-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 PM
[b]
דודי
בלבאזור מתקרב אליך, אך אז אתה שומע בן אדם אחר
"היי! תתעסק בפוקימונים שלך! בלבאזור הזה שלי! אל תגנוב אותו ממני! נלחמתי בטוטרוויג הזה, אבל הוא ברח, ובלבאזור רדף אחריו, ורק עכשיו השגתי אותם!". [/b][/quote]
"אז אתה רוצה את הטרטוויג הזה?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:13 PM
[b] איקי
שני המכות של קרבי פוגעות במיאו, ולאחר מכן מיאו משתמש בנשיכה. מיאו מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
פעם הבאה תחכה עד שכולם יגיבו בבקשה >>"
__
"קרבי חסל אותו עכשיו, דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 PM
[b] ירין
"'פול' הוא לא חבר שלך! במכון הזה אנחנו מתייחסים אליו כאל מר. מורפי או כמנהיג המכון!" הוא אומר "כנס" הוא מפנה את הדלת. "מר. מורפי יש כאן מאתגר!" הוא צועק. מחדר אחר במכון יוצא פול מורפי, ושלושה וארבעה אנשים אחרים. פול מורפי מתייצב בזירה, והארבעה מבצעים מ'ארבע יוצאת ידי' והזה שנבחר נאנח בייאוש. זה שנבחר ניגש לזירה ולוקח שני דגלים אדום ויורק. השלושה החארים ניגשים לשולחן ליד הזירה שיש עליו כמה מחשבים ומצלמות. הם מפעילים את כל המכשירים ומתיישבים ליד המחשבים, הם מסמנים לרביעי
"קרב מכון מרוול יתחיל כעת. למנהיג המכון שלושה פוקימונים, וגם למנהיג וגם למתמודד אפשרות להחליף אותם. נצחון במכון זה יתקבל אם ורק אם שלושת הפוקימונים של המנהיג לא יוכלו להלחם, עד כדי קביעה שלי. למאמן מותר להשתמש אך ורק עד שלושה פוקימונים, שהם השלושה הראשונים שהוא מוציא בקרב. אם המאמן יוציא יותר מ3, הוא ייפסל וייאלץ להתחיל את הקרב מחדש. התחילו!" הוא אומר ומניף את שני הדגלים.
"אני יוציא ראשון! בידוף צא!" פול מורפי מוציא בידוף.
[/b][/quote]
"מנקי צא! תתחיל מתקפת קפוארה! ואז תקפוץ עליו עם מכת קארטה!" אני אומר
-
מקס
זה לא בדיוק כח המחשבה, הוא פשוט משתמש באנרגיה שבגוף שלו כדי לייצר אש. מתקפות עם כח המחשבה זה על חושי ם.ם
ספירו מנפנף חזק יותר והצמח זז עוד יותר.
סטארלי מתחיל לעוף מהר יותר, הוא עושה כמה סיבובים, אבל אז נתקע בטעות בעץ. זה הבעיה בלנוע מהר מדי, קשה לעצור.
דודי
"כן התחלתי להלחם בו עם בלבאזור, אבל אז טורטוויג ברח, ובלבאזור רדף אחריו, עד לכאן, ורק עכשיו השגתי אותם."
איקי
לפעמים אני מגיב כשאני חושב שכל אלה שמחוברים הגיבו, ולפעמים אני לרגע קם ועושה משהו, וככה אני לא יודע אם עוד מישהו הגיב או לא, אם אני שם לב שמישהו הגיב לפני ולא ראיתי אותו אני עורך מהר, אני מאמין שזה לא כל כך מפריע...
--
קרבי פוגע במיאו, ולבסוף מיאו נופל על הרצפה והוא אינו יכול להלחם יותר.
ירין
מנקי מתחיל להשתמש בצעדי הריקוד, הוא עומד על הידיים ומתקרב לבידוף ולאחר מכן מתחיל להשתמש בצעדי דיסקו
"טוב, פשוט תתעלם מזה, בידוף נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף מתנפל על מנקי ונושך אותו, לאחר מכן מנקי זורק אותו הצידה ומשתמש במכת קארטה והוא פוגע. "בידוף מתקפת מהירות!" בידוף מתחיל לרוץ במהירות למנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 07:35 AM
[b] מקס
זה לא בדיוק כח המחשבה, הוא פשוט משתמש באנרגיה שבגוף שלו כדי לייצר אש. מתקפות עם כח המחשבה זה על חושי ם.ם
ספירו מנפנף חזק יותר והצמח זז עוד יותר.
סטארלי מתחיל לעוף מהר יותר, הוא עושה כמה סיבובים, אבל אז נתקע בטעות בעץ. זה הבעיה בלנוע מהר מדי, קשה לעצור.
