-
[QUOTE=LordAbizi;685728]
ג'וני
"בידוף, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. דרטיני נע לעבר בידוף ודוחף אותו. בידוף רץ לכיוון דרטיני וחותך אותו עם שיניו. דרטיני לאחר מכן מנסה לפגוע בבידוף עם זנבו, אך בידוף מתחמק, ולאחר מכן מנסה לנגוח בדרטיני, אך דרטיני בורח מזה.[/QUOTE]
אבל הוא ממש עייף אז איך הוא רץ?
"קדימה דרטיני עוד מאמץ קטן! הצלפת זנב ואז דחיפה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;685728]
תמיר
אולי כתבתי את זה למישהו אחר ולא ראית, אז במשחק הזה כשאין התפתחות מפוצלת לא צריך חפץ בשביל ההתפתחות. (כלומר כל הפוקימונים ללא התפתחות מפוצלת מתפתחים "לפי רמה"). רק פוקימונים עם התפתחות מפוצלת דורשים חפץ התפתחות.
--
לפני שאתה מספיק להחזיר את פיצ'ו, רוח חזקה מעיפה ממך את הפוכדורים של הנדוואר ופיפלאפ והם יוצאים החוצה. לאחר מכן 2 קרניים סגולות פוגעות בפיצ'ו, 2 קרניים סגולות פוגעות בפיפלאפ, וקרן סגולה פוגעת בהנדוואר. פיפלאפ מתפתח לפרינלפ, פיצ'ו לפיקצ'ו, וכולם למדו מה שביקשת. יעודכן מיד.
אתה ממשיך בדרכך, ואתה פוגש במאמן, שאת המראה שלו אתן לך להשלים בעצמך. זה נראה שהוא מאמן את הפוקימונים שלו.
[/QUOTE]
למה אתה לא שם קצת תמונות בעמודים של ההתחלה?זה יגרום למשחק שלך להראות חי יותר,ולא כמו טונות של דפי מידע...
--
אני מתעלם ממנו,והולך למקום אחר.
לאחר מכן אני מוציא את הנדוואר.
"אוקיי הנדוואר,תקשיב לי.אני רוצה ללמד אותך מתקפת כדור צל.אתה מוכן?תנסה לאגור אנרגיה של כעס,שנאה ואש לתוך כדור מחוץ לפה שלך"
-
לי
סטארלי מייצר רוח על נידורן, אך נראה שזה לא גורם לה יותר מדי נזק. נידורן קופצת ודוחפת את סטארלי. סטארלי טס למטה ומנקר את נידורן. נידורן בתגובה נושכת את סטארלי.
ג'וני
סוגים שונים של עייפויות.
חוץ מזה, להיות עייף זה לא אומר שאין לך כח לעשות כלום.
--
"בידוף, דחיפה!" אומר פול מורפי. בידוף רץ לדרטיני ודוחף אותו, ואז בידוף נותן לו מכה עם הזנב ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדלגים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 לטובת המאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"בידוף, חזור." פול מורפי מחזיר את בידוף "רטיקייט צא!" הוא מוציא רטיקייט.
תמיר
יאי, אני אוהב את המשחק הזה.
איזה תמונות למשל אתה רוצה שאני אוסיף?
--
הנדוואר מנסה לרכז את הדברים שציינת בפה, אבל יוצא שיש יותר מדי אש (כי זה הדבר שהכי קל לייצר). הנדוואר יורה את התערובות המשונה, אבל זה לא שונה בהרבה מכדור אש.
-
[QUOTE=LordAbizi;685913]לי
סטארלי מייצר רוח על נידורן, אך נראה שזה לא גורם לה יותר מדי נזק. נידורן קופצת ודוחפת את סטארלי. סטארלי טס למטה ומנקר את נידורן. נידורן בתגובה נושכת את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי" ניקור וכנף ברזל על נידורן"
-
[QUOTE=LordAbizi;685913]
תמיר
יאי, אני אוהב את המשחק הזה.
איזה תמונות למשל אתה רוצה שאני אוסיף?
