-
[FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
אתה מתחמק בשקט מהחדר ואחרי סריקה מהירה, אתה רואה שאין זכר למטרוללת מאתמול ורץ לחדר הקבלה. אתה במקום אחות ג'וי אתה רואה אישה כבת שלושים עם שיער שחור גלי אשר אסוף בקוקו גבוה ועל ראשה כובע אחות קטן.
"שלום" אומרת לך בקול ידידותי למדי "שמי האחות האפי. אני מחליפה לתקופה קצרה את האחות ג'וי עקב מקרה אישי" מוסיפה כשאתה מסתכל עליה במבט שואל ומבולבל.
"ובכן אם אתה מחפש לעשות משהו מעניין בעיר יש לך את מרכז הרבייה" אומרת בחיוך "ויש לך גם פארק בצידה הצפוני של העיר. הבנתי שיש שם כמה מאמנים מידי פעם" מוסיפה בחיוך. אתה מודה לה ועולה לחדר שלך וטורף ארוחת בוקר זריזה יחד עם הפוקימונים שלך.
בהתחשב בעבודה שאין משהו מיוחד לעשות בעיר הזאת, אתה מחליט להיפטר מהשטות שהפילו עליך מהנהורים והולך היישר למרכז הרבייה.
אתה מגיע למבנה גדול יחסית, אשר מזכיר לך גן ילדים. הכל צבעוני ופרוותי ועל כוורת ענקית העשויה מעץ, אשר מקובעת לקיר ובכל תא שלה מונחת ביצה כזאת או אחרת. במרכז החדר עומדת אישה זקנה ומקומטת "כן?" שואלת במבט בוז ואתה מביא לה את הכרטיס שק'תרין מהנהורים הביאה לך.
"אה הבנתי" אומרת וחיוך עולה על פניה, מותחים את הקמטים החרושים על פניה "מכאן" אומרת בחיוך ומובילה אותך לחדר לא פחות גדול ובו אתה רואה עוד כמה מתנדבים יושבים והם מחזיקים בקבוקים קטנים של אוכל ומחזיקים פוקימונים קטנים ומאכילים אותם כמו תינוקות.
האישה מפנה את ידה לקומץ פוקימונים קטנים היושבים באזור מגודר ונראה שהם ממש לא מזמן בקעו מהביצים שלהם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/43.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/173.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/63.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/216.gif[/IMG] "הנה לך בקבוק" אומרת ומגישה לך בקבוק מלא "בהצלחה!" אומרת וחוזרת לחדר הראשי משאירה אותך יחד עם הפוקימונים הקטנים.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
לוטד לא נראה נלהב במיוחד מהפעלולים שלהם, אבל אוכל בתאבון את האוכל שאתה מגיש לו. לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם, אוסף לזרועותיך את לוטד ומתחיל ללכת באיטיות יחד עם בראד לעבר הלא נודע.
לאחר כמחצית השעה של הליכה בשיחים הדוקרים אתה מבחין במה שנראה כמו ירח צהוב מאונך המבצבץ מאחורי שיח. בראד מסמן לך לעצור ומסתכל עליך במבט שואל ומצביע על הירח. אתה מסתכל עליו בחזרה, ומניח שזה כנראה סוג של פוקימון השוכב לנוח ליד השיח. אתה והוא מחליט להקיף את השיח משני הצדדים ולקפוץ מול הפוקימון מקדימה.
אתה מקיף את השיח, אבל המראה שנגלה אליך הוא לא פוקימון בכלל, אלא ילד הלובש בגדים ארוכים עליו במידה ניכרת והוא יישן עמוקות [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/jjkyyw5rmzjy.png[/IMG].
בראד מכחכח בגרונו, מה שגורם לילד לקפוץ בבהלה "נראה אותך מנצח אותי!" צורח לעבר בראד ומכוון עליו פוקדור אדום ונוצץ. לפתע הוא נעצר וקולט גם אותך. "מי אתם?" שואל בהפתעה ומכוון את ידו גם אליך ומתחיל לצעוד אחורנית עד שנופל על ישבנו.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר את אלקיד שקופץ החוצה במהירות לעבר הפוקימון הענקי ואגרופו בוהק באור לבן והוא אוגר אנרגיה מרובה וחובט ישירות בראשו של הפוקימון, מעיף אותו לאחור. פארט מתפתל במהירות אדירה וציפורניו נשלחות קדימה, מתחילות לזהור באור לבן ולצמוח לאורך אדיר, ובתנועת שיסוף מהירת שורט את אלקיד ישירות בפרצופו.
מיד לאחר מכן פארט קופץ אחורנית, צובר תנופה ואז רץ במהירות אדירה, משאיר את זנבו להתנפנף ברוח, לעבר אלקיד ודוחף אותו במהירות אדירה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
מארוואק..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני אנסה.. אבל אני לא חושבת שזה יהיה רעיון חכם" לוחשת לך ג'ניפר ונראה שהיא חושבת על משהו. "קדימה סוויפר צאי במהירות השתמשי באובך לכסות את המגרש ואז תקפי את מאצ'וק בזנב רעל!" קוראת במהירות ג'ניפר.
הבחור מחייך "מארוואק בומרנג! מאצ'וק בעיטה נמוכה על גרובייל!" קורא הבחור. שני הפוקימונים שלו קופצים קדימה ממוקדים אך ורק בגרובייל שלך, אשר נעמד ומצליח לחסום את העצם המסתובבת במהירות אדירה לעברו ומעיף אותה אחורנית, בחזרה לעבר מארוואק.
מהצד השני סוויפר, פותחת את פיה ועננת עשן כבדה יוצאת ממנה מכסה על האזור, גורמת למאצוק להחליט על בטנו ולפספס את גרובייל בכמה מטרים.
לאחר מכן, זנבה של סוויפר מתחיל לזהור באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה במהירות במאצ'וק ופוגעת בו בגבו בחוזקה.
לפתע, משהו כבד פוגע במרכז ראשה של סוויפר ומטיל אותה לאחור.
"אל תשכחו שבומרנג תמיד חוזר!" צוהל בהתלהבות עצמית הבחור.[/COLOR]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492067][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
אתה מתחמק בשקט מהחדר ואחרי סריקה מהירה, אתה רואה שאין זכר למטרוללת מאתמול ורץ לחדר הקבלה. אתה במקום אחות ג'וי אתה רואה אישה כבת שלושים עם שיער שחור גלי אשר אסוף בקוקו גבוה ועל ראשה כובע אחות קטן.
"שלום" אומרת לך בקול ידידותי למדי "שמי האחות האפי. אני מחליפה לתקופה קצרה את האחות ג'וי עקב מקרה אישי" מוסיפה כשאתה מסתכל עליה במבט שואל ומבולבל.
"ובכן אם אתה מחפש לעשות משהו מעניין בעיר יש לך את מרכז הרבייה" אומרת בחיוך "ויש לך גם פארק בצידה הצפוני של העיר. הבנתי שיש שם כמה מאמנים מידי פעם" מוסיפה בחיוך. אתה מודה לה ועולה לחדר שלך וטורף ארוחת בוקר זריזה יחד עם הפוקימונים שלך.
בהתחשב בעבודה שאין משהו מיוחד לעשות בעיר הזאת, אתה מחליט להיפטר מהשטות שהפילו עליך מהנהורים והולך היישר למרכז הרבייה.
אתה מגיע למבנה גדול יחסית, אשר מזכיר לך גן ילדים. הכל צבעוני ופרוותי ועל כוורת ענקית העשויה מעץ, אשר מקובעת לקיר ובכל תא שלה מונחת ביצה כזאת או אחרת. במרכז החדר עומדת אישה זקנה ומקומטת "כן?" שואלת במבט בוז ואתה מביא לה את הכרטיס שק'תרין מהנהורים הביאה לך.
"אה הבנתי" אומרת וחיוך עולה על פניה, מותחים את הקמטים החרושים על פניה "מכאן" אומרת בחיוך ומובילה אותך לחדר לא פחות גדול ובו אתה רואה עוד כמה מתנדבים יושבים והם מחזיקים בקבוקים קטנים של אוכל ומחזיקים פוקימונים קטנים ומאכילים אותם כמו תינוקות.
האישה מפנה את ידה לקומץ פוקימונים קטנים היושבים באזור מגודר ונראה שהם ממש לא מזמן בקעו מהביצים שלהם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/43.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/173.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/63.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/216.gif[/IMG] "הנה לך בקבוק" אומרת ומגישה לך בקבוק מלא "בהצלחה!" אומרת וחוזרת לחדר הראשי משאירה אותך יחד עם הפוקימונים הקטנים.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳אוי איכס׳ אחשוב ׳אני מקווה שהבנתי אותה לא נכון׳
׳לפחות תנו לי משהו בתמורה.. טוב אם אני אראה שאין תגמול אני אצור לי אחד׳
אקרב את הבקבוקון בגועל אל הפוקימונים הקטנים ואאכיל אותם מתפלל שזה יעבור מהר
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492067][FONT=verdana]
לוטד לא נראה נלהב במיוחד מהפעלולים שלהם, אבל אוכל בתאבון את האוכל שאתה מגיש לו. לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם, אוסף לזרועותיך את לוטד ומתחיל ללכת באיטיות יחד עם בראד לעבר הלא נודע.
לאחר כמחצית השעה של הליכה בשיחים הדוקרים אתה מבחין במה שנראה כמו ירח צהוב מאונך המבצבץ מאחורי שיח. בראד מסמן לך לעצור ומסתכל עליך במבט שואל ומצביע על הירח. אתה מסתכל עליו בחזרה, ומניח שזה כנראה סוג של פוקימון השוכב לנוח ליד השיח. אתה והוא מחליט להקיף את השיח משני הצדדים ולקפוץ מול הפוקימון מקדימה.
אתה מקיף את השיח, אבל המראה שנגלה אליך הוא לא פוקימון בכלל, אלא ילד הלובש בגדים ארוכים עליו במידה ניכרת והוא יישן עמוקות [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/jjkyyw5rmzjy.png[/IMG].
בראד מכחכח בגרונו, מה שגורם לילד לקפוץ בבהלה "נראה אותך מנצח אותי!" צורח לעבר בראד ומכוון עליו פוקדור אדום ונוצץ. לפתע הוא נעצר וקולט גם אותך. "מי אתם?" שואל בהפתעה ומכוון את ידו גם אליך ומתחיל לצעוד אחורנית עד שנופל על ישבנו.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"אנחנו?" אשאל מופתע, "אני הלורד אלון. וזה הוא סוחב הכלים שלי, בראד"
"מי אתה?" אשאל ואחכה שיציג את עצמו. "התרצה קרב פוקימונים?" אשאל אותו ברגע שיענה על השאלה הראשונה, במידה ויסכים.. אשלח את לוטאד קדימה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1491933][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה ותמי צועדים היישר לעבר המרכז ונכנסים לאולם גדול, מלא במאמנים ומאמנות בגילאים שונים היושבים בפינות הישיבה או בחדר האוכל, אבל אין שום זכר לאחות ג'וי. במקומה מברכת אתכם צ'אנסי חייכנית שמרפאת לכם בשמחה את הפוקימונים שלכם ומביאה לכם מפתח לחדר. אתה ותמי מודים לה ועולים לסוויטה גדולה בעלת שני חדרי שינה, שני מקלחות וסלון גדול. תמי במהירות פונה למקלחת שלה ונעלמת בתוכה משאירה אותך לבדך בסלון.
אחרי מחשבה מהירה, אתה פונה גם למקלחת ואחרי כמעט חצי שעה של זרימת המים, אתה מחליט שסוף סוף אתה נקי. כמויות הבוץ והאבק שיצאו ממך היו נוראיות. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת ורואה את תמי בבגדים אחרים יושבת ורואה טלוויזיה בסלון המשותף שלכם ומסרקת את שערה הבלונדיני. "אני לא יודעת אם לרדת לחדר אוכל למטה, או שאולי להכין פה משהו" אומרת לך בקול חלול בזמן שהיא רואה תוכנית טלוויזיה אשר עוקבת אחרי מתאמי על. הפרק הזה הוא במיוחד על בחורה בשם גלורי שזכתה כבר בפסטיבל הגדול שנה שעברה והיא מנסה את מזלה שוב גם השנה.
לאחר כמה דקות, היא קמה נכנסת למטבח וחצי שעה לאחר מכן שניכם אוכלים ושבעים מהאוכל שהיא מאלתרת לכם.
"טוב השעה כבר שש בערב.. בא לך לעשות משהו?" שואלת בחיוך.[/COLOR]
][/QUOTE]
תגיד רגע מעניין אותי: ביחד לשחקנים אחרים, אני יחסית מאחורה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אולי נצא, נחפש משהו מעניין לעשות בעיר" אציע לה בחיוך. "את יודעת על משהו מיוחד שיש כאן? או משהו שאת רוצה לעשות?" אשאל ואחכה לתשובתה.
-
[FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
אתה נוראי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את קלפה הקטנה בגועל ברור ומקרב אליה את הבקבוק והיא מתחילה לאכול אותו במהירות ועד מהרה הבקבוק נרדם וקלפה מתחילה להיות ישנונית למדי ואתה מחזיר אותה ללול שלה יחד עם שאר הפוקימונים שנראים גם הם רעבים.
אתה מסתכל מסביב ורואה שולחן ועליו כמה בקבוקים מלאים, ובחוסר רצון מובהק אתה עובר לפוקימון הבא, כשהם כולם שבעים וישנים, אתה יוצא בחזרה לעבר הזקנה "סיימתי" אתה אומר ומחכה לראות איזו תגובה ממנה.
"תודה רבה על עזרתך במרכז! אשמח אם תבוא שוב" אומרת בחיוך וחוזרת לפנקס גדול ולמחשבון שלה ומתעלמת ממך לחלוטין.[/COLOR]
"הלורד אלון?" שואל הילד במבט מבולבל "נעים להכיר אותך!" אומר בהבעה ובקול מתלהב "שמי אמרלד ביירט! אני מאמן פוקימונים ממחוז הואן. הואן הוא אחד מהחוזות היותר ותיקים בעולם! אם אתה לא יודע שם נוצרו השמים, האדמה והים" אומר בקול יודע כול.
"התרצה קרב פוקימונים?" אתה שואל אותו והוא מביט בך בהתלהבות "ברור! אני חי בשביל הקרבות! ועוד יותר מזה, אני עם בגדי המזל שלי, אין סיכוי שאפסיד!" אומר בהתלהבות ומכוון אליך את הפוקדור שלו.
אתה בתגובה משחרר את לוטד לאדמה, והוא מסתכל על אמרלד במבט משועשע בזמן שהוא משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ואדום שמפה ושם יוצאים ארבע זרועות צהובות וראש קטן וצהוב גם הוא [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG].
"קדימה שאקל סופת חול!" קורא אמרלד. גופו של שאקל חוזר לתוך אבן הקונכייה שלו ועד מהרה סופת חול אימתנית מתחילה להסתובב סביבכם, גורמת לראייתך להיטשטש.
[/COLOR]
דווקא אתה מבין המובילים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב יש פה את כל הבתי קפה והמוזיאונים" אומרת לך תמי בחיוך "ויש כמובן את המכון בצידה הצפוני של העיר" אומרת וחוזרת לתוכנית הטלוויזיה.[/COLOR][/FONT]
-
[quote]לוקאס-
אתה משחרר את אלקיד שקופץ החוצה במהירות לעבר הפוקימון הענקי ואגרופו בוהק באור לבן והוא אוגר אנרגיה מרובה וחובט ישירות בראשו של הפוקימון, מעיף אותו לאחור. פארט מתפתל במהירות אדירה וציפורניו נשלחות קדימה, מתחילות לזהור באור לבן ולצמוח לאורך אדיר, ובתנועת שיסוף מהירת שורט את אלקיד ישירות בפרצופו.
