-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 07:59 PM
[b] ניב-
נראה לך?XD, כתתפוס את לוגיה זה יהיה פי 10 מקורי יותר. ורגע-אתה רוצה שמריל יתפתח?
---------------------------
אתה מוציא את הפוקימון מהפוכדור ויוצא לוגיה- פצוע וקטן מאוד. מריל מנפח את עצמו ומנופף בידיו כאילו הם כנפיים, נראה שהוא מנסה להסביר שללוגיה יש הורים שמחפשים אותו [/b][/quote]
כן יש בזה משהו, את האחד הזה אני אמור לשחרר.
ותחשוב על זה, אני רוצה את השישיה האולטימטיבית ואין לי מקום למריל, חוץ מזה החלק השני יהיה הרבה יותר קשה ולא יהיה לי זמן לפוקימונים חלשים שצריכים אימון
"תשחררי אותו מהר! ואז חבטת גוף" אומרת אריקה. מגניום מפילה את פלרי על הראש לפני שהוא מגיב, פלרי מנסה להתאושש אבל אז היא מזנקת בחבטת גוף על פלרי, פלרי תקוע מתחת למגניום
ניב-
כל הכבוד על המחשבה הנכונה, וסחתיין על המיסטי
-----------------------------------
"אם תמשיך ישר בשביל הליגה אתה תמצא פנייה חדה ימינה, תפנה בה. כאשר תתקדם איתה אתה תגיע להר התפוז-זה הר ענקי וראיתי את הלוגיה נוחת ממנו" אומר הילד הראשון, "אבל יש דבר אחד שני יודע" אומר הילד השני "אני לא אתן לך ללכת עם הלוגיה שלי"
ארתור-
טנגרווט' הוא זה כובל אותו
--------------------------
פידג'וטו משתמש ברוח פרצים מסחררת אך לשב, טנגרווט' כבד מדי, לא משנה מה פידג'וטו עושה גופו חלש מדי בשבילו. באטרפרי משתמש בבילבול על טנגרווט' וטנגרווט' מחליט ללכת לישון ומשחרר את פידג'וטו, "בלימה פורט" אומר המאמן. פורט ובאטרפרי מתקדמים זה לזה בבלימה, אך גודלו של פורט מנצח והוא מעיף את באטרפרי.
מיכה-
"בחירה מאוד חכמה" אומר ווטסון "תתחמק וזנב ברזל". גלייסכור שולח הקשה עילית וראיצ'ו מתחמק בהיתכופפות, הוא מפיל את גלייסכור על ידי זנב ברזל אל גלייסכור.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 10:50 PM
[b] עומר-
"תשחררי אותו מהר! ואז חבטת גוף" אומרת אריקה. מגניום מפילה את פלרי על הראש לפני שהוא מגיב, פלרי מנסה להתאושש אבל אז היא מזנקת בחבטת גוף על פלרי, פלרי תקוע מתחת למגניום [/b][/quote]
"פלרי, תישתמש בלהביור הכי חזק שאתה יכול!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 10:50 PM
[b] ארתור-
טנגרווט' הוא זה כובל אותו
--------------------------
פידג'וטו משתמש ברוח פרצים מסחררת אך לשב, טנגרווט' כבד מדי, לא משנה מה פידג'וטו עושה גופו חלש מדי בשבילו. באטרפרי משתמש בבילבול על טנגרווט' וטנגרווט' מחליט ללכת לישון ומשחרר את פידג'וטו, "בלימה פורט" אומר המאמן. פורט ובאטרפרי מתקדמים זה לזה בבלימה, אך גודלו של פורט מנצח והוא מעיף את באטרפרי. [/b][/quote]
"אוקיי זה כבר טוב שטנגרווט ישן עכשיו פיג'יוטו תרים את פורט לאוויר ברוח פרצים ואז בטרפרי תתפוס אותו עם חוט ותזרוק אותו לתקרה ומשם פיג'יוטו תעיף אותו באס השמיים לרצפה ואז בטרפרי אתה תשתמש בבלימה משולבת עם התקשחות ואתה פיג'יוטו תשתמש במתקפה מהירה"
-
עומר-
פלרי שולח להביור ומרתיח את ישבנה של מגניום, מגניום במהירות קופצת ובורחת כאשר היא עולה באש. "סינתזה" אומרת אריקה, מגניום מרפאה את עצמה בסינתזה ומרגישה כאילו לא נפגעה בכלל
ארתור-
"אגרוף שאיבה ואז הטחה" אומר המאמן. פידג'וטו מרים את פורט לאוויר ובאטרפרי קושר אותו שם, פידג'וטו מנסה לתקוף באס השמיים אך פורט משתחרר ותוקף באגרוף שאיבה ושנייה לאחר מכן הוא נוחת בחוזקה על הריצפה. כאשר פורט נוחת על הריצפה באטרפרי תוקף בבלימה-פורט מעולף אך בדיוק טנגרווט' מתעורר.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:07 PM
[b] ארתור-
"אגרוף שאיבה ואז הטחה" אומר המאמן. פידג'וטו מרים את פורט לאוויר ובאטרפרי קושר אותו שם, פידג'וטו מנסה לתקוף באס השמיים אך פורט משתחרר ותוקף באגרוף שאיבה ושנייה לאחר מכן הוא נוחת בחוזקה על הריצפה. כאשר פורט נוחת על הריצפה באטרפרי תוקף בבלימה-פורט מעולף אך בדיוק טנגרווט' מתעורר. [/b][/quote]
"יפה מאוד אחד בחוץ עכשיו זה יהיה הרבה יותר פשוט אבל צריך להשתדל לתקוף מרחוק בטרפרי תשתמש בבלבול ואז בצליפת חוט ופיג'יוטו אתה תשתמש ברוח פרצים מסחררת"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:07 PM
[b] עומר-
פלרי שולח להביור ומרתיח את ישבנה של מגניום, מגניום במהירות קופצת ובורחת כאשר היא עולה באש. "סינתזה" אומרת אריקה, מגניום מרפאה את עצמה בסינתזה ומרגישה כאילו לא נפגעה בכלל
[/b][/quote]
"פלרי תקיף את עצמך באש, כך היא לא תוכל להיתקרב" אני אומר ומקווה שזה יעבוד "ואז שלח להביור!"