[/b][/quote]
XDDD מה שעייפות עושה...
"סטארלי, תנסה שוב! הפעם תנסה גם לראות לאן אתה טס!"
"צ'ארמנדר, אתה צריך לרכז את האנרגיה שלך, תנסה לרכז את כל האנרגיה שבך ולעשות ולהוציא אש מהפה כמה שתצליח"
"ספירו, אתה מתקדם טוב מאוד, תמשיך לנסות"
-
[b]
דודי
"כן התחלתי להלחם בו עם בלבאזור, אבל אז טורטוויג ברח, ובלבאזור רדף אחריו, עד לכאן, ורק עכשיו השגתי אותם."
[/b][/quote]
אני אומר:
"עם אתה רוצה את טרטוויג אז תיצדרך להילחם עליו"ומחזיק את הפוקדור של שינקס
-
[b] ירין
מנקי מתחיל להשתמש בצעדי הריקוד, הוא עומד על הידיים ומתקרב לבידוף ולאחר מכן מתחיל להשתמש בצעדי דיסקו
"טוב, פשוט תתעלם מזה, בידוף נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף מתנפל על מנקי ונושך אותו, לאחר מכן מנקי זורק אותו הצידה ומשתמש במכת קארטה והוא פוגע. "בידוף מתקפת מהירות!" בידוף מתחיל לרוץ במהירות למנקי. [/b][/quote]
"התחמק במהירות ותקפוץ לאוויר! ואז בעיטה חזקה משולבת באגרוף!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 06:49 PM
[b] תמיר
אתה מתקדם ואתה רואה את סוף השביל ואת העיר מרוול. אתה נכנסת לעיר מרוול, מה תעשה כעת? [/b][/quote]
איפה אני יכול לישון?
-
מקס
סטארלי מהנהן ומתחיל לעוף שוב, הפעם באזור יותר פותח, והוא טס במעגלים די מהר.
צ'ארמנדר מנסה, אך תחילה כל מה שיוצא זה רק קצת עשן, מה שגורם לצ'ארמנדר להשתעל קצת.
ספירו ממשיך לנפנף, אך הוא מתעייף ומתיישב על הקרקע.
דודי
"קיוויתי שתגיד את זה, נלחם כאן ועכשיו, 1 על 1. אני עם בלבאזור" הוא אומר ובלבאזור נעמד לפניו
ירין
מנקי מתחמק וקופץ לאוויר, ולכן בידוף מחטיא אותו.
"בידוף, קפוץ למעלה, וקפוץ על הרגל שלו כשהוא מתכוון לבעוט, ולאחר מכן תנשך אותו!" אומר פול מורפי. בידוף מבצע את מה שהוא אומר, הוא מדלג על הרגע ונושך את מנקי, מה שגורם לו לא לבצע את האגרוף, והם מתחילים ליפול, ובזמן שהם נופלים מנקי מתאושש ונותן אגרוף לבידוף שמעיף אותו ממנקי, ושניהם נוחתים על הקרקע. שניהם מתחילים להתעייף, אם כי מעט.
תמיר
לישון? כעת רק צהריים (בערך 2 3 בצהריים) לפי המשחק שלי. אמנם זה קשה לשמור על אחידות בזמן עם כל כך הרבה משתתפים, אבל אני מנסה. ולישון ניתן במרכז הפוקימונים אבל רק משעה מוסיימת בערב. אם אתה לא בעיר, אז נניח שקיים מקום וירטואלי שיש לך גישה אליו, שבו קיים שק שינה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 09:41 AM
[b] ירין
מנקי מתחמק וקופץ לאוויר, ולכן בידוף מחטיא אותו.
"בידוף, קפוץ למעלה, וקפוץ על הרגל שלו כשהוא מתכוון לבעוט, ולאחר מכן תנשך אותו!" אומר פול מורפי. בידוף מבצע את מה שהוא אומר, הוא מדלג על הרגע ונושך את מנקי, מה שגורם לו לא לבצע את האגרוף, והם מתחילים ליפול, ובזמן שהם נופלים מנקי מתאושש ונותן אגרוף לבידוף שמעיף אותו ממנקי, ושניהם נוחתים על הקרקע. שניהם מתחילים להתעייף, אם כי מעט. [/b][/quote]
"שוב מכת קפוארה! אבל תיזהר ממנו, אם הוא מתקרב תקפוץ למעלה ותשתמש ישר בביעטה! ואז שוב מכת קארטה!" אני אומר
-
[b]
דודי
"קיוויתי שתגיד את זה, נלחם כאן ועכשיו, 1 על 1. אני עם בלבאזור" הוא אומר ובלבאזור נעמד לפניו
[/b][/quote]
אני אומר:
"צא שינקס נשיכה!"