מיד לאחר מכן פארט קופץ אחורנית, צובר תנופה ואז רץ במהירות אדירה, משאיר את זנבו להתנפנף ברוח, לעבר אלקיד ודוחף אותו במהירות אדירה.[/quote]
שמע אני מרגיש קצת תקוע עם כל העניין הזה, להעמיד פנים שכלום לא קרה ולהמשיך הלאה? כי אין לי ממש מושג מה לעשות עכשיו o_o
~~
"אלקיד תשתמש במתקפה מהירה! תרוץ סביבו במעגלים כדי לבלבל אותו" אומר ואחכה כמה זמן שפארט לא יבין מה קורה ואז "עכשיו תיכנס למעגל עם בעיטה נמוכה!"
-
[quote=ritsuka kun;1492115][font=verdana][color=#000080][b]ג'ף-[/b]
אתה נוראי xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את קלפה הקטנה בגועל ברור ומקרב אליה את הבקבוק והיא מתחילה לאכול אותו במהירות ועד מהרה הבקבוק נרדם וקלפה מתחילה להיות ישנונית למדי ואתה מחזיר אותה ללול שלה יחד עם שאר הפוקימונים שנראים גם הם רעבים.
אתה מסתכל מסביב ורואה שולחן ועליו כמה בקבוקים מלאים, ובחוסר רצון מובהק אתה עובר לפוקימון הבא, כשהם כולם שבעים וישנים, אתה יוצא בחזרה לעבר הזקנה "סיימתי" אתה אומר ומחכה לראות איזו תגובה ממנה.
"תודה רבה על עזרתך במרכז! אשמח אם תבוא שוב" אומרת בחיוך וחוזרת לפנקס גדול ולמחשבון שלה ומתעלמת ממך לחלוטין.[/color][/font][/quote]
נאמן לדמות
הבקבוק נרדם? Xd
אתה מרשה לי לגנוב ביצה? חחחחחחחחחחחחחחחח
--
'יופי של בזבוז זמן' אצא משם בלי להביט לאחור (אלא אם אתה מרשה לי ואז אגנוב אחת לפני חחח)
"טוב, אז נראה לי שזה הזמן לנסות את מזלנו במכון" אגיד אל הפוקימונים שבפוקדורים שלי ואלך אל מכון העיר ג'נטה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492067][FONT=verdana]
מארוואק..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני אנסה.. אבל אני לא חושבת שזה יהיה רעיון חכם" לוחשת לך ג'ניפר ונראה שהיא חושבת על משהו. "קדימה סוויפר צאי במהירות השתמשי באובך לכסות את המגרש ואז תקפי את מאצ'וק בזנב רעל!" קוראת במהירות ג'ניפר.
הבחור מחייך "מארוואק בומרנג! מאצ'וק בעיטה נמוכה על גרובייל!" קורא הבחור. שני הפוקימונים שלו קופצים קדימה ממוקדים אך ורק בגרובייל שלך, אשר נעמד ומצליח לחסום את העצם המסתובבת במהירות אדירה לעברו ומעיף אותה אחורנית, בחזרה לעבר מארוואק.
מהצד השני סוויפר, פותחת את פיה ועננת עשן כבדה יוצאת ממנה מכסה על האזור, גורמת למאצוק להחליק על בטנו ולפספס את גרובייל בכמה מטרים.
לאחר מכן, זנבה של סוויפר מתחיל לזהור באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה במהירות במאצ'וק ופוגעת בו בגבו בחוזקה.
לפתע, משהו כבד פוגע במרכז ראשה של סוויפר ומטיל אותה לאחור.
"אל תשכחו שבומרנג תמיד חוזר!" צוהל בהתלהבות עצמית הבחור.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אתעצבן מעט ואומר אליו "ואתה אל תשכח שגם רברבנות יכולה לחזור לך ישר לפרצוף!" ואנסה להשתיק את הג'ינג'י המרגיז.
"גרובייל, נתר על ענף גבוה אתר את מארוואק מעל עננת האובך וחזור למטה. טוס בתוך האובך אל מארוואק אם מתקפה מהירה חבוט אותו ואז מיד השתמש במגה שאיבה!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492115][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]
"הלורד אלון?" שואל הילד במבט מבולבל "נעים להכיר אותך!" אומר בהבעה ובקול מתלהב "שמי אמרלד ביירט! אני מאמן פוקימונים ממחוז הואן. הואן הוא אחד מהחוזות היותר ותיקים בעולם! אם אתה לא יודע שם נוצרו השמים, האדמה והים" אומר בקול יודע כול.
"התרצה קרב פוקימונים?" אתה שואל אותו והוא מביט בך בהתלהבות "ברור! אני חי בשביל הקרבות! ועוד יותר מזה, אני עם בגדי המזל שלי, אין סיכוי שאפסיד!" אומר בהתלהבות ומכוון אליך את הפוקדור שלו.
אתה בתגובה משחרר את לוטד לאדמה, והוא מסתכל על אמרלד במבט משועשע בזמן שהוא משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ואדום שמפה ושם יוצאים ארבע זרועות צהובות וראש קטן וצהוב גם הוא [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG].
"קדימה שאקל סופת חול!" קורא אמרלד. גופו של שאקל חוזר לתוך אבן הקונכייה שלו ועד מהרה סופת חול אימתנית מתחילה להסתובב סביבכם, גורמת לראייתך להיטשטש.
[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״אז שאקל, הא?״ אמלמל ואביט בסופת החול האימתנית. ״לוטאד, השתמש בבועות סביבך!״ טורב לו, ואנסה למצוא את שאקל.
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
תעשה מה שבא לך :ם
העולם פתוח, אתה רוצה לחזור אל היער אתה יכול.. רוצה להמשיך לבכות אתה גם יכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד, אשר היה להוט לקרב, רץ במהירות אדירה, משאיר אחריך שובל של אור לבן והוא מסתחרר במהירות מדהימה סביב פארט המסכן, אשר נראה מבולבל לגמרי. וציפורניו בוהקות,שוב, באור לבן וצומחות לאורך והוא מנסה לשסף את אלקיד, אשר מתחמק במהירות, מגיח מאחוריו ובועט בו בחוזקה, מפיל אותו על פרצופו. פרט מנער את ראשו בזעף וקופץ על רגליו, בזמן שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי, מסתובב באוויר ומנחית חבטה עזה בראשו של אלקיד בעזרת מתקפת זנב ברזל.
[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
עולם פתוח..
אתה מסתכל סביב, זועף מעט על בזבוז הזמן הגמור, מציץ סביב, אבל מבחין בזקנה ממקודם יושבת עדיין בחדר מדברת עם בחור גבוה ושחום מאוד, משהו בו מוכר לך, אבל אינך מסוגל להיזכר מהיכן [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG]. אתה בוחן אותם משוחחים, ולפתע אתה מבחין במשהו אדום ובוהק מתחת לשולחן בצד הכניסה. אתה מתיישב על הכיסא הסמוך ומזייף שנפתחו לך השרוכים ומרים את החפץ ובורח במהירות החוצה. אתה ממשיך ללכת וממש בכניסה למכון, אתה מחליט להוציא את החפץ ומגלה שזה הוא פוקדור נוצץ. אתה מהסס אם לפתוח אותו, אבל מחליט לחכות עם זה ולדפוק בדלת המכון, אבל נראה שהוא ריק לגמרי ואף אחד לא שם.[/COLOR]
גרובייל מנתר במהירות, מנצל את הסביבה הטבעית שלו ביער כדי להתמקם במהירות על ענף גבוה והוא מחפש את מארוואק בעשן הסמיך.
בינתיים ג'ניפר ממשיכה לתדרך את סוויפר שלה ואף היא מתמקדת במארוואק. "סוויפר קדימה התכרכות ואז השתמשי בזנב רעל לאורך כל הגוף" קוראת ג'ניפר במהירות.
"מאצ'וק אתה יודע מה לעשות. מארוואק השתמש בחפירה להתחמק ממנה!" קורא הבחור ברצינות. אתה כבר מרגיש את הקרב זורם בעורקייך ומסתכל לעבר גרובייל שכנראה מבחין במשהו בין העננות עשן והוא קופץ במהירות למטה, אבל מה שהוא מוצא זה לא מארוואק. מתוך הערפל ידו של מאצ'וק תופסת היישר בפרצופו של גרובייל ובתנועה מהירה מרים את גרובייל באוויר ואז מטיח אותו בחוזקה על גבו.
גרובייל נפצע קשה מהמתקפה. לפתע, העשן מתפזר במהירות אדירה המפתיעה אותך ואת ג'ניפר. אתה מסתכל ומגלה שמארוואק צץ מתוך האדמה והוא פיזר את העשן של סוויפר.
"עכשיו!!" צועק הבחור ומאצ'וק ומארוואק שלו כל אחד מהם מטעין אגרוף מסוכן למראה. מאצ'וק נראה כאילו אגרופו קופא והוא בוהק באור כחול ולבן- אגרוף קרח. ואילו מארוואק מטעין באגרופו מה שנראה כמו עשרות ניצוצות חשמליים והאגרוף שלו, אגרוף ברק, מכוון לגרובייל.
גרובייל חושף את שיניו ונוהם בזעם וכמה קרני אור ירוקות נשלחות לעבר מארוואק, אשר נכרך בקרניים, נפגע מעט, אבל מתאפס במהירות ושני הפוקימונים של הבחור מתמקדים בגרובייל, אשר נפגע בעצמה אדירה משני האגרופים אשר מכוונים ישירות לבטנו.
"סוויפר עכשיו! זנב אקווה!" צורחת בבהלה ג'ניפר וסוויפר שלה קופצת במהירות סביב מארוואק וזנבה מתלפף עליו בזמן שהוא מתחיל להגיר מים אשר עוטפים את הזנב ופוצעים בחוזקה את מארוואק.[/COLOR]
לוטד מסתכל סביב ופותח את פיו ומקיף את עצמו בבועות מים, אבל הן מתפוצצות במהירות מהחול הדוקרני. "צוות כפול ואז פצצת רפש" קורא אמרלד מבעד לחול, ואכן אתה מבחין לפתע בצורה שזזה במהירות מבעד סופת החול, אשר מקיפה במהירות את האיזור. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך במעט חשש כשלפתע משום מקום גל של רפש סגול ומסריח מתיז על לוטד היישר בפרצופו וגורם לו להשתטח על האדמה הקשה, והוא נפגע מעט מהחול העוקצני.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492437][FONT=verdana][COLOR=#008080]
[/COLOR]
עולם פתוח..
אתה מסתכל סביב, זועף מעט על בזבוז הזמן הגמור, מציץ סביב, אבל מבחין בזקנה ממקודם יושבת עדיין בחדר מדברת עם בחור גבוה ושחום מאוד, משהו בו מוכר לך, אבל אינך מסוגל להיזכר מהיכן [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG]. אתה בוחן אותם משוחחים, ולפתע אתה מבחין במשהו אדום ובוהק מתחת לשולחן בצד הכניסה. אתה מתיישב על הכיסא הסמוך ומזייף שנפתחו לך השרוכים ומרים את החפץ ובורח במהירות החוצה. אתה ממשיך ללכת וממש בכניסה למכון, אתה מחליט להוציא את החפץ ומגלה שזה הוא פוקדור נוצץ. אתה מהסס אם לפתוח אותו, אבל מחליט לחכות עם זה ולדפוק בדלת המכון, אבל נראה שהוא ריק לגמרי ואף אחד לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#800080].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אפתח את הפוקדור ״אוו, בוא נראה מה יש לנו כאן״
׳נו איפה הjuicy gym leader הזה היום׳ אמלמל במרמור במוחי ׳לאן הוא נעלם׳
--
לא הבנתי מה הקשר של הספרייט
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492437][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
לוטד מסתכל סביב ופותח את פיו ומקיף את עצמו בבועות מים, אבל הן מתפוצצות במהירות מהחול הדוקרני. "צוות כפול ואז פצצת רפש" קורא אמרלד מבעד לחול, ואכן אתה מבחין לפתע בצורה שזזה במהירות מבעד סופת החול, אשר מקיפה במהירות את האיזור. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך במעט חשש כשלפתע משום מקום גל של רפש סגול ומסריח מתיז על לוטד היישר בפרצופו וגורם לו להשתטח על האדמה הקשה, והוא נפגע מעט מהחול העוקצני.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״לוטאד!״ אקרא בדאגה, לא יודע מה עוד לעשות.
״תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי לצאת מן המערבולת חול, מהר. ואז תשתמש בבועות!״ אורה לו בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492115][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]
דווקא אתה מבין המובילים
"טוב יש פה את כל הבתי קפה והמוזיאונים" אומרת לך תמי בחיוך "ויש כמובן את המכון בצידה הצפוני של העיר" אומרת וחוזרת לתוכנית הטלוויזיה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני מתכנן לכת לאחד בתי הקפה, אולי אצליח להכיר ככה את העיר יותר טוב" אומר בזמן שאתארגן. "תרצי לבוא איתי?" אשאל אותה אחרי שאסיים להתארגן.
-
[QUOTE]לוקאס-
תעשה מה שבא לך :ם
העולם פתוח, אתה רוצה לחזור אל היער אתה יכול.. רוצה להמשיך לבכות אתה גם יכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד, אשר היה להוט לקרב, רץ במהירות אדירה, משאיר אחריך שובל של אור לבן והוא מסתחרר במהירות מדהימה סביב פארט המסכן, אשר נראה מבולבל לגמרי. וציפורניו בוהקות,שוב, באור לבן וצומחות לאורך והוא מנסה לשסף את אלקיד, אשר מתחמק במהירות, מגיח מאחוריו ובועט בו בחוזקה, מפיל אותו על פרצופו. פרט מנער את ראשו בזעף וקופץ על רגליו, בזמן שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי, מסתובב באוויר ומנחית חבטה עזה בראשו של אלקיד בעזרת מתקפת זנב ברזל.[/QUOTE]
אני מחליט כרגע להעמיד פנים ששום דבר לא קרה
~~~
"אלקיד תתאושש מזה!" אומר לו "קפוץ גבוה לשמים ותשתמש בזריזות (הכוכבים) על פארט וגם מסביבו כדי ללכוד אותו בענן אבק!" אומר ואחכה שזה יקרה "עכשיו תכה את כל המקום הזה במכת ברק!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1492437][FONT=verdana]
גרובייל מנתר במהירות, מנצל את הסביבה הטבעית שלו ביער כדי להתמקם במהירות על ענף גבוה והוא מחפש את מארוואק בעשן הסמיך.
בינתיים ג'ניפר ממשיכה לתדרך את סוויפר שלה ואף היא מתמקדת במארוואק. "סוויפר קדימה התכרכות ואז השתמשי בזנב רעל לאורך כל הגוף" קוראת ג'ניפר במהירות.
"מאצ'וק אתה יודע מה לעשות. מארוואק השתמש בחפירה להתחמק ממנה!" קורא הבחור ברצינות. אתה כבר מרגיש את הקרב זורם בעורקייך ומסתכל לעבר גרובייל שכנראה מבחין במשהו בין העננות עשן והוא קופץ במהירות למטה, אבל מה שהוא מוצא זה לא מארוואק. מתוך הערפל ידו של מאצ'וק תופסת היישר בפרצופו של גרובייל ובתנועה מהירה מרים את גרובייל באוויר ואז מטיח אותו בחוזקה על גבו.