-
עומר-
ארתור-
הבילבול של באטרפרי גורם לטנגרווט' לעמוד במקום ולא לעשות דבר. באטרפרי קושר את טנגרווט', פידג'וטו שולח רוח פרצים אך שוב-הוא כבד מדי והרוח לו מזיזה לו. "תתאפס על עצמך וגפן מצליפה" אומר המאמן, בעזרת גפו מצליפה טנגרווט' צולף בבאטרפרי ופידג'וטו ומפיל אותם לריצפה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:25 PM
[b] ארתור-
הבילבול של באטרפרי גורם לטנגרווט' לעמוד במקום ולא לעשות דבר. באטרפרי קושר את טנגרווט', פידג'וטו שולח רוח פרצים אך שוב-הוא כבד מדי והרוח לו מזיזה לו. "תתאפס על עצמך וגפן מצליפה" אומר המאמן, בעזרת גפו מצליפה טנגרווט' צולף בבאטרפרי ופידג'וטו ומפיל אותם לריצפה [/b][/quote]
"בטרפרי שוב פעם בלבול ואז תעטוף אותו עם צליפת חוט ופיגיוטו תשתמש עליו באס אווירי ואז במתקפה מהירה"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:25 PM
[b] עומר-
פלרי שולח להביור ומרתיח את ישבנה של מגניום, מגניום במהירות קופצת ובורחת כאשר היא עולה באש. "סינתזה" אומרת אריקה, מגניום מרפאה את עצמה בסינתזה ומרגישה כאילו לא נפגעה בכלל [/b][/quote]
שלחת את הודעה פעמיים או שזה בכוונה?
"תתחמק, כל פעם שהוא קושר אותך בחוטים תקרע אותם ואז חבטה" אומר המאמן. באטרפרי שולח בילבול ואז טנגרווט' מתחמק ממנה אבל אז פידג'וטו צץ מאחוריו ומפיל אותו באס השמיים-טנגרווט' נופל ולא מצליח לקום. לפתע באטרפרי מנסה לקשור אותו בירית חוט אך בקלות טנגרווט' משתחרר, ואז פידג'וטו מופיע מאחוריו ומפיל אותו שוב במתקפה מהירה
עומר-
אצלי זה לא מראה פעמיים
-------------------------
"תתחמקי מכל התקפה שלו ואז עלי תער" אומרת אריקה. בקלילות רבה מגניום מתמקת מהתקפותיו של פלרי, היא פשוט זזה במהירות עצומה. לאחר מכן מגניום מופיעה מאחורי פלרי ומעיפה אותו בעלי תער
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:41 PM
[b]
עומר-
אצלי זה לא מראה פעמיים
-------------------------
"תתחמקי מכל התקפה שלו ואז עלי תער" אומרת אריקה. בקלילות רבה מגניום מתמקת מהתקפותיו של פלרי, היא פשוט זזה במהירות עצומה. לאחר מכן מגניום מופיעה מאחורי פלרי ומעיפה אותו בעלי תער [/b][/quote]
שתי ההודעות האחרונות שלך הן אותן מילים בדיוק OO
איכשהו ההודעות שלי הישתנו
פלרי שולח אש על הדשא וכל הזירה מתחילה להישרף, גם העצים עולים באש. גם מגניום וגם פלרי נפגעים מהאש, הם רצים כדי שרגליהם לא יכאבו יותר מדי. "רעידת אדמה" אומרת אריקה, מגניום יוצרת רעידת אדמה שמכבה את האש מהדף העוצמה וגם פוגעת בפלרי
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 12:03 AM
[b] עומר-
איכשהו ההודעות שלי הישתנו
פלרי שולח אש על הדשא וכל הזירה מתחילה להישרף, גם העצים עולים באש. גם מגניום וגם פלרי נפגעים מהאש, הם רצים כדי שרגליהם לא יכאבו יותר מדי. "רעידת אדמה" אומרת אריקה, מגניום יוצרת רעידת אדמה שמכבה את האש מהדף העוצמה וגם פוגעת בפלרי [/b][/quote]
"פלרי תקפוץ עליה עם ניקור ואז להביור!"
-
עומר-
פלרי מזנק על מגניום, הוא מנקר אותה על הגב ושולח להביור ממרחק אפס-מגניום בקושי מחזיקה מעמד עד שאריקה אומרת:"סינתזה" ומגניום משתמשת בסינתזה ומרגישה חדשה