-
[b]מייק -[/b]
היא מחייכת ואומר "תודה"
אתם צועדים לכיוון הממלכה ואז שד שחור תוקף את ג'סיקה
הוא לוקח אותה איתו גבוהה בשמים והיא צועקת לעזרה
[b]ג'ק-[/b]
"3 מתקפות בכמה שניות ? אני למדתי 2 מתקפות ב-20 דקות !!
זה ממש לא הגיוני ג'ק , אתה בטוח שלמדת 3 מתקפות ?"
ג'ני מתחילה להילחץ שאולי אתה משהו מיוחד
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 05:05 PM
[b]
[b]ג'ו-[/b]
יצאת , סטיבן התפלא שלקח לך כל כך הרבה זמן
הוא שואל מה ראית ומה למדת .
[/b][/quote]
אני מספר לו מה ראיתי ואז מוסיף:"ילאאה בוא נלך אל RJ"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 05:36 PM
[b] [b]ג'ק-[/b]
"3 מתקפות בכמה שניות ? אני למדתי 2 מתקפות ב-20 דקות !!
זה ממש לא הגיוני ג'ק , אתה בטוח שלמדת 3 מתקפות ?"
ג'ני מתחילה להילחץ שאולי אתה משהו מיוחד [/b][/quote]
"למען האמת זה שלושה ושיפור של אחד שכבר ידעתי,יריקת אש,להבות עם הידיים,גל אש,ושיפור של סחרור אש,אם את רוצה לראות את זה בואי נילחם בקרב עכשיו." אגיד ואחכה לתגובתה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 05:36 PM
[b] [b]מייק -[/b]
היא מחייכת ואומר "תודה"
אתם צועדים לכיוון הממלכה ואז שד שחור תוקף את ג'סיקה
הוא לוקח אותה איתו גבוהה בשמים והיא צועקת לעזרה
[/b][/quote]
"עזוב אותה!" אני אומר ועףא ליו ושולך אליו כדור אוויר ואז נותן לו אגרוף לפרצוף ולוקח אותה ממנו ונוחת שוב באדמה
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה מנסה לקרוא מה שכתוב במגילות ואתה לא מבין מה כתוב שם , הכל ממש לא ברור בסימנים שלא ידעת אפילו שקיימים . תוך כדי הקריאה מופיעה הינאמורי , הילדה שפגשת באגם הקפוא . "היי שוב , סליחה על ההפרעה אבל השארת את הדלת פתוחה וראיתי שאתה דיי מסתבך עם המגילות , אתה לא אמור לקרוא אותן אתה אמור לפרוש אותן אחת ליד השנייה ולחתוך את המגילות בעזרת החרב שלך , שדרך אגב אני רואה שיש לך חרב מיוחדת , חרב שחורה , כניראה סטיב מאוד אוהב אותך הוא לא נותן לכל חייל חרב שחורה , זו החרב הכי חזקה . אז בהצלחה , אם תצטרך אותי , אני בחדר שליידך , להתראות בנתיים"
היא אומרת ויוצאת מהחדר שלך .
[b]מייק-[/b]
השד רוצה להמשיך להילחם אבל ג'סיקה שולחת אליו מקת ברק חזקה שמשתקת אותו , והשד נעלם . היא מנשקת את לחייך ואומרת "תודה על שהצלת אותי מייק , זה היה נדיב מאוד מצידך להציל אותי , אוטה ואני מאוד שמחים שיש לנו שותף מקסים כמוך . אני חושבת שנלך עכשיו לממלכה להתאמן , אתה צריך לאמן את טוקה שלך , וללמוד מתקפות , כי אני שמה לב שאתה יודע רק כדור אוויר ." אתה מחייך אליה , היא מחייכת לך חזרה ואתם צועדים ביחד לממלכה .
[b]ג'ק-[/b]
ג'ני כבר לא מופתעת "אתה באמת ג'ק ארמגדון , שמעתי עליך המון , אני מבינה איך למדת כל כך מהר את המתקפות , אתה בטוח שאתה רוצה שנילחם ? אם כן אצטרך ללכת לקחת את החרב שלי מהחדר.. "
[b]ג'ו-[/b]
סטיבן ממש מתפעל מכל מה שלמדת אבל עדיין לא בטוח שאתה יודע איך עושים את זה .והוא לא מבין למה אתה רוצה ללכת לRJ אבל הוא מסכים לבקשתך והגעתם לחדר השחור שבו RJ נמצא .
