-
[QUOTE=LordAbizi;693320]
תמיר
מה שכתוב בדף הראשי (כמעט) תמיד מעודכן. אז כן, אני חייב לך מתקפה((לא)) טריוויאלית. קרן אלוהית סגולה פוגעת בגאביט ומלמדת אותו דרקו מטאור כפי שתואר בסדרה.
[/QUOTE]
...
--
אני מחזיר את גאביט,ומוציא את סנפלורה.
איזה מתקפות יש לה???
--
ואו,אשכרה פתחתי את עמוד XX5...
-
לי
אתה יודע, זה לא פשע לנהל שיחה, זה חוקי לענות על שאלות שאני שואל.
--
מופורנו תוקף את מיאו עם אגרופי מאך, ומיאו נוגח במופורנו. מונפורנו לאחר מכן שולח גחלת אל מיאו ופוגע בו.
תמיר
עלי להב, עלי תער, עד כמה שזכור לי, ועוד כל מתקפה טריוואילית אפשרית לפוקימון מוזר כל כך.
-
[QUOTE=LordAbizi;693968]לי
אתה יודע, זה לא פשע לנהל שיחה, זה חוקי לענות על שאלות שאני שואל.
--
מופורנו תוקף את מיאו עם אגרופי מאך, ומיאו נוגח במופורנו. מונפורנו לאחר מכן שולח גחלת אל מיאו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני יודע פשוט זההסבר שמצאתי לאגרופי מאך
אני אומר למונפרו"אגרופי מאך ואז זנבברזל על מיאו"
-
[QUOTE=LordAbizi;693968]
תמיר
עלי להב, עלי תער, עד כמה שזכור לי, ועוד כל מתקפה טריוואילית אפשרית לפוקימון מוזר כל כך.[/QUOTE]
טוב,אין לי כוח אליו,בא לי בולבאזר.
אתה יכול לתת לי אחד מהפרסים?
-
לי
אני רואה שאני אצטרך עוד לעבוד קצת כדי שתוכל לראות את הלוגיקה המעוותת של המשחק הזה. מצויין. כבר התחלתי להשתעמם.
--
מונפורנו נותן כמה אגרופים למיאו, ומיאו דוחף אותו. מונפורנו מכה עם זנבו במיאו. מיאו אוסף כוחות ומצליח לנגוח במונפורנו. מונפרונו נראה ממש עייף.
תמיר
אתה זכאי לפוקימון אחד ללא קרב. האם תרצה לממש זכות זו כעת?
-
[QUOTE=LordAbizi;694904]לי
אני רואה שאני אצטרך עוד לעבוד קצת כדי שתוכל לראות את הלוגיקה המעוותת של המשחק הזה. מצויין. כבר התחלתי להשתעמם.
--
מונפורנו נותן כמה אגרופים למיאו, ומיאו דוחף אותו. מונפורנו מכה עם זנבו במיאו. מיאו אוסף כוחות ומצליח לנגוח במונפורנו. מונפרונו נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
למה להשתעמם
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ואז גחלת על מיאו"
-
[QUOTE=LordAbizi;694904]
תמיר
אתה זכאי לפוקימון אחד ללא קרב. האם תרצה לממש זכות זו כעת?[/QUOTE]
I DO
-
[quote]מור
"בידוף, התכונן לנשיכה!" אומר פול מורפי.גלימיאו שולח את הזנב ומכה בבידוף, ולפני שהזנב מספיק להתרחק, בידוף נושך את הזנב, ועדיין לא שיחרר את הנשיכה.[/quote]"אוי לא!" אומר בשקט ואז אצעק לגלאימיאו "תשרוט לו את הפנים!"
-
לי
כי הרבה דברים כבר לא מאתגרים אותי. בלי בית ספר אין לי שום תחושה של חוסר אונים. זה משעמם.
--
מופורנו מכה במיאו עם זנבו ומפיל אותו. מיאו בקושי קם, ומנסה לשרוט אך הוא עייף מדי, ומונפורנו מצליח להתחמק. לאחר מכן מונפורנו יורה את הגחלת על מיאו.
תמיר
רוח חזקה מתחיל לנשוב, ואחד הפוכדורים הריקים שלך עולה למעלה. הפוכדור נעצר באוויר, ואז מתחילה לנשוב רוח בכיוון אחר, ואתה רואה בלבאזור חסר אונים נישא ברוח הזו ומתנגש בפוכדור שלך. לכדת בלבאזור, יעודכן מיד.
מור
"בידוף, תשחרר את הנשיכה והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. בידוף משחרר את הנשיכה, אך גלימיאו מספיק לרוץ אחורה ולשרוט אותו. בידוף קופץ אחורה ואז מזנק קדימה עם חבטת גוף ופוגע בליאמיאו.
