[b]ירין~[/b]
"יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר בעצב "אז מה אתה אומר, קרב 2 על 2 רגיל?" הוא שואל אותך, ומוציא החוצה הוט-הוט
Printable View
[b]ירין~[/b]
"יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר בעצב "אז מה אתה אומר, קרב 2 על 2 רגיל?" הוא שואל אותך, ומוציא החוצה הוט-הוט
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 9 2009, 11:17 PM
[b] [b]ירין~[/b]
"יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר בעצב "אז מה אתה אומר, קרב 2 על 2 רגיל?" הוא שואל אותך, ומוציא החוצה הוט-הוט [/b][/quote]
"בשמחה! צא לוקסיו! השינקס שלי לא מזמן התפתח.." אני אומר בשמחה
[b]ירין~[/b]
"וואלה? אני מאוד מקווה שהפוקימונים שלי יתפתחו" אומר הילד "טוב, הוט-הוט התחל עם ניקור!" מצווה הנער והוט-הוט עף קדימה ומנקר את לוקסיו בראשו.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 9 2009, 11:23 PM
[b] [b]ירין~[/b]
"וואלה? אני מאוד מקווה שהפוקימונים שלי יתפתחו" אומר הילד "טוב, הוט-הוט התחל עם ניקור!" מצווה הנער והוט-הוט עף קדימה ומנקר את לוקסיו בראשו. [/b][/quote]
"לוקסי מהר פזילה ואז תקפוץ ברגע שהוא מתקרב אליך עם התקלה משולב בנשיכה!" אני אומר
[b]ירין~[/b]
2 התקפות בלבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו משתמש בפזילה ומרתיע את הוט-הוט שקופץ אחורנית במהירות, ואז לוקסיו רץ קדימה ומתקל את הוט-הוט. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה!" מצווה המאמן והוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לפגוע בלוקסיו שמתחיל אט אט להירדם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגב, אתה יכול להחזיר את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם עוד פעם כל עוד הם לא התעלפו
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 9 2009, 11:36 PM
[b] [b]ירין~[/b]
2 התקפות בלבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו משתמש בפזילה ומרתיע את הוט-הוט שקופץ אחורנית במהירות, ואז לוקסיו רץ קדימה ומתקל את הוט-הוט. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה!" מצווה המאמן והוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לפגוע בלוקסיו שמתחיל אט אט להירדם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגב, אתה יכול להחזיר את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם עוד פעם כל עוד הם לא התעלפו [/b][/quote]
שחכתי, למה את העושה את זה ככה? זה קצת קשה לבצא הסטרטגיה של קרב..
--------
"לוקסיו חזור! איפום צא! תתחיל במתקפת חול ואז תפתיע אותו עם מתקפה מהירה!" אני אומר
-------
ברור שאני יודע!
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 9 2009, 11:06 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
"בטח, זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך ונותנת לך מפתח לחדר. [/b][/quote]
":קחי" אני אומר לה בחיוך ומביא לה 5$ ואז אני נכנס לחדר ומקווה שהוא יהיה כמו החדר שהייתי בו בפעם הקודמת
[b] [b]דניאל~[/b]
"המשך אל המעלית שממולך ולחץ על הקומה האחרונה" נשמע לפתע קול סמוך אליך, ואתה מופתע למצוא מימינך דלפק ובו פקידה.
[/b][/quote]
"אין בעיה" אני קורא הולך למעלית ועולה לקומה האחרונה
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, משלם 5$ ללילה ועולה לחדר שלך, שם אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8.
[/b][/quote]
אני מתארגן והולך למגדל הנבג..
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 10 2009, 12:06 AM
[b] [b]קורן~[/b]
ליירון מתחפר וסניזל נראה מבולבל "נסה צוות כפול!" מצווה המאמן, וסניזל עומד להשתכפל אך ליירון מפתיע אותו ופוגע בו עם חפירה. סניזל נפצע קשה ומתעלף. "לא!" קורא המאמן בכעס, מחזיר את סניזל, מטיל כדור עשן על הקרקע ונעלם "ואו, זה היה מוזר" אומרת שרון
[/b][/quote]
"אז... שנמשיך?" אשאל אותה בחיוך בזמן שאני מחזיר את סטיל לפוקדור.
