-
[QUOTE=LordAbizi;699231]
ג'וני
"רטיקייט, שריטות, ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. פיצ'ו נותן לרטיקייט סטירות, ואז רטיקייט שורט אותו. פי'צו קופץ אחורה ודוחף בוולט את רטיקייט. רטיקייט לבסוף נועץ את שיניו בפיצ'ו.[/QUOTE]
"קדימה סטירה כפולה ואז מכת וולט" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;705230]לי
"בידוף, תקוף בחיתוך ולאחר מכן בנגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי מנקר את בידוף, ואז בידוף קופץ וחותך אותו עם שיניו. סטארלי מתרחק אחורה ואז תוקף עם כנפיו את בידוף. בידוף לבסוף נוגח בסטארלי.
תמיר
בלבאזור שולח עלים במערבולת מעלה. העלים פחות או יותר מסתובבים מסביבו.
האצ'ט
"כן. כמובן. יש חוקים מאוד ברורים לזה. אם מתקפה קיימת במציאות, אז כדי להסביר אותה נותנים הסבר נורמלי (שמסתמך במידת האפשר על חוקי הפיזיקה של העולם האמיתי), ואם אין כזה, (כלומר המתקפה סותרת את חוקי הפיזיקה) אז אפשר הסבר לא נורמלי. אם אתה ממציא מתקפה, אתה חייב לתת לה הסבר נורמלי. הדוגמא שנתת היא אפילו לא להמציא מתקפה, אלא זה סוג של קומבו. מה גם, שהקומבו הזה לא נראה לי כל כך טוב, כי המתקפה גחלת של צ'אריזרד בערך נותנת את אותו אפקט, ואם צ'אריזרד ישקיע יותר מדי אש, אז העלים ישרפו לפני שיפגעו במטרה. זה ברור?" אומר לך לורד אביזי.[/QUOTE]
[B]" כן, זה ברור... סיימנו את ההדרכה? "[/B]
-
לי
"קפוץ עליו, ונשך!" אומר פול מורפי. סטארלי לייצר רוח לכיוון בידוף, אך בידוף מצליח להתגבר עליה והוא קופץ ונושך את סטארלי ונתלה עליו. סטארלי מכה בו כמה פעמים עם כנפיו על שבידוף משחרר את האחיזה ונופל.
ג'וני
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט מספר פעמים ואז רטיקייט קופץ אחורה. פיצ'ו רץ אל רטיקייט ונותן לו מכת וולט. לבסוף רטיקייט נועץ את שיניו בפיצ'ו.
האצ'ט
"עדיין לא. כעת נותר קרב. כדי לא לבזבז זמן על הקרב הזה, נעשה אותו מאוד לא מאוזן. רק רגע" הוא אומר, ואז יש הבזק של אור ולורד אביזי, צ'אריזרד ואתה מופיעים על אדמה סלעית, כשפה ושם יש אבנים גדולות. לורד אביזי שולח קרן סגולה ויוצא משם רטטה. "בשביל התרגול, קבעתי שצ'אריזרד יודע רק התקפות טריוויאליות. הלחם ברטטה, ועליך בקרב להסביר לו לפחות מתקפה לא טריוויאלית אחת, ולא להביור כי את זה כבר הסברת."
-
[QUOTE=LordAbizi;706259]לי
"קפוץ עליו, ונשך!" אומר פול מורפי. סטארלי לייצר רוח לכיוון בידוף, אך בידוף מצליח להתגבר עליה והוא קופץ ונושך את סטארלי ונתלה עליו. סטארלי מכה בו כמה פעמים עם כנפיו על שבידוף משחרר את האחיזה ונופל.
"[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ורוח חזקה על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;706259]
ג'וני
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט מספר פעמים ואז רטיקייט קופץ אחורה. פיצ'ו רץ אל רטיקייט ונותן לו מכת וולט. לבסוף רטיקייט נועץ את שיניו בפיצ'ו.