"שלום ג'ו , שלום סטיבן . מה שלומכם ?" RJ מחייך , הפעם הראשונה שפניו באמת נחשפות אליך . סטיבן אומר לו "שלומי מצוין , תודה " ומחכה שגם אתה תגיד משהו לRJ .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 08:06 PM
[b] [b]ג'ק-[/b]
ג'ני כבר לא מופתעת "אתה באמת ג'ק ארמגדון , שמעתי עליך המון , אני מבינה איך למדת כל כך מהר את המתקפות , אתה בטוח שאתה רוצה שנילחם ? אם כן אצטרך ללכת לקחת את החרב שלי מהחדר.. "
[/b][/quote]
"אוקיי אין בעיה,את רוצה שאבוא איתך?" אגיד,אשלוף את חרבי ואסתכל עליה בזמן שאחכה לתשובתה..
-
[b]ג'ק -[/b]
"אם אתה רוצה לבוא , בשמחה " אתה מחליט לבוא אחריה , אתה נכנסים לחדר ומופתעים לגלות שג'סיקה הדרקונית קרח של ג'ני - בקעה , היא הייתה מאושרת והתחילה ללטף ולחבק את חיית מהחמד שלה ג'סיקה , שמחת בשבילה אבל גם דאגת לדרקון שלך שבקע מהביצה שלו ואין מי שיקבל אותו בתור חבר או אב .
היא לוקחת את החפצים שלה .
-
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה מנסה לקרוא מה שכתוב במגילות ואתה לא מבין מה כתוב שם , הכל ממש לא ברור בסימנים שלא ידעת אפילו שקיימים . תוך כדי הקריאה מופיעה הינאמורי , הילדה שפגשת באגם הקפוא . "היי שוב , סליחה על ההפרעה אבל השארת את הדלת פתוחה וראיתי שאתה דיי מסתבך עם המגילות , אתה לא אמור לקרוא אותן אתה אמור לפרוש אותן אחת ליד השנייה ולחתוך את המגילות בעזרת החרב שלך , שדרך אגב אני רואה שיש לך חרב מיוחדת , חרב שחורה , כניראה סטיב מאוד אוהב אותך הוא לא נותן לכל חייל חרב שחורה , זו החרב הכי חזקה . אז בהצלחה , אם תצטרך אותי , אני בחדר שליידך , להתראות בנתיים"
היא אומרת ויוצאת מהחדר שלך . [/b][/quote]
''להתראות.''
אני אומר ופורש את המגילות אחת ליד השנייה, וחותך אותם בחוזקה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 09:01 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"אם אתה רוצה לבוא , בשמחה " אתה מחליט לבוא אחריה , אתה נכנסים לחדר ומופתעים לגלות שג'סיקה הדרקונית קרח של ג'ני - בקעה , היא הייתה מאושרת והתחילה ללטף ולחבק את חיית מהחמד שלה ג'סיקה , שמחת בשבילה אבל גם דאגת לדרקון שלך שבקע מהביצה שלו ואין מי שיקבל אותו בתור חבר או אב .
היא לוקחת את החפצים שלה . [/b][/quote]
"בטח אייסברג כבר בקע..
קחי איתך את ג'סיקה,נלך לראות מה איתו!" אגיד בנחישות.
-
[b]
[b]ג'ו-[/b]
סטיבן ממש מתפעל מכל מה שלמדת אבל עדיין לא בטוח שאתה יודע איך עושים את זה .והוא לא מבין למה אתה רוצה ללכת לRJ אבל הוא מסכים לבקשתך והגעתם לחדר השחור שבו RJ נמצא .
"שלום ג'ו , שלום סטיבן . מה שלומכם ?" RJ מחייך , הפעם הראשונה שפניו באמת נחשפות אליך . סטיבן אומר לו "שלומי מצוין , תודה " ומחכה שגם אתה תגיד משהו לRJ . [/b][/quote]
"גם שלי מצוין אבל העיניין שבגללו באנו הוא שכפי שאת הרואה הישתמשתי במגילות והצלחתי להישתמש ברוב כוחות האופל" אני אומר.