-
[b] מקס
סטארלי מהנהן ומתחיל לעוף שוב, הפעם באזור יותר פותח, והוא טס במעגלים די מהר.
צ'ארמנדר מנסה, אך תחילה כל מה שיוצא זה רק קצת עשן, מה שגורם לצ'ארמנדר להשתעל קצת.
ספירו ממשיך לנפנף, אך הוא מתעייף ומתיישב על הקרקע.
[/b][/quote]
"ספירו, אתה עושה עבודה טובה, אתה יכול לנוח על הכתף שלי ואז להמשיך מתי שתהיה מוכן"
"צ'ארמנדר, תמשיך לנסות"
"כל הכבוד סטארלי! אתה תפסת את זה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 10:41 AM
[b]
תמיר
לישון? כעת רק צהריים (בערך 2 3 בצהריים) לפי המשחק שלי. אמנם זה קשה לשמור על אחידות בזמן עם כל כך הרבה משתתפים, אבל אני מנסה. ולישון ניתן במרכז הפוקימונים אבל רק משעה מוסיימת בערב. אם אתה לא בעיר, אז נניח שקיים מקום וירטואלי שיש לך גישה אליו, שבו קיים שק שינה. [/b][/quote]
*אני הבנתי כבר לפני זה שבקושי צהרים,אבל רציתי לדעת,מפני שאני רוצה להשאר שם קצת,להתאמן,ואז להלחם במאמן המכון...*
---------------------------------------------------------------------
אני מסתובב בעיר,ורואה את כל המקומות בעיר,כדי לתת לפוקימונים עוד קצת לנוח
-
ירין
"בידוף, חכה שהוא יתקרב אליך, ואז קפוץ אליו ונשוך אותו!" אומר פול מורפי. שני האסטרטגיות המתכוננות היטב מתנגשות בעת פעולה. מנקי מתחיל לבצע את צעדי הריקוד, ובידוף מביט עליו בקפידה, ואז מנקי בועט בבידוף, אך בידוף קופץ ונושך את מנקי. אבל מנקי נותן לו מכת קארטה ומעיף אותו "עכשיו זריזות!" אומר פול מורפי ובידוף רץ מהר ופוגע במנקי. בידוף נראה עייף יותר ממנקי, אך מנקי גם קצת עייף.
דודי
"בלבאזור, תפוס את הרגליים הקדמיות שלו עם הגפנים שלך!" אומר המאמן, וכששינקס רץ לבלבאזור כדי לשנוך אותו, הגפנים של בלבאזור תופסים את הרגליים של שינקס וזה גורם לו ליפול.
מקס
ספירו מתעופף ומתיישב לך על הכתף (מה יש לכולם מלאמר לפוקימון מעופף לנוח על הכתף? סתם מעתניין.)
צ'אמרנדר מנסה שוב, ואתה מרגיש חום שיוצא לו מהפה, אבל לא יוצאת אש, אלא רק גחלון קטן קטן שמתפזר ברוח במהירות.
סטארלי ממשיך לעוף במעגלים ולבסוף הוא מסתחרר.
דרך אגב, אם תתן שם למתקפות האלה שאתה עושה עכשיו, אני יוכל לעדכן את ההתקדמות שלהם בדף הראשי...
תמיר
אה אוקיי
--
אתה רואה את מרכז הפוקימונים עם הגג האדום המסורתי, את החנות שמה שניתן לקנות בה תלוי במה שרוצים לקנות, בעקרון אמור להיות לך כסף לקנות כל ציוד הכרחי, אבל ציוד שאינו הכרחי אין לשחקן אף פעם מספיק כסף. אתה רואה את המכון בו נלחם כעת ירין, ואת השביל המוביל לשמורת הפוקימונים, שמה אסור ללכוד פוקימונים, או לפגוע בהם קשה מדי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:03 AM
[b] ירין
"בידוף, חכה שהוא יתקרב אליך, ואז קפוץ אליו ונשוך אותו!" אומר פול מורפי. שני האסטרטגיות המתכוננות היטב מתנגשות בעת פעולה. מנקי מתחיל לבצע את צעדי הריקוד, ובידוף מביט עליו בקפידה, ואז מנקי בועט בבידוף, אך בידוף קופץ ונושך את מנקי. אבל מנקי נותן לו מכת קארטה ומעיף אותו "עכשיו זריזות!" אומר פול מורפי ובידוף רץ מהר ופוגע במנקי. בידוף נראה עייף יותר ממנקי, אך מנקי גם קצת עייף.
[/b][/quote]
"אתה יכול לנצח! עכשיו מהר תרוץ סביבו במעגלים ואז תתחיל לשגע אותו בריקוד ובקפיצות! וא תפתיע אותו במכת קארטה ולאחר מכן אם הוא נושך אותך תעיף אותו!" אני אומר