[/QUOTE]
משעמם כבר,שמת לב שאני כבר לא משקיע בתגובה שלי כל כך?
"קדימה סטירה כפולה ואז מכת וולט" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;706259]לי
ג'וני
האצ'ט
"עדיין לא. כעת נותר קרב. כדי לא לבזבז זמן על הקרב הזה, נעשה אותו מאוד לא מאוזן. רק רגע" הוא אומר, ואז יש הבזק של אור ולורד אביזי, צ'אריזרד ואתה מופיעים על אדמה סלעית, כשפה ושם יש אבנים גדולות. לורד אביזי שולח קרן סגולה ויוצא משם רטטה. "בשביל התרגול, קבעתי שצ'אריזרד יודע רק התקפות טריוויאליות. הלחם ברטטה, ועליך בקרב להסביר לו לפחות מתקפה לא טריוויאלית אחת, ולא להביור כי את זה כבר הסברת."[/QUOTE]
[B]" בסדר גמור... צ'אריזארד, השתמש בקבר אבנים! במתקפה הזאת אתה תשתמש בידיך, תרים כמה אבנים גדולות ותזרוק על רטאטה! "[/B]
-
לי
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס אל בידוף ונותן לו מכות עם כנפיו. בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי מנפנף עם כנפיו ויוצר רוח, אך בידוף מתאמץ ומתגבר על זה והוא רץ לכיוון סטארלי כדי לנשוך אותו.
ג'וני
לא, לא שמתי לב. אולי כי זה לא סוג ההשקעה שאני מחפש.
חוץ מזה, לאן אתה ממהר?
--
"רטיקייט, תן לו מכה עם הזנב, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מסתובב והזנב שלו מצליף קלות על פיצ'ו. פיצ'ו קופץ אחורה ואז משתמש בדחיפת וולט על רטיקייט. רטיקייט לאחר מכן חותך עם שיניו את פיצ'ו.
האצ'ט.
צ'אריזרד טס לאדמה, לוקח כמה אבנים, הגדולות שהוא מוצא וזורק עם רטטה המסכן. רטטה נפגע מהם, ואז יוצא מהם ורץ לעבר צ'אריזרד ומכה בו במהירות.
-
[QUOTE=LordAbizi;706870]לי
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס אל בידוף ונותן לו מכות עם כנפיו. בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי מנפנף עם כנפיו ויוצר רוח, אך בידוף מתאמץ ומתגבר על זה והוא רץ לכיוון סטארלי כדי לנשוך אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ומכת כנף על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;705230]
תמיר
בלבאזור שולח עלים במערבולת מעלה. העלים פחות או יותר מסתובבים מסביבו.
[/QUOTE]
"כל הכבוד בולבאזר!תחזור,ואולי בהמשך אני אלמד אותך מתרפות חדשות" אני אומר ומחזיר אותו
"צא פרינפלאפ!" אני אומר ומוציא אותו.
"אני רוצה ללמד אותך מתקפה או שניים.המתקפה הראשונה היא חפירה-DIG.אני רוצה שתשתמש בטפרים שלך,כדי לחפור באדמה,עד למתחת לעץ ההוא" אני אומר ומצביע על עץ כלשהוא,במרחק בינוני ממני "אם קשה לך לחפור באדמה,תשתמש באקדח מים לאימונים הראשונים,ואז תמשיך בלי אקדח המים"
-
לי
שים לב, שבשלב הנוכחי של כנף ברזל, כנף ברזל ומכת כנף זה אותה התקפה.
--
"בידוף, קפוץ למעלה ותהדוף אותו ממך!" אומר פול מורפי. סטארלי עף ליד בידוף ומכה בו עם כנפיו, ואז בידוף קופץ ודוחף את סטארלי ומרחיק אותו קצת.