גרובייל נפצע קשה מהמתקפה. לפתע, העשן מתפזר במהירות אדירה המפתיעה אותך ואת ג'ניפר. אתה מסתכל ומגלה שמארוואק צץ מתוך האדמה והוא פיזר את העשן של סוויפר.
"עכשיו!!" צועק הבחור ומאצ'וק ומארוואק שלו כל אחד מהם מטעין אגרוף מסוכן למראה. מאצ'וק נראה כאילו אגרופו קופא והוא בוהק באור כחול ולבן- אגרוף קרח. ואילו מארוואק מטעין באגרופו מה שנראה כמו עשרות ניצוצות חשמליים והאגרוף שלו, אגרוף ברק, מכוון לגרובייל.
גרובייל חושף את שיניו ונוהם בזעם וכמה קרני אור ירוקות נשלחות לעבר מארוואק, אשר נכרך בקרניים, נפגע מעט, אבל מתאפס במהירות ושני הפוקימונים של הבחור מתמקדים בגרובייל, אשר נפגע בעצמה אדירה משני האגרופים אשר מכוונים ישירות לבטנו.
"סוויפר עכשיו! זנב אקווה!" צורחת בבהלה ג'ניפר וסוויפר שלה קופצת במהירות סביב מארוואק וזנבה מתלפף עליו בזמן שהוא מתחיל להגיר מים אשר עוטפים את הזנב ופוצעים בחוזקה את מארוואק.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"גרובייל החזק מעמד! זאת רק ההתחלה" אקרא אליו בדאגה, אחשב מעט 'מממ... השניים האלה עובדים מעולה יחד, כי הם מקבלים פקודות ממוח אחד בניגוד אלינו. אני וג'ניפר חייבים לשתף יותר פעולה'.
ואז אציע לג'ינפר "היי ג'ני, אני מהלך ואת מהלך. כל אחד ינהל בטורו, ראי, אני אתחיל!" ואז מיד אפקוד "גרובייל זנק אל במאצ'וק ותקוף אותה בנשימה דרקון חזקה וסמיכה, אל תחדול עד שתיפול אליה ואז חבטה. בזמן שהיא פונתה מן הדרך לזמן מה עמוד מסור את מארוואק אל סוויפר עם עלה להב! ג'ניפר מסרי אותו בחזרה עם זנב אקווה נוסף! וגרובייל שגר אותו אל עבר מאצ'וק שמתרוממת את מארוואק בעצמה עם עלה להב חזק אחרון!"
-
[FONT=verdana][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]חברים סורי על העלמות! לא נוטש ולא נעליים! בתקופה עמוסה מאוד ולכן מתנצל![/SIZE]
[/B][/COLOR]
אתה תבין בקרוב :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כמו גנב, אתה מציץ ימינה ושמאלה, לוודא שאין אף אחד באזור ואז משחרר את הפוקדור לאוויר. קרן האור נשלחת קדימה על האדמה ומגלה לך פוקימון קטן וכחול, דמוי צב שזנב ארוך ומסתלסל יוצא מאחוריו. עיניו גדולות וחומות והוא מסתכל עליך בהפתעה ובבלבול גמור [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/7.gif[/IMG]. אתה מזהה אותו כסקווירטל, פוקימון הצב מים. אתה מסתכל עליו והוא עליך במבט ארוך. אז, מצאת סקווירטל, אין לך מושג איך הוא הגיע לשם, או של מי שהוא שייך, אבל אתה עוזב את כל זה ומסתכל סביב לראות היכן המנהיג, שפתאום אתה נזכר. הבחור שראית במרכז הרביה, הוא מנהיג מכון. הוא היה בפרסומת בטלוויזיה הקוראת למאמנים לבוא לאתגר את מנהיגי המכון ולזכות בתגים!
אתה חושק שיניים, מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו ומתחיל ללכת בחזרה לעבר המרכז, בדיוק שדני, מנהיג המכון צועד בדיוק לכיוון שלך. "פעמיים ביום" הוא אומר לך בחיוך "אני מניח שבאת למכון" הוא אומר אחרי שהוא סורק אותך ורואה את הפוקדורים בחגורתך. אתה מהנהן במהירות ועד מהרה אתה מוצא את עצמך בזירת המכון. הזירה נראית כאילו לקוחה מפנטזיה של ילדה בת 6. הוא פרוותי וורוד. הזירה עצמה בנויה ממזרן רך וקפיצי בצבע ירוק, ואילו הקירות מכוסים בשטיח ורוד וצמרירי ורך.
אתה נעמד בצד אחד ואילו דני מהצד השני ושופט מגיע משום מקום ומסביר את החוקים.
"זהו קרב שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים! המנצח מי ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם!" מכריז בקול רישמי ורציני. דני מחייך אלייך ומאחל בהצלחה, ואתה עונה לו בשתיקה צורמת. "בוא נגלגל את העניינים! איגליבאף צאי!" קורא בהתלהבות ושולח פוקימונית קטנה וורודה המזכירה לך בלון [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gif[/IMG].[/COLOR]
לוטד חושק שיניים ונוהם בקול, אבל מחליט להקשיב לך והוא שולח אקדח מים על האדמה, ומרים את עצמו לאוויר ומצליח, בערך להתחמק בסופת החול הפראית המשתוללת באזור. מיד לאחר מכן, הוא שולח עשרות בועות מים לעבר שאקל, אבל פוגע בכמה כפילים שלו ומפספס את המטרה האמיתית.
"זה לא יעבוד לך" אומר אמרלד בקול ציני וקשוח "אימנתי את שאקל במיוחד כדי שהוא יצליח להחזיק מעמד לאורך קרב" מוסיף. "שאקל הוא אחד מהפוקימונים היותר עמידים בעולם הפוקימונים! ואמנם ההתקפה שלו לא משהו, אבל הוא מפצה על זה בהגנה מטורפת שקשה להבסה!" ממשיך בהתלהבות בזמן שסופת החול מתקדמת קדימה, כאילו היא מנסה להקיף את הפוקימונים.
"קדימה שאקל שוב צוות כפול ואז השתמש בהתקשחות, לחזק את ההגנה שלך!" קורא אמרלד ואתה רואה מבעד לחול העוקצני עוד ועוד כפילים של שאקל הצצים משום מקום ועומדים איתן בתוך הסופה.[/COLOR]
[B]
[COLOR=#b22222]קארון-[/COLOR][/B][COLOR=#b22222]
"חשבתי שלעולם לא תבקש" אומרת בצחוק תמי ונכנסת במהירות לחדרה ואחרי כמה רגעים, באופן מפתיע לבחורה, יוצאת לבושה לאירוע נוצץ ולא לישיבה קצרה בעיר.
אתה מחייך אליה ושניכם יוצאים מהחדר ומתחילים לטייל בעיר. אחרי הליכה קלה, אתם עוברים ליד שני מוזיאונים גדולים וגלריית אומנות המפוצצת לגמרי. לבסוף, אתם מוצאים בית קפה קטן ממש מול המכון שאליו אתה מתכנן להגיע למחרת. אתם מתיישבים ומזמינים שתייה ומשהו קליל לאכול ומשוחחים על הא ועל דא. אחרי שאתם מקבלים את האוכל שלכם וטורפים אותו במהירות תמי נשענת על כיסאה ומסתכלת עליך במבט בוחן. "אז מה גרם לך באמת לצאת פתאום למסע כזה? רוב האנשים יוצאים בגילאי 12-13 לא גיל 17.. משהו בטוח דחף אותך לזה" היא שואלת אותך ואתה, מעט נבוך מגלגל את כל סיפורך הארוך ובסופו היא משתתקת. "אני מבינה עכשיו אותך" אומרת בחיוך "ובכן, אני מבטיחה לך לעשות כל מה שביכולתי על מנת למצוא את אחותך!" אומרת בחיוך ומסיטה את שערה מאחורי אוזניה.
לבסוף מגיע החשבון, והפעם תמי מתעקשת לשלם, אחרי הפעם הקודמת ששילמת עליה. "תזכיר לי שוב מה היה השם שאחותך כתבה לך בתוך המדליון?" שואלת ברצינות בזמן שאתם חוזרים לעבר המכון.[/COLOR]
טוב תתעלם מהעבר :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד קופץ באוויר ומתחיל לשלוח עשרות כוכבי אור לבנים-צהובים לעבר פארט, אשר נפגע מהם ישירות, ומופל אחורנית על גבו. אלקיד ממשיך לשלוח עוד ועוד כוכבים כאלה, אבל במקום ליצור עננת אבק, כמו שציפית, הוא בונה כלא קטן הבנויה מכוכבים, המשתק את פארט למקומו בלי יכולת לזוז- או לברוח.
מיד לאחר מכן, הוא מסובב את ידיו במהירות וגיצים חשמליים מתחילים להיווצר סביבן והוא שולח אותן במהירות דרך האנטנות הקטנות על ראשו, ומפוצץ את כלא הכובים ובכך מחסל לגמרי את פארט.
[/COLOR]
"צודק" אומרת ונראית מעט חוששת מהרעיון אבל מעלימה את הפרצוף במהירות ומחליטה להקשיב לך. אתה מתחיל ושולח את גרובייל לעבר מאצ'וק(זכר דרך אגב) והוא קופץ באוויר ופותח את פיו בעודו באוויר ופולט להבות סגולות- צהובות היוצאות במהירות לעבר מאצ'וק, אשר מצליב את ידיו, ומגן על עצמו מהמתקפה ובהינף יד, מעיף את הלהבות ממנו, אבל לא מצליח לחסום את גרובייל אשר בתנועת אתלטית מהירה, נוחת את ראשו, מטיח אותו על האדמה בעזרת חבטה ברגליו. הוא מסתובב לעבר מארוואק ומזנק לעברו, אבל לפתע ידו של מאצוק תופסת את רגלו של מארוואק והוא עד מהרה לופת את כולו בחיבוק דוב אימתני ומוחץ לגמרי את גרובייל.
"תורי" אומרת ברצינות ג'ניפר שארשת פניה מכוסה בזעם טהור לעבר הבחור, המחייך בשחצנות לעברכם. "סוויפר, שאיבת ג'יגה על מארוואק ואז זנב רעל על מאצ'וק!" צועקת. סוויפר מפנה את פרצופה לעבר מארוואק, אשר בדיוק שולח את אלת העצם שלו לעברה, אבל מאות קרני אור ירקרק נשלחות לעבר מארוואק, לוכדות אותו בקשירה חזקה, ועוד מהרה היא מוצצת ממנו כל כך הרבה אנרגיה, אשר הוא קורס מעט בתוך עצמו. סוויפר פונה לעבר מאצ'וק, אשר עדיין לוחץ את גרובייל בחוזקה, וזנבה בוהק באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה ישירות בגבו של מאצ'וק, וגורמת לו להפיל את גרובייל על האדמה, משתנק ומשתעל. גרובייל הזועם חושף את שיניו ועלי ידיו בוהקות באור ירוק ובהיר וצמחות לאורך ואף הוא משסף את מאצ'וק בחזקה בבטנו, מפיל אותו על האדמה.
אבל הקרב הזה רחוק עוד מלהיגמר.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE][B]אלון-[/B]
[COLOR=#800080][RIGHT][FONT=verdana][B]לוטד חושק שיניים ונוהם בקול, אבל מחליט להקשיב לך והוא שולח אקדח מים על האדמה, ומרים את עצמו לאוויר ומצליח, בערך להתחמק בסופת החול הפראית המשתוללת באזור. מיד לאחר מכן, הוא שולח עשרות בועות מים לעבר שאקל, אבל פוגע בכמה כפילים שלו ומפספס את המטרה האמיתית.
"זה לא יעבוד לך" אומר אמרלד בקול ציני וקשוח "אימנתי את שאקל במיוחד כדי שהוא יצליח להחזיק מעמד לאורך קרב" מוסיף. "שאקל הוא אחד מהפוקימונים היותר עמידים בעולם הפוקימונים! ואמנם ההתקפה שלו לא משהו, אבל הוא מפצה על זה בהגנה מטורפת שקשה להבסה!" ממשיך בהתלהבות בזמן שסופת החול מתקדמת קדימה, כאילו היא מנסה להקיף את הפוקימונים.
"קדימה שאקל שוב צוות כפול ואז השתמש בהתקשחות, לחזק את ההגנה שלך!" קורא אמרלד ואתה רואה מבעד לחול העוקצני עוד ועוד כפילים של שאקל הצצים משום מקום ועומדים איתן בתוך הסופה.[/B][/FONT][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"אם אתה מחכה שנוותר, אתה עלול לחכות פה זמן מה!" אקרא לעבר אמרלד, ואביט אל עבר הפוקימונים.
'התקפות לא יעזרו.. אם הוא דובר אמת ושאקל באמת בעל הגנה כה טובה, אני לא חושב שיש בשביל מה להתאמץ' אחשוב לעצמי.
"לוטאד, תתחיל להשתמש באקדח מים על האדמה, אל תפסיק!" אורה לו, תוך כדי שאנסה לברר כמה שיותר פרטים על הסביבה בה הקרב מתרחש.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1493220][FONT=verdana][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]חברים סורי על העלמות! לא נוטש ולא נעליים! בתקופה עמוסה מאוד ולכן מתנצל![/SIZE]
[/B][/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כמו גנב, אתה מציץ ימינה ושמאלה, לוודא שאין אף אחד באזור ואז משחרר את הפוקדור לאוויר. קרן האור נשלחת קדימה על האדמה ומגלה לך פוקימון קטן וכחול, דמוי צב שזנב ארוך ומסתלסל יוצא מאחוריו. עיניו גדולות וחומות והוא מסתכל עליך בהפתעה ובבלבול גמור [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/7.gif[/IMG]. אתה מזהה אותו כסקווירטל, פוקימון הצב מים. אתה מסתכל עליו והוא עליך במבט ארוך. אז, מצאת סקווירטל, אין לך מושג איך הוא הגיע לשם, או של מי שהוא שייך, אבל אתה עוזב את כל זה ומסתכל סביב לראות היכן המנהיג, שפתאום אתה נזכר. הבחור שראית במרכז הרביה, הוא מנהיג מכון. הוא היה בפרסומת בטלוויזיה הקוראת למאמנים לבוא לאתגר את מנהיגי המכון ולזכות בתגים!
אתה חושק שיניים, מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו ומתחיל ללכת בחזרה לעבר המרכז, בדיוק שדני, מנהיג המכון צועד בדיוק לכיוון שלך. "פעמיים ביום" הוא אומר לך בחיוך "אני מניח שבאת למכון" הוא אומר אחרי שהוא סורק אותך ורואה את הפוקדורים בחגורתך. אתה מהנהן במהירות ועד מהרה אתה מוצא את עצמך בזירת המכון. הזירה נראית כאילו לקוחה מפנטזיה של ילדה בת 6. הוא פרוותי וורוד. הזירה עצמה בנויה ממזרן רך וקפיצי בצבע ירוק, ואילו הקירות מכוסים בשטיח ורוד וצמרירי ורך.
"זהו קרב שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים! המנצח מי ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם!" מכריז בקול רישמי ורציני. דני מחייך אלייך ומאחל בהצלחה, ואתה עונה לו בשתיקה צורמת. "בוא נגלגל את העניינים! איגליבאף צאי!" קורא בהתלהבות ושולח פוקימונית קטנה וורודה המזכירה לך בלון [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳ברוך הבא״ אלטף את סקווירטל ואחזיר אותו לפוקדור
״צא סידוט!״ אזרוק את הפוקדור ״כדור צל!״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1493220][FONT=verdana][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]חברים סורי על העלמות! לא נוטש ולא נעליים! בתקופה עמוסה מאוד ולכן מתנצל![/SIZE]
[/B][/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוטד חושק שיניים ונוהם בקול, אבל מחליט להקשיב לך והוא שולח אקדח מים על האדמה, ומרים את עצמו לאוויר ומצליח, בערך להתחמק בסופת החול הפראית המשתוללת באזור. מיד לאחר מכן, הוא שולח עשרות בועות מים לעבר שאקל, אבל פוגע בכמה כפילים שלו ומפספס את המטרה האמיתית.
