-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 19 2009, 12:41 PM
[b]
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
פוליוואג מביט בך ודמעות של שמחה עולות בעיניו. הוא מהנהן בראשו נמרצות וקופץ לחיכך. אתה תופס אותו בידייך והפרופסור אוק אומר: "נו טוב, שמחתי לעזור לכם! אבל יש משהו שאני רוצה שתראה על צג המחשב דניאל.". הוא תופס בכתף שלך ומוביל אותך למחשב ומעלה את התמונה של פוליוואג על הצג ומצביע על נקודה מסויימת בגופו ואומר תסתכל טוב- אתה רואה את הנקודה הכהה הזו כאן?"
[/b][/quote]
"כן אני רואה אבל מה זה?"
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 19 2009, 01:33 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
היה לך גסטלי לא האנטר.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אמבראו עדיין רועד ומייבב. נידוקינג מתקרב אליו ואז היריב שלך אומר "דריכה". נידוקינג מררים את רגלו אבל אז אמבראון פותח את עיניו ושולח כדור צל ישירות אל פניו של נידוקינג ומעיף אותו אחורנית. מסתבר שאמבראון לא הושפע בכלל מהסיוטים ועבד על נידוקינג כדי לפגוע בו ישירות. [/b][/quote]
יש לאמבראון איזה יכולת מיוחדת שעם תוקפיום אותו באיזה התקפה אז הוא משתק את הפוקימון לא??
---------------------------------------------------------------------------------------
"חחחחעחעחעחעחעח"אני מיתפקעה מיצחוק
"מה קרה נדוקינג לא יכול ליגמור על המבראון קטן חעחעחעחחעחע עכשיו תראה לו איך נילחמים עם סריטות צל!"
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 19 2009, 01:33 PM
[b] [b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
מתי אתה טס? אני אדאג לעשות את השלב הבא כשתהיה בארץ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
צ'ימצ'אר מביט בסווינאב ומנסה לגעת בו. סווינאב חושש שצ'ימצ'אר מנסה לפגוע בו וקופץ אחורה בפחד. צ'ימצ'אר מנסה להגיד לסווינאב שהוא לא יפגע בו אבל מסיבה כלשהיא (שתגלה בהמשך המסע) הוא לא מאמין לו ושולח עליו רסיס קרח.
[/b][/quote]
אני נוסע ביום שלישי ואני אחזור בעוד חודש.. אבל אני ינסה להתחבר משם..
-----
"היי סווינאב תירגע! אל תדאג הוא לא יעשה לך כלום..טוב בו נמשיך" אני אומר
-
[quote][b]
אסף:
אני הגבתי לך פשוט הייתה חזרה בזמן באתר
אתה ונידורן מתקדמים לאיתכם לכיוון העצים כשלפתע נידורן פולט מעיין צווחה ורץ להתחבא. אתה מביט לאן שהוא הביט ורואה שיח שרוף לחלוטין אבל אתה בטו ששניה לפני זה הוא היה ירוק ופורח. שנייה לאחר מכן כל העצים נשרפים ומתפוררים לעפר. אתה רואה משהו נע בצללים.
[/b][/quote]
"נידורן,אל תדאג! אני פה איתך! זה בטח פוקימון אש.בוא נלך לראות מי זה!
אתה לא צריך לפחד!"
אני אומר לו בחיוך קטן,לוקח אותו והולך לעבר הדמות שבין הצללים.
-
שם: כריס פיר
תמונה: [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/262.png[/img]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע): כריס פיר הוא בנו של ריאן פיר, החשל היחיד שנמצא בעיר סנורגה.
מאז שהוא זוכר את עצמו, תמיד בילה עם אבא שלו בעבודה.
כמובן שלאבא שלו היו פוקימונים שיעזרו לו בעבודה, סיזור וצ'ארמיליון.
צכריס תמיד התחבר יותר אל סיזור והעדיף אותו, כיוון שהיה פוקימון פלדה, הסוג האהוב ביותר על כריס.
בגיל 9, התרחשה תאונה כשעזר לאביו בעבודה, כשברזל נוזלי נפל על זרעו של כריס.
כריס הובהל אל בית החולים, עבר ניתוחים קשים בידו, אך לבסוף היא ניצלה.
יש לו עד היום צלקת די גדולה בזרוע ימין, מאותה תקרית.
