-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 10 2009, 09:56 PM
[b] סטיב-
אתה קם בבוקר, מתמתח ומפהק להנאתך, השעה היא 08:00 בבוקר, אתה זוכר שאתה צריך להגיע בדיוק ב09:00 ליום העבודה הראשון שלך. [/b][/quote]
אני קם לשטוף את הפנים שלי ולאכול משהו מפנק על הבוקר .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 10 2009, 10:15 PM
[b] ברנדון ומפייר-
הוא עונה לך שהוא צריך ללכת לעבודה שלו, ושלא תוכל לבוא.
אתה יוצא אל מחוץ לחדר ורואה שגם ברנדון קם.
אתה הולך איתו למטבח, אתה רואה שליאו מבזיק פנימה.
[/b][/quote]
"ליאו,אני צריך לדבר איתך" אומר לו.
"אתה חושב שיש דרך להחזיר את הוריי?,ואתה יכול להסביר לי קצת עלייך?" אשאל אותו
-
ברנדון-
אתה מציע ארוחות בוקר, אך סטיב אוכל בעצמו משהו שלקח מן המקרר, רוני ממשיך להתמתח ולהיות אדיש, וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו.
סטיב-
אתה רואה שרוני מתמתח עדיין, ברנדון מציע ארוחות בוקר וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו, אתה לוקח לך דגנים, ומכין לעצמך קערת דגנים עם חלב, אתה אוכל בכיף אך אתה מסתכל על השעה, כבר 08:30.
רוני-
למי פנית? /=
---
אתה מתמתח וממשיך להיות אדיש לכולם, אתה רואה שברנדון מציע ארוחות בוקר לכולם, אך אף אחד לא ממש מתייחס אליו, סטיב אוכל קערת דגנים עם חלב, וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו.
ברנדון ומפייר-
''אי אפשר להחזיר את המתים, מצטער ברנדון.
אני מאיר לבן, אני עובד אצל הבכירים שהם מועצה עליונה למעלה, ותפקידיי הוא להדריך מכשפים ולעזור להם, אני יכול לבוא לבן חסות שקורא לי, כמו שלושת חברייך.
ואני יכול לרפא אנשים.'' הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 11 2009, 05:53 PM
[b]
סטיב-
אתה רואה שרוני מתמתח עדיין, ברנדון מציע ארוחות בוקר וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו, אתה לוקח לך דגנים, ומכין לעצמך קערת דגנים עם חלב, אתה אוכל בכיף אך אתה מסתכל על השעה, כבר 08:30. [/b][/quote]
אסיים לאכול בהנאה אלך שוב לצחצח את השיניים אפרד מכולם ואודיע שאני הולך לעבוד . אצא מהאחוזה ואצעד למקום העבודה שלי .
-
סטיב-
אתה נפרד מכולם ומצחצח שיניים, אתה מתלבש בחליפה יפה, מכנסיים יפים ונעליים יפים, אתה הולך אל מקום העבודה שלך, אתה נכנס ורואה את הבוס שלך, ''הוו..שלום סטיב, הגעת בדיוק בזמן, אתה העוזר שלי, אני עובד סוציאלי ואתה מין מזכיר/עוזר שלי, הבנת?'' הוא אומר בחיוך ומושיב אותך בשולחן עם מחשב, טלפון, מסמכים ועוד.
''אוקיי סטיב, שב פה, יש המון עבודה.'' הוא אומר והולך משם.
-
[b]
רוני-
למי פנית? /=
---
אתה מתמתח וממשיך להיות אדיש לכולם, אתה רואה שברנדון מציע ארוחות בוקר לכולם, אך אף אחד לא ממש מתייחס אליו, סטיב אוכל קערת דגנים עם חלב, וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו.
[/b][/quote]
ניראה לי לסטיב XP
~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח גם קערת קורנפלקס ומתחיל לאכול ומספר לכולם שקניתי מועדון.אח"כ אני מתקשר שוב לספק ומזמין שתייה.
-
[b] ברנדון ומפייר-
''אי אפשר להחזיר את המתים, מצטער ברנדון.
אני מאיר לבן, אני עובד אצל הבכירים שהם מועצה עליונה למעלה, ותפקידיי הוא להדריך מכשפים ולעזור להם, אני יכול לבוא לבן חסות שקורא לי, כמו שלושת חברייך.
ואני יכול לרפא אנשים.'' הוא אומר. [/b][/quote]
"מעניין" אומר לו.