"קדימה שאקל שוב צוות כפול ואז השתמש בהתקשחות, לחזק את ההגנה שלך!" קורא אמרלד ואתה רואה מבעד לחול העוקצני עוד ועוד כפילים של שאקל הצצים משום מקום ועומדים איתן בתוך הסופה.[/COLOR]
[B]
[COLOR=#b22222]קארון-[/COLOR][/B][COLOR=#b22222]
"חשבתי שלעולם לא תבקש" אומרת בצחוק תמי ונכנסת במהירות לחדרה ואחרי כמה רגעים, באופן מפתיע לבחורה, יוצאת לבושה לאירוע נוצץ ולא לישיבה קצרה בעיר.
אתה מחייך אליה ושניכם יוצאים מהחדר ומתחילים לטייל בעיר. אחרי הליכה קלה, אתם עוברים ליד שני מוזיאונים גדולים וגלריית אומנות המפוצצת לגמרי. לבסוף, אתם מוצאים בית קפה קטן ממש מול המכון שאליו אתה מתכנן להגיע למחרת. אתם מתיישבים ומזמינים שתייה ומשהו קליל לאכול ומשוחחים על הא ועל דא. אחרי שאתם מקבלים את האוכל שלכם וטורפים אותו במהירות תמי נשענת על כיסאה ומסתכלת עליך במבט בוחן. "אז מה גרם לך באמת לצאת פתאום למסע כזה? רוב האנשים יוצאים בגילאי 12-13 לא גיל 17.. משהו בטוח דחף אותך לזה" היא שואלת אותך ואתה, מעט נבוך מגלגל את כל סיפורך הארוך ובסופו היא משתתקת. "אני מבינה עכשיו אותך" אומרת בחיוך "ובכן, אני מבטיחה לך לעשות כל מה שביכולתי על מנת למצוא את אחותך!" אומרת בחיוך ומסיטה את שערה מאחורי אוזניה.
לבסוף מגיע החשבון, והפעם תמי מתעקשת לשלם, אחרי הפעם הקודמת ששילמת עליה. "תזכיר לי שוב מה היה השם שאחותך כתבה לך בתוך המדליון?" שואלת ברצינות בזמן שאתם חוזרים לעבר המכון.[/COLOR]
טוב תתעלם מהעבר :(
אלקיד קופץ באוויר ומתחיל לשלוח עשרות כוכבי אור לבנים-צהובים לעבר פארט, אשר נפגע מהם ישירות, ומופל אחורנית על גבו. אלקיד ממשיך לשלוח עוד ועוד כוכבים כאלה, אבל במקום ליצור עננת אבק, כמו שציפית, הוא בונה כלא קטן הבנויה מכוכבים, המשתק את פארט למקומו בלי יכולת לזוז- או לברוח.
מיד לאחר מכן, הוא מסובב את ידיו במהירות וגיצים חשמליים מתחילים להיווצר סביבן והוא שולח אותן במהירות דרך האנטנות הקטנות על ראשו, ומפוצץ את כלא הכובים ובכך מחסל לגמרי את פארט.
[/COLOR]
"צודק" אומרת ונראית מעט חוששת מהרעיון אבל מעלימה את הפרצוף במהירות ומחליטה להקשיב לך. אתה מתחיל ושולח את גרובייל לעבר מאצ'וק(זכר דרך אגב) והוא קופץ באוויר ופותח את פיו בעודו באוויר ופולט להבות סגולות- צהובות היוצאות במהירות לעבר מאצ'וק, אשר מצליב את ידיו, ומגן על עצמו מהמתקפה ובהינף יד, מעיף את הלהבות ממנו, אבל לא מצליח לחסום את גרובייל אשר בתנועת אתלטית מהירה, נוחת את ראשו, מטיח אותו על האדמה בעזרת חבטה ברגליו. הוא מסתובב לעבר מארוואק ומזנק לעברו, אבל לפתע ידו של מאצוק תופסת את רגלו של מארוואק והוא עד מהרה לופת את כולו בחיבוק דוב אימתני ומוחץ לגמרי את גרובייל.
"תורי" אומרת ברצינות ג'ניפר שארשת פניה מכוסה בזעם טהור לעבר הבחור, המחייך בשחצנות לעברכם. "סוויפר, שאיבת ג'יגה על מארוואק ואז זנב רעל על מאצ'וק!" צועקת. סוויפר מפנה את פרצופה לעבר מארוואק, אשר בדיוק שולח את אלת העצם שלו לעברה, אבל מאות קרני אור ירקרק נשלחות לעבר מארוואק, לוכדות אותו בקשירה חזקה, ועוד מהרה היא מוצצת ממנו כל כך הרבה אנרגיה, אשר הוא קורס מעט בתוך עצמו. סוויפר פונה לעבר מאצ'וק, אשר עדיין לוחץ את גרובייל בחוזקה, וזנבה בוהק באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה ישירות בגבו של מאצ'וק, וגורמת לו להפיל את גרובייל על האדמה, משתנק ומשתעל. גרובייל הזועם חושף את שיניו ועלי ידיו בוהקות באור ירוק ובהיר וצמחות לאורך ואף הוא משסף את מאצ'וק בחזקה בבטנו, מפיל אותו על האדמה.
אבל הקרב הזה רחוק עוד מלהיגמר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סורי על הציטוט הענקי אני מהנייד
~~~~~~~~~~^^~~~~~~~~~~~~
''למען האמת, אני לא זוכר'' אומר ואפתח את התליון. אסתכל מה השם ואומר אותו לתמי. '' אומר לך משהו? '' אשאל אותה. 'אם היא כבר הזכירה את זה, מתי כבר אחותי הספיקה להכניס את התליון? הרי לא תיכננתי לצאת למסע בפעם האחרונה שהיא הייתה בבית. זה אומר שהיא לא באמת הועלמה? שהיא בחרה לרדת מתחת לרדאר מרצון ושהיא עברה בבית לפני שיצאתי למסע ? יש כל כך הרבה שאלות לא פתורות'. אקשיב לתגובה של תמי, אם תהיה אחת
-
[QUOTE]לוקאס-
טוב תתעלם מהעבר
מיד לאחר מכן, הוא מסובב את ידיו במהירות וגיצים חשמליים מתחילים להיווצר סביבן והוא שולח אותן במהירות דרך האנטנות הקטנות על ראשו, ומפוצץ את כלא הכובים ובכך מחסל לגמרי את פארט.[/QUOTE]
פששש אני יותר טוב במהלכי תחרויות מאלון בלי להתאמץ
~~~~~~~~~~~
"וואו" אומר לאלקיד "מצויין, אוקיי, בגלל שהמכון הוא מכון חרק אני מניח שלהתאמן מול פוקימון חרק יהיה אידאלי" אומר לו ואוציא את סייטר מהפוקדור שלו "סייטר, אתה יודע להילחם לבד, נתת לנו חתיכת קרב אז ביער" אומר לו "אלקיד אתה מוכן? סייטר גם אתה? בואו נתחיל" אומר לו "תתחיל בגל הלם אלקיד!"
-
[/B][/COLOR]
אבל הקרב הזה רחוק עוד מלהיגמר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אראה מרוצה אך קצת מיוזע וחושש 'הוא באמת יריב קשוח, ונראה שהפוקימונים הללו רגילים לעבוד יחד... מממ.. אבל נוצר פה צ'אנס ' אהרהר במחשבותיי. ואז כמו מכה בראש יכה בי רעיון ואומר היי ג'ניפר היי מוכנה למתקפה מרחוק, השגיחו על גרובייל. גרובייל צא אל מאצ'וק עם עוד על להב. את העלה הצמד והחדר באדמה כשאתה רץ עליו ואז שנייה ליפני פגיעה הטח לפניו (ליפני, לא לפנים) את העלה והעף חול לעיניו של מאצ'וק! ואז חבטה חזקה עם הרגל. העף אותו לצד בנתיים" אומר ואתפנה על מארוואק "ג'ניפר נסי עליו עוד שאיבת ג'יגה. גרובייל שאיבת מגה! התרכזב ונסה לשאוב עוד ועוד אנרגיה. הבט, ממש כמו סוויפר!" שתי מתקפות עשב ועוד של שאיבה. אקווה שזה ישפיע כהוגן על פוקימון אדמה כמו מארוואק, אחייך אל ג'ניפר בביטחון. לסמן לה שאנו בדרך הנכונה.
-
[FONT=times new roman][SIZE=2][B]אוסטין-
[/B]גרובייל משנס מותניים ויוצא לפעולה. הוא קופץ אחורה על מנת לקבל תנופה טובה והעלה שעל מרפקו מתחיל לזהור באור ירקרק ולהתארך. שניות לפני הפגיעה החזיתית עם מאצ'וק, גרובייל תוקע על העלה הזוהר בתוך האדמה ומעיף לעיניו של מאצ'וק, שעדיין משתנק מהשסע בבטנו, חול רב לתוך עיניו ולפני שהוא מספיק להגיב עם אגרוף מגה בחזרה- הוא נבעט בראש מגרובייל הטעון בזעם אליו.
מהצד השני לעומת זאת, סוויפר נראה שמתקשה מעט על מארוואק השולח לכיוונה את אלת העצם שלו אשר מסתחרר במהירות אדירה ופוגע בה בראשה. סוויפר פותחת את פיה בנהמה עזה ומתחילה לזהור באור ירקרק אשר נשלח במהירות לעבר מארווק, ונראה שהיא מוצצת ממנו את האנרגיה, אבל לפני שגרובייל מספיק לעזור לה, היא מקבלת את הבומרנג של מארווק מאחורי ראשה ומוטחת קדימה.
אתה מעיף מבט המום מעט ומסתכל על ג'ניפר שנראית עוד יותר מתוסכלת מהעניין וחורקת שיניים.
גרובייל שלך קופץ קדימה לעזרת אויבתו הקודמת ופותח את פיו ואנרגיה זהה וירוקה נשלחת כמו עשרות מחושים לעבר מארווק. אשר עוטפים אותו ולוכדים אותו באור ירוק בהיר ושואבת ממנו את מרבים האנרגיה שלו.
אתה מסתכל קדימה לעבר הפוקימונים, אבל נראה לך שהם עדיין עומדים איתנים ויציבים כנגדכם.
"מארווק, כוח עתיק! מאצ'וק בעיטה מסובבת!" קורא המאמן בקול נחוש ורציני.
[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509599][FONT=times new roman][SIZE=2][B]אוסטין-
[/B]גרובייל משנס מותניים ויוצא לפעולה. הוא קופץ אחורה על מנת לקבל תנופה טובה והעלה שעל מרפקו מתחיל לזהור באור ירקרק ולהתארך. שניות לפני הפגיעה החזיתית עם מאצ'וק, גרובייל תוקע על העלה הזוהר בתוך האדמה ומעיף לעיניו של מאצ'וק, שעדיין משתנק מהשסע בבטנו, חול רב לתוך עיניו ולפני שהוא מספיק להגיב עם אגרוף מגה בחזרה- הוא נבעט בראש מגרובייל הטעון בזעם אליו.
מהצד השני לעומת זאת, סוויפר נראה שמתקשה מעט על מארוואק השולח לכיוונה את אלת העצם שלו אשר מסתחרר במהירות אדירה ופוגע בה בראשה. סוויפר פותחת את פיה בנהמה עזה ומתחילה לזהור באור ירקרק אשר נשלח במהירות לעבר מארווק, ונראה שהיא מוצצת ממנו את האנרגיה, אבל לפני שגרובייל מספיק לעזור לה, היא מקבלת את הבומרנג של מארווק מאחורי ראשה ומוטחת קדימה.
אתה מעיף מבט המום מעט ומסתכל על ג'ניפר שנראית עוד יותר מתוסכלת מהעניין וחורקת שיניים.
גרובייל שלך קופץ קדימה לעזרת אויבתו הקודמת ופותח את פיו ואנרגיה זהה וירוקה נשלחת כמו עשרות מחושים לעבר מארווק. אשר עוטפים אותו ולוכדים אותו באור ירוק בהיר ושואבת ממנו את מרבים האנרגיה שלו.
אתה מסתכל קדימה לעבר הפוקימונים, אבל נראה לך שהם עדיין עומדים איתנים ויציבים כנגדכם.
"מארווק, כוח עתיק! מאצ'וק בעיטה מסובבת!" קורא המאמן בקול נחוש ורציני.
[/SIZE][/FONT][/QUOTE][FONT=times new roman][SIZE=2]בעיטה מסובבת?! חחחח מעולם לא שמעתי עלזה חחח... אבל זורם
~~~~
'נראעע... ג'ניפר. את ממש חלודה' אקטר לי עם עצמי, הריי גרובייל שלי מתזז בין שני היריבים וזה ובסוף יתיש אותו והוא זה שסובל בעיקר.
אפעל מהר מבלי לחשוב יותר מידי, לא אתן ליריב לדחוק אותנו "גרובייל מהר, טוס אל מאוואק והפרע לו עם מתקפה מהירה" משם אכריז בפני ג'ניפר "הכל בסדר, תתעשטי, נתקוף את מאצ'וק יחד!"
וחיש אשלח בו את גרובייל "גרובייל קדימה, נשימת דרקון, ג'ניפר פקדי משהו. יחד איתי!"
[B]
[COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
כבר יומיים שלמים את ביער איילין, משתוקק וכוסף להגיע לנאמור. הפוקימונים שלך זקוקים כולם למנוחה פרט לווידל הקטן, עקב המפגש עם הבחורה הקריפית ההיא שניסתה להרוג אתכם!
אין לך מושג כמה שעות אתה כבר בתור המחילה הקטנה הזאת בקרקע. הרייהורן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2881338.png[/IMG]הזה לא מרפא מריח האוכל שבתיקים שלכם.
ואם כל זה לא מספיק? אז גם הצוציקית המרגיזה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7724292.png[/IMG]צמודה אלייך כל היומיים האחרונים, רק כי היית נחמד לאחות ג'וי והבטחת להעביר אותו לנאמור בבטחה.
היא דוחפת עם רגליה עקב הצפיפות ומלמלת אלייך ואתה מיוזע מעט, אוטם את פיה עם ידך ומקשיב היטב בחדות מתמדת לקרנף התוקפני שמעליכם.
אתה מסתכל מלא ורואה איך הראות והתאורה פוחתים עם רדת החשכה. לאחר שקצת אתה וקצת היאוש הרגיעו את אליסה מלהציק החלטתם לאכול בלחש ולחכות שירדם. כי כרגע אין לך פוקימון שמסוגל להילחם בו. השעה 03:43 בשעון. אתה מתעורר בעצמך בפתע, אליסה לידך מקווצת ורדומה, אתה מציץ ומגלה שכך גם רייהורן מנמנם.
[/COLOR]
[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1509602][FONT=times new roman][SIZE=2]
[B]
[COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
כבר יומיים שלמים את ביער איילין, משתוקק וכוסף להגיע לנאמור. הפוקימונים שלך זקוקים כולם למנוחה פרט לבורמי הקטן, עקב המפגש עם הבחורה הקריפית ההיא שניסתה להרוג אתכם!
אין לך מושג כמה שעות אתה כבר בתור המחילה הקטנה הזאת בקרקע. הרייהורן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2881338.png[/IMG]הזה לא מרפא מריח האוכל שבתיקים שלכם.
