-
[QUOTE=monster;754147][B][COLOR="Blue"]מרי
.טראפינץ' מתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו .טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על טראפינץ'.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקפוץ ותתחמק !פצצת בוץ"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח בזמן לקפוץ.השל כך ראיצ'וט פוגע בטראפינץ.' עם התקפה מהירה שלו.טראפינץ' משגר פצצת בוץ לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק בקלילות מן הפצצת הבוץ של טראפינץ'.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"תשתמש בזנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס חוזזר לפוכדור דלו.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס משתמש תבגחלת על איוזאר.איוזאר מתחמק מהגחלת של ולפקיס.ולפקיס יורה להביור אל איוזאר.איוזאר שוב מתחמק מהתקפה של ולפקיס.אלכס אומר"איוזאר פצצת רעל"איוזאר משתמש בפצצת רעל ומשגר אוץתה אל ולפקיס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;754186][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח בזמן לקפוץ.השל כך ראיצ'וט פוגע בטראפינץ.' עם התקפה מהירה שלו.טראפינץ' משגר פצצת בוץ לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק בקלילות מן הפצצת הבוץ של טראפינץ'.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"תשתמש בזנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"][/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריפנאץ',כל הכבוד אתה מסתדר מעולה,סופת חול ופצצת בוץ!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב הברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בסופת חול וראיצ'ו מתעור בגלל הסופה.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל הספות החול ראיצ'ו לא מתחמק מהפצצת הבוץ אלה סופג אותה בגופו.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לך"את חזקה היה לי קשה לנצח.ראיצ'ו תשתמש בזנב ברזל על טראינץ' שלה."ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנב הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;754186][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס חוזזר לפוכדור דלו.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס משתמש תבגחלת על איוזאר.איוזאר מתחמק מהגחלת של ולפקיס.ולפקיס יורה להביור אל איוזאר.איוזאר שוב מתחמק מהתקפה של ולפקיס.אלכס אומר"איוזאר פצצת רעל"איוזאר משתמש בפצצת רעל ומשגר אוץתה אל ולפקיס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהר מהפצצת רעל שלו ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג תופס את קאבוטו עם שוטי הגפן שלו ומעיף אותו על הבאדמה.לפתע קאבוטו מתעלף.רג'י מחזיר את קאבוטו נותן לך 1000 שקל והולך.
תרצה להתחיל תאיונט?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]כע..
-
[QUOTE=monster;754328][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב הברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בסופת חול וראיצ'ו מתעור בגלל הסופה.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל הספות החול ראיצ'ו לא מתחמק מהפצצת הבוץ אלה סופג אותה בגופו.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לך"את חזקה היה לי קשה לנצח.ראיצ'ו תשתמש בזנב ברזל על טראינץ' שלה."ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנב הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרפינאץ' תתחמק ,אז מכת חול ואז פצצת בוץ"
-
[quote=monster;754110][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. אתה נכנכס דרך הלדת הירוקה.ניצב מולך מסדרון ארון.כעבורזמן מה של הליכה אתה רואה ספינה ולידה איששאומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאתי בקשה."[/COLOR][/B][/quote]
אני עולה על הספינה בצייתנות
-
[QUOTE=monster;753455][B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון ת הלהנביור של קומבסקין.שתי התקפות מתנגשות ויוצרות הדף.ובנוסף פיצוץ אדיר מאוד.הפיצות יוצר עשן שלאראויםךבו כלום.אה דומע את אלכס"קומבקים בעיטת מגה על שלגון"מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הקצה כפול של לירון.צ'ימצ'אר מבלבל את לירון.צ'יימצ'אר יוה להביור שפוגע בלירון.לירון מתעלף תוך כמה שניות . 1 0 לך.אלכס מחזיר את לירון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף בראשיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף ברראשיה את בעיטת המגה של קומבסקין.שתיהן מתץנגשות ויוצרת מסך עשן.אתה לא רואה את שלג'ון או קומבסקין במסך העשן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;755129][B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף ברראשיה את בעיטת המגה של קומבסקין.שתיהן מתץנגשות ויוצרת מסך עשן.אתה לא רואה את שלג'ון או קומבסקין במסך העשן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה עד שהעשן יתפזר ואחר כך אני אומר לשלגון לתקוף בזעם דרקון
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
תוך דקה העשן מתפזר מאוויר.שלג'ון תוקף בזעם דרקון..קומבסקין לא מספיק להגיב ונפגע מהסעם דרקון של שלגון.קומבסקין משתמש בלהביור שפוגע בשלגון קצת.מה תעשה*[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;755136][B][COLOR="Red"]יגאל
תוך דקה העשן מתפזר מאוויר.שלג'ון תוקף בזעם דרקון..קומבסקין לא מספיק להגיב ונפגע מהסעם דרקון של שלגון.קומבסקין משתמש בלהביור שפוגע בשלגון קצת.מה תעשה*[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף בראשיה ואחר כך בזעם דרקון
-
[quote=monster;755129][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
'אני ממקווה שייצא לי מישהו קל' אני אומר בליבי
-
[quote=monster;755129][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "תתחזרי לפוכדור ולפקיס", אני אומר: "צא הרקרוס, תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".