-
[QUOTE=LordAbizi;682987]ג'וני
"בידוף חיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני משתחרר מהנשיכה של בידוף ואז נכרך וחונק את דרטיני. לצערו של בידוף הוא לא מוצא נקודה על דרטיני שהוא יכול להגיע עליה עם הפה. דרטיני עוזב את בידוף ומתרחק כדי לדחוף, ובידוף נע לכיוונו כדי לבצע חיתוך, ושניהם פוגעים.
[/QUOTE]
"קדימה דחיפה ואז חניקה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682987]
לי
ברוכים השבים...
--
צ'ימצ'אר קופץ ומכה עם זנבו בסטארלי. סטארלי טס לצ'ימצ'אר ומתכוון לנקרו. צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך לא מצליח לחפור מהר דיו ונפגע מהמתקפה של סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
תודה
אני אומר לצ'ימצ'אר" תנסה גחלת ואז זנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;682987]
תמיר
פיפלאפ יורה מים שפוגעים במדקיפ. מדקיפ רץ לכיוון פיפלאפ ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"תשתמש בבןעןת!"
-
מתקרב לאט לאט ל"הקדשת משחק"...
ג'וני
"בידוף, תנגח בו, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף ודרטיני מתנגשים עם המתקפות, ואז דרטיני מתחיל להכרך סביב בידוף, ובידוף משתמש עליו בחיתוך. דרטיני משלים את הכריכה סביב בידוף. בידוף מתחיל להתעייף.
לי
צ'ימצ'אר שוב מנסה גחלת, אך גם הפעם יוצא קצת עשן וגיצים קטנים שלא מספיקים ליפול לקרקע והם נעלמים. סטארלי טס לכיוון צ'ימצ'אר כדי לנקר אותו, אך צ'ימצ'אר חובט בו עם הזנב ומבטל את ההתקפה.
תמיר
פיפלאפ יורה בועות היישר לעבר מדקיפ ופוגע בו. מדקיפ מתרחק מעט ואז זורק חול (בוץ) על פיפלאפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]
לי
צ'ימצ'אר שוב מנסה גחלת, אך גם הפעם יוצא קצת עשן וגיצים קטנים שלא מספיקים ליפול לקרקע והם נעלמים. סטארלי טס לכיוון צ'ימצ'אר כדי לנקר אותו, אך צ'ימצ'אר חובט בו עם הזנב ומבטל את ההתקפה.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ואז נסה שוב גחלת על סטארלי. אני מאמין שתצליח "
-
[quote]מור
יכול להיות ששכחתי לכתוב מה כתוב בשלט ליד המכון, אז אני אכתוב עכשיו
"מכון העיר מרוול
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת'"
--
"כן כן, זה מאוד מעניין" אומר השומר בחוסר עניין בזמן שהוא מעביר עליך גלאי מתכות. הוא נכנס למכון.
"מר. מורפי, יש מאתגר." הוא יוצא ונותן לך להכנס.
[/quote]
אני אכנס למכון ומחכה לאותו המרפי שקראו לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]מתקרב לאט לאט ל"הקדשת משחק"...
תמיר
פיפלאפ יורה בועות היישר לעבר מדקיפ ופוגע בו. מדקיפ מתרחק מעט ואז זורק חול (בוץ) על פיפלאפ.[/QUOTE]
"פיפלאפ חזור!" אני קורא ומחזיר את פיפלאפ.
"צא פיצ'ו!" אני אומר ומוציא את פיצ'ו "ניצוץ!"
-
לי
צ'ימצ'אר קופץ ומניף את הזנב ומנסה לפגוע בסטארלי, אך סטארלי טס מטה, מתחמק מההתקפה ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר יורה גחלת, אך כמקודם יוצא מעט. סטארלי טס אחורה ומתרחק מזה.
מור
כשאתה נכנס למכון אתה רואה שמישהו הולך לצד הנגדי של הזירה, שלושה אנשים הולכים לשולחן בצד הזירה עליו יש מחשבים וחיישנים, ואחד נוסף הולך לצד השני של הזירה, ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יחל כעת. המאמן ילחם נגד מנהיג המכון מר. פול מורפי. לפול מורפי שלושה פוקימונים, וכלן הקרב יסתיים בנצחון של המאמן אם ורק אם הוא יביס את כל הפוקימונים של מנהיג המכון בלכל היותר משלושה מפוקימונים שלו. אני קובע מתי קרב מסתיים. התחילו!" אמר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.