ואם כל זה לא מספיק? אז גם הצוציקית המרגיזה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7724292.png[/IMG]צמודה אלייך כל היומיים האחרונים, רק כי היית נחמד לאחות ג'וי והבטחת להעביר אותו לנאמור בבטחה.
היא דוחפת עם רגליה עקב הצפיפות ומלמלת אלייך ואתה מיוזע מעט, אוטם את פיה עם ידך ומקשיב היטב בחדות מתמדת לקרנף התוקפני שמעליכם.
אתה מסתכל מלא ורואה איך הראות והתאורה פוחתים עם רדת החשכה. לאחר שקצת אתה וקצת היאוש הרגיעו את אליסה מלהציק החלטתם לאכול בלחש ולחכות שירדם. כי כרגע אין לך פוקימון שמסוגל להילחם בו. השעה 03:43 בשעון. אתה מתעורר בעצמך בפתע, אליסה לידך מקווצת ורדומה, אתה מציץ ומגלה שכך גם רייהורן מנמנם.
[/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אגלגל את מבטי לעבר אליסה. 'איך נדבקת אליי?' אחשוב לעצמי ואחייך מעט. 'טוב נשאר לי רק בורמי' אמשיך 'והוא לא יהיה הכי חזק נגד המפלצת הזאת וגם המתקפה הכי טובה שלו, חלשה נגד הטנק הזה' אהרהר לעצמי.
בעזרת ידי אנער מעט את אליסה ואז אחסום את פיה ואסמן לה לשתוק "ששש" אלחש לה 'אנחנו חייבים לברוח מפה' אומר לה בלי קול ואקווה שהפעם תשמור על השקט. בכל מקרה אפתח מעט התיק שלי בשקט ואזרוק לכיוון השני של רייהורן בתקווה שזה ייתן לנו עוד צ'אנס לברוח משם.
ובזאת אחזיק אותה בידי ואתחיל בשקט ללכת משם להמשך היער.
[FONT=times new roman][B]אוסטין-
[/B]" מהר הגנה ואז בהייה(glare)! קוראת במהירות ג'ניפר כתגובה ליריבכם עוד לפני שהספקת להגיב לה משהו. וסוופיר מנתרת קדימה בהינף זנב ונוחתת מול גרובייל שלך וכיפת אור כחולה זוהרת סביבם ובולמת ושומרת על שני הפוקימונים שלכם ממארוואק ומאצ'וק. סוויפר מנצלת את ההזדמנות ועינייה בוהקות באור אדום, מרושע ואפל למראה לעבר שני הפוקימונים של היריב, אבל נראה שרק מאצ'וק מרותק למראה המסתורי והלא גשמי של העיניים של סוויפר.
בינתיים גרובייל שלך מנצל את ההפתעה ורץ במהירות לעבר מארווק ומטיח אותו הצידה במהירות שיא, בזמן ששובל אור לבן זוהר מאחוריו. אתה פונה לג'ניפר והיא מחייכת אליך חצי חיוך, אבל אתה רואה את המתח המצטבר בכתפיה. "נשימת דרקון!" אתה קורא ומצביע לעבר הפוקימונים של היריב, אשר עדיין המומים ממתקפת הנגד שלכם. "פצצת רפש!" צועקת כהמשך ישיר שלך ג'ניפר. שני הפוקימונים שלכם פותחים את פיהם ולהבות צהובות-סגולות משתלבות יחד עם סילון של רפש חום ביחד ומתפוצצים על פוקימוני היריב שלכם.
אתם מסתכלים בגאווה אחד על השני בזמן שהזירה מתכסה בעשן סמיך ודחוס.
"יש!" קוראת בהתלהבות ג'ניפר ומרימה את ידה לאוויר, אבל רק בשביל להוריד אותה במהירות, להסתכל בתדהמה על הצד השני לראות ששני היריבים עדיין עומדים על הרגליים.
"תודה על השיתוק שתרמת למאצ'וק זה יעזור לו מאוד בהמשך" אומר בחצי צחוק המאמן היריב. "מאצ'וק מתקפה חזיתית (Facade) ומארוווק רוח קפואה!" מכריז המאמן היריב ומצביע על שניכם[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509606]אגלגל את מבטי לעבר אליסה. 'איך נדבקת אליי?' אחשוב לעצמי ואחייך מעט. 'טוב נשאר לי רק בורמי' אמשיך 'והוא לא יהיה הכי חזק נגד המפלצת הזאת וגם המתקפה הכי טובה שלו, חלשה נגד הטנק הזה' אהרהר לעצמי.
בעזרת ידי אנער מעט את אליסה ואז אחסום את פיה ואסמן לה לשתוק "ששש" אלחש לה 'אנחנו חייבים לברוח מפה' אומר לה בלי קול ואקווה שהפעם תשמור על השקט. בכל מקרה אפתח מעט התיק שלי בשקט ואזרוק לכיוון השני של רייהורן בתקווה שזה ייתן לנו עוד צ'אנס לברוח משם.
ובזאת אחזיק אותה בידי ואתחיל בשקט ללכת משם להמשך היער.
[FONT=times new roman][B]אוסטין-
[/B]" מהר הגנה ואז בהייה(glare)! קוראת במהירות ג'ניפר כתגובה ליריבכם עוד לפני שהספקת להגיב לה משהו. וסוופיר מנתרת קדימה בהינף זנב ונוחתת מול גרובייל שלך וכיפת אור כחולה זוהרת סביבם ובולמת ושומרת על שני הפוקימונים שלכם ממארוואק ומאצ'וק. סוויפר מנצלת את ההזדמנות ועינייה בוהקות באור אדום, מרושע ואפל למראה לעבר שני הפוקימונים של היריב, אבל נראה שרק מאצ'וק מרותק למראה המסתורי והלא גשמי של העיניים של סוויפר.
בינתיים גרובייל שלך מנצל את ההפתעה ורץ במהירות לעבר מארווק ומטיח אותו הצידה במהירות שיא, בזמן ששובל אור לבן זוהר מאחוריו. אתה פונה לג'ניפר והיא מחייכת אליך חצי חיוך, אבל אתה רואה את המתח המצטבר בכתפיה. "נשימת דרקון!" אתה קורא ומצביע לעבר הפוקימונים של היריב, אשר עדיין המומים ממתקפת הנגד שלכם. "פצצת רפש!" צועקת כהמשך ישיר שלך ג'ניפר. שני הפוקימונים שלכם פותחים את פיהם ולהבות צהובות-סגולות משתלבות יחד עם סילון של רפש חום ביחד ומתפוצצים על פוקימוני היריב שלכם.
אתם מסתכלים בגאווה אחד על השני בזמן שהזירה מתכסה בעשן סמיך ודחוס.
"יש!" קוראת בהתלהבות ג'ניפר ומרימה את ידה לאוויר, אבל רק בשביל להוריד אותה במהירות, להסתכל בתדהמה על הצד השני לראות ששני היריבים עדיין עומדים על הרגליים.
"תודה על השיתוק שתרמת למאצ'וק זה יעזור לו מאוד בהמשך" אומר בחצי צחוק המאמן היריב. "מאצ'וק מתקפה חזיתית (Facade) ומארוווק רוח קפואה!" מכריז המאמן היריב ומצביע על שניכם[/FONT][/QUOTE]
אחוויר פני לרגע קט, 'איך לעזזל הם עוד עומדים?!' אחשוב לעצמי. "אמנם שחצן גמור אבל הוא חזק במיוחד" אהרהר במוחי.
"ג'ניפר יש לי רעיון!" אקרא לה. "גרובייל זנק הכי גבוה שתוכל מעל סוויפר בדיוק" אפקוד בביטחון ואבקש את ג'ניפר להגן מפני מאצ'וק שוב עם 'הגנה'. לאחר שתבלום את ההתקפה אפצח "צלול מטה עם מתקפה מהירה, צבור תאוצה ועבור תוך כדי לעלה להב". אולי אם נעבוד על פוקימון אחד, נצליח.
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מביט בילדונת לעוד שנייה, נושף ביאוש וממרר בתסכול. החלטת להעיר אותה ומיד חוסם את פיה הצווחני בשנית, מסביר לה אל התכנית ואוסף אותה חצי מנומנמת על גבך.
מן כשאתם יוצאים מהמסתור את שולח עוד מבט על רייהורן והנוחר בעצמה... ומחליט לפתוח את התיק ולזרוק דבר מה לצידו השני של הקרנף כדי להבטיח את בטחונכם, ידך עושה את דרכה על הריץ'-רץ', אך שאליסה מבינה מה אתה הולך לעשות היא אוחזת בידך נתלת עליה ומתוחת אותה. אחוזת היסטריה שאותה היא מציגה לך מבלי להוציא הגה, מתחילים לריב ולהתווכח בפנטומימה כמעט מוחלטת על חתיכת האוכל שבידך. כאשר והיא מנסה למנוע ממך לזרוק!
"זהו דיי כבר, תניחי לי ילדה טיפשה ומפונקת" אתה מן צועק 'בלחישה קולנית' ושולח את אליסה על הקרקע. היא מתרגזת ומתנפלת אל גבך כשאר אתה כבר משליח את האוכל. היא מזיזה אותך ברגע האחרון, ואז שניכם, תוך כדי מעוף הסנדוויץ' מבינים כמה הסתבכתם עכשיו!
הפיסה נופלת היישר על ראש ובקול נחירה מבוהלת הוא מתעורר, עפוץ ועצבני אפילו יותר מקודם. הוא גורר רגליו על הרצפה ואתה כבר תופס את ידה של אליסה ונס על נפשכם.
כשהיא בוכה לך באוזן ואתה מבין שהוא משיג אתכם קיבלת החלטה לתפס על אחד העצים כי אתה מבין שהוא בכל רגע משיג אותך, השד יודע איך אבל עשית אתזה, ואתם מחבקים את הגזע העבה שחווה רעידות אדמה חוזרות ונשנות מהקרן הרצחנית של רייהורן.
שעתיים עוברות והוא עוד קורא מלמטה נחוש בדעתו 'לסיים אתכם את העבודה'. לפתע אתה מבין שהיי, כלל הפוקימונים שלך כבר חזרו לפעילות.
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1509608]
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מביט בילדונת לעוד שנייה, נושף ביאוש וממרר בתסכול. החלטת להעיר אותה ומיד חוסם את פיה הצווחני בשנית, מסביר לה אל התכנית ואוסף אותה חצי מנומנמת על גבך.
מן כשאתם יוצאים מהמסתור את שולח עוד מבט על רייהורן והנוחר בעצמה... ומחליט לפתוח את התיק ולזרוק דבר מה לצידו השני של הקרנף כדי להבטיח את בטחונכם, ידך עושה את דרכה על הריץ'-רץ', אך שאליסה מבינה מה אתה הולך לעשות היא אוחזת בידך נתלת עליה ומתוחת אותה. אחוזת היסטריה שאותה היא מציגה לך מבלי להוציא הגה, מתחילים לריב ולהתווכח בפנטומימה כמעט מוחלטת על חתיכת האוכל שבידך. כאשר והיא מנסה למנוע ממך לזרוק!
"זהו דיי כבר, תניחי לי ילדה טיפשה ומפונקת" אתה מן צועק 'בלחישה קולנית' ושולח את אליסה על הקרקע. היא מתרגזת ומתנפלת אל גבך כשאר אתה כבר משליח את האוכל. היא מזיזה אותך ברגע האחרון, ואז שניכם, תוך כדי מעוף הסנדוויץ' מבינים כמה הסתבכתם עכשיו!
הפיסה נופלת היישר על ראש ובקול נחירה מבוהלת הוא מתעורר, עפוץ ועצבני אפילו יותר מקודם. הוא גורר רגליו על הרצפה ואתה כבר תופס את ידה של אליסה ונס על נפשכם.
כשהיא בוכה לך באוזן ואתה מבין שהוא משיג אתכם קיבלת החלטה לתפס על אחד העצים כי אתה מבין שהוא בכל רגע משיג אותך, השד יודע איך אבל עשית אתזה, ואתם מחבקים את הגזע העבה שחווה רעידות אדמה חוזרות ונשנות מהקרן הרצחנית של רייהורן.
שעתיים עוברות והוא עוד קורא מלמטה נחוש בדעתו 'לסיים אתכם את העבודה'. לפתע אתה מבין שהיי, כלל הפוקימונים שלך כבר חזרו לפעילות.
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
וואי אפשר לזרוק אותה אליו? פפפ
~~~~~~~
"וואי למה היית חייבת להתחיל לעשות את השטויות שלך שוב פעם?" אצעק עליה ואשחרר את סנובול מהפוקדור שלה.
"קדימה צוות כפול!" אומר לה במטרה לבלבל את המפלץ האימתני הזה שעומד מולי "עכשיו עם כל הכפילות שלך פרצוף מפחיד! ומיד אחר כך אגרוף דינאמיט" אומר לסנובול בתקווה שהתכנית תעבוד.
[FONT=times new roman][B]אוסטין- [/B]
בקפיצה חיננית למדי, גרובייל קופץ מעל סוויפר, אשר פותחת את פיה, וכיפת אנרגיה כחולה בוהקת זוהרת סביבה וסביב גרובייל, אשר חוסמת את המתקפה החזיתית של מאצ'וק. אבל מבלי שכולכם שמתם לב, שלמרות ההגנה המלאה, סוויפר נהדפת מעט אחורה- מופתעת לחלוטין.
"יש לי הרגשה לא טובה לגבי הבחור הזה" אומרת בהיסוס מעט ג'ניפר. גרובייל בינתיים ממשיך בתוכנית שלך ותופס תאוצה ומשסף את מארווק בבטנו הרכה, ומעיף אותו מעט לאחור.
המארווק נגרר על רגליו הקטנות אחורה, אבל מסובב בתגובה במהירות על את אלת העצם הגדולה שלו ורוח קפואה, מלאת ניצוצות קרח ושלג עפות במהירות מסחררת לעבר גרובייל, המנתר הצידה ומצליח, איכשהו להתחמק מהרוח הקטלני. "אני יודעת!" קוראת לפתע ג'ניפר. "הוא מרפא אותם כל פעם מחדש! אוסטין אתה גאון! אנחנו חייבים להתמקד באחד ולחסל אותו הכי מהר שאפשר" מסבירה לך ברצינות. "סוויפר קדימה! פצצת רפש ואז חיתוך לילה על מאצ'וק של המאמן הזה!" קוראת במהירות. "שים עין על מארווק אבל תקוף את מאצ'וק" לוחשת לך בשקט. נראה שיש לה רעיון.[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509610][FONT=times new roman][B]אוסטין- [/B]
בקפיצה חיננית למדי, גרובייל קופץ מעל סוויפר, אשר פותחת את פיה, וכיפת אנרגיה כחולה בוהקת זוהרת סביבה וסביב גרובייל, אשר חוסמת את המתקפה החזיתית של מאצ'וק. אבל מבלי שכולכם שמתם לב, שלמרות ההגנה המלאה, סוויפר נהדפת מעט אחורה- מופתעת לחלוטין.
"יש לי הרגשה לא טובה לגבי הבחור הזה" אומרת בהיסוס מעט ג'ניפר. גרובייל בינתיים ממשיך בתוכנית שלך ותופס תאוצה ומשסף את מארווק בבטנו הרכה, ומעיף אותו מעט לאחור.
