידו השמאלי. אלקיד פוער את פיו, ויוצר קרן קרח. הקרן לא חזקה כמו קרן הקרח של ממוסווין, אך היא גם די עוצמתית. הוא משלח את קרן הקרח אל עבר ממוסווין שמופתע ממתקפת הקרח הבלתי צפוייה של אלקיד ונפגע. הוא נראה עייף מאוד, הקרב קרוב לסיומו. ממוסווין, במאמץ אחרון רץ אל אלקיד-רוצה להתקיל אותו.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מסכים לבקשה של לינה ומחליף במהירות מקומות איתה. אתה משלח מכת ברק חזרה לבלו, ההתקפה פוגעת במצח שלו ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה, בלו אפילו נפגע מעט מההתקפה. אצה משלח נבג כותנה אל עבר בלו, הדבר עוטף אותו כמעט לחלוטין. אתה משלח מכת ברק שפוגעת בבלו, המתקפה מתעצמת פי כמה וכמה עקב נבג הכותנה המוליך חשמל שעוטף את בלו. בלו נופל, מעולף (שאפו על האסטרטגיה). "לעזאזל" מסנן רורי. רורי מחליט לנצל את העובדה שבלו התעלף, דבר שמסיח לרגע את דעתה של לינה ופוגע בה בחוזקה במצח זוהר (חבטת זן). לינה מועפת לאחור, ושטף דם שנראה לא נעים במיוחד מתפשט בכתפה השמאלית. לינה קמה, היא נראת די רגועה. "תתכונן לתקוף" היא לוחשת לך, ולפתע.. היא מתחילה לרקוד!. היא נעה בגמישות מפתיעה, ולרגע אתה מהופנט מהיופי שלה שהיא רוקדת. לפתע, עננים מתחילים להיווצר בתוך המערה, וגשם מתחיל לרדת! (הוא סוג אבן אז הוא 2* למים)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]דמנ איט. קלטת את זה
~~
'זה בטוח תרגיל' אתה חושב לעצמך. "הליוליסק, הישאר מפוקס" אתה מורה לו. אתה יודע שאתה חייב להיות מוכן למתקפת נגד, למרות שזה קשה לך. אתה טוען חשמל בפאנל שלך, ומניף את זנבך בהיכון-מסמל להליוליסק לעשות כמוך. לונה ממשיכה לבכות, אתה משלח לעברה זרם חשמלי קטן, שלא מזיק לה. "נו טוב, היה שווה לנסות. לפחות זה הרוויח לי מספיק זמן" היא אומרת, אך הקול שלה נשמע מוזר, כאילו יש לה משהו בפה. היא מרימה את מבטך אלייך ולפתע אתה קולט אור בהיר ובוהק בוקע מתוך הפה שלה, היא משגרת לעברך קרן על עוצמתית! אין לך מספיק זמן להתחמק, אתה מועף לאחור, מופתע מכח המתקפה. שאדו מנצל את הסחת הדעת כדי לשלח כדור צל, שהליוליסק מתחמק ממנו ברגע האחרון.
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
"זה נראה כמו מקום להתחיל" אתה אומר ומסתכל בהערצה על מרחב הדשא הגדול. אתה מרסן בעצמך את האינסטינקט שאומר לך לעזוב הכל, ולהשתולל בשטח הרחב שפרוס לפנייך. אתה מסביר לשותפים שלך שלדעתך כדי שתתאמנו ביניכם, שתראו סימנים להתחזקות תילחמו גם מול אחרים. אתה מציע את הקרבות הבאים: טיילו, ליאו וטראפינץ מולך, מול צ'ימצ'אר ופנקין. אתם נעמדים בעמדת קרב-מורה לצ'ימצ'אר להישאר ממוקד על טיילו, ולפנקין על טראפינץ. ליאו מסמן לך שהוא מוכן. אתה קופץ לעברו, משתמש בגחלת. ליאו קופץ מעלה במטרה להתחמק, אך לא נוחת-הוא יכול לעוף! הוא עף יחסית נמוך כרגע.. העיניים שלו מתחילות לזהור באור סגלגל, הוא יוצר לפניו פעימה בצבע סגול עז, שנראת טעונה באנרגיה ומשלח אותה לעברך!. טיילו מנסה להשתמש בניקור על צ'ימצ'אר, שחוסם אותו בהגנה. בזמן שפאנקין פוגע בגחלת בטראפינץ, שמתקיל אותו בתגובה.[/QUOTE]
תבואי כל יום
הממ אז זה מחליש אותו?