--
הנדוואר מנסה לרכז את הדברים שציינת בפה, אבל יוצא שיש יותר מדי אש (כי זה הדבר שהכי קל לייצר). הנדוואר יורה את התערובות המשונה, אבל זה לא שונה בהרבה מכדור אש.[/QUOTE]
א.מה הקטע של ה'יאי' ולמה אתה כל כך אוהב את המשחק הזה?
ב.למשל תמונה של הפוקימון,למשל גאביט->[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG]...
ג.כדור אש זה דווקא רעיון למתקפה די נחמדת...
--
"הנדוואר,עזוב את האש.פשוט תתרכז ברגשות אפלים,בשחור,בצל,ותנסה לרכז אותם לפה.
-
אוקיי, "הקדשת משחק":
עשיתי 1000 הודעות במשחק, אז בוא נעבור אחד אחד מהמגיבים פה ונראה מה יש לי לכתוב עליהם.
תמיר - כמו תמיד, שחקן מצויין, ואחת הסיבות שהמשחק הזה שרד את הבצורת. עובדה מעניינת: יותר מחצי ההודעות שלך הם במשחק הזה, לעומת זאת לי פחות מחצי מההודעות במשחק הזה, אז באופן יחסי אתה מגיב יותר במשחק ממני...
ירין - חבל שפרשת, אולי אם אתה וכל האלה מאותה תקופה שלך היו ממשיכים אולי המשחק הזה היה מגיע רחוק יותר כעת.
ניתאי - גם חבל שפרשת, אבל לפי מה שראיתי בנו"ד כשחזרת לסירוגין, נהפכת למיטורף מיץ מח, וזה חבל.
דודי - בהתחלה היית שחקן די פתטי, אחר כך קצת השתפרת, אבל פרשת מהמשחק, כי לא הסכמת לעשות קרב של 6 על 6 בו זמנית -.-
מקס - שחקן די טוב, "מהדור הישן", אבל אתה פשוט נעלמת יותר מדי פעמים, וזה חבל.
שלומי - אחלה שחקן, אבל יש לך פי 2 יותר הודעות משחקן שעבר את המכון הראשון... לא צריך להתאמן כאן! צריך רק לשחד אותי כדי לנצח! (אין לייחס להערה זו שום רצינות)
נאור - תצפה ממני בקרוב להודעת אולטימטום בה"פ, כי [B]אני צריך שמישהו ינצח כבר את המורפי הזה!![/B]
רומה - תקופה ראשונה: סתם נרשמת ומיד פרשת, תקופה שנייה: היית די בסדר, אבל קיבלת באן תמידי. כמה חבל.
יוסי - היית בסדר, עד שנעלמת.
מור - תגביר פעילות בבקשה. אבל אתה אחלה.
איקי - אין הרבה מה לאמר, הפסקת להגיב בסביבת עמוד 50...
לי - אתה בסדר, אתה יכול לנטות לשני הצדדים.
אנטו - היית יכול להיות "הדור השני" של המשחק, אבל נעלמת
ליאו - כמו לאיקי, פשוט נעלמת בעמוד 50...
פלופי = תומר = טומר - היית שחקן לא רע, אבל אז פרשת מהפורום...
חיים - אולי היית יכול להיות חלק מ"הדור השני" של המשחק, אבל נעלמת.
יוסף - פרשת כי שיטת המתקפות במשחק שלי נראית לך מטומטמת. עצוב.
תום - כמו חיים ואנטו...
עופרי (נראה לי) - היית שחקן בסדר, אבל אז פרשת...
זיו - תצפה בקרוב להודעת אולטימטום, כי אתה סוג של זומבי כזה.
ניב - הדבר הכי מוזר אי פעם, נרשם בעמוד 1 ו3, אומר לו שאני לא מקבל אותו, בעמוד 100 אומר לי תיקנתי.
אריאל - יכולת להיות שחקן מאתגר, אבל המשתמש שלך נמחק...
לורן - אם לא הבנת, אתה הצלחת להרשם למשחק, אבל עכשיו אתה ממזמן בחוץ.
אלמוג (ד'אלאמבר) - יכול לעניין אותי עם הדבר הנזירי המוזר הזה, אבל התייאשת מהר מדי. מתמטיקאים לא מתייאשים!!