המארווק נגרר על רגליו הקטנות אחורה, אבל מסובב בתגובה במהירות על את אלת העצם הגדולה שלו ורוח קפואה, מלאת ניצוצות קרח ושלג עפות במהירות מסחררת לעבר גרובייל, המנתר הצידה ומצליח, איכשהו להתחמק מהרוח הקטלני. "אני יודעת!" קוראת לפתע ג'ניפר. "הוא מרפא אותם כל פעם מחדש! אוסטין אתה גאון! אנחנו חייבים להתמקד באחד ולחסל אותו הכי מהר שאפשר" מסבירה לך ברצינות. "סוויפר קדימה! פצצת רפש ואז חיתוך לילה על מאצ'וק של המאמן הזה!" קוראת במהירות. "שים עין על מארווק אבל תקוף את מאצ'וק" לוחשת לך בשקט. נראה שיש לה רעיון.[/FONT][/QUOTE]
"אההא! ידעתי!" אחייך חיוך ערמומי ורחב, אחשוב לרגע אחד 'מאוואק הוא פוקימון אדמה... בוא נמצא לו משהו להתעסק בו'.
"גרובייל, קליע זרעים על מאוואק! ומיד הפנה גבך וטוס לעבר מאצוק, נוע אל מאחורי גבו ותקוף עם מגה שאיבה" אפקוד עליו בביטחון. בתקווה שכל אלו יעשו תעבודה לפחות עם המאצ'וק של הנוכל הזה.
מממ שמע, עקרונית אתה יכול. אבל להחזיר אותה זאת משימה, וזה כסף!
~~~
אתה גוער באליסה, הריי זה כבר ממש מרתיח. מתחולל בינכם וויכוח סוער כי היא פורצת וטוענת שזה מלכתחילה היה מעשה וחשיבה דביליים, ושרק בגללך אתם במצב[FONT=times new roman][/FONT] הזה ואפילו חורצת לך לשון!
אתה נושם עמוק כשבמוחך כמה מחשבות על איך אתה מפיל אותה מהעץ כטרף לקרנף וצוהל לך כל הדרך לנאמור עם מוזיקה טובה באוזניות. אבל מתעשט ומוציא החוצה את סנאובול.
הכלבה הרצינית והרגזנית שלך מזנקת למטה מן הענף ומקיפה את רייהורן בכפילים זהים לה. כולן יחד משתמשות במבט מפחיד לפקודתך וזיו פניה של סנאובול הופך מוצל, רצחני ואפל. ולרגע קט רייהורן לוקה בבהלה קלה ומתקשה לזוז... (זה משפיע לו על המהירות לפי מה שקראתי אז זה הפירוש שלי)
הוא מתהלך במקום ומפנה מבטו סביב סביב ומרגיש מוקף ומותקף אך נראה כי איכשהו מנסה לשמור על קור-רוח.
סנאובול ואתה מנסים לנצל את הסיטואציה והיא משתמשת באגרוף דינמיט, אנרגיה עצומה מצתברת ביד הקטנטנה שלה, באור לבן שאותו מקיף אור אדום חם ובוהק.
היא מנתרת קדימה ופוגעת בקול נפץ רועם!
נראה פיצוץ ורייהורן מתגלגל ונגרר אחורה על הדשא. אך הוא מתרומם חזרה אחרי כמה שניות ויוצא לדרוס את סנאובול אם דריכה![/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=ritsuka kun;1481913]טוב יאללה כולכם רשומים! אני כבר מעדכן לכם את הדפי הרשמה!
בהצלחה ושנה טובה ממני!
וכמובן תהנו!
[b][u]התחלה:[/u]
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה[/b][/quote]
oog : אני רוצה התחלתי בלדום, אם אי אפשר אז אני אשאר עם אלקיד
וברקע לא אמור להיות משהו מיוחד או טרגי מידי אז אני אשחק לפי זה
~~
"היי" אומר ואגחך קצת שאני רואה את הפרופסור במצב המביך הזה, מנסה להסתיר את החיוך בכוח.
"באתי רק לקחת את הפוקימון שלי, קבענו להיום, שכחת?"
-
[QUOTE=NivX10;1509611]
מממ שמע, עקרונית אתה יכול. אבל להחזיר אותה זאת משימה, וזה כסף!
~~~
אתה גוער באליסה, הריי זה כבר ממש מרתיח. מתחולל בינכם וויכוח סוער כי היא פורצת וטוענת שזה מלכתחילה היה מעשה וחשיבה דביליים, ושרק בגללך אתם במצב הזה ואפילו חורצת לך לשון!
אתה נושם עמוק כשבמוחך כמה מחשבות על איך אתה מפיל אותה מהעץ כטרף לקרנף וצוהל לך כל הדרך לנאמור עם מוזיקה טובה באוזניות. אבל מתעשט ומוציא החוצה את סנאובול.
הכלבה הרצינית והרגזנית שלך מזנקת למטה מן הענף ומקיפה את רייהורן בכפילים זהים לה. כולן יחד משתמשות במבט מפחיד לפקודתך וזיו פניה של סנאובול הופך מוצל, רצחני ואפל. ולרגע קט רייהורן לוקה בבהלה קלה ומתקשה לזוז... (זה משפיע לו על המהירות לפי מה שקראתי אז זה הפירוש שלי)
הוא מתהלך במקום ומפנה מבטו סביב סביב ומרגיש מוקף ומותקף אך נראה כי איכשהו מנסה לשמור על קור-רוח.
סנאובול ואתה מנסים לנצל את הסיטואציה והיא משתמשת באגרוף דינמיט, אנרגיה עצומה מצתברת ביד הקטנטנה שלה, באור לבן שאותו מקיף אור אדום חם ובוהק.
היא מנתרת קדימה ופוגעת בקול נפץ רועם!
נראה פיצוץ ורייהורן מתגלגל ונגרר אחורה על הדשא. אך הוא מתרומם חזרה אחרי כמה שניות ויוצא לדרוס את סנאובול אם דריכה![/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"טוב סתמי" אנבח על אליסה ואשתיק אותה במבט עצבני ואחזור אל מהלך הקרב.
"סנובול, התחבאי בין הכפילים ותנסי לפזר כמה שיותר!" אורה לה מהר "בשנייה שהוא מתקרב הפתיעי אותו מאחור עם נשיכה! ואז תחזרי להתחבא בכפילים!" אוסיף לה. 'אומנם הוא חזק יותר' אהרהר בעצמי 'אבל לי יש את אלמנט ההפתעה! ובעזרת השילוב של המבט המפחיד והצוות הכפול ריהורן גם איטי יותר וגם יהיה לו קשה למצוא את סנובול' אחשוב לעצמי בגאווה על הרעיון- עד כמה שהוא מעט פחדני.
[COLOR=#000000][FONT=times new roman][B]אוסטין-[/B]
גרובייל משלב את ידיו ופותח אותן במהירות ועשרות כדורי אור הזוהרים באור לבן-ירקרק נשלחים לעברו של מארווק, אשר נפגע בחוזקה ומועף אחורנית, רק בשביל לקבל עוד שלושה גלים זהים של אותם קליעים זוהרים. מארוואק מגיב בחזרה בחבטת ראש, אבל גרובייל פשוט מנתר קדימה ובעזרת ידיו ,מטיח את מארווק על האדמה, ומדלג מעליו לעבר מאצ'וק ומצליח להפתיע אותו בזמן שהוא מתגושש עם סוויפר וחובט בה במתקפה חזיתית קטלנית בראשה ומעיף אותה על האדמה מעולפת."לא סוויפר!" קוראת בבהלה ג'ניפר ורצה לעבר הפוקימונית החדשה שלה. "שאיבת מגה!" אתה קורא בכל הכוח לעבר גרובייל ועשרות קרני אור ירוקות עוטפות את גרובייל ונשלחות כמו ידיי מתים לעבר מאצ'וק, אבל בצעד מטופש לחלוטין מאצ'וק פשוט קופץ הצידה והשאיבה של גרובייל נכרכת סביב מארווק שבדיוק מצליח לקום על רגילו, רק כדי לקבל את מלוא עוצמת המתקפה ובכך מסיים אף הוא את כוחותיו האחרונים.
"לא נורא מארווק" קורא המאמן ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור "היית נהדר ואני גאה בך על המאמץ" אומר בחום, אשר מפתיעה גם אותך. המאמן מרים את מבטו ומסתכל ישירות אליך, כשאש בעיניו "מאצ'וק בוא נסיים את זה! בעיטה מסתובבת!"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#008080][FONT=times new roman][B]לוקאס-[/B]
"צודק צודק" אומר לך הפרופסור ומכניס אותך פנימה. "הרגיש לי כאילו עברו שנים מאז! הייתי כל כך שקוע בממצאים של מחקר שאני קורא עכשיו שכחתי היכן אני בכלל!" קורא וממשיך.
"ובכן כמו שסיכמנו קיבלת את הפוקימון הראשון שלך!" אומר וזורק לך את הפוקדור החדש למראה. אתה מסתכל על הכדור האדום ומתמלא גאווה. אתה מרים את עינייך והחדר הגדול, המלא במחשבים, מבחנות וספרים, נראים כאילו לא קשורים לעוצמת הרגע.
"ובכן.." מלמל הפרופסור "בהצלחה אל תהסס להתקשר!"[/FONT][/COLOR]
-
שם בפורום: LordAbizi
שם במשחק: מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה (מליפאן שם פרטי, אביזי שם משפחה, כל השאר שמות אמצעיים מוזרים כאלו של היספאניים)
רקע:
מליפאן הגיע עם משפחתו למחוז קולימיבווה כשהיו קטנים, כמהגרים ממוצא היספאני. אף על פי שחוקי קולימביווה יחסית פולרליסטיים ונותנים להם שיוויון הזדמנויות, האנשים בסביבה לאו דווקא שותפים לדעה הזאת. מליפאן ואחותו קרולינה תמיד ניסו להוכיח את עצמם יותר מהאחרים, כי הרגישו שתמיד מתנכלים להם וייחסו את הצלחתם להעדפה מתקנת. ואז קרולינה יצאה למסע שלה. וה-puta האלה חטפו אותה. לא היו יכולים להתמודד עם העובדה שבחורה היספאנית פורצת את תקרת הזכוכית ומצליחה באימון פוקימונים. לאחר מכן המשפחה התמוטטה ומליפאן היה במרחק פסע מלהפוך לסטריאוטיפ של בני עמו, ולהיות מהגר כושל שלא מנסה להתקדם בחברה. זה היה ברגע הזה שמליפאן תפס את עצמו. לא ese, אתה לא תהפוך לכישלון של אדם. אתה תצא לעולם ותוכיח שהיספאנים הם לא נחותים, ואתה תמצא את ה puta שחטפו את קרולינה, ואתה תגרום לסנורלקס לאכול אותם. si senjor, אתה לא מתחבא יותר, אתה הופך לגאוות האומה ההיספאנית, ואתה תחזיר את הכבוד שלך למקומו!
תמונה/ ספרייט: [IMG]https://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e8/Spr_B2W2_Alder.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: הגרלתי באקראי את ונילייט, ואני זורם איתו. מעולם לא השתמשתי בו, גם לא במשחקים.
תגים:
כסף:1000$
ציוד: פוקדורים (),פוקדע(),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים(),פנס(),שעון().
הערות/הארות: אני לא יודע מה זה דור 6 ולא יודע מה זה מגה התפתחות אז אשמח אם תתחשב. כמו כן, אני משתדל לשחק את המשחק באופן מאוד ריאליסטי, כלומר הדמות שלי תבדוק בגוגל של המשחק דברים, ואשתמש בוואטסאפ של בתוך המשחק. אני אנסה ליצור כמה שיותר אינטרקציות עם כמה שיותר דברים בעולם, ובאופן כללי אנסה להיות אדם אמיתי ולא דמות של משחק פוקימון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509616][COLOR=#000000][FONT=times new roman][B]אוסטין-[/B]
גרובייל משלב את ידיו ופותח אותן במהירות ועשרות כדורי אור הזוהרים באור לבן-ירקרק נשלחים לעברו של מארווק, אשר נפגע בחוזקה ומועף אחורנית, רק בשביל לקבל עוד שלושה גלים זהים של אותם קליעים זוהרים. מארוואק מגיב בחזרה בחבטת ראש, אבל גרובייל פשוט מנתר קדימה ובעזרת ידיו ,מטיח את מארווק על האדמה, ומדלג מעליו לעבר מאצ'וק ומצליח להפתיע אותו בזמן שהוא מתגושש עם סוויפר וחובט בה במתקפה חזיתית קטלנית בראשה ומעיף אותה על האדמה מעולפת."לא סוויפר!" קוראת בבהלה ג'ניפר ורצה לעבר הפוקימונית החדשה שלה. "שאיבת מגה!" אתה קורא בכל הכוח לעבר גרובייל ועשרות קרני אור ירוקות עוטפות את גרובייל ונשלחות כמו ידיי מתים לעבר מאצ'וק, אבל בצעד מטופש לחלוטין מאצ'וק פשוט קופץ הצידה והשאיבה של גרובייל נכרכת סביב מארווק שבדיוק מצליח לקום על רגילו, רק כדי לקבל את מלוא עוצמת המתקפה ובכך מסיים אף הוא את כוחותיו האחרונים.
"לא נורא מארווק" קורא המאמן ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור "היית נהדר ואני גאה בך על המאמץ" אומר בחום, אשר מפתיעה גם אותך. המאמן מרים את מבטו ומסתכל ישירות אליך, כשאש בעיניו "מאצ'וק בוא נסיים את זה! בעיטה מסתובבת!"[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
לאחר התבוסה של ג'ניפר ארגיש מעט רע בשבילה, בכל זאת, היא כלכך רוצה לחזור ולהיות המאמנת העצמתית שהייתה בעבר...
מנגד, אחייך אל גרובייל, אקרוץ אליו להסיר ממנו דאגה כי לי יש תכסיס בשרוול. "גרובייל תתרכז! חייב שזה יצליח, השתמש במשרוקית עשב" לא אוכל להסתיר את ההשתוקקות שזה יצליח בפני.
לאחר שהמאצ'וק ירדם והוא ישאר ללא מעש אוסיף בתקווה לסיים "תקוף בחיתוכי זעם, הדוף אותו אל עץ גדול וכשהוא צמוד סיים עם עלה להב!" ואמתין בביטחה
יכול להיות שבראש שלך הקרב נשמע ככה?:oing: (כי כל העסק עם הכפילים נורא מצלצל מוכר)
[video=youtube;HQ0kEKKRWzk]https://www.youtube.com/watch?v=HQ0kEKKRWzk&index=1&list=PLF7A13C44809B589 3[/video]
[FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]נראות המתקפות בסגוריים עם היפר קישור בתמונה[/COLOR][/SIZE][/FONT]
~~~~~~~
אתה סותם נחרצות את פיה של הקטנה שפשוט מתרגזת בתוך עצמה ומנפחת לחיים, אך לא יכולה שלא להסתכלל עיניים בורקות וחושקות אל עבר הקרב המתכולל תחתיכם. לאליסה ישנם 3 פוקדורים. אך אין לה פוקימונים כלל...
אתה מבקש מסנובול לחזור ולהתחבא בין הכפילים שיצרה והיא, לפקודתך כמובן, יוצרת עוד מעגל נוסף שלהם שמחליף מקומות בזריזות מרגיזה ומבלבל את רייהורן אף יותר. והוא כמובן מפספס בהתקפה הזאת. שוב אתה מפעיל את התשלובת של הכפילים והמבט המרושע. רק שהפעם רייהורן מנער את ראש בפרעות ונוחר בזעם!
מוקף בהילה קהה-חומה ובקריאה רמה, הוא מרים ורוקע בשתי רגליו הקדמיות יחד ויוצר רטטים חזקים מאוד באמדה [FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc](Magnitude) [/COLOR][/SIZE][/FONT]שמערערים בעצמה ומעלימים בבת אחת את כל הכפילים והולמים בסנאובול הנחבטת הלוך ושוב מהקרקע הנסדקת תחתיה.
