תמיר
כן, אני אעדכן מיד.
--
בלבאזור תחילה מוציא ממנו הרבה עלי תער מעלה, אבל הם לא מסתובבים סביבו. אחר כך הוא מתחיל להסתובב ולירות הרבה עלי תער מעלה, ואז יוצא שעלי התער מסתובבים סביבו.
Printable View
תמיר
כן, אני אעדכן מיד.
--
בלבאזור תחילה מוציא ממנו הרבה עלי תער מעלה, אבל הם לא מסתובבים סביבו. אחר כך הוא מתחיל להסתובב ולירות הרבה עלי תער מעלה, ואז יוצא שעלי התער מסתובבים סביבו.
[QUOTE=LordAbizi;695807]
לי
טיפ שימושי: אתה קובע מתי הקרב נגמר.
--
מונפורנו מתנשף מעט, ואז מכה במיאו עם הזנב. מיאו נופל. מונפורנו מתקרב אליו ושורט אותו. מיאו אז זוחל אל מונפורנו ונושך אותו.
[/QUOTE]
אנייודע
אני אומר למונפרו"אגרופי מאך וגחלת על מיאו"
[QUOTE=LordAbizi;695993]תמיר
כן, אני אעדכן מיד.
--
בלבאזור תחילה מוציא ממנו הרבה עלי תער מעלה, אבל הם לא מסתובבים סביבו. אחר כך הוא מתחיל להסתובב ולירות הרבה עלי תער מעלה, ואז יוצא שעלי התער מסתובבים סביבו.[/QUOTE]
"זה מאוד טוב,אבל אני רוצה שתוציא אותם בצורה סיבובית,ותנסה בכל הכוח להתרכז בהם ולשמור אותם מסביבך,בלי להסתובב"
לי
באמת? לא רואים עליך.
--
מונפורנו מכה במיאו. מיאו מנסה לעשות משהו אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. מונפורנו מחכה קצת עד שהוא מתמלא מספיק כח ואז יורה מספר גחלות. שפוגעות.
תמיר
בלבאזור חושב כמה רגעים, ואז מנסה שוב, כשהפעם הוא מסובב רק את הגב (פקעת) שלו ובכך נוצרת אלומה מתבדרת של עלי תער שנעים בערך מסביב לבלבאזור.
[B]שם: האצ'ט מוניש
צורת פנייה: לפי השם
אופי: נחמד וחברותי, אבל גם תחרותי, מבולגן, אפשר לסמוך עליו.
רקע: האצ'ט נולד למשפחה ענייה מכסף, אך עשירה עם אהבה. בגיל שלוש ראה את הפוקימון הראשון, זה היה נאטו זוהר יפהפה, אבל בגלל שלא אהב את הצבעים, רצה נאטו רגיל. זה היה חלומו. המשפחה חסכה בשביל בנה היחיד, ועכשיו בגיל 15 הוא עוזב את משפחתו ויוצא למשא. החלום שלו זה להיות פוקימון מאסטר ולממן את המשפחה שלו, להיות מפורסם ולפגוש הרבה חברים במסע שלו.
פוקימון: הפוקימון שהמפותח שלו זה הפוקימון האהוב עליי ביותר בעולם, נאטו! [URL=http://www.eliad.org][IMG]http://eliad.org/uploads/1279979384.png[/IMG][/URL]
בקשות: נתחיל בזה שתקבל את הטופס שלי... אני רוצה הרבה הרפתקאות כמו שהיו לאש ואני רוצה לפגוש הרבה אגדיים, להסתובב עם החבר'ה ובעיקר בעיקר להנות :)
מודע לשחקנים אחרים: הכי מודע לכל החברה!
תמונה: [URL=http://www.eliad.org][IMG]http://eliad.org/uploads/1279961431.png[/IMG][/URL] התמונה מילדותו, אחר כך לא היה לו כסף לעוד אחת[/B]
[B]איך התיקון?[/B]
האצ'ט
אני כותב תמיד כל מה שאני רוצה לכתוב, ורק את זה. לכן אם בהנחיות לרקע בטופס ההרשמה כתבתי ש"אני לא מקבל יותר רקעים שכולם מתים בהם", אז אני התכוונתי לכך. אני ממליץ לך לפני תיקון הרקע לחזור לדף הראשי ולקרוא בו [b]הכל[/b] (שים לב במיוחד ב"הערות", זה חלק מאוד חשוב!), ואז תתקן את הרקע. (מה גם שזה לא הגיוני ש"בטעות" מפילים סכום כסף שמממן בן אדם ל-12 שנה...)