תמיר
פרינפלאפ יוצא החוצה. תחילה הוא מנסה לחפור בלי אקדח מים, אך זה יוצא איטי מדי, הוא לא מספיק לחפור הרבה. לאחר מכן הוא מתשמש באקדח מים מה שמזרז את החפירה, והוא נעלם מתחת לאדמה, וכעבור דקה בערך הוא מגיע לעץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;707909]לי
שים לב, שבשלב הנוכחי של כנף ברזל, כנף ברזל ומכת כנף זה אותה התקפה.
--
"בידוף, קפוץ למעלה ותהדוף אותו ממך!" אומר פול מורפי. סטארלי עף ליד בידוף ומכה בו עם כנפיו, ואז בידוף קופץ ודוחף את סטארלי ומרחיק אותו קצת.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"נסה אס אוירי(אין לי תיאור לזה)ואז מכת כנף על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;707909]
תמיר
פרינפלאפ יוצא החוצה. תחילה הוא מנסה לחפור בלי אקדח מים, אך זה יוצא איטי מדי, הוא לא מספיק לחפור הרבה. לאחר מכן הוא מתשמש באקדח מים מה שמזרז את החפירה, והוא נעלם מתחת לאדמה, וכעבור דקה בערך הוא מגיע לעץ.[/QUOTE]
"כל הכבוד פרינפלאפ!עכשיו אני רוצה שתחפור עוד בור-חדש,ובעזרתו תחזור מאחורי.הפעם בלי אקדח מים"
-
[QUOTE=LordAbizi;706870]
ג'וני
לא, לא שמתי לב. אולי כי זה לא סוג ההשקעה שאני מחפש.
חוץ מזה, לאן אתה ממהר?
--
"רטיקייט, תן לו מכה עם הזנב, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מסתובב והזנב שלו מצליף קלות על פיצ'ו. פיצ'ו קופץ אחורה ואז משתמש בדחיפת וולט על רטיקייט. רטיקייט לאחר מכן חותך עם שיניו את פיצ'ו.
[/QUOTE]
שנייה אבל אני רוצה להבין משהו,מכת וולט היא מכה קצת יותר חזקה מחיתוך או מדחיפה,כך שכמה מכות ולט היו מספיקות בשביל לחסל אותו כבר
"קדימה פיצ'ו אני רוצה שתנצח! מכת וולט ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
לי
אז איך אתה תצפה שפוקימון יעשה מתקפה שאתה אפילו לא יודע מה היא עושה? קודם תאר לעצמך בראש מה קורה באס אווירי, ואז תסביר את זה לפוקימון.
--
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי תוקף במכת כנף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו.
תמיר
פרינלאפ הפעם לא מתשמש באקדח מים, והוא מופיע מאחוריך כעבור שתי דקות.
ג'וני
הסברתי את זה פעם לרומה, ואני אסביר את זה שוב: יש שני סוגים של "כוחות" לפוקימון. כל האנרגיה שפוקימון מפיק ממזון חמצן וכד' מועברת לשני דברים. אחד מהם זה הכח שלו להשאר בחיים, והשני זה הכח שלו לתקוף. פוקימונים חלשים מעבירים יותר כח לכח שמשאיר אותם בחיים, ופחות להתקפות. אם הזמן, כשהפוקימונים לומדים להפיק כמות גדולה יותר של אנרגיה הם גם מטים יותר לכיוון ההתקפה.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט ופיצ'ו מתנגשים עם התקפותיהם, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לו. רטיקייט נפגע מעט, ואז נושך את פיצ'ו. רטיקייט מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;708936]לי
אז איך אתה תצפה שפוקימון יעשה מתקפה שאתה אפילו לא יודע מה היא עושה? קודם תאר לעצמך בראש מה קורה באס אווירי, ואז תסביר את זה לפוקימון.
--
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי תוקף במכת כנף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"אסאוירי קודם תעוף לאויר ואז תקוף במהירות את בידוף ואז ררוח חקזה על בידוף"