העץ שעליו אתם עומדים גם הוא מתחיל לאבד מעט את יציבותו בקרקע, אליסה המפוחדת אוחזת לך ברגל ועוצמת עין אחת בעוד אתה דואג לסנובול שקמה חזרה להילחם, נוהמת ונובחת לעבר יצור האבן הגדול.
רהיהורן לא מאבד זמן, שוב רוקע רגלו האחת בחול כשקרנו פונה לקרב הוא נועץ את כולה באדמה ומניף עם ראשו ראשו חתיכות קטנות של אבנים וקרקע לאוויר, הן כולן מסתחררות סביבו כמו כוכב שבתאי ולפתע נשלחות במהירות אל עבר סנאובול כמטח! ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Bertha_Golem_Rock_Blast.png"]Rock Blast[/URL])
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509616]
[COLOR=#008080][FONT=times new roman][B]לוקאס-[/B]
"צודק צודק" אומר לך הפרופסור ומכניס אותך פנימה. "הרגיש לי כאילו עברו שנים מאז! הייתי כל כך שקוע בממצאים של מחקר שאני קורא עכשיו שכחתי היכן אני בכלל!" קורא וממשיך.
"ובכן כמו שסיכמנו קיבלת את הפוקימון הראשון שלך!" אומר וזורק לך את הפוקדור החדש למראה. אתה מסתכל על הכדור האדום ומתמלא גאווה. אתה מרים את עינייך והחדר הגדול, המלא במחשבים, מבחנות וספרים, נראים כאילו לא קשורים לעוצמת הרגע.
"ובכן.." מלמל הפרופסור "בהצלחה אל תהסס להתקשר!"[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"רגע, אממ.. יש לך מושג לאיזה כיוון אני אמור ללכת?" אשאל אותו ואז אלך לכיוון שהוא יגיד לי
-
[QUOTE=NivX10;1509619]
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-
[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]יכול להיות שבראש שלך הקרב נשמע ככה?:oing: (כי כל העסק עם הכפילים נורא מצלצל מוכר)
[video=youtube;HQ0kEKKRWzk]https://www.youtube.com/watch?v=HQ0kEKKRWzk&index=1&list=PLF7A13C44809B589 3[/video]
[FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]נראות המתקפות בסגוריים עם היפר קישור בתמונה[/COLOR][/SIZE][/FONT]
~~~~~~~
אתה סותם נחרצות את פיה של הקטנה שפשוט מתרגזת בתוך עצמה ומנפחת לחיים, אך לא יכולה שלא להסתכלל עיניים בורקות וחושקות אל עבר הקרב המתכולל תחתיכם. לאליסה ישנם 3 פוקדורים. אך אין לה פוקימונים כלל...
אתה מבקש מסנובול לחזור ולהתחבא בין הכפילים שיצרה והיא, לפקודתך כמובן, יוצרת עוד מעגל נוסף שלהם שמחליף מקומות בזריזות מרגיזה ומבלבל את רייהורן אף יותר. והוא כמובן מפספס בהתקפה הזאת. שוב אתה מפעיל את התשלובת של הכפילים והמבט המרושע. רק שהפעם רייהורן מנער את ראש בפרעות ונוחר בזעם!
מוקף בהילה קהה-חומה ובקריאה רמה, הוא מרים ורוקע בשתי רגליו הקדמיות יחד ויוצר רטטים חזקים מאוד באמדה [FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc](Magnitude) [/COLOR][/SIZE][/FONT]שמערערים בעצמה ומעלימים בבת אחת את כל הכפילים והולמים בסנאובול הנחבטת הלוך ושוב מהקרקע הנסדקת תחתיה.
העץ שעליו אתם עומדים גם הוא מתחיל לאבד מעט את יציבותו בקרקע, אליסה המפוחדת אוחזת לך ברגל ועוצמת עין אחת בעוד אתה דואג לסנובול שקמה חזרה להילחם, נוהמת ונובחת לעבר יצור האבן הגדול.
רהיהורן לא מאבד זמן, שוב רוקע רגלו האחת בחול כשקרנו פונה לקרב הוא נועץ את כולה באדמה ומניף עם ראשו ראשו חתיכות קטנות של אבנים וקרקע לאוויר, הן כולן מסתחררות סביבו כמו כוכב שבתאי ולפתע נשלחות במהירות אל עבר סנאובול כמטח! ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Bertha_Golem_Rock_Blast.png"]Rock Blast[/URL])
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
מאמין לי שבחיים לא ראיתי נארוטו? חח
~~~~~~~~~~~~~~
"סנובול לא להילחץ" אקרא לה מהענף שלי על העץ. "השתמשי באגרוף דינאמיט על האדמה! את רסיסי האבן והאדמה תעיפי בחזרה אל המתקפה של ריהורן! תנסי להשתמש בזעם שלך לחזק את ההדף של האבנים!" אסביר לה.
'חייבת להיות לו נקודת חולשה' אחשוב לעצמי ואנסה לסרוק איזה פתח במגננות של ריהורן. 'גם לו היה לי איזה פוקימון מים היה יכול להיות יעיל' אמשיך להרהר לעצמי.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff6633][B]אוסטין-[/B]
אתה מתבונן בג'ניפר, אבל אתה רואה שהיא מגניבה לך חצי חיוך ונראה וקורצת לך. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך. אתה חוזר לקרב, ואתה מורה לגרובייל להשתמש במשרוקית העשב שלו- אבל במהרה אתה מגלה את התחבולה של ג'ניפר. במקום חגורה שהייתה עד לא מזמן תלויה על מותניו, אתה רואה גוש רפש שחור העוטף את מאצ'וק.
"מה קרה פה?" דורש לדעת המאמן ומסתכל בתדהמה לעבר הפוקימון שלו, בזמן שהרפש מתחיל להיתפשט ולהיספג בגופו של הפוקימון האימתני. "אם אתה חייב לדעת" מתחילה ג'ניפר ומצביעה על היריב "קלטתי מההתחלה שיש פה איזה טריק מלוכלך איתך. כשלא שמנו לב הגנבת לפוקימונים שלך עשרות תרופות ואפילו הגנבת כמה פירות לרפא אותם- מה שלא חוקי בעליל בקרב רשמי זוגי" אומרת בקול תקף, ונראה שהמאמן מחוויר מעט ונרתע אחורנית. "אז כשאתה היית עסוק מידי בגאווה האישית והדבילית שלך הקרבתי את סוויפר על מנת להשתמש במתקפה המיוחדת שלה החלפה (Switcheroo) על מנת להחליף את החפצים שלנו. ועכשיו נתקעת עם רפש שחור על המאצ'וק שלך!" קוראת ג'ניפר בזעם. אתה קולט את המעשה ושולח במהירות את גרובייל שלך, שעוד יותר התעצבן על הרמאות של יריבך וטס במהירות לעבר מאצ'וק ומשסף אותו עם עלה הלהב הגדול שלו, אשר מתארך כמעט במטר ומתעבה כמה שנראה כמו גזע עץ.
"לא!!" צווח המאמן הנרגז ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור ובורח משם במהירות דרך השיחים הנמוכים ונעלם בצללים.
"שקרן תחמן ומנוול" אומרת ג'ניפר נרגזת מעט. אתה עדיין מעט בשוק מבחין פתאום בפוקדור אדום בדיוק היכן שהמאמן לפני רגע עמד.[/COLOR]
"בהחלט!" אומר הפרופסור "תתחיל ללכת לכיוון העיר ג'נטה ישר בדרך הזאת" אומר ומצביע לך לכיוון הדרך הנכונה.
אתה מודה לו ומתחיל ללכת לכיוון האליו הפרופסור הצביע. אתה עובר את העיר במהירות, אחרי הכל עיר קטנה ושקטה, ומתקדם במהירות לדרך 25 המוכרת לך היטב.
אתה יוצא משערי העיר והדרך היפה מתפרסת לפניך. שביל אבנים משופשפות סלול לעבר כיוון חורשה גדולה באופק.
'קדימה' אתה אומר לעצמך ומתחיל ללכת בשביל הנעים, כשבריזה נעימה נושבת בעורפך. אתה מרגיש נינוח ונעים ומסתכל על האופק- כשלפתע את מבחין בקרבתך פוקימון קטן וחום אשר מקפץ בעליזות לצד הדרך. לוקח לך כמה שניות לזהות אותו כסנטרט ([IMG]https://cdn.bulbagarden.net/upload/7/7e/Spr_4h_161.png[/IMG]).[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509622]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה מתבונן בג'ניפר, אבל אתה רואה שהיא מגניבה לך חצי חיוך ונראה וקורצת לך. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך. אתה חוזר לקרב, ואתה מורה לגרובייל להשתמש במשרוקית העשב שלו- אבל במהרה אתה מגלה את התחבולה של ג'ניפר. במקום חגורה שהייתה עד לא מזמן תלויה על מותניו, אתה רואה גוש רפש שחור העוטף את מאצ'וק.
"מה קרה פה?" דורש לדעת המאמן ומסתכל בתדהמה לעבר הפוקימון שלו, בזמן שהרפש מתחיל להיתפשט ולהיספג בגופו של הפוקימון האימתני. "אם אתה חייב לדעת" מתחילה ג'ניפר ומצביעה על היריב "קלטתי מההתחלה שיש פה איזה טריק מלוכלך איתך. כשלא שמנו לב הגנבת לפוקימונים שלך עשרות תרופות ואפילו הגנבת כמה פירות לרפא אותם- מה שלא חוקי בעליל בקרב רשמי זוגי" אומרת בקול תקף, ונראה שהמאמן מחוויר מעט ונרתע אחורנית. "אז כשאתה היית עסוק מידי בגאווה האישית והדבילית שלך הקרבתי את סוויפר על מנת להשתמש במתקפה המיוחדת שלה החלפה (Switcheroo) על מנת להחליף את החפצים שלנו. ועכשיו נתקעת עם רפש שחור על המאצ'וק שלך!" קוראת ג'ניפר בזעם. אתה קולט את המעשה ושולח במהירות את גרובייל שלך, שעוד יותר התעצבן על הרמאות של יריבך וטס במהירות לעבר מאצ'וק ומשסף אותו עם עלה הלהב הגדול שלו, אשר מתארך כמעט במטר ומתעבה כמה שנראה כמו גזע עץ.
"לא!!" צווח המאמן הנרגז ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור ובורח משם במהירות דרך השיחים הנמוכים ונעלם בצללים.
"שקרן תחמן ומנוול" אומרת ג'ניפר נרגזת מעט. אתה עדיין מעט בשוק מבחין פתאום בפוקדור אדום בדיוק היכן שהמאמן לפני רגע עמד.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]לא הבנתי, המתקפה של גרובייל השתנתה? לא נסיתי לשנות אותה לגזע עץ, דיברתי שידחוק אותו עם כמה חיתוכים קטנים עד גזע העץ. ואז שיסוף גדול עם עלה להב.
וגם... הוא לידי? או שהוא ברח ונשאר פוקדור?
~~~~~~~~~
"היי תראי נראלי הוא שכח כאן פוקדור, הנקניק הזה!" אומר ואתרגז על כמה שהוא חצוף. אלך ארים אותו ואביט בו לרגע. ואז אסתכל סביב, 'אולי הוא עוד בסביבה האוויל הזה' אחשוב.
לאחר מכן במידה ולא יהיה, אזרוק את הכדור אל ג'ניפר ואומר לה "תראי, הוא שכח אתזה כאן. מעניין אם יש בזה פוקימון אה?" אוסיף לשאול.
אחליט שמתקדמים, ורצוי ליפני שיחשיך לגמריי. 'צריך לצאת כבר מהיער הזה' (שאני בו 3 שנים כמעט) אהרהר לי מעט מוטרד ואחליט לכרגע פשוט להמשיך ביער אל נאמור ולראות מה תמון בעתיד. נחזיר את הפוקדור למרכז ואולי נמצא שם את הבחור ונחזיר לו את שלו...
וואלה?! לא הפסד גדול האמת, פשוט הספמת את המתקפה קצת וזה בול כמו שנינג'ה החופר הזה עושה חח...
~~~~
אתה קורא אל סנואובל ברוגע ומנסה להוריד ממנה לחץ. הריי בנתיים הכל בסדר. אך עוד משתפסת אותה היא הייתה מאוד קשה כלפיי עצמה רצינית וקצרת סבלנות. אז היא שוב נובחת בקולה הגבוה ומקפצצת במקום מתוחה כמו גומיה.
אתה פוקד עליה להשתמש באגרוף דינמיט על האדמה הפעם ולהחזיר לו כגמולו, ההליך שוב מתחיל וזרוע מתכסה הילה לבנה שמיד מתכסה גם היא בהילה אדומה דקה, רק שהפעם לפתע האגרוף מתבטל ונעלם ליפני שהוא פוגע בקרקע כרצונך (50% סיכויי הצלחה, ישלה פאקים לפעמים).
סנאובול מפתיעה אפילו את עצמה, מפספת ומכה באוויר ומאבד מעט משיווי המשקל שלה!
היא סופגת אבן ראשונה היישר בפניה שכואבת ושולחת אותה אחורה, אך נאבקת לשרוד ומצליחה לדלג בין הסלעים ולחמוק. אך אצה ורצה במהירות רבה אל רייהורן הכבד שסופג ממנה מכה ישירה של מתקפת 'זעם' ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Lorelei_Cloyster_Rage.png"][COLOR=#3399cc]Rage[/COLOR][/URL][COLOR=#6666cc]). אך הגנותיו טובות בהחלט, והוא לא נפגע קשה מידי. סנאובול מכוסה הילה אדומה ונראת כועסת במיוחד, אפילו ישנם אדי חום העולים ממנה!
אתה סורק היטב את רייהורן, 'חתיכה של שק אבנים מסיבי עם קרניים' אתה מקטר ונושף נשיפה כבדה אך אז בתמזמון מצויין אתה ואליסה קוראים "הינה, בחיבור בין הרגליים לבטן שלו, זה רק עוד מחוספס!" ומחייכים האחד לשניה לחצי רגע ושוב מחלקים זה לזו מבט חמוץ בחזרה.
בנתיים הוא שוב דוהר אל סנאובול הקטנה עם דריכה, היא עומדת "רותחת" ומוכנה לפקודתך, בנהמות כלבלב מרוט עצבים.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]
התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
[/QUOTE]
"Buenos dias, מחילה, senjor פרופסור. אני מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה, אני גר ליד. אני לא יודע אם שמעת senjor פרופסור, אבל לפני כמה שנים אחותי, קרולינה, היא נעלמה. אני הייתי רוצה למצוא אותה senjor פרופסור... כבר כמה שנים, והpendejo polizea האלו לא עושים כלום... senjor פרופסור, אני חייב לעשות את זה בעצמי. האם אתה תוכל לעזור לי בכך, senjor פרופסור?" אני אסביר לו את מצבי, בזמן שבחלק הראשון של הנאום שלי אני אהיה כזה עם המבט חצי מושפל, אבל לקראת הסוף בפנייה אליו אני אתבונן בו במבט נחוש, או משהו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509622][FONT=times new roman]
"בהחלט!" אומר הפרופסור "תתחיל ללכת לכיוון העיר ג'נטה ישר בדרך הזאת" אומר ומצביע לך לכיוון הדרך הנכונה.
אתה מודה לו ומתחיל ללכת לכיוון האליו הפרופסור הצביע. אתה עובר את העיר במהירות, אחרי הכל עיר קטנה ושקטה, ומתקדם במהירות לדרך 25 המוכרת לך היטב.
