-
[quote=monster;756052][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון שולח פצצת בוץ מטווח אפס אל ארון של אלכס.פצצת הבוץ פגעת בארון של אלכס ומבטלת את מתקפת הראשיה שלו.ארון מתאושש.אלכס אומר לארון שלו"תשתמש בנשיכה"ארון רץ ומשתמש בנשיכה מה תתעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"פצצת בוץ לתוך הפה של ארון!" אני מורה לו "ראשיה!"
-
[quote=monster;648207]
[SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
'זה לא הקול של הפרופסור מוזר כנראה זה העוזר שלו' אחשוב לעצמי
"זה אדם אני באתי לקבל את הפוקימון שלי" אגיד בהתרגשות
-
[quote=monster;755935][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהעלה טער שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים פעמיים כדי לסיים עם זה".
-
כינוי: adidas
שם במשחק:טוני
רקע:טוני גר במחוז העשב יחד עם שני הוריו ואחיו.
מבין אחיו טוני הוא שונה,הוא יותר רגיש,טוב לב ואיכפתי.
חלומו היחיד של טוני הוא להפוך למאמן פוקימונים דגול ומבגל לזה הוא מצפה כל כך למסע שלו שיתחיל בקרוב.
מחוז: אש
פקימון התחלתי:סינדקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות:
-
טוני רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזאר לא מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים הכפולה של הקרוס.ולכן נפגע קרשה מאוד.אלכס אומר לך"מהלך יפה המצאת כרגע כול הכבוד לך.איוזאר פצצת רעל על הרקרוס"איוזאר משגר פצצת רע לאל הרקרוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו אדם באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]דניס
ארון שלך משגר פצצת בוץ אל פיו של ארון של אלכס.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ארון שלך רץ בראשיה אל ארון היריב.ארון לא מצליח להתחמק מן הראשיה של ארון שלך ולכן נפגע קשה.אלכס אומר לארון"ציפורן ברזל על ארון שלו"ארון היריב משתמש בציפורן ברזל[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756518][B][COLOR=red]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ארון שלך משגר פצצת בוץ אל פיו של ארון של אלכס.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ארון שלך רץ בראשיה אל ארון היריב.ארון לא מצליח להתחמק מן הראשיה של ארון שלך ולכן נפגע קשה.אלכס אומר לארון"ציפורן ברזל על ארון שלו"ארון היריב משתמש בציפורן ברזל[/COLOR][/B][/quote]
אומרים טופר מתכת, לא ציפורן ברזל..
----
"גם אתה טופר מתכת!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Olive"]דניס תודה על התיקון
ארון שלך משתמש בטופר מתכת על טופר המתכת השני.שני טופרי המתכת מתנגשים ופוגעים ביריב קשה.התנגשוות יוצרת ענן אבק גדול שבגללו אתה לא רואה כבר את ארון שלך או את ארון היריב ואת מאמנו אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756523][B][COLOR=olive]דניס תודה על התיקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ארון שלך משתמש בטופר מתכת על טופר המתכת השני.שני טופרי המתכת מתנגשים ופוגעים ביריב קשה.התנגשוות יוצרת ענן אבק גדול שבגללו אתה לא רואה כבר את ארון שלך או את ארון היריב ואת מאמנו אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
על לא דבר
---
"פצצת בוץ לכל הכיונים!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לפתע פצצות בוץ עפות לכל הכיונים.וכעבור דקה ענן האבק נעלם לגמרי ואתה רואה את ארון שלך ואת ארון של אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756529][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע פצצות בוץ עפות לכל הכיונים.וכעבור דקה ענן האבק נעלם לגמרי ואתה רואה את ארון שלך ואת ארון של אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ ומיד אחר כך ראשיה!" אני מורה לארון שלי
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.ארון השני לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון שלך.ארון רץ אל ארון השני בראשיה.ארון השני זז הצידה ומתחמק מהראשיה של ארון שלך.אלכס אומר לארון"טופר מתכת עכשיו"ארון השני משתמש בטופר מתכת.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756533][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.ארון השני לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון שלך.ארון רץ אל ארון השני בראשיה.ארון השני זז הצידה ומתחמק מהראשיה של ארון שלך.אלכס אומר לארון"טופר מתכת עכשיו"ארון השני משתמש בטופר מתכת.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תסתובב עם טופר מתכת!" אני מורה לו "כשהטופרים יתנגשו תשתמש בפצצת בוץ!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בטופר מתכת ומסתובב.שני טפרי המתכת מתנגשים בשני ושני הפוקימונים נפגעים.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.בשל המרחק אין להארון השני מספיק זמן להתחמק.ארון השני נפגע מפצצת הבוץ ומתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את הארון שלו ואומר לך"כול הכבוד אתה ילד"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756540][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בטופר מתכת ומסתובב.שני טפרי המתכת מתנגשים בשני ושני הפוקימונים נפגעים.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.בשל המרחק אין להארון השני מספיק זמן להתחמק.ארון השני נפגע מפצצת הבוץ ומתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את הארון שלו ואומר לך"כול הכבוד אתה ילד"[/COLOR][/B][/quote]
"תוציא את הפוקימון השני שלך" אני אומר למאמן
-
[quote=monster;756518]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזאר לא מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים הכפולה של הקרוס.ולכן נפגע קרשה מאוד.אלכס אומר לך"מהלך יפה המצאת כרגע כול הכבוד לך.איוזאר פצצת רעל על הרקרוס"איוזאר משגר פצצת רע לאל הרקרוס.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהפצצת רע שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה עוד פעם כדי לסיים את זה".