-
[b]ג'ק -[/b]
אתה רץ לחדרך , ג'ני אוחזת בג'סיקה , שמרגישה קצת קרה אבל היא מתרגלת לעובדה הזאת , אתה נכנס לחדר שלך ובידיוק שניכנסת שמעת רעשים , זאת היתה הביצה של אייסברג , היא התחילה לבקוע , היא נסדקה לאט לאט , בעוד שאתה צופה אתה גם שומע רעשים מוזרים , אחרי מספר דקות אייסברג בוקע , הוא מאוד יפה וגבר מוקף גושי קרח על גבו . אתה שמח וג'ני שמחה בשבילך , אתם שמים את שני הדרקונים הקטנים שעדיין לא הצמיחו כנפיים אחד ליד השני ויושבים על המיטה שלך .
[b]אדוארד -[/b]
אתה מוציא את זעמך על המגילות בידיוק כמו שהיית רוצה להוציא את זעמך על תאו , המגילות , נחתכות אך לא נחצות , החתך הענק שיצרת מפיץ אור בצבע לבן-תכלת , צבע של קרח , ששואב אותך פנימה ,ומכאן מתחיל חיזיון מזויף שילמד אותך איך להשתמש בכוחך .
אתה נכנס לתוך שלושת המגילות ויוצא למקום יפה , צחור , רקע של עננים לבנים בשמיים וששלג בכל מקום , לא ברור עדין איפה אתה . אתה לא מצליח לזוז ואתה מסתובב סביב עצמך , מפולת שלג עומדת ליפול עליך , ואתה מצליח ליצור קיר קרח שעוצר את המפולת , אמנם הקיר חלש והוא נשבר אבל אתה זוכר איך עשית את הקיר , ניסית ליצור שוב את הקיר הזה אבל במקום זה יצרת מהיד של קרחון חד וחזק מאוד , אתה מצליח להוציא קרחונים מהיד שלך , באזרת הקפאת האוויר . אתה חזק מאוד ובעל עוצמה רבה ,המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים בצבע תכלת נוצרו על גופך , ברגע שהשתמש שוב במתקפת קרח , הקעקועים זהרו . פיתאום אתה נשאב חזרה לתוך המגילה , ויוצא מהמגילה , ושוב נופל על מיטתך , הרגשה של דה-ז'ה-וו עוברת במוחך .
[b]ג'ו -[/b]
"נכון , אתה צודק . לכן הבאתי לך את הקעקועים , כעת אתה וסטיבן בקבוצה נוק A . בהצלחה" הוא אומר ואתם יוצאים מהחדר שלו בפיתאומיות .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 10:51 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה רץ לחדרך , ג'ני אוחזת בג'סיקה , שמרגישה קצת קרה אבל היא מתרגלת לעובדה הזאת , אתה נכנס לחדר שלך ובידיוק שניכנסת שמעת רעשים , זאת היתה הביצה של אייסברג , היא התחילה לבקוע , היא נסדקה לאט לאט , בעוד שאתה צופה אתה גם שומע רעשים מוזרים , אחרי מספר דקות אייסברג בוקע , הוא מאוד יפה וגבר מוקף גושי קרח על גבו . אתה שמח וג'ני שמחה בשבילך , אתם שמים את שני הדרקונים הקטנים שעדיין לא הצמיחו כנפיים אחד ליד השני ויושבים על המיטה שלך .
[/b][/quote]
"אז מה בעצם נעשה עכשיו? אפשרי להתאמן עכשיו? אני חושב שלא כי בזמן האימון לא נוכל להשגיח עליהם,מה את אומרת?"
-
[b]
[b]מייק-[/b]
השד רוצה להמשיך להילחם אבל ג'סיקה שולחת אליו מקת ברק חזקה שמשתקת אותו , והשד נעלם . היא מנשקת את לחייך ואומרת "תודה על שהצלת אותי מייק , זה היה נדיב מאוד מצידך להציל אותי , אוטה ואני מאוד שמחים שיש לנו שותף מקסים כמוך . אני חושבת שנלך עכשיו לממלכה להתאמן , אתה צריך לאמן את טוקה שלך , וללמוד מתקפות , כי אני שמה לב שאתה יודע רק כדור אוויר ." אתה מחייך אליה , היא מחייכת לך חזרה ואתם צועדים ביחד לממלכה .
[/b][/quote]
ו...? תגובה תוקעת
--
"איזזה מתקפות אני יכול ללמוד? ואיך?" אני שואל אותה
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 22 2009, 10:51 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
אתה מוציא את זעמך על המגילות בידיוק כמו שהיית רוצה להוציא את זעמך על תאו , המגילות , נחתכות אך לא נחצות , החתך הענק שיצרת מפיץ אור בצבע לבן-תכלת , צבע של קרח , ששואב אותך פנימה ,ומכאן מתחיל חיזיון מזויף שילמד אותך איך להשתמש בכוחך .