TheDragonair (שכחתי שם, סורי) - כמו את השם, לא זוכר ממך הרבה.
Ritsuka Kun - הקפיא את המשחק.
dittoyboy - למה, למה אנשים לא קוראים שכתוב שאין מקום?!
אורן - כנ"ל
Konoha Shinobi - כנ"ל כמו לRitsuka Kun.
מתחילים להמאס לי נאומים, אז בעמוד 250 לא יהיה שום נאום. מיד פרסים וזהו. אוקיי, בוא נמשיך את המשחק.
לי
סטארלי צולל מטה כדי לנקר את נידורן, נידורן נפגעת, ולאחר מכן שורטת את סטארלי. סטארלי עולה למעלה, מסתובב, ואז טס לכיוון נידורן ומכה בה עם הכנפיים. נידורן דוחפת את סטארלי.
תמיר
א. להסיר ספק, התכוונתי למשחק שבו אתה אומר לי שאני צריך להוסיף משהו, ואני משתמש בנימוקים הכי הזויים שבן אדם שפוי יכול להעלות בדעתו, כדי לא לעשות זאת.
ב. לכל דבר יש תכלית, יתר על כן, ללא תכלית איננו יכולים להתקיים. "לשים את התמונה" זה לא התכלית, "לשים את התמונה" זה אמצעי. אמצעי לאיזו מטרה?
--
הנדוואר מנסה, ונוצר כדור אפל קטן בפה שלו, אבל הוא מצליח לירות אותו בצורה סבירה. יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;686827]אוקיי, "הקדשת משחק":
עשיתי 1000 הודעות במשחק, אז בוא נעבור אחד אחד מהמגיבים פה ונראה מה יש לי לכתוב עליהם.
תמיר - כמו תמיד, שחקן מצויין, ואחת הסיבות שהמשחק הזה שרד את הבצורת. עובדה מעניינת: יותר מחצי ההודעות שלך הם במשחק הזה, לעומת זאת לי פחות מחצי מההודעות במשחק הזה, אז באופן יחסי אתה מגיב יותר במשחק ממני...
ירין - חבל שפרשת, אולי אם אתה וכל האלה מאותה תקופה שלך היו ממשיכים אולי המשחק הזה היה מגיע רחוק יותר כעת.
ניתאי - גם חבל שפרשת, אבל לפי מה שראיתי בנו"ד כשחזרת לסירוגין, נהפכת למיטורף מיץ מח, וזה חבל.
דודי - בהתחלה היית שחקן די פתטי, אחר כך קצת השתפרת, אבל פרשת מהמשחק, כי לא הסכמת לעשות קרב של 6 על 6 בו זמנית -.-
מקס - שחקן די טוב, "מהדור הישן", אבל אתה פשוט נעלמת יותר מדי פעמים, וזה חבל.
שלומי - אחלה שחקן, אבל יש לך פי 2 יותר הודעות משחקן שעבר את המכון הראשון... לא צריך להתאמן כאן! צריך רק לשחד אותי כדי לנצח! (אין לייחס להערה זו שום רצינות)
נאור - תצפה ממני בקרוב להודעת אולטימטום בה"פ, כי [B]אני צריך שמישהו ינצח כבר את המורפי הזה!![/B]
רומה - תקופה ראשונה: סתם נרשמת ומיד פרשת, תקופה שנייה: היית די בסדר, אבל קיבלת באן תמידי. כמה חבל.
יוסי - היית בסדר, עד שנעלמת.
מור - תגביר פעילות בבקשה. אבל אתה אחלה.
איקי - אין הרבה מה לאמר, הפסקת להגיב בסביבת עמוד 50...
לי - אתה בסדר, אתה יכול לנטות לשני הצדדים.
אנטו - היית יכול להיות "הדור השני" של המשחק, אבל נעלמת
ליאו - כמו לאיקי, פשוט נעלמת בעמוד 50...
פלופי = תומר = טומר - היית שחקן לא רע, אבל אז פרשת מהפורום...
חיים - אולי היית יכול להיות חלק מ"הדור השני" של המשחק, אבל נעלמת.