אתה יוצא משערי העיר והדרך היפה מתפרסת לפניך. שביל אבנים משופשפות סלול לעבר כיוון חורשה גדולה באופק.
'קדימה' אתה אומר לעצמך ומתחיל ללכת בשביל הנעים, כשבריזה נעימה נושבת בעורפך. אתה מרגיש נינוח ונעים ומסתכל על האופק- כשלפתע את מבחין בקרבתך פוקימון קטן וחום אשר מקפץ בעליזות לצד הדרך. לוקח לך כמה שניות לזהות אותו כסנטרט ([IMG]https://cdn.bulbagarden.net/upload/7/7e/Spr_4h_161.png[/IMG]).[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'סנטרט הא?' אחשוב ואסתכל על הפוקדור של הפוקימון שקיבלתי עכשיו 'אני מניח שזה יהיה בדיקה טובה למה בלדום מסוגל'
"בלדום צא!" אומר ואוציא את בלדום "ראש ברזל על הסנטרט הזה"
-
[QUOTE=NivX10;1509623]
וואלה?! לא הפסד גדול האמת, פשוט הספמת את המתקפה קצת וזה בול כמו שנינג'ה החופר הזה עושה חח...
~~~~
אתה קורא אל סנואובל ברוגע ומנסה להוריד ממנה לחץ. הריי בנתיים הכל בסדר. אך עוד משתפסת אותה היא הייתה מאוד קשה כלפיי עצמה רצינית וקצרת סבלנות. אז היא שוב נובחת בקולה הגבוה ומקפצצת במקום מתוחה כמו גומיה.
אתה פוקד עליה להשתמש באגרוף דינמיט על האדמה הפעם ולהחזיר לו כגמולו, ההליך שוב מתחיל וזרוע מתכסה הילה לבנה שמיד מתכסה גם היא בהילה אדומה דקה, רק שהפעם לפתע האגרוף מתבטל ונעלם ליפני שהוא פוגע בקרקע כרצונך (50% סיכויי הצלחה, ישלה פאקים לפעמים).
סנאובול מפתיעה אפילו את עצמה, מפספת ומכה באוויר ומאבד מעט משיווי המשקל שלה!
היא סופגת אבן ראשונה היישר בפניה שכואבת ושולחת אותה אחורה, אך נאבקת לשרוד ומצליחה לדלג בין הסלעים ולחמוק. אך אצה ורצה במהירות רבה אל רייהורן הכבד שסופג ממנה מכה ישירה של מתקפת 'זעם' ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Lorelei_Cloyster_Rage.png"][COLOR=#3399cc]Rage[/COLOR][/URL][COLOR=#6666cc]). אך הגנותיו טובות בהחלט, והוא לא נפגע קשה מידי. סנאובול מכוסה הילה אדומה ונראת כועסת במיוחד, אפילו ישנם אדי חום העולים ממנה!
אתה סורק היטב את רייהורן, 'חתיכה של שק אבנים מסיבי עם קרניים' אתה מקטר ונושף נשיפה כבדה אך אז בתמזמון מצויין אתה ואליסה קוראים "הינה, בחיבור בין הרגליים לבטן שלו, זה רק עוד מחוספס!" ומחייכים האחד לשניה לחצי רגע ושוב מחלקים זה לזו מבט חמוץ בחזרה.
בנתיים הוא שוב דוהר אל סנאובול הקטנה עם דריכה, היא עומדת "רותחת" ומוכנה לפקודתך, בנהמות כלבלב מרוט עצבים.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"טוב סנובול" אקרא במהירות "השתמשי שוב בצוות כפול על מנת לבלבל אותו, אבל רוצי היישר עליו! ותחליקי מתחתיו ותפגעי בבטנו התחתונה עם מתקפת זעם בזמן שאת מחליקה!" אסביר לה במהירות בתקווה שהתוכנית שלי תעבוד.
לא.. דימוי כפרה עליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נראה לי שזה נפל לו" אומרת ג'ניפר ומסובבת את הפוקדור בידה ומחזירה לך את הפוקדור. "יש שם משהו בטוח- בכל מקרה אתה מצאת את זה אז קח אותו" מוסיפה. אתה לא משתכנע בקלות, אבל לבסוף אתה משתכנע ולוקח את הכדור ומכניס לתיקך. 'אחזיר אותו למרכז' חושב לעצמך ומתחיל ללכת אחרי ג'ניפר, אשר מובילה אותך במהירות ובבטחה עד פאתי היער. אתה מסתכל קדימה, ורואה שם ממש את העיר נאמור נגלית. העיר גדולה ומטופחת. מלאת בתי קפה, מסעדות ופאבים לחיי לילה פעילים. "שכחתי כמה העיר יפה" אומרת בחיוך ג'ניפר ומסדרת את שיערה הארוך מאחורי אוזנה. אתה נפעם מגודלה של העיר הענקית הזאת ושניכם מחליטים ללכת ישירות למרכז. שם אתה נכנס ומגלה חדר עמוס פעילות ואנשים מתרוצצים לכל עבר- אבל אחות ג'וי לא נראית באופק. במקום זאת, אתה מוצא בחורה בעלת שיער שחור אסוף בפקעת גדולה לאחור, חצאית ירוקה ומבט מיואש ומותש בעינייה. היא מסתכלת עליך בפליאה ואז מעלה חיוך קליל- אך לא כנה במיוחד, "כן, חברים, במה אוכל לסייע לכם היום?" שואלת בנימת קול גבוה ולא נעימה במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff6633][B]מליפיאן-[/B]
"כן, כן אני יודע הכל" אומר הפרופסור ותופח קלות על גבך. "ובכן, האמת מזל שהגעת מכיוון שקיבלתי פוקימון חדש שנשלח אליי ממחוז מרוחק- שאני חושב יוכל לסייע לך בדרך" אומר הפרופסור ומכניס אותך לביתו, הלא כל כך צנוע, אתה עובר במסדרון ארוך שעשרות תעודות תלויות, ממוסגרות, על הקירות. אחרי המסדרון אתה מגיע לחדר מעבדה קטן, עמוס ודחוס בספרים, מחשבים ואפילו טלסקופ גדול היוצא דרך אחד מהחלונות.
"ובכן היכן השארתי את זה?" מלמל לעצמו הפרופסור ולאחר כמה דקות מצייד אותך בפוקימון חדש ומסתורי, חמישה פוקדורים ריקים "לדרך צלחה" אומר ופוקידע שימושית.
"הייתי ממליץ לך להתחיל בדרך 25 ולהמשיך עד לעיר ג'נטה" אומר הפרופסור. ואחרי פרידה קלה, אתה מתחיל ללכת בדרכך, מבסוט על מהירות הדבר וממש לאחר שאתה עובר את השער ליציאה, אתה מבחין בפוקימון זחל אדום אשר לועס כמה עלים ירוקים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wurmple.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#008080]
[B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר את בלדום היישר מתוך הכדור שלו. הוא יוצא בקרן אור אדומה ומסתכל עליך בעינו היחידה במבט שואל, אבל מציית לך לחלוטין וראשו הקטן מתחיל לזהור באור כסוף, ונראה שהוא מתקשה כמו ברזל אמיתי, והוא מתנגח במהירות בסנטרט המופתע, אשר מועף לאחור בבהלה.
סנטרנט מתאפס במהירות וציפורניו מתחילות לזהור באור לבן ובהיר והוא שורט את בלדום- מה שלא נראה מפריע לו במיוחד.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509627][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff6633][B]מליפיאן-[/B]
"כן, כן אני יודע הכל" אומר הפרופסור ותופח קלות על גבך. "ובכן, האמת מזל שהגעת מכיוון שקיבלתי פוקימון חדש שנשלח אליי ממחוז מרוחק- שאני חושב יוכל לסייע לך בדרך" אומר הפרופסור ומכניס אותך לביתו, הלא כל כך צנוע, אתה עובר במסדרון ארוך שעשרות תעודות תלויות, ממוסגרות, על הקירות. אחרי המסדרון אתה מגיע לחדר מעבדה קטן, עמוס ודחוס בספרים, מחשבים ואפילו טלסקופ גדול היוצא דרך אחד מהחלונות.
"ובכן היכן השארתי את זה?" מלמל לעצמו הפרופסור ולאחר כמה דקות מצייד אותך בפוקימון חדש ומסתורי, חמישה פוקדורים ריקים "לדרך צלחה" אומר ופוקידע שימושית.
"הייתי ממליץ לך להתחיל בדרך 25 ולהמשיך עד לעיר ג'נטה" אומר הפרופסור. ואחרי פרידה קלה, אתה מתחיל ללכת בדרכך, מבסוט על מהירות הדבר וממש לאחר שאתה עובר את השער ליציאה, אתה מבחין בפוקימון זחל אדום אשר לועס כמה עלים ירוקים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wurmple.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'טוב, הגיע הזמן לעשות טבילת אש.' אהרהר קצת ואוציא את הפוקדור שלי. "vamos, פוקימון!" אזרוק את הפוכדור לידי ולא לכיוון וורמפל, כדי קודם לערוך היכרות עם הוניליט שלי. "Buenos dias, וניליט, הא?" אני אוציא את הפוקדע ואשתמש בו על וניליט. מאחר והמידע שהפוקדע ייתן לי לא באמת משפיע על המשך התגובה שלי, אני אמשיך אותה: "אני מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה, ואני אהיה המאמן שלך. אנחנו יכולים להיות צוות טוב, קיבלתי פעם 104 מתוך 100 במבחן על טקטיקת פוקימונים, אהא! אז אם את תקשיבי לי, אני אוכל להביא אותך לגדולות! comprende amigo? את פוקימון קטן, חזקה בהתקפה, אך לא מאוד מהירה או מתגוננת היטב. אז את תמיד צריך לחשוב על למצוא את ההזדמנות שלך לתת את המכה החזקה בבת אחת. comprende? עכשיו הנה שם יש וורמפל. הוא יהיה היריב שלך. אני רוצה לראות מה את יכולה לעשות. הוא כרגע לא מסתכל עליך. תבואי אליו מאחור, תכווני היטב... ובום! תתקפי אותו עם חנית קרח! comprende? קדימה, וניליט, תראי לי מה את יכולה! vaaaamos!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509627]
לא.. דימוי כפרה עליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נראה לי שזה נפל לו" אומרת ג'ניפר ומסובבת את הפוקדור בידה ומחזירה לך את הפוקדור. "יש שם משהו בטוח- בכל מקרה אתה מצאת את זה אז קח אותו" מוסיפה. אתה לא משתכנע בקלות, אבל לבסוף אתה משתכנע ולוקח את הכדור ומכניס לתיקך. 'אחזיר אותו למרכז' חושב לעצמך ומתחיל ללכת אחרי ג'ניפר, אשר מובילה אותך במהירות ובבטחה עד פאתי היער. אתה מסתכל קדימה, ורואה שם ממש את העיר נאמור נגלית. העיר גדולה ומטופחת. מלאת בתי קפה, מסעדות ופאבים לחיי לילה פעילים. "שכחתי כמה העיר יפה" אומרת בחיוך ג'ניפר ומסדרת את שיערה הארוך מאחורי אוזנה. אתה נפעם מגודלה של העיר הענקית הזאת ושניכם מחליטים ללכת ישירות למרכז. שם אתה נכנס ומגלה חדר עמוס פעילות ואנשים מתרוצצים לכל עבר- אבל אחות ג'וי לא נראית באופק. במקום זאת, אתה מוצא בחורה בעלת שיער שחור אסוף בפקעת גדולה לאחור, חצאית ירוקה ומבט מיואש ומותש בעינייה. היא מסתכלת עליך בפליאה ואז מעלה חיוך קליל- אך לא כנה במיוחד, "כן, חברים, במה אוכל לסייע לכם היום?" שואלת בנימת קול גבוה ולא נעימה במיוחד.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אביט סביב, מאוד נלהב מכל מה שקורה כאן בעיר הזאת "ג'ניפר בערב יוצאים לטייל. נשב לאכול ולאיזה דרינק במקום מדובר כאן בעיר!" אציע לך ואחייך חיוך מלא שיניים.
בתוך המרכז כשנראה את הגברת ההיא פשוט אלך אליה בזהירות ואשמור איתה על קשר עין, שתשים לב שאני מתקרב. ואז אפנה בקול עדין ומנומס "היי שלום לך, את יודעת מי האחראי/ת כאן? הרגע הגענו מהיער ונשמח לשכור כאן חדר ולתת טיפול לפוקימונים שלנו" אשתדל להיות כמה שיותר אדיב, בכדי לקבל עדיפות עלפני כל האנשים במידה וזאת היא הממונה.
אפילו אציע עזרה זמנית.
שתכיר, עשיתי סימוצלית קרב כדי לוודא זאת. מתקפת זעם זאת מתקפה בפני עצמה אבל כל שימוש בא מעלה את הכוח הבסיסי של הפוקימון, כלל ההתקפות הפיזיות שלה מתחזקות...
~~~~~~
הקרב בינכם לבין רייהורן מגיע כבר לרבדים הקריטיים שלו. אתה נושם לשנייה ומוציא את סנאובול במפתיע חזיתית אל רייהורן. אליסה קוראת אלייך "לא! רובי! מה אתה עושה היא תפגע!" ואתה בשלך. סנאובול להוראתך משתמשת פעם נוספת בצוות כפול.
הכפילים מתחילי להסתדר אחריה במשולש, ממש כמו קבוצת פיוני באלוניג זה נראה ממרומי הענף. רייהורן מאבד מעט מן המיקוד שלו והוא מנסה להגביר את מהירות, מקווה פשוט לרמוס את כולם. השניים מתקרבים כבר ממש זה לזה והסנאובול מתפצלות כשהאמיתית גולשת בין רגליו ותחת בטנו וחובטת בו עם מתקפת זעם ישירה!
זה מקפיץ אותו מעט מעלה ומוציא אותו לחלוטין משיווי משקל והוא מתרסק ומתסגלגל על פניו, אפילו מעקם קצת את הצוואת. ו-או הוו הוא סופר זועף.
סנאובול שלך רצינית ולא נלחצת, אפילו שאתה כבר מעט נלחץ בשבילה. מתקפות מסוג נורמאל אינם משפיעות כלכך על אבן ולכן הוא עוד בסדר. לפתע הקרן של רייהורן זורחת בלובן בוהק, בנוסף גם מתארכת ומתעבה, זאת מתקפת קרן ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ash_Heracross_Horn_Attack.png"]Horn Attack[/URL]).
הוא רץ ומניד את ראשו לצדדים בפרעות תוך כדי השעטה, כל סלע שיח ומהמורה בדרכו עכשיו לסנאובול הוא פשוט מרסק ומוחק כאילו לא היו. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509627][FONT=times new roman][COLOR=#008080]
[B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר את בלדום היישר מתוך הכדור שלו. הוא יוצא בקרן אור אדומה ומסתכל עליך בעינו היחידה במבט שואל, אבל מציית לך לחלוטין וראשו הקטן מתחיל לזהור באור כסוף, ונראה שהוא מתקשה כמו ברזל אמיתי, והוא מתנגח במהירות בסנטרט המופתע, אשר מועף לאחור בבהלה.
סנטרנט מתאפס במהירות וציפורניו מתחילות לזהור באור לבן ובהיר והוא שורט את בלדום- מה שלא נראה מפריע לו במיוחד.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'חח, מתקפות מהסוג הזה לא ישפיעו על בלדום' אחשוב
"בלדום, שוב תשתמש בראש ברזל!" אצעק בביטחון 'בלדום חזק, בחירה טובה' אחשוב באישור עצמי