תמיר
החילוף מתבצע בהצלחה ופיצ'ו יוצא. פיצ'ו רץ לעבר מדקיפ ותוקף אותו בניצוץ. מדקיפ ונפגע, ולאחר מכן יורה אקדח מים לעבר פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;683875]לי
צ'ימצ'אר קופץ ומניף את הזנב ומנסה לפגוע בסטארלי, אך סטארלי טס מטה, מתחמק מההתקפה ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר יורה גחלת, אך כמקודם יוצא מעט. סטארלי טס אחורה ומתרחק מזה.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ושריטה על סטארלי"
-
[quote]מור
כשאתה נכנס למכון אתה רואה שמישהו הולך לצד הנגדי של הזירה, שלושה אנשים הולכים לשולחן בצד הזירה עליו יש מחשבים וחיישנים, ואחד נוסף הולך לצד השני של הזירה, ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יחל כעת. המאמן ילחם נגד מנהיג המכון מר. פול מורפי. לפול מורפי שלושה פוקימונים, וכלן הקרב יסתיים בנצחון של המאמן אם ורק אם הוא יביס את כל הפוקימונים של מנהיג המכון בלכל היותר משלושה מפוקימונים שלו. אני קובע מתי קרב מסתיים. התחילו!" אמר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.[/quote]
אני חושב מעט על ההתקפות האפשריות לבידוף בשלב כל כך מוקדם וכתגובה אני אשלוף פוקדור ואוציא את גלאימיאו. להתחלה אני אומר לגלאימיאו "תשתמש בשריטה, קדימה צא!"
-
[QUOTE=LordAbizi;683875]
תמיר
החילוף מתבצע בהצלחה ופיצ'ו יוצא. פיצ'ו רץ לעבר מדקיפ ותוקף אותו בניצוץ. מדקיפ ונפגע, ולאחר מכן יורה אקדח מים לעבר פיצ'ו.[/QUOTE]
"פיצ'ו,תתחמק ותשתמש בניצוץ!"
-
לי
צ'ימצ'אר רץ אל סטארלי קופץ ומכה בו עם הזנב. סטארלי טס לעבר צ'ימצ'אר ודוחף אותו. לאחר מכן צ'ימצ'אר שורט את סטארלי והוא נראה מאוד עייף. סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
מור
"בידוף, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו רץ לעבר בידוף ושורט אותו. בידוף קופץ ועם שיניו חותך את גלימיאו.
תמיר
פיצ'ו מזנק הצידה וחומק מאקדח המים, ואז יורה ניצוץ, שמגיע אל מדקיפ לפני שמדקיפ מספיק לכוון את אקדח המים על פיצ'ו. מדקיפ נפגע. לאחר מכן הוא רץ כדי לדחוף את פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;684423]לי
צ'ימצ'אר רץ אל סטארלי קופץ ומכה בו עם הזנב. סטארלי טס לעבר צ'ימצ'אר ודוחף אותו. לאחר מכן צ'ימצ'אר שורט את סטארלי והוא נראה מאוד עייף. סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
[/QUOTE]
מתי הקרב יגמר
-----------------------------------------------------------------------------
אני אומר לצ'ימצ'אר"דחיפה וזנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]
ג'וני
"בידוף, תנגח בו, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף ודרטיני מתנגשים עם המתקפות, ואז דרטיני מתחיל להכרך סביב בידוף, ובידוף משתמש עליו בחיתוך. דרטיני משלים את הכריכה סביב בידוף. בידוף מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מה זה הקדשת משחק?
"קדימה דרטיני זאת ההזדמנות! דחיפה ואז חניקה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;684423]
תמיר
פיצ'ו מזנק הצידה וחומק מאקדח המים, ואז יורה ניצוץ, שמגיע אל מדקיפ לפני שמדקיפ מספיק לכוון את אקדח המים על פיצ'ו. מדקיפ נפגע. לאחר מכן הוא רץ כדי לדחוף את פיצ'ו.[/QUOTE]
"כשהוא ממש קרוב תשתמש בניצוץ!"