-
[QUOTE=LordAbizi;693320]
ג'וני
"רטיקייט, השתמש בשריטות ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו דוחף את רטיקיייט, ולאחר מכן רטיקייט שורט אותו. פיצ'ו ורטיקייט מתרחקים, וכל אחד משתמש בהתקפה שלו. כמקודם פיצ'ו נפגע יותר פיזית מהמכה, אך רטיקייט נפגע בגלל החשמל.[/QUOTE]
רק עכשיו הוא נפגע מהחשמל?
"קדימה תשתמש בסטירה כפולה ואז תקפוץ מאחוריו ואז מכת וולט!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;695505]לי
כי הרבה דברים כבר לא מאתגרים אותי. בלי בית ספר אין לי שום תחושה של חוסר אונים. זה משעמם.
--
מופורנו מכה במיאו עם זנבו ומפיל אותו. מיאו בקושי קם, ומנסה לשרוט אך הוא עייף מדי, ומונפורנו מצליח להתחמק. לאחר מכן מונפורנו יורה את הגחלת על מיאו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ושריטות זעם על מיאו"
-
[QUOTE=LordAbizi;695505]
תמיר
רוח חזקה מתחיל לנשוב, ואחד הפוכדורים הריקים שלך עולה למעלה. הפוכדור נעצר באוויר, ואז מתחילה לנשוב רוח בכיוון אחר, ואתה רואה בלבאזור חסר אונים נישא ברוח הזו ומתנגש בפוכדור שלך. לכדת בלבאזור, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
בלי אור סגול?מה קרה?P:
--
"צא באלבזור!" אני אומר ומוצאי אותו
"אתה יכול להראות לי את כל המתקות שיש לך על העץ הזה בבקשה?"
-
[quote]מור
"בידוף, תשחרר את הנשיכה והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. בידוף משחרר את הנשיכה, אך גלימיאו מספיק לרוץ אחורה ולשרוט אותו. בידוף קופץ אחורה ואז מזנק קדימה עם חבטת גוף ופוגע בליאמיאו.[/quote]
"גלאימיאו תשתמש בנגיחה!" אומר לגלאימיאו.
-
ג'וני
לא הבנתי את השאלה אז אני אסביר: הם התנגשו. אם מדברים על כמה נפגע כל אחד רק מההתנגשות עצמה, אז פיצ'ו נפגע יותר. אבל בגלל שפיצ'ו השתמש בדחיפת וולט, אז רטיקייט נפגע גם מהחשמל, ככה שקשה להכריע מי נפגע יותר. כמובן שכל נזק שהוא מתבצע בעת הפגיעה.
--
"רטיקייט, תקפוץ, ותשמתשמ בחיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו נותן את הסטירות לרטיקייט, ואז קופץ מאחוריו ומתכוון לתקוף במכת וולט, אך רטיקייט קופץ למעלה וגורם לפיצ'ו להחטיא. רטיקייט נוחת ולאחר מכן קופץ וחותך את פיצ'ו.
לי
טיפ שימושי: אתה קובע מתי הקרב נגמר.
--
מונפורנו מתנשף מעט, ואז מכה במיאו עם הזנב. מיאו נופל. מונפורנו מתקרב אליו ושורט אותו. מיאו אז זוחל אל מונפורנו ונושך אותו.
תמיר
חייבים לגוון מדי פעם.
--
בלבאזור מסתכל עליך בבלבול (בכל זאת הוא חצה יותר מאלפי קילומטרים כשהוא נישא ברוח), ואז מבין מה קורה סביבו והולך לעץ. הוא דוחף את העץ, נותן מכות לעץ עם רגליו הקדמיות, אז מצליף עם הגפן בעץ, ויורה על העץ עלי תער.
מור
"גלימיאו, חיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו נוגח בבידוף, ולאחר מכן בידוף קופץ אל גלימיאו וחותך אותו עם שיניו.
-
[QUOTE=LordAbizi;695807]ג
תמיר
חייבים לגוון מדי פעם.
--
בלבאזור מסתכל עליך בבלבול (בכל זאת הוא חצה יותר מאלפי קילומטרים כשהוא נישא ברוח), ואז מבין מה קורה סביבו והולך לעץ. הוא דוחף את העץ, נותן מכות לעץ עם רגליו הקדמיות, אז מצליף עם הגפן בעץ, ויורה על העץ עלי תער.
[/QUOTE]
זאת אומרת עלי תער וגפן מצליפה.אתה יכול לעדכן את זה בדף הרשומים?
--
"אוקיי בולבאזר,אני רוצה ללמד אותך מתקפה ששמה סופת עלים.אתה מוכן.אני רוצה שתוציא הרבה עלי תער מהגוף שלך שיסתובבו סביבך במהירות,ואז יעופו לכל הצדדים(בתור התחלה,אחרי זה אני אלמד אותו לכוון)"