כי אין לי איך לפגוע בו עם המים
~~~~~
אני מוקסם מהריקוד של דינה ומופתע קצת שמתחילים העננים
'אה! נכון! היא גם יודעת ריקוד גשם!' אני נזכר
אני מנסה לחשוב איך לנצל את המצב
אני הולך לחשמל את הרחבה, אבל אז אני פתאום נזכר שיש לי גם את מתקפת זנב ברזל,
"אניט מקווה שהמים יעזרו" אני ממלמל לעצמי תוך כדי שאני רץ אליו, ומשתמש בזנב ברזל
-
[QUOTE]~מייקל~
"זה נראה כמו מקום להתחיל" אתה אומר ומסתכל בהערצה על מרחב הדשא הגדול. אתה מרסן בעצמך את האינסטינקט שאומר לך לעזוב הכל, ולהשתולל בשטח הרחב שפרוס לפנייך. אתה מסביר לשותפים שלך שלדעתך כדי שתתאמנו ביניכם, שתראו סימנים להתחזקות תילחמו גם מול אחרים. אתה מציע את הקרבות הבאים: טיילו, ליאו וטראפינץ מולך, מול צ'ימצ'אר ופנקין. אתם נעמדים בעמדת קרב-מורה לצ'ימצ'אר להישאר ממוקד על טיילו, ולפנקין על טראפינץ. ליאו מסמן לך שהוא מוכן. אתה קופץ לעברו, משתמש בגחלת. ליאו קופץ מעלה במטרה להתחמק, אך לא נוחת-הוא יכול לעוף! הוא עף יחסית נמוך כרגע.. העיניים שלו מתחילות לזהור באור סגלגל, הוא יוצר לפניו פעימה בצבע סגול עז, שנראת טעונה באנרגיה ומשלח אותה לעברך!. טיילו מנסה להשתמש בניקור על צ'ימצ'אר, שחוסם אותו בהגנה. בזמן שפאנקין פוגע בגחלת בטראפינץ, שמתקיל אותו בתגובה.[/QUOTE]
"הוא יכול לעוף??" אומר לעצמי בחשש "זה הופך את זה להרבה יותר מסובך. אני אצטרך למצוא דרך להגיע לגובה שלו ועדיין ולהיות מסוגל לתקוף אותו..." אחשוב לעצמי . לאחר מכן, אנסה למקד אנרגיה רבה בזנב שלי על מנת להקשיח אותו כדי שאוכל לקפוץ בעזרתו לגובה בו ליאו נמצא ובו זמנית אתחיל למקד אנרגיה גם ביד ימין שלי על מנת להגדיל את רמת הכוח שבאגרוף שלי.
-
[RIGHT][COLOR=#333333]אלקיד מנסה להתחמק, אך ההתקפה פוגעת ביד שלו. גוש קרן די גדול מופיע על היד של אלקיד ומפריע לו לייצב את עצמו עקב המשקל העודף בצידו השמאלי. אלקיד פוער את פיו, ויוצר קרן קרח. הקרן לא חזקה כמו קרן הקרח של ממוסווין, אך היא גם די עוצמתית. הוא משלח את קרן הקרח אל עבר ממוסווין שמופתע ממתקפת הקרח הבלתי צפוייה של אלקיד ונפגע. הוא נראה עייף מאוד, הקרב קרוב לסיומו. ממוסווין, במאמץ אחרון רץ אל אלקיד-רוצה להתקיל אותו.