[b]קורן~[/b]
"אני מניחה שכן" היא אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים בדרככם. לאחר הליכה של חצי שעה אתם מגיעים לפיצול. משמאלכם דרך 31 המוליכה לעיר ויולט, ומולכם מערת החושך "לאן לפנות?" היא שואלת אותך די בחשש.
[b]עומר~[/b]
אתה מתארגן מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה צועד לעבר מגדל הספראוט וכעבור כמה דקות מגיעה אליו, ואתה נכנס פנימה. לאחר הליכה של כמה דקות, מפתיעה אותך לפתע רטטה קטן.
[b]דניאל~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית, ולוחץ על הכפתור של הקומה האחרונה. המעלית עולה ועולה, וכעבור מספר שניות נעצרת ונדלת נפתחת. לעיניך נגלה גג הבניין ובו זירה גדולה, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון, פלקנר "באת לקרב מכון? אם כן תפוס את מקומך" הוא אומר לך, ואתה ממלא את הוראותיו ומציג את שמך.
"קרב המכון בין פלקנר מנהיג המכון לדניאל המתמודד מהעיר ניו בארק יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2פוקימונים, כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים" אומר השופט "בסדר פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה פידג'יאוטו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[b]ארתור~[/b]
אתה משלם לה ועולה לחדר. אתה רואה חדר שדומה לחדר הקודם שלך.
[b]ירין~[/b]
אוקיי, אז מעכשיו נעשה שמותר מתקפה אחרת רגילה ועוד מהלך של 2 מתקפות יחדיו (כמו שעשית).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו מוחזר לפוכדור שלו ואייפום יוצא החוצה לקרב. אייפום שולח מתקפת חול שפוגעת בפניו של הוט-הוט ומעוורות אותו זמנית. לאחר מכן, אייפום שולח מתקפת מהירות שפוגעת בהוט-הוט ופוצעת אותו די קשה "קדימה הוט-הוט, צא מזה! התרכז, ותקוף בניקור!" מצווה הנער. הוט-הוט נעצר במקומו, מקשיב, ותוקף בכיוון אקראי את אייפום ופוגע בקצה הזנב שלו. אייפום זועק מעט בכאב "כל הכבוד הוט-הוט! עכשיו דחיפה!" מצווה הנער.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 11 2009, 11:16 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"אני מניחה שכן" היא אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים בדרככם. לאחר הליכה של חצי שעה אתם מגיעים לפיצול. משמאלכם דרך 31 המוליכה לעיר ויולט, ומולכם מערת החושך "לאן לפנות?" היא שואלת אותך די בחשש.
[/b][/quote]
"אני משער שדרך 31 לא?" אשיב לה בחיוך.
"לכיוון היעד שלנו".
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 11 2009, 10:16 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אוקיי, אז מעכשיו נעשה שמותר מתקפה אחרת רגילה ועוד מהלך של 2 מתקפות יחדיו (כמו שעשית).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו מוחזר לפוכדור שלו ואייפום יוצא החוצה לקרב. אייפום שולח מתקפת חול שפוגעת בפניו של הוט-הוט ומעוורות אותו זמנית. לאחר מכן, אייפום שולח מתקפת מהירות שפוגעת בהוט-הוט ופוצעת אותו די קשה "קדימה הוט-הוט, צא מזה! התרכז, ותקוף בניקור!" מצווה הנער. הוט-הוט נעצר במקומו, מקשיב, ותוקף בכיוון אקראי את אייפום ופוגע בקצה הזנב שלו. אייפום זועק מעט בכאב "כל הכבוד הוט-הוט! עכשיו דחיפה!" מצווה הנער. [/b][/quote]
יופי...
----
אייפום תתחמק עם מתקפה מהירה משולב בשריטה ואז תדהמה!" אני אומר
[b]ירין~[/b]
אייפום מזנק קדימה ושולח מתקפת מהירות, אך מחליט לשלב אותם עם מתקפת התדהמה במקום השריטה והוט-הוט סופג מכה ישירה וכפולה, ומתעלף "אוי לא, הוט-הוט!" קורא הילד ומחזיר אותו "צא החוצה, מדקיפ!" הוא קורא ומשחרר החוצה מדקיפ שנעמד מוכן לקרב "אקדח מים!" הוא קורא, ומדקיפ משחרר אקדח מים חזק במיוחד שפוגע באייפום ופוצע אותו קשה.