"עם כך,ממש משעמם לי לאחרונה,יש לך איזה משימה לתת לי?או שאני יכול לעשות משהו כדי לעזור?" אשאל אותו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 11 2009, 06:32 PM
[b] סטיב-
אתה נפרד מכולם ומצחצח שיניים, אתה מתלבש בחליפה יפה, מכנסיים יפים ונעליים יפים, אתה הולך אל מקום העבודה שלך, אתה נכנס ורואה את הבוס שלך, ''הוו..שלום סטיב, הגעת בדיוק בזמן, אתה העוזר שלי, אני עובד סוציאלי ואתה מין מזכיר/עוזר שלי, הבנת?'' הוא אומר בחיוך ומושיב אותך בשולחן עם מחשב, טלפון, מסמכים ועוד.
''אוקיי סטיב, שב פה, יש המון עבודה.'' הוא אומר והולך משם. [/b][/quote]
עדיין לא מבין מה הולך כאן :blink: אני מתיישב בכיסא בנחת , נרגע קצת , ומתחיל לקרוא את המסמכים שעל השולחן .
-
רוני-
אתה הולך קערת קרונפלקס ומתקשר לספק השתייה, הוא עונה, ''הלו? עוד פעם אתה? אז מה קבענו?'' אומר אותו גבר שהתקשרת אליו אתמול.
ברנדון ומפייר-
''בעיקרון אני לא נותן משימות, צריך לחסל שדים, את מועצת השדים ואת המקור, זאת המטרה העיקרית שלנו.'' אומר ליאו ומחייך.
''אתה לא צריך לעשות משימות, בדרך כלל שהשדים באים אלינו ולא אנחנו אליהם.'' מוסיף ליאו.
סטיב-
אתה מעיין במסמכים, אך זה לא נותן לך שום מידע.
לפתע הטלפון מצלצל במשרד הקטן שלך מצלצל.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 11 2009, 09:59 PM
[b] סטיב-
אתה מעיין במסמכים, אך זה לא נותן לך שום מידע.
לפתע הטלפון מצלצל במשרד הקטן שלך מצלצל. [/b][/quote]
אני עונה לטלפון ואומר "משרד עבודות סוציאליות שלום , במה אוכל לעזור ?"
-
[b]
ברנדון ומפייר-
''בעיקרון אני לא נותן משימות, צריך לחסל שדים, את מועצת השדים ואת המקור, זאת המטרה העיקרית שלנו.'' אומר ליאו ומחייך.
''אתה לא צריך לעשות משימות, בדרך כלל שהשדים באים אלינו ולא אנחנו אליהם.'' מוסיף ליאו.
[/b][/quote]
"בסדר" אומר לו ואצא החוצה.
אחכה שיקרא משהו בזמן שאני יושב על הכיסא.
-
[b] רוני-
אתה הולך קערת קרונפלקס ומתקשר לספק השתייה, הוא עונה, ''הלו? עוד פעם אתה? אז מה קבענו?'' אומר אותו גבר שהתקשרת אליו אתמול.
[/b][/quote]
"חידוש הספקה ופריסת תשלומים" אומר בטלפון "אני רוצה להזמין 300 בקבוקים אלכוהול ושתייה כלה" אומר
-
סטיב-
''זה המזכיר של העובד הסוציאלי מייקל? אם כן, אני צריכה עזרה, הילד שלי סובל מהרבה דברים בבית הספר, הוא טוען שיש לו כוח מוזר והוא מדאיג אותי מאוד, תוכלו לעזור לנו?'' אומרת אישה שנשמעת מודאגת מאוד.
ברנדון ומפייר-
אתה פותח את הדלת של האחוזה ויוצא לבחוץ, אתה יושב במדרגות ומביט על הכביש המלא במכוניות ובאנשים שהולכים, עד היום היית בעולם התחתון ולא ראית אור יום הרבה זמן.
רוני-
''זה יוצא 1500$, מצטער אבל אין לנו פריסת תשלומים, תצטרך לשלם את כל ה1500$ דולר או שפשוט תיקח פחות אספקה.'' אומר הבחור ונאנח.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 11 2009, 10:44 PM
[b]
ברנדון ומפייר-
אתה פותח את הדלת של האחוזה ויוצא לבחוץ, אתה יושב במדרגות ומביט על הכביש המלא במכוניות ובאנשים שהולכים, עד היום היית בעולם התחתון ולא ראית אור יום הרבה זמן.
[/b][/quote]
אצא לטייל בעיר,אני בטוח שהאור הזה יעשה לי רק טוב.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 11 2009, 10:44 PM
[b]
רוני-
''זה יוצא 1500$, מצטער אבל אין לנו פריסת תשלומים, תצטרך לשלם את כל ה1500$ דולר או שפשוט תיקח פחות אספקה.'' אומר הבחור ונאנח. [/b][/quote]
"אבל אמרת ל 1000 בקבוקים זה 1500$" אקרא בטלפון "אני רוצה רק 300 בקבוקים"