" בוא נגמור את זה ! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה !" אני מורה לאלקיד
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1495164][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
[SIZE.[/QUOTE]
"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!"
"עכשיו, תתאושש ותעבור למתקפת שבירת לבנים ואז כף כח בכל העוצמה שנותרה לך!" אני צועק
-
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]יאפ, קצת מחליש אותו
~~
אתה מוקסם מהריקוד של לינה, ומופתע מעט מהופעת העננים. אתה לפתע נזכר שהיא אמרה לך שהיא יודעת ריקוד גשם. אתה חושב איך לנצל את המצב, ומחליט לחשמל את הרחבה-אך נזכר שיש לך גם את מתקפת זנב הברזל. אתה רץ לרורי, שנראה די סובל מהגשם ופוגע בו בחוזקה במתקפת זנב ברזל, רורי נופל ארצה-הוא לא יכול להילחם יותר!.
"ג'ימי ולינה, המאתגרים-זוכים בקרב!" צועק הפוקימון הסלעי שלובש פפיון.
רורי מתאושש מעט וקם, ניגש אליכם עם בלו. הוא מושיט לכל אחד ממכם תג קטן. "זה תג המכרה. הוא סמל לכך שניצחתם אותי, הוא גם מסמל שיתוף פעולה, וניצול של הסביבה, כי בלי לנצל את הסביבה שלכם-אי אפשר לנצח במכון" רורי אומר בחיוך, הפעם זה חיוך כנה-לא מרושע כמו שהיה לו שהגעתם לקרב. כל השותפים שלכם מריעים בשמחה, מאריפ רץ אלייך וקופץ עלייך, בחיים לא ראית אותו מאושר כל כך. "ידעתי שאתה יכול לעשות את זה ג'ימי! ידעתי!" הוא אומר, הרגשה חמימה מתפשטת בגופך, אך משום מה, אתה מרגיש שהיא לא שלך.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"הוא יכול לעוף?!" אתה אומר לעצמך בחשש, מבין שזה הופך את הקרב להרבה יותר מסובך. אתה מנסה למקד אנרגיה בזנב שלך, אתה חש את האנרגיה מצטברת בו, ועושה אותו דבר גם ליד הימנית שלך. ליאו מעופף נמוך יחסית-אתה יודע שאתה יכול לקפוץ לגובה שלו. אתה קופץ, משתמש ברגליים שלך ומאזן את עצמך באוויר בעזרת הזנב שלך. אתה מנחית אגרוף, חש את כל האנרגיה שלך מתפרצת, ותוך כדי האגרוף אש מתפרצת מהיד שלך-מזלט, למדת אגרוף אש!.
ליאו נופל ארצה, הוא קם יחסית מהר, העיניים שלו זוהרות עכשיו באור ורדרד. הוא מביט בך, ולפתע גל מוזר בגוון ורוד הודף אותך לאחור, לוקח לך רק שנייה לקלוט שהגל הגיעה מליאו. צ'ימצ'אר פוגע בטיילו בבעיטה כפולה, מרסק אותו על הקרקע. טיילו קם , נוסק לאוויר ופוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה בעזרת חיתוך אווירי. טראפינץ מתחפר בתוך האדמה ונעלם, אתה רואה את פנקין עוצם עיניים ומקשיב היטב-הוא קופץ שמאלה, בדיוק שטראפענץ מגיח מימין-אתה נזכר שפנקין היה הראשון ששמע את הצעקה של ליאו, נראה שהשמיעה שלו חדה מאוד. טראפינץ לא נכנע, ומתקיל שוב את פנקין שעף לאחור. פנקין בתגובה הודף אותו בעזרת קרן על חושית.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"בוא נגמור את זה! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה!" אתה מורה לאלקיד. אלקיד מתאמץ, נראה שהוא אוגר כמה שיותר אנרגיה ביד שלו. הוא רץ אל ממוסווין ומשתמש בשבירת לבנים על ראשו, ממסווין צועק בכאב, הוא לא יכול להילחם יותר!.