[b]קורן~[/b]
"בטח" היא אומרת לך בשמחה, ואתם פונים לשם. אתם צועדים לכם כקילומטר בערך, ולפתע מפתיע אותכם בידריל, שנראה עצבני מאוד.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 11 2009, 11:20 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אייפום מזנק קדימה ושולח מתקפת מהירות, אך מחליט לשלב אותם עם מתקפת התדהמה במקום השריטה והוט-הוט סופג מכה ישירה וכפולה, ומתעלף "אוי לא, הוט-הוט!" קורא הילד ומחזיר אותו "צא החוצה, מדקיפ!" הוא קורא ומשחרר החוצה מדקיפ שנעמד מוכן לקרב "אקדח מים!" הוא קורא, ומדקיפ משחרר אקדח מים חזק במיוחד שפוגע באייפום ופוצע אותו קשה.
[/b][/quote]
"איפום חזור! לוקסיו צא! תתחיל עם התקלה משולב בנשיכה ואז ניצוץ בכל הכח!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 12 2009, 12:20 AM
[b] [b]קורן~[/b]
"בטח" היא אומרת לך בשמחה, ואתם פונים לשם. אתם צועדים לכם כקילומטר בערך, ולפתע מפתיע אותכם בידריל, שנראה עצבני מאוד. [/b][/quote]
"מה נעשה?..." אמלמל בדאגה. "אולי נחכה שהוא יעבור ונמשיך?" אשאל בחיוך מאולץ. "או שכדאי לתקוף ולברוח?" אשאל בשנית.
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה משלם לה ועולה לחדר. אתה רואה חדר שדומה לחדר הקודם שלך. [/b][/quote]
אני הולך לעשות לאמבטיה אחרי זה אני מחליף בגדים ואז אני הולך לישון
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מתארגן מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה צועד לעבר מגדל הספראוט וכעבור כמה דקות מגיעה אליו, ואתה נכנס פנימה. לאחר הליכה של כמה דקות, מפתיעה אותך לפתע רטטה קטן. [/b][/quote]
אני מיתעלם ממנו ומחפש מישהו.
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית, ולוחץ על הכפתור של הקומה האחרונה. המעלית עולה ועולה, וכעבור מספר שניות נעצרת ונדלת נפתחת. לעיניך נגלה גג הבניין ובו זירה גדולה, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון, פלקנר "באת לקרב מכון? אם כן תפוס את מקומך" הוא אומר לך, ואתה ממלא את הוראותיו ומציג את שמך.
"קרב המכון בין פלקנר מנהיג המכון לדניאל המתמודד מהעיר ניו בארק יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2פוקימונים, כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים" אומר השופט "בסדר פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה פידג'יאוטו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[/b][/quote]
"אין בעיה מדקיפ צא! אקדח מים עכשיו!" אני קורא ומשחרר את מדקיפ לקרב
[b]דניאל~[/b]
"פידגי'אוטו, משב רוח!" מצווה פקלרנ. פידג'יאוטו משתמש במשב רוח ומצליח לעצור את אקדח המים באוויר, שמתפזר לכל עבר "עכשיו, מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, ופידג'יאוטו עף במהירות קדימה ופוגע במדקיפ.
[b]עומר~[/b]
אתה מתעלם מרטטה וממשיך לטייל במקום, ואתה נתקל בבאלספראוט משוטט.
[b]ארתור~[/b]
אתה מתקלח, מתלבש והולך לישון. אתה נרדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר.
[b]קורן~[/b]
בידריל לא ממתין לתשובה שלך, ותוקף את שניכם עם מתקפת מחטים "אוי לא!" קוראת שרון בבהלה ומחפשת מחסה.
[b]ירין~[/b]
"סטירת בוץ מהירה!" מצווה הנער. לוקסיו מגיח החוצה שוב, ומדקיפ כבר ניצב לפניו! הוא פוגע בו בפניו עם סטירת בוץ ומלכלכך אותו כהוגן "כל הכבוד מדקיפ!" קורא הנער ומדקיפ שמח "אקדח מים!" מצווה הנער, ומדקיפ שולח אקדח מים, אולם לוקסיו מתחמק מהם, ונושך+דוחף את מדקיפ. שני הפוקימונים נפצעו בינוני "קדימה מדקיפ, התקלה!" מצווה הנער.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 12 2009, 03:45 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
"סטירת בוץ מהירה!" מצווה הנער. לוקסיו מגיח החוצה שוב, ומדקיפ כבר ניצב לפניו! הוא פוגע בו בפניו עם סטירת בוץ ומלכלכך אותו כהוגן "כל הכבוד מדקיפ!" קורא הנער ומדקיפ שמח "אקדח מים!" מצווה הנער, ומדקיפ שולח אקדח מים, אולם לוקסיו מתחמק מהם, ונושך+דוחף את מדקיפ. שני הפוקימונים נפצעו בינוני "קדימה מדקיפ, התקלה!" מצווה הנער. [/b][/quote]
"מהר פזילה ואז שוב נשיכה משולבת בניצוץ!" אני אומר
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מתעלם מרטטה וממשיך לטייל במקום, ואתה נתקל בבאלספראוט משוטט.
