-
לי
קרא את ההערות למשחק, זה החלק הכי חשוב בדף הפתיחה. הקרב נגמר כשבא לך (נגד פוקימונים פראיים)
--
צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי אחורנית, ואז קופץ עליו ומנחית עליו מכה עם הזנב. סטארלי בתגובה טס לצ'ימצ'אר ומנקר אותו בבטנו.
ג'וני
אלפיית הודעת מהמשחק בלבד (כרגע ישלי 990 + קבוע בין 0 ל 9)
--
"בידוף, השתמש בנגיחה, ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף רץ לעבר דרטיני ושניהם מתנגשים. דרטיני מנסה לחנוק אותו מיד, אך בידוף קופץ הצידה, ואז משתמש בחיתוך ופוגע. לאחר מכן דרטיני ומנסה שוב והפעם מצליח.
תמיר
מדקיפ נע לעבר פיצ'ו, ואז פיצ'ו שולח ניצוץ שפוגע במדקיפ, ו"מקפיץ" אותו אחורה. מדקיפ מתכוון להשתמש במכת חול (בוץ).
-
[quote]מור
"בידוף, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו רץ לעבר בידוף ושורט אותו. בידוף קופץ ועם שיניו חותך את גלימיאו.[/quote]"גלאימיאו תשתמש בחבטת זנב!" אומר לגלאימיאו!
-
[QUOTE=LordAbizi;684541]לי
קרא את ההערות למשחק, זה החלק הכי חשוב בדף הפתיחה. הקרב נגמר כשבא לך (נגד פוקימונים פראיים)
--
צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי אחורנית, ואז קופץ עליו ומנחית עליו מכה עם הזנב. סטארלי בתגובה טס לצ'ימצ'אר ומנקר אותו בבטנו.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" עשית מספיק" וזורק פוכדור על סטארלי
-
מור
"בידוף, התכונן לנשיכה!" אומר פול מורפי.גלימיאו שולח את הזנב ומכה בבידוף, ולפני שהזנב מספיק להתרחק, בידוף נושך את הזנב, ועדיין לא שיחרר את הנשיכה.
לי
הפוכדור פוגע בסטארלי וסטארלי נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת סטארלי יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;684541]
ג'וני
אלפיית הודעת מהמשחק בלבד (כרגע ישלי 990 + קבוע בין 0 ל 9)
--
"בידוף, השתמש בנגיחה, ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף רץ לעבר דרטיני ושניהם מתנגשים. דרטיני מנסה לחנוק אותו מיד, אך בידוף קופץ הצידה, ואז משתמש בחיתוך ופוגע. לאחר מכן דרטיני ומנסה שוב והפעם מצליח.
[/QUOTE]
"עכשיו תמחץ אותו חזק ואם הוא מצליח להשתחרר אז דחיפה אבל רק אם הוא מצליח להשתחרר" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;684695]
לי
הפוכדור פוגע בסטארלי וסטארלי נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת סטארלי יעודכן מיד.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תנוח עכשיו עשית עבודה נהדרת" ומחזיר אותו לפוכדור וממשיך בדרכי
-
ג'וני
"בידוף, צא מזה, ואז תגיב בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף נאבק מעט בדרטיני ולבסוף מצליח להשתחרר מהחניקה. דרטיני דוחף את בידוף, ובידוף פוגע בו עם חיתוך. דרטיני מתחיל להתעייף, ובידוף נראה ממש עייף.
לי
אתה ממשיך להתקדם בדרכך, ואתה פוגש שם בנידורן נקבה.
-
[QUOTE=LordAbizi;684785]
לי
אתה ממשיך להתקדם בדרכך, ואתה פוגש שם בנידורן נקבה.[/QUOTE]
אני מוציא את סטארלי ואומר לו"דחיפה וניקור על נידורן הנקבה"
-
[QUOTE=LordAbizi;684541]
תמיר
מדקיפ נע לעבר פיצ'ו, ואז פיצ'ו שולח ניצוץ שפוגע במדקיפ, ו"מקפיץ" אותו אחורה. מדקיפ מתכוון להשתמש במכת חול (בוץ).[/QUOTE]
"תתחמק וניצוץ!"
-
לי
לא צריך כל פעם לציין שזו נידורן נקבה, רק כשיש מקום לספק, וכאן אין.
--
סטארלי יוצא מהפוכדור ומנקר את נידורן נקבה. בתגובה נידורן קופצת ונושכת את סטארלי. סטארלי משתחרר מהנשיכה ולאחר מכן דוחף את נידורן.