אתה נכנס לתוך שלושת המגילות ויוצא למקום יפה , צחור , רקע של עננים לבנים בשמיים וששלג בכל מקום , לא ברור עדין איפה אתה . אתה לא מצליח לזוז ואתה מסתובב סביב עצמך , מפולת שלג עומדת ליפול עליך , ואתה מצליח ליצור קיר קרח שעוצר את המפולת , אמנם הקיר חלש והוא נשבר אבל אתה זוכר איך עשית את הקיר , ניסית ליצור שוב את הקיר הזה אבל במקום זה יצרת מהיד של קרחון חד וחזק מאוד , אתה מצליח להוציא קרחונים מהיד שלך , באזרת הקפאת האוויר . אתה חזק מאוד ובעל עוצמה רבה ,המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים בצבע תכלת נוצרו על גופך , ברגע שהשתמש שוב במתקפת קרח , הקעקועים זהרו . פיתאום אתה נשאב חזרה לתוך המגילה , ויוצא מהמגילה , ושוב נופל על מיטתך , הרגשה של דה-ז'ה-וו עוברת במוחך . [/b][/quote]
''וואו.
איזו הרגשה מדהימה, אני מרגיש חזק.''
אני אומר ומנסה ליצור קיר מקרח ודברים אחרים בחדר.
-
*סליחה שלא הגבתי כל היום הייתה לי עבודה במתמטיקה לעשות
[b]אדוארד -[/b]
אתה נלהב מהכוח שלך ונהנה מהיכולות ומהמתקפות שלמדת , אתה יוצר קירות וקרחונים מרהיבים , בגלל טמפרטורת האיזור ובגלל כוח הקרח שלך , הקרחונים לא נמסים , אתה יכול לחליט מתי יתנפצו , אבל מה שבטוח - הם לא יימסו , בנתיים ..פתאום אתה שומע מישהו מהמרפסת שבחדרך , שאומר
"כל הכבוד אדוארד, ידעתי שתצליח" אתה רץ לראות מי זה היה ואתה רואה את סטיב , ומיד שהגעת , למרות שלא הסתכל עליך בכלל , הוא נעלם , אבל הזאיר פתק אחריו .
[i]"אדוארד , עכשיו אתה בקבוצת נוק A , שזוהי הרמה הראשונה של החיילים , אני מציע שתלך להתאמן עם מישהו , מחר מתחילים באימונים אבל לפני כן עדיף שתתאמן עם מישהו אחר , תמצא בממלכה מישהו או מישהי שאוחזים בכוח שונה , שלא כוח קרח . תזמין אותם לקרב , אני מבטיח לך שתהנה .
בהצלחה , S ."[/i]
[b]מייק-[/b]
בשביל זה אנחנו חוזרים לחדר שלך , שאפרוק את חפציי אם תרשה לי להישאר אצלך ושתיקח את הציוד שלך - החרב המגילות והשוריקנים , ואביא לך עוד משהו שנגיע לממלכה . אתה צריך את שלושת המגילות כדי ללמוד מתקפות ואני יסביר לך איך אתה עושה את זה אחרי שתיקח את המגילות .
אתם מגיעים לממלכה נכנסים לחדר , אתה משאיר את טוקה הקוף שלך וג'סיקה משאירה את החיה שלה בסל שליד המיטה שלה , הם ישנים עכשיו ואתם לבד , היא מוציאה מהתיק שלה נעליים לבנות שמחוברות אליהן כנפיים מיוחדות קטנות
"זה בשבילך" היא אומרת ומגישה לך את הנעליים "אלה נעליים ששולטות על התעופה שלך כך שכל אחד יכול לעוף איתם גם אם הוא לא יודע , זה יעזור לך בקרבות מיוחדים שאולי יהיה לך קשה לעוף בגלל מזג האוויר או אולי בגלל האויב שתלחם מולו "
[b]ג'ק-[/b]
"אני חושבת שעכשיו הם צריכים ללכת לישון , כבר מאוחר ואני לא התאמנתי היום , אני חייבת להתאמן ג'ק , אולי נשכיב אותם לישון ונרד קצת להתאמן ?"
היא אומרת וניראית קצת מבואסת שמאוחר .