-
[QUOTE=LordAbizi;690976]תמיר
אם אתה רוצה (ועיתותיך בידיך) אני [b]תמיד[/b] שמח להסביר מה זה, אבל כדי להתעמק בזה צריך קודם כל לדעת קצת מה זה חשבון אינפינטיסמלי.
--
הרקרוס נותן מכה עם הקרן, והנדואור מנצל את ההדמנות ויורה כדור צל ישר לתוך הפנים שלו. אתה זורק פוכדור והרקרוס נכנס פנימה. הכדור מתנדנד מעט ואז נפתח והרקרוס יוצא החוצה. הפוכדורעדיין שלם וניתן לאסוף אותו.
[/QUOTE]
תודה,אבל לא תודה.
אני מניח שאי אלמד את זה בשנה הבאה (כיתה י')?
--
"הנדוואר,להביור ואז כדור צל!" אני אומר ובזמן שהנדוואר מסיח את דעתו,אני רץ לפוכדור,מרים אותו,וכשהוא מסיים לתקוף זורק אותו על הראקרוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;690976]
ג'וני
אם התכוונת לזה שאני יכול לגזור איבר-איבר טור חזקות, אז כן.
--
"רטיקייט, חבטת גוף, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. רטיקייט ופיצ'ו קופצים זה לעבר זה ומתנגשים, פיצ'ו נפגע יותר פיזית, אך רטיקייט נפגע מהחשמל. לאחר מכן רטיקייט קופץ אל רטיקייט ומתחיל לתת לו סטירות, ולבסוף רטיקייט מעביר את שיניו וחותך את פיצ'ו.[/QUOTE]
לא,אתה כל הזמן מספר על אומנות המטמטיקה ועל נשמת מטמטיקאי בן 2000 שנה אז יש לך כוחות על?
"קדימה מכת וולט! ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
תמיר
לא ממש... זה חורג ממסגרת הלימודים בבית ספר, ויש על משוואות דיפרנציאליות רגילות קורס שלם באוניברסיטה... (אותו אני לומד בסמסטר הקיץ, כלומר עכשיו)
--
הנדוואר שולח להביור אל הרקרוס ופוגע בו, והרקרוס נותן מכה עם הקרן ופוגע בהנדוואר. בינתיים אתה מגיע לפוכדור. הרקרוס מתחיל להתעייף. הנדוואר שולח כדור צל והרקרוס עף מעלה, ואז מתכוון לדחוף את הנדוואר. הנדוואר מתחמק הצידה וגורם להרקרוס להתנגש באדמה, ובאותו הרגע אתה זורק פוכדור. הרקרוס נכנס לפוכדור ומתנדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת הרקרוס יעודכן מיד.
ג'וני
אני מניח שאני לא אטעה אם אניח שהתכוונת לכוחות על לא במובן של להרים אוטובוס ביחד אחד ולשבור אותו עם השנייה?
--
"רטיקייט, נשיכה, ולאחר מכן תקוף במהירות!" אומר פול מורפי. פיצ'ו מנצל את הקרבה ודוחף במהירות במכת וולט את רטיקייט. רטיקייט נועץ את שיניו בחזקה בפיצ'ו. פיצ'ו סוטר מעט לרטיקייט, אבל אז רטיקייט שורט את פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;690976]
לי
נכון, התבלבלתי, ואגב, "צורת הפנייה" אינה קשורה לשם הדמות, צורת הפנייה זה איך אני פונה אליך, ולא הדמויות.
--
מונפורנו דוחף את מיאו עם הזנב שלו וזורק את מיאו אחורה. מיאו רץ אליו ונושך אותו. מונפורנו שורט אותו וגורם למיאו לעזוב. מיאו לאחר מכן שורט גם הוא את מונפורנו. מיאו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למנפרו" זנבברזל ואז נסה גחלת חזקה על ימאו"
-
[QUOTE=LordAbizi;692163]
ג'וני
אני מניח שאני לא אטעה אם אניח שהתכוונת לכוחות על לא במובן של להרים אוטובוס ביחד אחד ולשבור אותו עם השנייה?
--
"רטיקייט, נשיכה, ולאחר מכן תקוף במהירות!" אומר פול מורפי. פיצ'ו מנצל את הקרבה ודוחף במהירות במכת וולט את רטיקייט. רטיקייט נועץ את שיניו בחזקה בפיצ'ו. פיצ'ו סוטר מעט לרטיקייט, אבל אז רטיקייט שורט את פיצ'ו.[/QUOTE]
התכוונתי סתם,אתה מדבר על כוחות מטמטיקאיים אז חשבתי
"קדימה סטירה כפולה ואז מכת וולט" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;692163]תמיר
לא ממש... זה חורג ממסגרת הלימודים בבית ספר, ויש על משוואות דיפרנציאליות רגילות קורס שלם באוניברסיטה... (אותו אני לומד בסמסטר הקיץ, כלומר עכשיו)
--
הנדוואר שולח להביור אל הרקרוס ופוגע בו, והרקרוס נותן מכה עם הקרן ופוגע בהנדוואר. בינתיים אתה מגיע לפוכדור. הרקרוס מתחיל להתעייף. הנדוואר שולח כדור צל והרקרוס עף מעלה, ואז מתכוון לדחוף את הנדוואר. הנדוואר מתחמק הצידה וגורם להרקרוס להתנגש באדמה, ובאותו הרגע אתה זורק פוכדור. הרקרוס נכנס לפוכדור ומתנדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת הרקרוס יעודכן מיד.
