-
לי
אנא דייק. אתה כרגע הגעת לעיר. בעיר אין פוקימונים. איפה בדיוק אתה תחפש פוקימונים?
האצ'ט
"לא טוב כל כך. יש להוסיף מרכעות שתוחמות את הדיבור שלך. כך קל יותר להבחין בין הדיבור שלך ובין המעשים שלך. אתה יכול גם להוסיף 'אני אומר' לאחר המילים שאתה אומר. מקווה שהבהרנו את זה. כעת נסה לכתוב מחשבה סתמית של הדמות שלך." אומר לך לורד אביזי.
-
[QUOTE=LordAbizi;697919]לי
אנא דייק. אתה כרגע הגעת לעיר. בעיר אין פוקימונים. איפה בדיוק אתה תחפש פוקימונים?
[/QUOTE]
אה חשבתי שאני בתוך היער
אני נכנכס לעיר מחפש את מרכז הפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=LordAbizi;697919]לי
האצ'ט
"לא טוב כל כך. יש להוסיף מרכעות שתוחמות את הדיבור שלך. כך קל יותר להבחין בין הדיבור שלך ובין המעשים שלך. אתה יכול גם להוסיף 'אני אומר' לאחר המילים שאתה אומר. מקווה שהבהרנו את זה. כעת נסה לכתוב מחשבה סתמית של הדמות שלך." אומר לך לורד אביזי.[/QUOTE]
" אני מצטער, עכשיו זה בסדר? "
-
לי
אינך מתאמץ הרבה בחיפושים ואתה מוצא את מרכז הפוקימונים.
האצ'ט
"כן, אבל כבר עברנו לתרגיל הבא. כעת סתם תכתוב מחשבה של הדמות שלך. לא משנה מה אתה כותב, העיקר שזה מחשבה.(וכמובן, לא עובר על חוקי המשחק)" עונה לך לורד אביזי.
-
[QUOTE=LordAbizi;697998]לי
אינך מתאמץ הרבה בחיפושים ואתה מוצא את מרכז הפוקימונים.
.[/QUOTE]
אני נכנכס ואומר לאחות ג'וי"תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי"
-
[b]" אש היה צריך לזכות בליגת הפוקימונים "[/b]
-
[QUOTE=LordAbizi;696589]
תמיר
בלבאזור חושב כמה רגעים, ואז מנסה שוב, כשהפעם הוא מסובב רק את הגב (פקעת) שלו ובכך נוצרת אלומה מתבדרת של עלי תער שנעים בערך מסביב לבלבאזור.[/QUOTE]
אהבתי תא 'סדרת האימונים' שפתחת...
סוף סוף יהיה סוף לאנשים שלא יודעים איך לרשום מחשבות/דיבור...:wink:
--
"מעולה בולבאזר!תנסה עכשיו להעיף את כל העלים העלה ביחד לכל הכיוונים!"
-
לי
"אין בעיה" עונה האחות ג'וי היא לוקחת לך את הפוקימונים (כאן נכנסת הנחה סמויה שאתה לא מתנגד) ומכניסה אותם למכונה. כעבור זמן קצר מוציאה אותם ומחזירה לך.
האצ'ט
"מרכעות משמשות לדיבור. לא הגיוני שגם מחשבות וגם דיבור יהיו על ידי אותם סימני פיסוק, נכון? מחשבות מבצעים על ידי גרש בודדת ('). ובכן, אם אין שאלות עד עכשיו, נעבור לחלק היותר מעניין, קרבות פוקימונים והתקפות. בסדר?" שואל לורד אביזי.
תמיר
בלבאזור מטה את הגוף שלו לכיוון מסויים, וכך אלומת העלים מכוונת לאותו כיוון אליו פונה הפקעת שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;698195]לי
"אין בעיה" עונה האחות ג'וי היא לוקחת לך את הפוקימונים (כאן נכנסת הנחה סמויה שאתה לא מתנגד) ומכניסה אותם למכונה. כעבור זמן קצר מוציאה אותם ומחזירה לך.
[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תודה"והולך למכון שבעיר
-
[QUOTE=LordAbizi;695807]ג'וני
לא הבנתי את השאלה אז אני אסביר: הם התנגשו. אם מדברים על כמה נפגע כל אחד רק מההתנגשות עצמה, אז פיצ'ו נפגע יותר. אבל בגלל שפיצ'ו השתמש בדחיפת וולט, אז רטיקייט נפגע גם מהחשמל, ככה שקשה להכריע מי נפגע יותר. כמובן שכל נזק שהוא מתבצע בעת הפגיעה.
