-
[QUOTE=monster;752838][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מוחזר ושלגון יוצא לקרב.שלגון מתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.שלגון משתמש בזעם דרקון.קומבסקין קופץ לאוירוכך מתחמק מהזעם דרקון של שלגון.קומבסקין יורה להביור אל שלגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף את הלביור בזעם דרקון ואחר כך לתקוף את קומבסקין בראשיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף ונעלמו תוך שניות.שלגון רץ אלקומבסקין בראשיה.קובסקין זריז וקופץ לגובה וכך מתחמק מהראשיה של שלגון.אלכס אומר לך"היה לך קשה להביס את קומבסקין שלי.קומבסקין אגרוף ממוקד על שלגון."קומבסקין משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;752849][B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף ונעלמו תוך שניות.שלגון רץ אלקומבסקין בראשיה.קובסקין זריז וקופץ לגובה וכך מתחמק מהראשיה של שלגון.אלכס אומר לך"היה לך קשה להביס את קומבסקין שלי.קומבסקין אגרוף ממוקד על שלגון."קומבסקין משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לקפוץ ואחר כך לתקוף מהר בראשיה
-
[quote=monster;752781]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחזיר חזרה את טררטויג שלך ובמקומו מוציא את הרקרוס שלך.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהמכת וולט ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;752781][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה לארוצה להגיע לאינוט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה הולך ורואה איוי שנולך לו ביער[/COLOR][/B][/quote]
איך שאתה רוצה.. לא ידעתי שזה קשור לאיוונט..
---
"צא צ'יקו!" אני מורה לצ'יקו להכנס לקרב "עלי טער על הרגליים של איווי!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לא פשוט תרצה להתאמן עוד
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון קופץ לאויר וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של קומבסקין.שלגקומבסקיןון משתמש במהירות בראשיה על קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להיתחמק ולכן נפגע מהראשיה של שלגון.קומבסקין מתאוש ומשתמש בלהביור שוב על שלגון[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753056][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לא פשוט תרצה להתאמן עוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B][/quote]
אז אולי תכניס אותי לאוונט אחרי הקרב עם איווי?
---
"שריטה!" אני מורה לצ'יקובעודי חושב לעצמי 'אני אתפוס את איוי'
-
[QUOTE=monster;752781][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
מזה מהירים ?
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק הזנב ברזל של לירון.צ'ימצ'אר יורה גחלת אל לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הגחחלת ונפגע קשה.צ'ימצ'אר יורה להביור אל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנהעליו מהלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר ללירון"תשתמש בקצה כפול"לירון משתמש בקצה כפול.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
התכוונתי שיעשה את זה מהר ,וסליחה שלאחרונה אני לא ממש מגיבה ,אני שקועה בכמה דברים ..
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהזנב ברזל ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח שלך כדי לנצח".
-
[QUOTE=monster;753056][B][COLOR="Green"]דניס
לא פשוט תרצה להתאמן עוד
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון קופץ לאויר וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של קומבסקין.שלגקומבסקיןון משתמש במהירות בראשיה על קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להיתחמק ולכן נפגע מהראשיה של שלגון.קומבסקין מתאוש ומשתמש בלהביור שוב על שלגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף שוב בזעם דרקון
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון ת הלהנביור של קומבסקין.שתי התקפות מתנגשות ויוצרות הדף.ובנוסף פיצוץ אדיר מאוד.הפיצות יוצר עשן שלאראויםךבו כלום.אה דומע את אלכס"קומבקים בעיטת מגה על שלגון"מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הקצה כפול של לירון.צ'ימצ'אר מבלבל את לירון.צ'יימצ'אר יוה להביור שפוגע בלירון.לירון מתעלף תוך כמה שניות . 1 0 לך.אלכס מחזיר את לירון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753455][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהמכת וולט שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=monster;753455][B][COLOR="Red"]]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הקצה כפול של לירון.צ'ימצ'אר מבלבל את לירון.צ'יימצ'אר יוה להביור שפוגע בלירון.לירון מתעלף תוך כמה שניות . 1 0 לך.אלכס מחזיר את לירון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!!!מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote=monster;753455][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B][/quote]
"צא פוקדור!" אני זורק עליו פוקדור ריק
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה זורק פוכדור על איוי .הפוכדור נפתח ומכניס את איוי לתוכו.הפוכדור נחת על האדמה ומתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר.לכדת איוי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בהתקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא ראיצ'ו.ראיצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא ראיצ'ו שלו.ראיצ'ו תוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק[/COLOR][/B]