צ'אטוט עף ומתיישב על כתף "זה היה קרב מעולה!" הוא מחמיא לך ולאלקיד. "אני יודע" עונה אלקיד בגאווה.
ממוסווין, קם, מעט מבולבל. "ניצחת, מעורב" הוא אומר לך בקול מכבד.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!" אתה צועק לו בעידוד. ריולו משתמש בשבירת לבנים על סטאריו, שמתרסק שנית על הקרקע, אין לו זמן להגיב בכלל כי ריולו משתמש ישירות בכף כח, שמעלפת אותו סופית. "ניצחנו!" מזנק ריולו מאושר. "הכל בזכותך!" הוא אומר לך בהערצה. כל הפקימונים שלך רוקדים ומקפצים משמחה, אתה מרגיש שמישהו חסר-הלב שלך מחסיר פעימה שאתה קולט-ויולט ודרטיני לא נראים באופק.
-
[QUOTE]~מייקל~
"הוא יכול לעוף?!" אתה אומר לעצמך בחשש, מבין שזה הופך את הקרב להרבה יותר מסובך. אתה מנסה למקד אנרגיה בזנב שלך, אתה חש את האנרגיה מצטברת בו, ועושה אותו דבר גם ליד הימנית שלך. ליאו מעופף נמוך יחסית-אתה יודע שאתה יכול לקפוץ לגובה שלו. אתה קופץ, משתמש ברגליים שלך ומאזן את עצמך באוויר בעזרת הזנב שלך. אתה מנחית אגרוף, חש את כל האנרגיה שלך מתפרצת, ותוך כדי האגרוף אש מתפרצת מהיד שלך-מזלט, למדת אגרוף אש!.
ליאו נופל ארצה, הוא קם יחסית מהר, העיניים שלו זוהרות עכשיו באור ורדרד. הוא מביט בך, ולפתע גל מוזר בגוון ורוד הודף אותך לאחור, לוקח לך רק שנייה לקלוט שהגל הגיעה מליאו. צ'ימצ'אר פוגע בטיילו בבעיטה כפולה, מרסק אותו על הקרקע. טיילו קם , נוסק לאוויר ופוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה בעזרת חיתוך אווירי. טראפינץ מתחפר בתוך האדמה ונעלם, אתה רואה את פנקין עוצם עיניים ומקשיב היטב-הוא קופץ שמאלה, בדיוק שטראפענץ מגיח מימין-אתה נזכר שפנקין היה הראשון ששמע את הצעקה של ליאו, נראה שהשמיעה שלו חדה מאוד. טראפינץ לא נכנע, ומתקיל שוב את פנקין שעף לאחור. פנקין בתגובה הודף אותו בעזרת קרן על חושית.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר, תמשיך ככה! אתה עושה עבודה מצויינת! גם אתה פנקין, יש לך אינסטינקטים מעולים! טיילו, גם אתה מצויין!" אומר להם על מנת לעודד אותם ולחזק אותם מנטלית. "ומתקפת אגרוף האש.. בדיוק בזמן. מעניין עד כמה רחוק אוכל ללכת עם פיתוח של דבר שכזה..." אחשוב לעצמי ובמהירות אתארגן על אסטרטגיה חדשה. לאחר מכן אשגר כמה מתקפות גחלת לכיוונו של ליאו אך רק כדי להסיח את דעתו ולא כדי לפגוע בו. בזמן שיתרכז בלהתחמק ממתקפות הגחלת, אשתמש בזנב שלי ואקפוץ בסלטה לכיוון ליאו עם אגרוף אש מוכן.