[QUOTE=LordAbizi;696589]לי
באמת? לא רואים עליך.
--
מונפורנו מכה במיאו. מיאו מנסה לעשות משהו אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. מונפורנו מחכה קצת עד שהוא מתמלא מספיק כח ואז יורה מספר גחלות. שפוגעות.
[/QUOTE]
מיאו הובס
אני אומר למונפרו" גחלת וזנב ברזל על מיאו"
[b]אני הולך לאכול ואז עורך[/b]
[b]סליחה על הדאבל, היה לי קצת זמן אז ערכתי... עוד כמה דקות אני הולך לאכול, מאוד מאוד מקווה לחדשות טובות כשאחזור :)[/b]
לי
הבחנה במקום, אבל אם כך... למה לעזאזל אתה ממשיך את הקרב?? ם.ם
--
מונפורנו תחילה תוקף בזנב ברזל את מיאו. מיאו נפגע אבל אין לו כח להשיב. מונפורנו מנסה לתת זנב ברזל, אך הוא תשוש מדי ולא מצליח.
האצ'ט
אין צורך להודיע שאתה מתכוון לעשות משהו, ובטח שאין כל סיבה לעבור על חוקי הפורום. אם היה דחוף לך שאני אראה את זה יכולת לשלוח הודעה פרטית.
כעת אתה רשום, אך שים לב שאתה לא תפגוש כאן אף פוקימון אגדי, כי כשמם כן הן, הפוקימונים הם אגדות. זה כמו שתלך במציאות ותפגוש את כיפה אדומה.
ובתמונה התכוונתי המראה שלך, לא חפץ ממשי של תמונה. אבל זה לא משנה כל כך, כי במילא זה לא משפיע על המשחק.
אתה מוזמן להתחיל את המשחק/ לעבור את ההדרכה למשחק (לפרטים, ראה הודעה שלישית, אפשרות לא טריוויאלית מספר 2)
[b]אני אשמח לעבור הדרכה :)
ותודה, סליחה שעברתי על החוקים[/b]
[QUOTE=LordAbizi;697140]לי
הבחנה במקום, אבל אם כך... למה לעזאזל אתה ממשיך את הקרב?? ם.ם
--
מונפורנו תחילה תוקף בזנב ברזל את מיאו. מיאו נפגע אבל אין לו כח להשיב. מונפורנו מנסה לתת זנב ברזל, אך הוא תשוש מדי ולא מצליח.
[/QUOTE]
הית אומר שהוא הובס
אני מחזיר את מונפרו וממשיך לעיר המכון ה1
האצ'ט
אתה יכול לסיים את ההדרכה בכל שלב שתרצה.
--
אתה מופיע במקום שאין בו כלום, רק אור סגול בכל מקום. לפתע מופיע מולך איש שמעל הראש שלו כתוב "אביזי".
"שלום לך, אני לורד אביזי, מנהל המשחק, מתכנת ראשי של המשחק, ואחראי על פיתוח העלילה. זוהי סדרת אימונים והדרכה שיכינו אותך למשחק. אמור לי כעת, מה שמך?" הוא אומר לך.
לי
אבל אני לא אומר מידע כזה. אני רק רומז. אתה אמור להבין מתי הוא כבר מובס ומתי לא.
--
מונפורנו חוזר ואתה ממשיך הלאה. כעבור הליכה, אתה מוצא את עצמך בתוך העיר מרוול.
[QUOTE=LordAbizi;697705]
לי
--
מונפורנו חוזר ואתה ממשיך הלאה. כעבור הליכה, אתה מוצא את עצמך בתוך העיר מרוול.[/QUOTE]
אני נכנכסליער ומחפש פוקימונים לאימון או לתפיסה
[QUOTE=LordAbizi;697705]האצ'ט
אתה יכול לסיים את ההדרכה בכל שלב שתרצה.
--
אתה מופיע במקום שאין בו כלום, רק אור סגול בכל מקום. לפתע מופיע מולך איש שמעל הראש שלו כתוב "אביזי".
"שלום לך, אני לורד אביזי, מנהל המשחק, מתכנת ראשי של המשחק, ואחראי על פיתוח העלילה. זוהי סדרת אימונים והדרכה שיכינו אותך למשחק. אמור לי כעת, מה שמך?" הוא אומר לך.
לי
--
מונפורנו חוזר ואתה ממשיך הלאה. כעבור הליכה, אתה מוצא את עצמך בתוך העיר מרוול.[/QUOTE]
[B]שמי הוא האצ'ט[/B]