[/b][/quote]
"טוב וואמפל צא תישתמש בעוקץ רעל ואז דחיפה!"
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה מתקלח, מתלבש והולך לישון. אתה נרדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר. [/b][/quote]
"בוקר טוב" אני קם ואומר בחיוך מתלבש ויוצא מהמרכז פוקימונים ליום חדש ואז אני בודק במפה מהם האפשריות שלי ללכת
[b]ארתור~[/b]
אם לא נלחמת במכון, אתה יכול ללכת למכון עכשיו
אם כן, אתה יכול ללכת לדרך 32 לכיוון מערת האיחוד, המובילה לעבר העיר אזליה.
[b]עומר~[/b]
וורמפל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח עוקץ רעל שמפתיע את באלספראוט. לאחר מכן הוא שולח מתקפת חוטים אבל באלספראוט קורע אותם עם הצלפת גפן שממשיכה ופוגעת גם בוורמפל, פוצעת אותו בינוני.
[b]ירין~[/b]
"שלב אקדח מים!" מצווה הנער מיד. שני הפוקימונים תוקפים עם המתקפות שלהם, ונוצר פיצוץ מהמתקפות. כעבור כמה שניות העשן שנוצר כתוצאה מהפיצוץ מתפזר, ורואים את שניהם על הקרקע "קדימה מדקיפ, קום!" קורא הנער. מדקיפ מתחיל אט אט לקום.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 14 2009, 10:01 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
"שלב אקדח מים!" מצווה הנער מיד. שני הפוקימונים תוקפים עם המתקפות שלהם, ונוצר פיצוץ מהמתקפות. כעבור כמה שניות העשן שנוצר כתוצאה מהפיצוץ מתפזר, ורואים את שניהם על הקרקע "קדימה מדקיפ, קום!" קורא הנער. מדקיפ מתחיל אט אט לקום. [/b][/quote]
"לוקסיו קום! מהר נשיכה בכל הכח שנותר לך!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 12 2009, 04:45 PM
[b] [b]קורן~[/b]
בידריל לא ממתין לתשובה שלך, ותוקף את שניכם עם מתקפת מחטים "אוי לא!" קוראת שרון בבהלה ומחפשת מחסה.
[/b][/quote]
"צא דארק, נשיכה!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר, "מהר דארק!" אוסיף בבהלה.
[b]קורן~[/b]
פוצ'יאנה יוצא החוצה ותוקף בנשיכה את בידריל ופוגע בו, בידריל הפגוע עף אחורנית ושולמ עוקצי רעל שפוגעים בפוצ'יאנה ואחד מהם מרעיל אותו.
[b]ירין~[/b]
לוקסרי מתרומם לאט לאט, אולם אז מגיע משהו מכיוונו של מדקיפ - הוא מתחיל לזהור באור לבן! "מה קורה פה?" שואל הילד בחשש. מדקיפ מתחיל לשנות את צורתו, ולאחר כמה שניות במקום מדקיפ עומד מארשטומפ! "מ-מדקיפ? זה אתה?" שואל הילד בהלם. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa259.png[/img]
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 15 2009, 12:01 AM
[b]
[b]ירין~[/b]
לוקסרי מתרומם לאט לאט, אולם אז מגיע משהו מכיוונו של מדקיפ - הוא מתחיל לזהור באור לבן! "מה קורה פה?" שואל הילד בחשש. מדקיפ מתחיל לשנות את צורתו, ולאחר כמה שניות במקום מדקיפ עומד מארשטומפ! "מ-מדקיפ? זה אתה?" שואל הילד בהלם. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa259.png[/img] [/b][/quote]
"המדקיפ שלך התפתח למארשטומפ, כל הכבוד! עכשיו לוקסיו תשתמש בפזילה ואז נשיכה משולב בהתקלה בכל הכח!!!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 14 2009, 10:01 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
וורמפל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח עוקץ רעל שמפתיע את באלספראוט. לאחר מכן הוא שולח מתקפת חוטים אבל באלספראוט קורע אותם עם הצלפת גפן שממשיכה ופוגעת גם בוורמפל, פוצעת אותו בינוני. [/b][/quote]
"ווארמפל דחיפה ואז מתקפת חוטים!"