כאשר כריס הגיע לגיל 11, אבא של כריס הותקף על ידי זאנגוס אפך, שרצח אותו.
כריס נשבע לנקום בפוקימונים האפלים ולהעלים אותם מהעולם אחת ולתמיד, והחליט לצאת למסע פוקימונים משל עצמו.
כינוי בפורום: Ducky
פוקימון התחלתי: מגנמייט
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות: לתפוס טוטודייל
-
[b][i][font=Arial][color=darkred][SIZE=4]~עודכנו חידות הסיבוב הרביעי~
כמוכן אני מבקש שוב- מי שבקשר עם המשתמשים scops owl או rebbit שיודיע להם שאם הם לא יגיבו עד מחר הם יוצאים מהמשחק![/font][/color][/SIZE][/i][/b]
"זה סימן של תקיפה בעבר" אומר הפרופסור אוק "צלקת, אבל לא מזה אני מודאג. אני מודאג כי זוהי צלקת שנגרמה על ידי פוקימון אפל. ויותר מזה לא סתם פוקימון אפל- או פוקימון אגדי אפל או פקימון אופל אפל. פוליוואג שרד בנס כיוון שפוקימון אגדי אפל או פוקימון אופל אפל הם המסוכנים, ההרסניים, התוקפניים והחזקים מבין כל הפוקימונים האפלים. סביר להניח שלפוליוואג יהיו תוכנות אפלות [b]או[/b] סיכויי פציעה גבוהים".
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
לא.
אמבראון מזנק על נידוקינג ומחיל לשרוט אותו בסריטת צל. היריב שלך מביט על נידוקינג ואומר: "אגרוף מגה". נידוקינג אוגר אנרגיה ביד שלו בעוד אמבראון ממשיך לעמוד על חזהו ולשרוט אותו בשריטת אופל. אתה ודע שאגרוף המגה יחסל את אמבראון אבל אם נידקינג יפגע בעצמו, זה עשוי לחסל אותו.
[b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
סווינאב מתקרב אליך בעיקוף ולא מתקרב לצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נפגע מסווינאב ומתחיל לבכות בכי מר. הוא מתיישב על הריצפה ומכסה את פניו בעודו בוכה ובוכה על שסווינאב שונא אותו. סווינאב מסרב להביט בצ'ימצ'אר ואתה תוהה מה גורם לסווינאב להתנהג כך דווקא אל צ'ימצ'אר.
[b][i][u]אסף:[/u][/i][/b]
לאחר רגע אתה רואה שהשיח שמאחוריו נידורן הסתתר נשרף כליל וחשף את נידורן המפוחד. הצל ששרף את הכל מתקרב אל נידורן במהירות עצומה. נידורן מתעשט ופוער את פיו ונוגס בצל והניבים שלו מעט סגולים. מיד הצל משתנה לפוקימון שעף מעט הקרקע עם ידיים מרחפות ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa093.png[/img]). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל אתה רוצה ללכוד אותו.
[b][i][u]כריס:[/u][/i][/b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=silver][b]מגנמייט[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 19 2009, 05:04 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
לא.
אמבראון מזנק על נידוקינג ומחיל לשרוט אותו בסריטת צל. היריב שלך מביט על נידוקינג ואומר: "אגרוף מגה". נידוקינג אוגר אנרגיה ביד שלו בעוד אמבראון ממשיך לעמוד על חזהו ולשרוט אותו בשריטת אופל. אתה ודע שאגרוף המגה יחסל את אמבראון אבל אם נידקינג יפגע בעצמו, זה עשוי לחסל אותו.
[/b][/quote]
"תיתרחק ואז כדור צל!"
-
[b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=silver][b]מגנמייט[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
אממ, SCOPS OWL או איך שלא כותבים את זה פרשה מהפורום, כתוב לה בחתימה ">>
"טוב, צא מגנמייט!" אני צועק וזורק את הפוקדור של מגנמייט לאוויר.
כשהוא יוצא אני מציג בפניו את עצמי.