[/QUOTE]
...
---
"הנדואר,כל הכבוד,תחזור!" אני קורא ומחזיר אותו.
אני מוציא את גאביט.
"טוב גאביט,אני רוצה ללמד אותך מטאור דרקון(דרקון מטאור).זה די שילוב של מתקפות הדרקון ומתקפות האבן שלך.אני רוצה שתתרכז בכל הכוח ליצור כדור של אנרגית דרקון ואבן בתוך הפה שלך,תירה אותה לאוויר ואז שתתפוצץ לכמה מטאורים קטנים!"
-
לי
מונפורנו שולח את זנבו ופוגע במיאו, אך מיאו קופץ ומתחמק, ולאחר מכן דוחף את מונפורנו. מונפורנו יורה גחלת, שבגלל שהטווח קצר פוגעת חזק יותר מבדרך כלל. מיאו נותן מכה עם הזנב למונפורנו. מונפורנו מתחיל להתעייף.
ג'וני
טוב תשמע, כל אנומליות אפשר להגדיר כ"כח על", אז אולי במובן מסויים יש לי. אולי אפילו אפשר להוכיח שלכל בן אדם קיים מובן מסויים של "כח על" כך שלבן אדם יש "כוחות על" במובן הזה.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו נותן מעט סטירות לרטיקייט, עד שרטיקייט קופץ אחורה, ואז מזנק קדימה ודוחף את פיצ'ו. פיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן חותך את פיצ'ו עם שיניו.
תמיר
לגאביט לוקח כמה רגעים לעכל מה שהסברת. לאחר מכן הוא מנסה לממש את מה שאמרת בדרך הבאה: הוא משתמש בזריקת אבנים ומעיף למעלה אבן. לאחר מכן הוא יורה עליה זעם דרקון. זעם הדרקון נלכד בתוך האבן, והם עולים למעלה קצת, ואז האבן מתפוצצת מבפנים ושברי אבנים וזעם דרקון מתפזרים לכל מיני כיוונים. הוא מביט עליך בהבעה של "ככה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;692703]ל
תמיר
לגאביט לוקח כמה רגעים לעכל מה שהסברת. לאחר מכן הוא מנסה לממש את מה שאמרת בדרך הבאה: הוא משתמש בזריקת אבנים ומעיף למעלה אבן. לאחר מכן הוא יורה עליה זעם דרקון. זעם הדרקון נלכד בתוך האבן, והם עולים למעלה קצת, ואז האבן מתפוצצת מבפנים ושברי אבנים וזעם דרקון מתפזרים לכל מיני כיוונים. הוא מביט עליך בהבעה של "ככה?"[/QUOTE]
טוב,אין לי רעיון יותר טוב איך להסביר לו את זה.
תכנס ל[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Draco_Meteor_(move)"]כאן[/URL],תראה איך המתקפה נראית באנימה ותנסה להסביר את זה...>_>
-
[QUOTE=LordAbizi;692703]לי
מונפורנו שולח את זנבו ופוגע במיאו, אך מיאו קופץ ומתחמק, ולאחר מכן דוחף את מונפורנו. מונפורנו יורה גחלת, שבגלל שהטווח קצר פוגעת חזק יותר מבדרך כלל. מיאו נותן מכה עם הזנב למונפורנו. מונפורנו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"גחלת וזנב ברזל על מיאו"
-
תמיר
אני יכול להציע לך שני חלופות:
1. שתקבל את מה שגאביט עשה עכשיו כמתקפת "דראכו מטאור", כי אם אנחנו רוצים לשמור על מעט ריאליסטיות במשחק, שום דבר לא יכול לירות מטאורים מהפה שלו, כי מטיאור, לפי הגדרה, זה עצם המגיע מהחלל החיצון... אני לא זוכר אם ציינתי זאת או לא, אבל במתקפת זריקת האבנים גאביט לא יוצר אבנים יש מאין, אלא בועט מהאדמה אבנים שכבר יש שם. מה גם שיש יופי מתמטי בדרך שבה גאביט בחר לבצע דראכו מטאור (דרקו מטאור, למי אכפת) כי הוא לקח שני מתקפות שהוא יודע לבצע ויצר מהם מתקפה חדשה. עם הזמן העובדה שזה שני מתקפות שונות תתשטש ובזמן ביצוע דרקו מטאור כמעט לא יהיה ניתן להבחין במעבר שבין שני ההתקפות.
2. שתפגוש איפשהו בהמשך מישהו שבדרך נס הצליח ללמד פוקימון דרקו מטאור, והוא יעזור לך.
