-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 06:43 PM
[b]
עומר-
"לא, זה לידך" אומרת אריקה ומצביעה לימינך-אתה רואה את מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים לשם ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם, "חכו בבקשה" היא אומרת והולכת לחדר האחורי. אחרי כמה דקות היא יוצאת מהחדר ונותנת לכם את הפוקימונים. אתם יצאים ממרכז הפוקימונים ואריקה אומרת:"אתה מוכן לאימון?" [/b][/quote]
"אני מניח" אני אומר בחיוך
-
[b] מיכה
"חפירה" אומר ווטסון. גלייסכור מזנק בניב קרח, ראיצ'ו נכנס באדמה בדיוק שנייה לפני שהוא מגיע בגלייסכור מתנגש באדמה-כעת גלייסכור מחכה שראיצ'ו יצא [/b][/quote]
חכה לו גבוה באויר ומתי שתמצא אותו ניב קרח
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 06:49 PM
[b] ארתור-
לפתע מצלצל הפוק'פון, מישהו מתקשר אליך [/b][/quote]
אני ממשיך ללכת ואני גם עונה "הלו" אני אומר לטלפון
-
[b] ניב-
אתם ממשיכים בדרך ורואים סידוט-[img]http://i30.tinypic.com/fd7sba.png[/img]. [/b][/quote]
"בואו נתקדם הלאה, אין זמן להתאמן"
-
עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה
ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?"
מיכה-
גלייסכור מחכה וראיצ'ו עדיין לא מופיע.לפתע מאחורי גלייסכור ראיצ'ו מופיע, ראיצ'ו לא מצליח להגיע לגובהו של גלייסכור, גלייסכור יורד אליו ונושך בניב קרח-ראיצ'ו נפגע
ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 07:53 PM
[b] עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה [/b][/quote]
"טוב ארבוק, צא!" אני אומר ומוציא אותו "טוב אני רוצה ללמד אותך מתקפה, אז בוא נעשה את כל מה שאנחנו יכולים" אני אומר לו בחיוך "עכשיו תנסה לשאוף אליך הכל"
-
[b] ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה [/b][/quote]
"צא אלקטבז. טוב, אין לי זמן לבזבז וכדי שיהיה לי פוקימון איתי שמסוגל להילחם, בואו נמשיך"
-
[b] ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?" [/b][/quote]
"כן חכו לי 10 דקות אני הולךלפתח את נוזפאס ואני בא" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון אזורי האבן
-
עומר-
ארבוק שואף, אבל שום דבר לא קורה. "שינסה שוב, והפעם שיהיה עוד יותר חזר וירגיש מבפנים" אומרת אריקה
ניב-
הוא התפתח כבר לאלקטיוויר
--------------------------
אתם מתקדמים ולפתע נשמע רעש, אתה מסתכל לאחור ורואה סלקוט'-[img]http://i25.tinypic.com/10wsg0k.png[/img] בכל מקום, גם מלפנים וגם מאחור
ארתור-
נראה לך שבקלות מגיעים לאזורי האבן? אתה צריך לפנות ימינה לדרך 7 ולהגיע מלבנדר, כאשר תגיע ללבנדר עלה למעלה לכיוון דרך 10, תתקדם עם דרך 10 ובסופו של דבר תגיע לאזורי האבן. אז זה לא 10 דקות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 08:06 PM
[b] עומר-
ארבוק שואף, אבל שום דבר לא קורה. "שינסה שוב, והפעם שיהיה עוד יותר חזר וירגיש מבפנים" אומרת אריקה [/b][/quote]
עם יותר מה? O_O
[b] ארתור-
נראה לך שבקלות מגיעים לאזורי האבן? אתה צריך לפנות ימינה לדרך 7 ולהגיע מלבנדר, כאשר תגיע ללבנדר עלה למעלה לכיוון דרך 10, תתקדם עם דרך 10 ובסופו של דבר תגיע לאזורי האבן. אז זה לא 10 דקות [/b][/quote]
אני מתקשר לרד מהפוקפון ואומר לו "רד תעשה לי טובה בוא לקחת אותי לאזורי האבן"
-
[b] עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה
ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?"
מיכה-
גלייסכור מחכה וראיצ'ו עדיין לא מופיע.לפתע מאחורי גלייסכור ראיצ'ו מופיע, ראיצ'ו לא מצליח להגיע לגובהו של גלייסכור, גלייסכור יורד אליו ונושך בניב קרח-ראיצ'ו נפגע
ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה [/b][/quote]
תתפוס אותו וניב קרח
-
[b] ניב-
הוא התפתח כבר לאלקטיוויר
--------------------------
אתם מתקדמים ולפתע נשמע רעש, אתה מסתכל לאחור ורואה סלקוט'-[img]http://i25.tinypic.com/10wsg0k.png[/img] בכל מקום, גם מלפנים וגם מאחור [/b][/quote]
"כולם צאו החוצה!" אזומריל גלישה! הונצקרוו סופה! גבייט זעם דרקון! דרטיני חישמול! אלקטיוור מערבולת אש וברק (כמו מערבולת אש רק אם אגרוף אש ואגרוף ברק במקום שני אגרופי אש)! דוטריו הגדלה!"
-
ארתור-
"מצטער ארתור" אומר רד "אני באמצע הדרך ואני ממהר לקרב"
ניב-
אתה מוציא את כולם, אך לפתע דוטריו שוב מתעצבן ושולח גל חול ענקי שמחסל את כולם-כולל אלקטיוויר, הונצ'קרוו, דרטיני, אזומריל וגבייט. ואחר כך הוא מתחיל להיתפרע ויוצר סופת עצומה, המון עצים נכרתים ומתחילים להתעופף באוויר
עומר-
חזק*
--------
ארבוק שוב מנסה, הוא מתאמץ אבל לא קורה כלום. "שינסה לשחרר כוח, אבל שנייה לפני שהכוח משתחרר שיתחיל לשאוב" מסבירה אריקה
מיכה-
ביקשתי שמעכשיו תגיב רק לחלק שלך, אז בבקשה. ותוכל מעכשיו כזה לעשות מרכאות כמו-""תתפוס אותו וניב קרח " אני אומר", הבנת?
------------------------------
"תברח בחפירה" אומר ווטסון. ראיצ'ו מזנק אל האדמה כדי להיכנס לתוכה אבל אז גלייסכור תופס את זנבו וגורר אותו אליו. כאשר ראיצ'ו קרוב לגלייסכור, גלייסכור נושך אותו בניב קרח-ראיצ'ו מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 08:35 PM
[b]
עומר-
חזק*
--------
ארבוק שוב מנסה, הוא מתאמץ אבל לא קורה כלום. "שינסה לשחרר כוח, אבל שנייה לפני שהכוח משתחרר שיתחיל לשאוב" מסבירה אריקה [/b][/quote]
"ארבוק תשחרר אנרגיה ממך ואז תנסה לשאוב אותה בחזרה פנימה"