-
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
אתה מעודד את צ'ימצ'אר, פנקין וטיילו במטרה לעודד אותם מנטלית. אתה חושב לעצמך שאגרוף האש הגיע בדיוק בזמן, ואתה רוצה לדעת כמה רחוק תוכל ללכת עם ההתקפה הזו. אתה משגר כמה מתקפות גחלת אל עבר ליאו, שמתחמק מהן בזריזות. אתה משתמש בזנב שחל וקופץ בעזרת סלטה עם אגרוף אש מוכן לעבר ליאו, לפתע-משהו עוצר אותך. אתה קולט שנעצרת באוויר באמצע הסלטה, אתה מצליח להרים מעט את ראשך וקולט שליאו מרים את ידו לעברך, נראה שהוא משתמש במתקפה על חושית כלשהי כדי לגרום לך להישאר במקום!. לפתע, הוא מפסיק-ואתה נופל ארצה בחוזקה. "סליחה.." ממלמל ליאו. בינתיים, אתה שם לב שפנקין נראה פצוע ממתקפת אגרוף חזקה של טראפינץ, הוא עדיין קטן ונראה שלא הכי קלט שזה הפואנטה של הקרב, הוא מתעצבן ורץ אל טראפינץ במהירות, שורט אותו בחוזקה. מזלט, פנקין למד חיתוך (cut)!. טיילו וצ'ימצ'אר ממשיכים להילחם, נראה שרמת הכח שלהם די שווה.
-
[RIGHT][COLOR=#333333]"בוא נגמור את זה! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה!" אתה מורה לאלקיד. אלקיד מתאמץ, נראה שהוא אוגר כמה שיותר אנרגיה ביד שלו. הוא רץ אל ממוסווין ומשתמש בשבירת לבנים על ראשו, ממסווין צועק בכאב, הוא לא יכול להילחם יותר!.[/COLOR]
[COLOR=#333333]צ'אטוט עף ומתיישב על כתף "זה היה קרב מעולה!" הוא מחמיא לך ולאלקיד. "אני יודע" עונה אלקיד בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]ממוסווין, קם, מעט מבולבל. "ניצחת, מעורב" הוא אומר לך בקול מכבד.
" הייתי רוצה שתצטרף אלי , אני בטוח שהנה ותלמד דבר או שניים ממני ומשאר החבורה " אורמ למומסיון לאחר שנייה אני פונה אל סוואבק " סוואבק נראה לי שפה אנחנו נפרדים , תלך למרכז החקר של פויקמוני החשמל ושם יקחו אותך לפרופסור , טוב ?"
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE]~מייקל~
אתה מעודד את צ'ימצ'אר, פנקין וטיילו במטרה לעודד אותם מנטלית. אתה חושב לעצמך שאגרוף האש הגיע בדיוק בזמן, ואתה רוצה לדעת כמה רחוק תוכל ללכת עם ההתקפה הזו. אתה משגר כמה מתקפות גחלת אל עבר ליאו, שמתחמק מהן בזריזות. אתה משתמש בזנב שחל וקופץ בעזרת סלטה עם אגרוף אש מוכן לעבר ליאו, לפתע-משהו עוצר אותך. אתה קולט שנעצרת באוויר באמצע הסלטה, אתה מצליח להרים מעט את ראשך וקולט שליאו מרים את ידו לעברך, נראה שהוא משתמש במתקפה על חושית כלשהי כדי לגרום לך להישאר במקום!. לפתע, הוא מפסיק-ואתה נופל ארצה בחוזקה. "סליחה.." ממלמל ליאו. בינתיים, אתה שם לב שפנקין נראה פצוע ממתקפת אגרוף חזקה של טראפינץ, הוא עדיין קטן ונראה שלא הכי קלט שזה הפואנטה של הקרב, הוא מתעצבן ורץ אל טראפינץ במהירות, שורט אותו בחוזקה. מזלט, פנקין למד חיתוך (cut)!. טיילו וצ'ימצ'אר ממשיכים להילחם, נראה שרמת הכח שלהם די שווה.[/QUOTE]
"זה בסדר," אומר לו ואצחקק קלות. "לא הייתי רוצה שתרחם עליי בקרב אימונים בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שתרחם על כל חייל אחר של הארי שיאיים עלינו. בכל אופן, אני חושב שזה מספיק להיום. טיילו וצ'ימצ'אר די שקולים, טראפינץ' טיפה יותר מדי חזק לפנקין, שבעצמו עדיין קטן מדי. ואני למדתי מתקפה חדשה! ואם להיות כנה, אני לא חושב שאתה זקוק לאימונים בכלל" אומר לליאו ואודיע לארבעת הפוקימונים על סיום האימון.