גם אני לא מצאתי הסבר טוב בהרבה לדרקו מטאור.
לי
מונפורנו מתחיל בלירות גחלת על מיאו, אך מיאו קופץ אחורה ומתחמק מזה, ואז קופץ ונוגח במונפורנו. מונפורנו נפגע, אך מיד תוקף בזנב ברזל שזורק את מיאו אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;693049]
לי
מונפורנו מתחיל בלירות גחלת על מיאו, אך מיאו קופץ אחורה ומתחמק מזה, ואז קופץ ונוגח במונפורנו. מונפורנו נפגע, אך מיד תוקף בזנב ברזל שזורק את מיאו אחורה.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו" תנסה אגרופי מאך אתה פשוט משתמש עם הידים נותן אגרופים ליריב ואז זנבברזל על מיאו"
-
[QUOTE=LordAbizi;693049]תמיר
אני יכול להציע לך שני חלופות:
1. שתקבל את מה שגאביט עשה עכשיו כמתקפת "דראכו מטאור", כי אם אנחנו רוצים לשמור על מעט ריאליסטיות במשחק, שום דבר לא יכול לירות מטאורים מהפה שלו, כי מטיאור, לפי הגדרה, זה עצם המגיע מהחלל החיצון... אני לא זוכר אם ציינתי זאת או לא, אבל במתקפת זריקת האבנים גאביט לא יוצר אבנים יש מאין, אלא בועט מהאדמה אבנים שכבר יש שם. מה גם שיש יופי מתמטי בדרך שבה גאביט בחר לבצע דראכו מטאור (דרקו מטאור, למי אכפת) כי הוא לקח שני מתקפות שהוא יודע לבצע ויצר מהם מתקפה חדשה. עם הזמן העובדה שזה שני מתקפות שונות תתשטש ובזמן ביצוע דרקו מטאור כמעט לא יהיה ניתן להבחין במעבר שבין שני ההתקפות.
2. שתפגוש איפשהו בהמשך מישהו שבדרך נס הצליח ללמד פוקימון דרקו מטאור, והוא יעזור לך.
גם אני לא מצאתי הסבר טוב בהרבה לדרקו מטאור.
[/QUOTE]
אף אחת מהאפשרויות לא נראות לי כל כך טובות,כי תכננתי ללמד אותו את המתקפה הזו דווקא כי היא חזקה,וגם יכולה להווצר גם אם אין אבנים בסביבה,כמו באוויר(בקרב המכון הקודם,היה בלתי אפשרי לזרוק אבנים כל עוד הוא היה באוויר) או במים...(והרי בהתפתחות הבאה הוא יוכל לעוף...)
יש לי חובה ללמד עוד מתקפה לא טריוויאלית?אם כן,אני רוצה להשתמש בה בשביל ללמד אותו דראקו מטאור..
-
[QUOTE=LordAbizi;692703]
ג'וני
טוב תשמע, כל אנומליות אפשר להגדיר כ"כח על", אז אולי במובן מסויים יש לי. אולי אפילו אפשר להוכיח שלכל בן אדם קיים מובן מסויים של "כח על" כך שלבן אדם יש "כוחות על" במובן הזה.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו נותן מעט סטירות לרטיקייט, עד שרטיקייט קופץ אחורה, ואז מזנק קדימה ודוחף את פיצ'ו. פיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן חותך את פיצ'ו עם שיניו.
[/QUOTE]
"קדימה דחיפה ואז מכת וולט" אומר לו
-
לי
אז מה מייחד את ההתקפה הזו? למה זה פשוט לא אגרוף רגיל?
--
מונפורנו מתקרב למיאו ונותן לו כמה אגרופים. מיאו משתמש בנשיכה ונתלה על היד שלו. מונפורנו מנער את היד ומרחיק ממנו את מיאו ופוגע בו בזנב ברזל. מיאו נראה מאוד עייף.
תמיר
מה שכתוב בדף הראשי (כמעט) תמיד מעודכן. אז כן, אני חייב לך מתקפה טריוויאלית. קרן אלוהית סגולה פוגעת בגאביט ומלמדת אותו דרקו מטאור כפי שתואר בסדרה.
ג'וני
"רטיקייט, השתמש בשריטות ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו דוחף את רטיקיייט, ולאחר מכן רטיקייט שורט אותו. פיצ'ו ורטיקייט מתרחקים, וכל אחד משתמש בהתקפה שלו. כמקודם פיצ'ו נפגע יותר פיזית מהמכה, אך רטיקייט נפגע בגלל החשמל.
-
[QUOTE=LordAbizi;693320]לי
אז מה מייחד את ההתקפה הזו? למה זה פשוט לא אגרוף רגיל?
--
מונפורנו מתקרב למיאו ונותן לו כמה אגרופים. מיאו משתמש בנשיכה ונתלה על היד שלו. מונפורנו מנער את היד ומרחיק ממנו את מיאו ופוגע בו בזנב ברזל. מיאו נראה מאוד עייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"אגרופי מאך ואז גחלת על מיאו"