אוקיי בגל שהשרת חזר יומיים אחורה אז נמחקו פה התגובות וההמשכים.
קודם כל, החלטתי להכניס פרסים למשחק והם מפורסמים בהודעת המאמנים של המשחק.
דבר שני, אם אתם חושבים על משהו נוסף שכדאי לי לשפר במשחק ולהוסיף אליו, תכתבו פה בהודעה שלכם ^^
ועכשיו להמשכים אחרונים:
[b]עומר~[/b]
וורמפל התפתח לך לאחר קרב עם באלספראוט פראי, ואתה עלית לראש המגדל, שם פגשת נזיר זקן, ששאל אותך אם אתה מחפש אתגר. אתה אישרת זאת, ושניכם עומדים להילחם כעת בקרב 2-2 רגיל. כפוקימון הראשון שלו הוא בחר בבאלספראוט. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa069.png[/img]
[b]ירין~[/b]
לאחר שניצחת במכון ועברת את מגדל הסרפאוט, החלטת ללכת אל האזור הקטן שנמצא מעל לעיר ויולט. שם, פגשת במגבי פראי ונלחמת בו יחד עם טוטודייל שלך.
~~~~~~~~~
שני הפוקימונים עומדים תשושים בזירה לאחר שליחת ההתקפות שלהם. מגבי עומד להשתמש בגחלת, אולם טוטודייל מפתיע אותו עם אקדח מים בפניו! מגבי מועף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.
[b]ארתור~[/b]
אתה נכנס אל המכון ופוגש במזכירה ליד דלפק בכניסה למכון, ששואלת אותך אם באת להילחם במכון, ואתה משיב באישור. היא מורה לך להיכנס למעלית ולעלות לקומה האחרונה, ואתה עושה זאת. כעבור מספר שניות של עלייה במעלית, היא נעצרת והדלתות נפתחות. מולך מתגלת זירה גדולה ללא תקרה המכסה אותה. אתה מבחין באדם העומד בצד השני של הזירה "שלום לך מאמן יקר, באת לאתגר אותי קרב מכון?" הוא שואל אותך, ואתה מאשר. הוא מציג את עצמו כפלקנר מנהיג המכון ואתה תופס את מקומך.
"קרב המכון בין פלקנר מנהיג המכון לארתור המתמודד מהעיר ניו בארק יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2פוקימונים, כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים" אומר השופט "בסדר פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה פידג'יאוטו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[b]קורן~[/b]
אתה נלחם נגד בידריל פראי יחד עם הפוצ'יאנה שלך. המצב בזירה לא נראה טוב מבחינתך - הנהמה של פ'וציאנה לא השפיעה בכלל על בידריל, שתקף אותו והרעיל אותו עם מתקפת מחטים. פ'וציאנה בקושי מצליח לעמוד כעת על רגליו.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 17 2009, 07:02 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
וורמפל התפתח לך לאחר קרב עם באלספראוט פראי, ואתה עלית לראש המגדל, שם פגשת נזיר זקן, ששאל אותך אם אתה מחפש אתגר. אתה אישרת זאת, ושניכם עומדים להילחם כעת בקרב 2-2 רגיל. כפוקימון הראשון שלו הוא בחר בבאלספראוט. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa069.png[/img] [/b][/quote]
"טוב אני בוחר בקריקוט! תישתמש בהתמדה ואז תשחרר אותה משולבת עם נשיכת חרק" אני אומר.
קריקטוט משתמש בהתמדה, ועומד בלי לזוז מול באלספראוט "תפוס אותו בהצלפת גפן ואז זרוק אותו רחוק ממך!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח הצלפת גפן, תופס את קריקטוט וזורק אותו לקצה השני של החדר, וקריקטוט נפצע בינוני. הוא קם ועומד לסיים את טעינת ההתמדה.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 17 2009, 08:37 PM
[b] [b]עומר~[/b]
קריקטוט משתמש בהתמדה, ועומד בלי לזוז מול באלספראוט "תפוס אותו בהצלפת גפן ואז זרוק אותו רחוק ממך!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח הצלפת גפן, תופס את קריקטוט וזורק אותו לקצה השני של החדר, וקריקטוט נפצע בינוני. הוא קם ועומד לסיים את טעינת ההתמדה. [/b][/quote]
"נהדר עכשיו שחרר את זה יחד עם נשיכת חרק!"