-
[b] [b][i][font=Arial][color=darkred][SIZE=4]~עודכנו חידות הסיבוב הרביעי~
כמוכן אני מבקש שוב- מי שבקשר עם המשתמשים scops owl או rebbit שיודיע להם שאם הם לא יגיבו עד מחר הם יוצאים מהמשחק![/font][/color][/SIZE][/i][/b]
סווינאב מתקרב אליך בעיקוף ולא מתקרב לצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נפגע מסווינאב ומתחיל לבכות בכי מר. הוא מתיישב על הריצפה ומכסה את פניו בעודו בוכה ובוכה על שסווינאב שונא אותו. סווינאב מסרב להביט בצ'ימצ'אר ואתה תוהה מה גורם לסווינאב להתנהג כך דווקא אל צ'ימצ'אר.
[/b][/quote]
אולי תעשה את השלב הבא כמה שיותר מהר כדי שנוכל להתחיל לפני שאני נוסע..\---
------
"היי סווינאב, למה אתה שונא אותו ככה?" אני שואל אותו ומחבק את צימצ'ר ואתו
-
[b] [b][i][font=Arial][color=darkred][SIZE=4]~עודכנו חידות הסיבוב הרביעי~
"זה סימן של תקיפה בעבר" אומר הפרופסור אוק "צלקת, אבל לא מזה אני מודאג. אני מודאג כי זוהי צלקת שנגרמה על ידי פוקימון אפל. ויותר מזה לא סתם פוקימון אפל- או פוקימון אגדי אפל או פקימון אופל אפל. פוליוואג שרד בנס כיוון שפוקימון אגדי אפל או פוקימון אופל אפל הם המסוכנים, ההרסניים, התוקפניים והחזקים מבין כל הפוקימונים האפלים. סביר להניח שלפוליוואג יהיו תוכנות אפלות [b]או[/b] סיכויי פציעה גבוהים".
[/b][/quote]
"אין בעיה אז פוליוואג אתה רוצה להצטרף איתנו למסע אז בו נצא למסע"
-
[quote][b]
אסף:
לאחר רגע אתה רואה שהשיח שמאחוריו נידורן הסתתר נשרף כליל וחשף את נידורן המפוחד. הצל ששרף את הכל מתקרב אל נידורן במהירות עצומה. נידורן מתעשט ופוער את פיו ונוגס בצל והניבים שלו מעט סגולים. מיד הצל משתנה לפוקימון שעף מעט הקרקע עם ידיים מרחפות (). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל אתה רוצה ללכוד אותו.
[/b][/quote]
קדימה נידורן,אני לא חושב שיש לנו סיכוי אבל אולי תעייף אותו ואז אני אוכל לתפוס אותו!
אנחנו יכולים לעשות את זה!
--------------------------------------------------------
מה המתקפות של נידורן?????????
אני היחיד שלא רשמת לי שיש לי נידורן ומה המתקפות שלו!!!!!!!!!!!!!
בבקשה תעדכן ברשומים שיש לי נידורן ואת המתקפות שלו!
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 19 2009, 12:41 PM
[b] [b][i][u][color=darkred][SIZE=2]~nitay~ (ג'יימס במשחק) פתר את החידות של הסיבוב השלישי ולכן הוא הזוכה![/color][/SIZE][/u][/i][/b]
[b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
האבן מסתחררת ומצביעה לעבר שלוש פוקדורים שלא הבחנת בהם קודם ועל האבן נכתב '[i]בחר פוקדור אחד, שיהיה שותפך למסע[/i]'. ואז יוצאת מן קרן לייזר שפוגעת בפוקדורים.
מפוקדור אחד יוצא גרוולייט-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img])
מפוקדור שני יוצא בלספרווט-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa069.png[/img]
ומהפוקדור השלישי יוצא מגנמייט-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa081.png[/img]
במי תבחר? [/b][/quote]
מותר לי לענות על עוד אתגרי חידות?
----------------------------------------
"אני בוחר בגרולייט"
-
[b][i][font=Times][SIZE=2][color=darkred]~עודכנו חידות הסיבוב החמישי!~ אסור לאלה שכבר ענו על החידות לענות עליהן שוב!
כמוכן הזוכה של החידות בסיבוב החמישי הוא כריס במשחק (דאקי)
אני מוציא את scops owl ו-rebbit היום בצהריים אם הם לא יגיבו עד אז![/font][/color][/SIZE][/i][/b]
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
אמבראון קופץ אחורה ונידוקינג פוגע במקום שבו אמבראון היה רגע לפני, כללומר בבטנו. נידוקינג זועק מכאב ומסתחרר. אמבראון בינתיים משתמש בכדור צל ופוגע בראשו של נידוקינג. "זה עוד לא נגמר" אומר יריבך "נידוקינג, רעידת אדמה".