-
[QUOTE=Alice;1495182][SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]יאפ, קצת מחליש אותו
~~
אתה מוקסם מהריקוד של לינה, ומופתע מעט מהופעת העננים. אתה לפתע נזכר שהיא אמרה לך שהיא יודעת ריקוד גשם. אתה חושב איך לנצל את המצב, ומחליט לחשמל את הרחבה-אך נזכר שיש לך גם את מתקפת זנב הברזל. אתה רץ לרורי, שנראה די סובל מהגשם ופוגע בו בחוזקה במתקפת זנב ברזל, רורי נופל ארצה-הוא לא יכול להילחם יותר!.
"ג'ימי ולינה, המאתגרים-זוכים בקרב!" צועק הפוקימון הסלעי שלובש פפיון.
רורי מתאושש מעט וקם, ניגש אליכם עם בלו. הוא מושיט לכל אחד ממכם תג קטן. "זה תג המכרה. הוא סמל לכך שניצחתם אותי, הוא גם מסמל שיתוף פעולה, וניצול של הסביבה, כי בלי לנצל את הסביבה שלכם-אי אפשר לנצח במכון" רורי אומר בחיוך, הפעם זה חיוך כנה-לא מרושע כמו שהיה לו שהגעתם לקרב. כל השותפים שלכם מריעים בשמחה, מאריפ רץ אלייך וקופץ עלייך, בחיים לא ראית אותו מאושר כל כך. "ידעתי שאתה יכול לעשות את זה ג'ימי! ידעתי!" הוא אומר, הרגשה חמימה מתפשטת בגופך, אך משום מה, אתה מרגיש שהיא לא שלך.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"בוא נגמור את זה! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה!" אתה מורה לאלקיד. אלקיד מתאמץ, נראה שהוא אוגר כמה שיותר אנרגיה ביד שלו. הוא רץ אל ממוסווין ומשתמש בשבירת לבנים על ראשו, ממסווין צועק בכאב, הוא לא יכול להילחם יותר!.
צ'אטוט עף ומתיישב על כתף "זה היה קרב מעולה!" הוא מחמיא לך ולאלקיד. "אני יודע" עונה אלקיד בגאווה.
ממוסווין, קם, מעט מבולבל. "ניצחת, מעורב" הוא אומר לך בקול מכבד.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!" אתה צועק לו בעידוד. ריולו משתמש בשבירת לבנים על סטאריו, שמתרסק שנית על הקרקע, אין לו זמן להגיב בכלל כי ריולו משתמש ישירות בכף כח, שמעלפת אותו סופית. "ניצחנו!" מזנק ריולו מאושר. "הכל בזכותך!" הוא אומר לך בהערצה. כל הפקימונים שלך רוקדים ומקפצים משמחה, אתה מרגיש שמישהו חסר-הלב שלך מחסיר פעימה שאתה קולט-ויולט ודרטיני לא נראים באופק.[/QUOTE]
"תודה" אני אומק בחיוך מותש ולוקח את התג
אני מתפעל מהברק שלו, 'וואו כשיצאתי למסע אפילו לא דמיינתי שאני אשתתף בקרב מכון, ובמיוחד שלא אקבל תג'
אני מחייך מוחבק את אל
אבל אז אני שם לב לתחושה
"לינה.." אני מסנן לה קצת בלחץ "אנחנו חייבים לדבר, עכשיו"
אני אומר תודה לרורי ומתחיל לצאת מהמכון
-
[QUOTE=Alice;1495182][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!" אתה צועק לו בעידוד. ריולו משתמש בשבירת לבנים על סטאריו, שמתרסק שנית על הקרקע, אין לו זמן להגיב בכלל כי ריולו משתמש ישירות בכף כח, שמעלפת אותו סופית. "ניצחנו!" מזנק ריולו מאושר. "הכל בזכותך!" הוא אומר לך בהערצה. כל הפקימונים שלך רוקדים ומקפצים משמחה, אתה מרגיש שמישהו חסר-הלב שלך מחסיר פעימה שאתה קולט-ויולט ודרטיני לא נראים באופק.[/QUOTE]
"יופי של עבודה ריולו" אני טופח לו על השכם.
