-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:46 PM
[b] [color=green]סטיב- השוטרים נראים מבולבלים יותר ממך. אוטו קטן עוצר בקרבת מקום. בחורה צעירה יוצאת ממנו. היא נראית כך:
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d02/1421/c198262.png[/img]. היא מתקרבת מהר לכיוון שלכם. השוטרים מנסים לעצור בעדם אבל היא מראה להם תג משטרתי והם עוזבים אותה. "סליחה רגע." היא אומרת לך ורוכנת מעל ריי. "מה יש לנו כאן?" היא שואלת. "מה שאת רואה." אומר לה השוטר. "אנחנו עוד לא יודעים מה קרה." היא מרימה את החולצה ורואה את הסמל. "אוי אלוהים..." היא אומרת.[/color]
[/b][/quote]
"רק שנייה ! מה אומר הסמל הזה !" אשאל אותה ואראה לה את הסימן על היד שלי
-
[color=green]סטיב-
איזה סימן? אתה מתכוון למה שהעתקת מהבטן של ריי?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 03:04 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה יוצא החוצה לבדוק מה קורה. קווינס עדיין שוממת, ואין אף אחד בסביבה.[/color] [/b][/quote]
אמשיך לצפות אחכה שיקרה משהו מעניין, הרי אני בטוח שהטירוריסטים האלה חכמים במיוחד ויצליחו להתגבר על המשטרה.
-
[color=blue]אריאל- לאחר כמה שעות, החולצה ממש לוחצת לך. השעה על פי מצב השמש היא שעת צהריים מאוחרת. בנוסף, אתה מתחיל להרגיש רעב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 03:07 PM
[b] [color=green]סטיב-
איזה סימן? אתה מתכוון למה שהעתקת מהבטן של ריי?[/color] [/b][/quote]
כן בידיוק , ובו זמנית אני מצביע על הבטן שלו .
-
[color=green]סטיב- "יש סיבה מיוחדת שאתה כאן?" היא שואלת אותך, מופתעת שהשוטרים נתנו לך להכנס. "הוא מכיר את הקורבן, וונג." אומר השוטר השמן והנמוך. היא מסתכלת עליו בזלזול. "לך תאכל סופגניה או משהו, סומו." היא אומרת לו. הוא נראה זעוף, אבל הוא הולך. נראה שהיא פחות תוקפנית, כשהיא יודעת מי אתה, ושסומו לא דוחף את האף. "זה ביפנית." היא אומרת. "המשמעות היא Infernal, מלאך נפול." היא נותנת לחובשים לקחת את ריי. "זה אומר לך משהו?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 03:23 PM
[b] [color=green]סטיב- "יש סיבה מיוחדת שאתה כאן?" היא שואלת אותך, מופתעת שהשוטרים נתנו לך להכנס. "הוא מכיר את הקורבן, וונג." אומר השוטר השמן והנמוך. היא מסתכלת עליו בזלזול. "לך תאכל סופגניה או משהו, סומו." היא אומרת לו. הוא נראה זעוף, אבל הוא הולך. נראה שהיא פחות תוקפנית, כשהיא יודעת מי אתה, ושסומו לא דוחף את האף. "זה ביפנית." היא אומרת. "המשמעות היא Infernal, מלאך נפול." היא נותנת לחובשים לקחת את ריי. "זה אומר לך משהו?"[/color] [/b][/quote]
"מלאך נפול ?! מה זה אומר ? תוכלי להסביר לי קצת מי האנשים שכותבים את זה
ולמה כתבו לו את זה ?" אגיד לה .
-
[color=green]סטיב- שניכם עולים לאמבולנס והוא מתחיל לנסוע. "אני מקווה שהוא...." היא מצביעה על ריי, "... יחיה כדי לומר לנו את התשובות. אני רק יודעת שאתמול התבצע רצח המוני בשדרות מדיסון, וכל האנשים שנרצחו שומשו כדי ליצור את הכתובת שמופיעה לו על הבטן."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 02:32 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה כבר מאבד תחושה ביד. הגוף שלך מרחף באלימות בזמן שהיא עפה במהירות גבוהה. "מה?!" היא צועקת. "אני לא שומעת אותך!" ואכן, למרות שנראה שהיא צועקת, גם אתה בקושי שומע אותה, בגלל המהירות הגבוהה והרוח[/color] [/b][/quote]
"איך את עפה לעזאזל ?!"אצעק לה.
'טוב אני בטח הוזה 'אחשוב לעצמי.
-
[color=gray]"מה?!" היא צועקת. "אני אנחת!" היא מאיטה במהירות, ודואה לכיוון גג של בניין ישן. שניכם נוחתים. היא מחזירה את הכנפיים לגבה, ולובשת שוב את החולצה שלה. היד שלך כואבת מאוד. "בוא ננוח קצת." היא אומרת. "נראה לי שחמקנו ממנו."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 05:05 PM
[b] [color=gray]"מה?!" היא צועקת. "אני אנחת!" היא מאיטה במהירות, ודואה לכיוון גג של בניין ישן. שניכם נוחתים. היא מחזירה את הכנפיים לגבה, ולובשת שוב את החולצה שלה. היד שלך כואבת מאוד. "בוא ננוח קצת." היא אומרת. "נראה לי שחמקנו ממנו."[/color] [/b][/quote]
"מה לעזאזל זה היה "אומר לה בזמן שהלחץ קצת על היד
-
[color=gray]מייקל- "זה נקרא לעוף. זה כשאתה באוויר."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 05:19 PM
[b] [color=gray]מייקל- "זה נקרא לעוף. זה כשאתה באוויר."[/color] [/b][/quote]
"לא ידעתי "אומר בציניות.
"התכוונתי מה זה הכנפיים האלה "אומר לה.
-
[quote][i]Originally posted by רטיקייט פראי הופיע[/i]@Apr 6 2010, 05:26 PM
[b]"לא ידעתי "אומר בציניות.
"התכוונתי מה זה הכנפיים האלה "אומר לה.[/b][/quote]
[color=gray]מייקל-שוב, היא מתנהגת כאילו לא אמרת כלום. היא מתחילה ללכת הלוך וחזור על הגג. נראה שהיא חושבת מה לעשות בהמשך.[/color]
-
"אולי תתחילי לספר לי מה הולך כאן ?!"אומר לה .