[quote][b][color=#000080]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/color][/b]
[/quote]"בוודאי!"אומר לאחות ג'ואי
Printable View
[quote][b][color=#000080]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/color][/b]
[/quote]"בוודאי!"אומר לאחות ג'ואי
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B]
[quote=monster;755647][B][COLOR=green]דניס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אסרוק את החדר ואחפש אם יש אנשים יותר קלים לפני שאני עונה לו
~~~~
תוסיף לפוקימונים שלי מתקפות לקרב..
[quote=monster;755647][B][COLOR=navy]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מהעלי טער שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך".
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה סורק את הספינה אך אתה לא מוצא מאמן אחר.מה תעשה[/COLOR][/B]
הקרוס מתחמק בקלות מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על איוזאר.איזואר מתחמק ממנה בקלות.הרקרוס משתמש בשבערת לבנים וידו הופכת ללבנה.איוזאר מצליח להתחמק גם מהשבירת לבנים של הרקרוס.אלכס אומר לאיזואר"כול הכבוד לך עכשיו פצצת רעל"איוזאר משגר פצצת רעל אל הרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[quote=monster;755786][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה סורק את הספינה אך אתה לא מוצא מאמן אחר.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר" אענה למאמן בעודי מושך בכתפיי
[quote=monster;755786][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הקרוס מתחמק בקלות מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על איוזאר.איזואר מתחמק ממנה בקלות.הרקרוס משתמש בשבערת לבנים וידו הופכת ללבנה.איוזאר מצליח להתחמק גם מהשבירת לבנים של הרקרוס.אלכס אומר לאיזואר"כול הכבוד לך עכשיו פצצת רעל"איוזאר משגר פצצת רעל אל הרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס, תתחמק מהר מהפצצת רעל שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים פעמיים עליו בכל הכוח כדי לנצח אותו סופית".
[I][B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר אל לא מצליח.הרקרוס נפגע קשה.האפקטשל פצצת הרעל פוע על הקרוס ומונע מינו לתקוף.איוזאר תוקף בשוטי גפן[/COLOR][/B]
[quote=monster;755819][I][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]הרקרוס מנסה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר אל לא מצליח.הרקרוס נפגע קשה.האפקטשל פצצת הרעל פוע על הקרוס ומונע מינו לתקוף.איוזאר תוקף בשוטי גפן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר משוטי גפן ואז תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך".
[quote=monster;755819][I][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I][/quote]
"צא!" אני זורק את הפוקדור של ארון "פצצת בוץ!"
[QUOTE=monster;755647][B][COLOR="Navy"]ג'וני
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף את הגרוף האש בראשיה
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B]
הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[quote=monster;755935][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ מטווח אפס!" אני אומר לו ומתפלל בליבי להצלחה
[B]כינוי: PokeStyle[/B]
[B]שם במשחק:אדם[/B]
[B]גיל: 15[/B]
[B]רקע: אדם היה ילד רגיל כמו ממחוז האש,הוא מאוד אהב פוקימונים אש ותמיד התחבר איתם.[/B]
[B]אדם היה רק בן 12 שהחליט שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים. הוא התחיל להתאמן ולאט לאט כולם ראו שהוא מאוד טוב בזה.[/B]
[B]הוא ניצח בטורנירים שהיו לגילו וגם תחרויות וגם אביו וגם מנהלי המחוז ראו זאת,יום אחד מנהל המחוז בא לביתו של אדם ונתן לו מכתב שבו היה כתוב שמגייסים צוות מאמנים שיעזרו בפיענוח של תעלומת האגדיים.[/B]
[B]אדם חשב שזוהי הזדמנות חייו לצאת למסע שחיכה לו הרבה זמן ומיד הסכים בלי שום היסוס.[/B]
[B]עכשיו אדם מוכן לצאת למסעו ולעזור לחקור את תעלומת הפוקימונים האגדיים.[/B]
[B]מחוז: מחוז האש[/B]
[B]פקימון התחלתי: טורצ'יק[/B]
[B]פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)[/B]
[B]כסף: 5000$[/B]
[B]ציוד:1מאסטר בול, 5פוקדורים,5אולטרה בולים,טלפון, פוקדע[/B]
[B]הערות/בקשות: לתפוס אולי טרטוויג או מדקיפ D:[/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון שולח פצצת בוץ מטווח אפס אל ארון של אלכס.פצצת הבוץ פגעת בארון של אלכס ומבטלת את מתקפת הראשיה שלו.ארון מתאושש.אלכס אומר לארון שלו"תשתמש בנשיכה"ארון רץ ומשתמש בנשיכה מה תתעשה[/COLOR][/B]
טוב אדם רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1