כשאני קולט שויולט ודרטיני נעלמו הנשימה שלי נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" מלמלתי לעצמי בכעס.
"תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצוא את דרטיני וויולט,תשתדלו שלא להתרחק!" אני מורה לפוקימונים שלי בלחץ ומתחיל לחפש בעצמי, סורק את הסביבה.
-
[SIZE=3]יש לי זמן פנוי עכשיו אז אם באלכם קצת מרתון אז בכיף[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"הייתי רוצה שתצטרף אליי, אני בטוח שתהנה ותלמד דבר או שניים ממני ומשאר החבורה" אתה אומר לממוסווין, שמהנהן. "אני אשמח, ניצחת אותי-זה אומר שיש לי עוד הרבה מה ללמוד" הוא אומר. אתה פונה אל סוואבק "סוואבק, נראה לי שפה אנחנו נפרדים, תלך למרכז החקר של פוקימוני החשמל ושם יקחו אותך לפרופסור, טוב?". סוואבק נראה די עצוב, אך מהנהן. הוא הולך אל ממוסווין, שכעט הוא הפוקימון ההכי גדול שיש לכם בחבורה, ובעדינות, בעזרת מאריפ ואלקיד מעביר אותה לגבו של ממוסווין בלי שתקום. אתה שם לב שכל הרגל שלה מכוסה בקריסטל. "זה היה ממש טוב. אני בטוחה שלילית גם מבינה למה החלטת לשלוח חזרה את סוואבק" לוחשת לך מיסטי. סוואבק נפרד מכולם ונעלם באופק-בדרכו למרכז פוקימוני החשמל.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"זה בסדר" אתה אומר לליאו ומצחקק. "לא הייתי רוצה שתרחם עליי בקרב אימונים, בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שתרחם על כל חייל אחר של ארי שיאיים עלינו. בכל אופן, אני חושב שזה מספיק להיום. טיילו וצ'ימצ'אר די שקולים, טראפינץ טיפה יותר מידי חזק לפנקין, שבעצמו עדיין קטן מידי. ואני למדתי מתקפה חדשה! ואם להיות כנה, אני לא חושבת שאתה זקוק לאימונים כלל" אתה אומר לכולם, ולליאו. ליאו מחייך מעט בביישנות בתגובה. "אז לאן עכ.." מתחיל לשאול ליאו, שלפתע עננת עשן כחולה מקיפה אתכם, אתה בקושי מצליח לראות משהו-אתה רק שומע את כולם משתעלים, ואת עצמך. לאט, לאט אתה מתחיל להרגיש רדום, אתה מנסה להיאבק אך לא מצליח, ונרדם-הדבר האחרון שאתה זוכר זה את פנייך פוגעות בעשב.