תמיר
פיצ'ו מתכוון לקפוץ הצידה, אך התנועה שלו לא מדוייקת מדי והוא נופל ונפגע ממכת הבוץ. הוא קם ולאחר מכן יורה ניצוץ אל מדקיפ, שמתחיל להתעייף. מדקיפ מתכוון לתקוף באקדח מים.
-
[QUOTE=LordAbizi;685413]לי
לא צריך כל פעם לציין שזו נידורן נקבה, רק כשיש מקום לספק, וכאן אין.
--
סטארלי יוצא מהפוכדור ומנקר את נידורן נקבה. בתגובה נידורן קופצת ונושכת את סטארלי. סטארלי משתחרר מהנשיכה ולאחר מכן דוחף את נידורן.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי" תשתמש בניקור ונסה כנף ברזל על נידורן"
-
[QUOTE=LordAbizi;685413]
תמיר
פיצ'ו מתכוון לקפוץ הצידה, אך התנועה שלו לא מדוייקת מדי והוא נופל ונפגע ממכת הבוץ. הוא קם ולאחר מכן יורה ניצוץ אל מדקיפ, שמתחיל להתעייף. מדקיפ מתכוון לתקוף באקדח מים.[/QUOTE]
"פיצ'ו,חזור!" אני קורא ומחזיר אותו
"ביי מדקיפ!" אני קורא ומתחיל ללכת משם.
אני רוצה להשתמש בכמה פרסים עכשיו,כי אין לי כוח לעוד הקפאה כל עוד אני בחופש:
א.פיצ'ו->פיקצ'ו.(יש סיכוי שאיפשהוא בהמשך אני אקבל אבן ברק?)
ב.פיפלאפ->פרינפלאפ
ג.פרינפלאפ=[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Blizzard_(move)"]ברד[/URL]
ד.פיקאצ'ו=מכת ברק
ה.הנדוואר=להביור (אני מתלבט בינו לבין WILL-O-WISP או כדור צל...)
-
[QUOTE=LordAbizi;684785]ג'וני
"בידוף, צא מזה, ואז תגיב בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף נאבק מעט בדרטיני ולבסוף מצליח להשתחרר מהחניקה. דרטיני דוחף את בידוף, ובידוף פוגע בו עם חיתוך. דרטיני מתחיל להתעייף, ובידוף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
"קדימה דחיפה ואז הצלפת זנב אל תוותר דרטיני!" אומר לו
-
לי
סטארלי טס לעבר נידורן ומתחיל לנקר אותה. נידורן קופצת ודוחפת את סטארלי אחורה. סטארלי מסתובב ואז טס לכיוון נידורן ואז מכה בה עם הכנפיים. נידורן לאחר מכן נושכת את סטארלי.
תמיר
אולי כתבתי את זה למישהו אחר ולא ראית, אז במשחק הזה כשאין התפתחות מפוצלת לא צריך חפץ בשביל ההתפתחות. (כלומר כל הפוקימונים ללא התפתחות מפוצלת מתפתחים "לפי רמה"). רק פוקימונים עם התפתחות מפוצלת דורשים חפץ התפתחות.
--
לפני שאתה מספיק להחזיר את פיצ'ו, רוח חזקה מעיפה ממך את הפוכדורים של הנדוואר ופיפלאפ והם יוצאים החוצה. לאחר מכן 2 קרניים סגולות פוגעות בפיצ'ו, 2 קרניים סגולות פוגעות בפיפלאפ, וקרן סגולה פוגעת בהנדוואר. פיפלאפ מתפתח לפרינלפ, פיצ'ו לפיקצ'ו, וכולם למדו מה שביקשת. יעודכן מיד.
אתה ממשיך בדרכך, ואתה פוגש במאמן, שאת המראה שלו אתן לך להשלים בעצמך. זה נראה שהוא מאמן את הפוקימונים שלו.
ג'וני
"בידוף, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. דרטיני נע לעבר בידוף ודוחף אותו. בידוף רץ לכיוון דרטיני וחותך אותו עם שיניו. דרטיני לאחר מכן מנסה לפגוע בבידוף עם זנבו, אך בידוף מתחמק, ולאחר מכן מנסה לנגוח בדרטיני, אך דרטיני בורח מזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;685728]לי
סטארלי טס לעבר נידורן ומתחיל לנקר אותה. נידורן קופצת ודוחפת את סטארלי אחורה. סטארלי מסתובב ואז טס לכיוון נידורן ואז מכה בה עם הכנפיים. נידורן לאחר מכן נושכת את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי" נסה רוח חזקה פשוט תעשה רוח עם הכנפים ואז ניקור על נידורן"