יוסף - פרשת כי שיטת המתקפות במשחק שלי נראית לך מטומטמת. עצוב.
תום - כמו חיים ואנטו...
עופרי (נראה לי) - היית שחקן בסדר, אבל אז פרשת...
זיו - תצפה בקרוב להודעת אולטימטום, כי אתה סוג של זומבי כזה.
ניב - הדבר הכי מוזר אי פעם, נרשם בעמוד 1 ו3, אומר לו שאני לא מקבל אותו, בעמוד 100 אומר לי תיקנתי.
אריאל - יכולת להיות שחקן מאתגר, אבל המשתמש שלך נמחק...
לורן - אם לא הבנת, אתה הצלחת להרשם למשחק, אבל עכשיו אתה ממזמן בחוץ.
אלמוג (ד'אלאמבר) - יכול לעניין אותי עם הדבר הנזירי המוזר הזה, אבל התייאשת מהר מדי. מתמטיקאים לא מתייאשים!!
TheDragonair (שכחתי שם, סורי) - כמו את השם, לא זוכר ממך הרבה.
Ritsuka Kun - הקפיא את המשחק.
dittoyboy - למה, למה אנשים לא קוראים שכתוב שאין מקום?!
אורן - כנ"ל
Konoha Shinobi - כנ"ל כמו לRitsuka Kun.
מתחילים להמאס לי נאומים, אז בעמוד 250 לא יהיה שום נאום. מיד פרסים וזהו. אוקיי, בוא נמשיך את המשחק.
לי
סטארלי צולל מטה כדי לנקר את נידורן, נידורן נפגעת, ולאחר מכן שורטת את סטארלי. סטארלי עולה למעלה, מסתובב, ואז טס לכיוון נידורן ומכה בה עם הכנפיים. נידורן דוחפת את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"מכת כנף ואז ניקור על נידורן"
-
[QUOTE=LordAbizi;685913]
ג'וני
סוגים שונים של עייפויות.
חוץ מזה, להיות עייף זה לא אומר שאין לך כח לעשות כלום.
--
"בידוף, דחיפה!" אומר פול מורפי. בידוף רץ לדרטיני ודוחף אותו, ואז בידוף נותן לו מכה עם הזנב ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדלגים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 לטובת המאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"בידוף, חזור." פול מורפי מחזיר את בידוף "רטיקייט צא!" הוא מוציא רטיקייט.
[/QUOTE]
אז מה הפרסים?
"קדימה דרטיני דחיפה ואז חניקה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;686827]אוקיי, "הקדשת משחק":
תמיר
א. להסיר ספק, התכוונתי למשחק שבו אתה אומר לי שאני צריך להוסיף משהו, ואני משתמש בנימוקים הכי הזויים שבן אדם שפוי יכול להעלות בדעתו, כדי לא לעשות זאת.
ב. לכל דבר יש תכלית, יתר על כן, ללא תכלית איננו יכולים להתקיים. "לשים את התמונה" זה לא התכלית, "לשים את התמונה" זה אמצעי. אמצעי לאיזו מטרה?
--
הנדוואר מנסה, ונוצר כדור אפל קטן בפה שלו, אבל הוא מצליח לירות אותו בצורה סבירה. יעודכן מיד.[/QUOTE]
תודה...
וחצי מהתגובות שלי פה,בגלל שאי לא מגיב כמעט בשום מקום אחר...
א. ...
ב.לאסטטיקה?
---
"עוד פעם הדוואר,תירה את כדור הצל על העץ!"
-
לי
סטארלי נותן מכה עם כנפיו לנידורן, ולאחר מכן נידורן דוחפת אותו. סטארלי מתכוון לנקר את נידורן, אך היא בורחת, ומתכוונת לשרוט אותו, אך סטארלי עולה למעלה ומתחמק מזה.
ג'וני
אני נותן לך לחיות, זה פרס.
--
"רטיקייט, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. דרטיני דוחף את רטיקייט, ואז רטיקייט נועץ בו את שיניו במתקפת ניב על. דרטיני מתכוון לחנוק את רטיקייט, אך רטיקייט מתחמק מזה במהירות.
תמיר
זה בדיוק למה זה עובדה מעניינת...