מגנמייט יוצא מהפוקדור ומביט בך. אתה רואה שצבעו שונה כי בדרך כלל מגנמייטים הם כסופים ועל המגנטים שלהם יש סימונים. המגנמייט הזה הוא בגוון מסויים של חום ואין לו סימונים על המגנטים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa081.png[/img]). זהו מגנמייט זוהר! לפתע אתה שומע מישהו קורא בשמך: "כריס? יש פה ילד בשם כריס?"
בדיוק עידכנתי את הסיבוב האחרון לפני השלב הבא.
סווינאב מביט בך נואשות ואז מראה לך על צד גופו פרווה קצרה מאוד וחרוכה, סימן ודאי לנזק מאש. לאחר מכן סווינאב מביט בצ'מצ'אר ועושה חיקוי של חברים טובים מאוד מילדות. לאחר מכן, הוא נעמד על רגליו, כלומר התבגר ואז הוא מראה שחבר הילדות שלו צ'ימצ'אר תקף אותו ואת משפחתו של סווינאב בעזרת משפחתו של צ'ימצ'אר.
אתה זורק פוקדור באוויר ופוליוואג נוגע בו עם זנבו. פוליוואג נכנס לתוך הפוקדור ונלכד כמעט מיד. יש לך פוליוואג! "אוקיי, אז צא לדרך דניאל!" אומר הפרפסור אוק. אתה עומד לצאת מהמעבדה כשאחד הפרופסורים מתקרב אליך ואומר: "מחר, בגרונוק בתשע". אין לך מושג מה זה אומר ואתה יוצא מהמעבדה.
[b][i][u]אסף:[/u][/i][/b]
*עודכן*
האנטר משתחרר מניב הרעל של נידורן ומתרחק ממנו. לאחר רגע הוא חוזר ונותן אגרוף חזק לנידורן. אתה רואה למרבה פליאתך כי האגרוף מוקף בהילה אפלה וערפל. האנטר משתמש באגרוף שד! נידורן מועף אחורה ונבלם על ידי שיח. הוא נופל על הריצפה ומביט בהאנטר, מוכן לתקוף בכל רגע.
[b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
לא.
'[i]קדימה, התקדם ולטף אותו[/i]' נרשם על האבן. אתה מתקרב לגרוולייט ומלטף את ראשו. גרוולייט ממש נהנה והוא מלקק את היד שלך. שני הפוקימונים האחרים חוזרים לפוקדורים. תה ניגש לאבן ורואה שכתוב עליה '[i]גרוולייט יודע להשתמש בניב אש, להביור, גחלת ושאגה[/i]'. אאתה לקוח את הפוקדור של גרוולייט ומכניס את גרוולייט לתוכו. יש לך גרוולייט! עכשיו, האם תבדוק למה ג'יאובני כל כך רוצה להגיע לאזור המוצל?
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 08:26 AM
[b] [b][i][font=Times][SIZE=2][color=darkred]~עודכנו חידות הסיבוב החמישי!~ אסור לאלה שכבר ענו על החידות לענות עליהן שוב!
כמוכן הזוכה של החידות בסיבוב החמישי הוא כריס במשחק (דאקי)
אני מוציא את scops owl ו-rebbit היום בצהריים אם הם לא יגיבו עד אז![/font][/color][/SIZE][/i][/b]
[/b][/quote]
"סיוט! ואז גמור אותו בכדור צל!"
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 08:26 AM
[b]
אתה זורק פוקדור באוויר ופוליוואג נוגע בו עם זנבו. פוליוואג נכנס לתוך הפוקדור ונלכד כמעט מיד. יש לך פוליוואג! "אוקיי, אז צא לדרך דניאל!" אומר הפרפסור אוק. אתה עומד לצאת מהמעבדה כשאחד הפרופסורים מתקרב אליך ואומר: "מחר, בגרונוק בתשע". אין לך מושג מה זה אומר ואתה יוצא מהמעבדה.
[/b][/quote]
"יאללה בו נמשיך באימונים :)"