[b]עומר~[/b]
קריקטוט מתרכז, ושולח מתקפת התמדה חזקה במיוחד שפוגעת בבאלספראוט, ואז הוא נושך אותו עם נשיכת חרק, ובאלספראוט נפצע קשה "אל תוותר! אבקת שינה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט משתמש באבקת שינה, שפוגעת בקריקטוט ומרדימה אותו. "כל הכבוד, הצלפת גפן!" מצווה כעת הנזיר, והצלפת הגפ פוגעת בגופו של קריקטוט הישן ופוצעת אותו קשה.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:31 AM
[b] [b]עומר~[/b]
קריקטוט מתרכז, ושולח מתקפת התמדה חזקה במיוחד שפוגעת בבאלספראוט, ואז הוא נושך אותו עם נשיכת חרק, ובאלספראוט נפצע קשה "אל תוותר! אבקת שינה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט משתמש באבקת שינה, שפוגעת בקריקטוט ומרדימה אותו. "כל הכבוד, הצלפת גפן!" מצווה כעת הנזיר, והצלפת הגפ פוגעת בגופו של קריקטוט הישן ופוצעת אותו קשה. [/b][/quote]
"קריקוט תעורר מהר! קדימה!" אני צועק לו.
אם הוא מתעורר "עכשיו נשיכת חרק בכל הכוח!"
אם לא אני ממשיך בניסיון להעיר אותו.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 17 2009, 07:02 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
לאחר שניצחת במכון ועברת את מגדל הסרפאוט, החלטת ללכת אל האזור הקטן שנמצא מעל לעיר ויולט. שם, פגשת במגבי פראי ונלחמת בו יחד עם טוטודייל שלך.
~~~~~~~~~
שני הפוקימונים עומדים תשושים בזירה לאחר שליחת ההתקפות שלהם. מגבי עומד להשתמש בגחלת, אולם טוטודייל מפתיע אותו עם אקדח מים בפניו! מגבי מועף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.
[/b][/quote]
אני זוכר..
------
"פוכדור צא! הייתה טוב טוט!" אני אומר
אחי אנחנו הגענו לזה שפיג'יוטו ישן ואני מנסה ללמד את הונטר שלי אוכל החלומות
זה הייתה התובה שלי:
"הונטר תנסה להיכנס למוח שלו ולאכול את מה שהוא חולם עליו"
[b]ארתור~[/b]
צודק ^^ וזה גאסטלי לא הונטר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גאסטלי?" מסתכל עליך גאסטלי ולא מבין למה אתה מתכוון. נראה שהוא לא חזק מספיק בשביל לדעת את המתקפה הזאת.
[b]ירין~[/b]
אתה שולף פוכדור ומשליך אותו על מגבי המעולף. מגבי נשא פנימה, והפוכדור נע מספר פעמים, עד שלבסוף נעצר. מגבי נלכד!
"טוטודייל!" קורא טוטודייל בשמחה ורוקד לו XP
[b]עומר~[/b]
קריקטוט עדיין שוכב על הקרקע, לא זז ממקומו "בוא נחסל אותו, הצלפת גפן אחרונה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח הצלפת גפן, אולם קריקטוט פוקח לפתע את עיניו, וזז במהירות מהמקום! הוא מתחמק מצויין מההתקפה. הוא נעמד מול באלספראוט, מוכן להמשיך.
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:28 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה שולף פוכדור ומשליך אותו על מגבי המעולף. מגבי נשא פנימה, והפוכדור נע מספר פעמים, עד שלבסוף נעצר. מגבי נלכד!
"טוטודייל!" קורא טוטודייל בשמחה ורוקד לו XP
[/b][/quote]
"עכשיו בוא נחפש פוקימון עשב!" אני אומר
[b]ירין~[/b]
אתה וטוטודייל צועדים יחדיו בשדה הגדול, מחפשים אחר פוקימון עשב, כשלפתע אתה מבחין בבודו קטן מטייל לו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa406.png[/img]