אתה קם, ומביט סביבך, מנסה להיזכר מה קרה-כל השותפים שלך מסביבך, מתאוששים לאט לאט. נראה שמישהו השתמש במתקפת הרדמה עליכם. "ל..ליאו!" אתה שומע צעקה, אתה רואה את טראפינץ מביט סביב בבהלה-אתה מסתכל, כולם נמצאים-חוץ מליאו.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
"תודה" אתה אומר בחיוך מותש ולוקח את התג. אתה מתפעל מהברק שלו, בשוק מהעובדה שעשית את זה-השתתפת בקרב מכון וקיבלת תג!. אתה מחבק בחיוך את אל, שלפתע אתה שם לב לתחושה. "לינה.." אתה מסנן בלחץ "אנחנו חייבים לדבר, עכשיו" אתה אומר לה. אתה מודה לרורי ויוצא מהמכון יחד עם כולם. לינה נראת מודאגת מהלחץ שלך. אתם הולכים לרגע הצידה, מתרחקים מהפוקימונים . "מה קרה?" היא שואלת בדאגה.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"יופי של עבודה ריולו!" אתה טופח לו על השכם. שאתה קולט שויולט ודרטיני נעלמו, הנשימה שלך נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" אתה ממלמל לעצמך בכעס. "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצא את דרטיני וויולט, תשתדלו לא להתרחק!" אתה מורה לכל הפוקימונים שלך בלחץ. "אני אעזור" אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה את סטאריו, מעט מאושש מהקרב. אתה מביט סביב, לכל עבר. ראלטס עוצם את עיניו ומשתמש ביכולות החושיות שלו כדי לנסות ולחוש בשותפים האבודים שלכם, ריולו מקפץ בין העצים שעל שפת הנהר, מנסה לראות את המקום מגובה, צ'יקוריטה וסקיטי מרחרחים את האזור, מנסים לחפש שובל של ריח או עקבות. "...כן..... אמורים להיות פה בסביבה.... ציידי מעורבים..." אתה שומע לפתע קטעי שיחה, אתה מביט לאחור ורואה נערה מעורבת, יחד עם פוקימון דומה לה הולכים על השביל (הם בצורה הרגילה, לא במגה זאת סתם התמונה היחידה שמצאתי)
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b8/4a/9b/b84a9b8f608dfc4cda88b851e5e960b4.jpg[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Alice;1495199][SIZE=3]יש לי זמן פנוי עכשיו אז אם באלכם קצת מרתון אז בכיף[/SIZE]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"יופי של עבודה ריולו!" אתה טופח לו על השכם. שאתה קולט שויולט ודרטיני נעלמו, הנשימה שלך נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" אתה ממלמל לעצמך בכעס. "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצא את דרטיני וויולט, תשתדלו לא להתרחק!" אתה מורה לכל הפוקימונים שלך בלחץ. "אני אעזור" אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה את סטאריו, מעט מאושש מהקרב. אתה מביט סביב, לכל עבר. ראלטס עוצם את עיניו ומשתמש ביכולות החושיות שלו כדי לנסות ולחוש בשותפים האבודים שלכם, ריולו מקפץ בין העצים שעל שפת הנהר, מנסה לראות את המקום מגובה, צ'יקוריטה וסקיטי מרחרחים את האזור, מנסים לחפש שובל של ריח או עקבות. "...כן..... אמורים להיות פה בסביבה.... ציידי מעורבים..." אתה שומע לפתע קטעי שיחה, אתה מביט לאחור ורואה נערה מעורבת, יחד עם פוקימון דומה לה הולכים על השביל (הם בצורה הרגילה, לא במגה זאת סתם התמונה היחידה שמצאתי)
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b8/4a/9b/b84a9b8f608dfc4cda88b851e5e960b4.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
את יכולה להגיד לי מעורבת עם מה? פשוט אני בפלאפון וספויילרים לא עובדים לי :/
אני ניגש למעורבות ולפוקימון שלידה ומציג אותי ואת השותפים שלי, "יש לי ידידה מעורבת שהיא והשותף שלה נעלמו לפתע, תוכלי אולי להסביר לי יותר על ציידי המעורבים? ככה אוכל לקבל קצה חוט בנוגע להיעלמות שלהם" אני מבקש ממנה