--
"רטיקייט, תקפוץ, ותשמתשמ בחיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו נותן את הסטירות לרטיקייט, ואז קופץ מאחוריו ומתכוון לתקוף במכת וולט, אך רטיקייט קופץ למעלה וגורם לפיצ'ו להחטיא. רטיקייט נוחת ולאחר מכן קופץ וחותך את פיצ'ו.
[/QUOTE]
"קדימה פיצ'ו תנסה לשגר את החשמל כמו שתירגלנו לרטיקט ואחר כך מהר מכת וולט!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;698195]
תמיר
בלבאזור מטה את הגוף שלו לכיוון מסויים, וכך אלומת העלים מכוונת לאותו כיוון אליו פונה הפקעת שלו.[/QUOTE]
כלומר אחרי שזה הסתובב סביבו או שהוא מוציא אותה ישר לכיוון ההוא?
-
[b]" בסדר גמור, הבנתי ואני מצטער על הטעות, נגד מי הקרב שלי? "[/b]
-
לי
אתה הולך למכון, וכשאתה מגיע למכון אתה רואה את השלט
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי.
'כל דבר הוא נורמלי מנקודה מבט מסויימת'" אתה רוצה להכנס אבל אז השומר עוצר אותך.
"לך חמש צעדים אחורה, ותאמר לי למה באת לפה. ואל תגיד לי שאני מדבר שטויות כי מסתבר שמכונות הפכו ליעד תקיפה מועדף על ידי ארגוני פשע בשבוע האחרון" הוא אומר לך ומוציא גלאי מתכות.
ג'וני
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף ולאחר מכן בנשיכה" אומר פול מורפי. פיצ'ו שולח את הברקים אל רטיקייט, ובגלל שהוא קרוב זה פוגע ברטיקייט. רטיקייט קופץ ודוחף את פיצ'ו. פיצ'ו משתמש במכת וולט, אך רטיקייט מתגלגל הצידה ומתחמק, ולאחר מכן נע אל פיצ'ו ונושך אותו.
תמיר
הוא קודם מכוון את הפקעת לכיוון מסויים, ואז מסובב אותה.
האצ'ט
אנא צטט את החלק בתגובה שלי המתייחס אליך... (למרות שכאן זה ממילא לא כל כך משנה כי אני זוכר מה בדיוק קרה, אבל עדיף לא להסתמך על זה, ולצטט)
--
"עדיין אין קרב. קודם צריך להבין איך המתקפות במשחק הזה פועלות. אם לא עשית זאת קודם, קרא את ההערה בדף הראשי של המשחק המייחסת ללימוד מתקפות. תחילה נעסוק במתקפות טריוויאליות. אני אייצר פוקימון." אומר לורד אביזי, ואז שולח מהיד שלו קרן סגולה שבאוויר לובשת צורה של צ'אריזרד. "צ'אריזרד זה פוקימון מושלם בשביל הדבר הזה. תסתכל עליו ותמנה לפחות 5 מתקפות טריוויאליות. אני, אגב, רואה 8 מתקפות כאלה. "
-
[QUOTE=LordAbizi;699000]לי
אתה הולך למכון, וכשאתה מגיע למכון אתה רואה את השלט
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי.
'כל דבר הוא נורמלי מנקודה מבט מסויימת'" אתה רוצה להכנס אבל אז השומר עוצר אותך.
"לך חמש צעדים אחורה, ותאמר לי למה באת לפה. ואל תגיד לי שאני מדבר שטויות כי מסתבר שמכונות הפכו ליעד תקיפה מועדף על ידי ארגוני פשע בשבוע האחרון" הוא אומר לך ומוציא גלאי מתכות.
[/QUOTE]
אני הולך חמש צעדים אחורה ואומר לאיש"אני כולה מאמן מתחיל שבא לאתגראת מאמן המכון של העיר"
-
[QUOTE=LordAbizi;699000]
תמיר
הוא קודם מכוון את הפקעת לכיוון מסויים, ואז מסובב אותה.
[/QUOTE]
"בולבאזאר" אני אומר ויורד על ברכי,מסתכל לתוך עיניו,כאילו צפה שיקרא את מחשבותי "אני רוצה שקודם תסובב את הפקעת מסביבך לחומת עלים,ואז תעיף אותם לכיוון מסויים.אתה יכול לעשות את זה?"