ב. השאלה עד כמה זה באמת מועיל. כי רק פעם בחודש יוצא למישהו באמת להסתכל בדף הזה, עד כמה שיצא לי להבין...
--
הנדוואר שוב מתרכז, הפעם הכדור יוצא קצת גדול יותר ומעיף אותו על העץ. כשזה פוגע בגזע העץ, ואז חלק מהקליפה הזו (או איך שלא קוראים לזה, בוטניקה לא התחום שלי) מתפרקת ונופלת.
-
[QUOTE=LordAbizi;686997]לי
סטארלי נותן מכה עם כנפיו לנידורן, ולאחר מכן נידורן דוחפת אותו. סטארלי מתכוון לנקר את נידורן, אך היא בורחת, ומתכוונת לשרוט אותו, אך סטארלי עולה למעלה ומתחמק מזה.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי" טוב תחזור נמאס לי מנו" אני מחזיר את סטארלי ובורח מהנידורן
-
[QUOTE=LordAbizi;686997]
תמיר
זה בדיוק למה זה עובדה מעניינת...
ב. השאלה עד כמה זה באמת מועיל. כי רק פעם בחודש יוצא למישהו באמת להסתכל בדף הזה, עד כמה שיצא לי להבין...
--
הנדוואר שוב מתרכז, הפעם הכדור יוצא קצת גדול יותר ומעיף אותו על העץ. כשזה פוגע בגזע העץ, ואז חלק מהקליפה הזו (או איך שלא קוראים לזה, בוטניקה לא התחום שלי) מתפרקת ונופלת.[/QUOTE]
"כל הכבוד הנדואר!תעשה את זה שוב,על אותו חלק של העץ!"
'אולי מהריח של השרף יצוצו כל מיני פוקימונים'
--
סתם אסתטי יותר כשאני רוצה להסתכל על הפוקימונים שלי...
-
[QUOTE=LordAbizi;686997]
ג'וני
אני נותן לך לחיות, זה פרס.
--
"רטיקייט, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. דרטיני דוחף את רטיקייט, ואז רטיקייט נועץ בו את שיניו במתקפת ניב על. דרטיני מתכוון לחנוק את רטיקייט, אך רטיקייט מתחמק מזה במהירות.
[/QUOTE]
בסדר...
"חזור" אומר ואחזיר את דרטיני לפוכדור "צא פיצ'ו השתמש בדחיפה ואז מכת וולט!" אומר לו
-
ובכן, מי רוצה שבחלק על הדמות שלו יופיעו גם תמונות של הפוקימונים?
לי
אתה מחזיר את סטארלי ומתרחק מנידורן, וכעבור כמה זמן אתה פוגש במיאו.
תמיר
לך כמובן אין צורך לענות על השאלה, אבל הפתרון בהחלט תומך בגישה של: המשחק הוא בשביל השחקן, וכל עוד הוא לא דורש משהו שרומס ומשמיד סדרי עולם, אין שום בעיה לבצע אותו. אם שחקן רוצה תמונות, What the heck...
אהא! מלכודת בוטנית (מהמילה בוטניקה) מאוד מתוחכמת!
--
הנדוואר יורה עוד כדור צל, שמפרק עוד קצת את העץ, ומחור סגול שמופיע משום מקום אתה רואה הרקרוס שעף לכיוון העץ.
ג'וני
"חבטת גוף, ואז נשיכה!" אומר פול מורפי. פיצ'ו ורטיקייט נעים זה לעבר זה ומתנגשים, אך רטיקייט הרבה יותר מאסיבי ולכן נפגע פחות. פיצ'ו משתמש במכת וולט מתקרב לרטיקייט ומחשמל אותו. לאחר מכן רטיקייט נושך את פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;687817]ובכן, מי רוצה שבחלק על הדמות שלו יופיעו גם תמונות של הפוקימונים?
לי
אתה מחזיר את סטארלי ומתרחק מנידורן, וכעבור כמה זמן אתה פוגש במיאו.
[/QUOTE]
אני אתה יכול גםבהמשכים
אני רוצה לפתח את צ'ימצ'אר
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"נסה גחלת ואז שריטה על מיאו"