-
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]השאיבה לא פעלה מכיוון שאמפוליון הסתובב סביב עצמו עשרות פעמים בכל שניה, טריקו קפץ ושהגיע לאיפה שטריקו היה נמצא באדמה פשוט עלה למעלה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#006400]אני אומר לו "שוב אותו מהלך!"[/COLOR]
[/COLOR]
-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
השאיבה לא פועלת, פרינפלאפ פוגע בטריקו
[/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR]
[COLOR=purple]השאיבה לא פועלת, פרינפלאפ פוגע בטריקו[/COLOR][/CENTER]
"תמשיך בכל הכוח" אני אומר לו
-
[quote=roi857;630032]
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה כדור זהם דרקון קטן מהקודמים, הוא כמעט נפל והחזיק את עצמו שהברך כפופה על האדמה והיד מחזיקה אותו, הזהם דרקון פגע באוניקס והביס אותו[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אצעק בקול וארוץ לחבק את צ'ארמיליון! "יששששש איזה ניצחון כל הכבוד צ'ארמיליון!"
אקח את הפוקימונים למרכז על מנת לטפל בהם כמו שצריך ואמשיך ללכת בדרך.
-
[CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה מגיע למרכז פוקימונים ורואה שכולם מוקף בסלעי ענק, לפתע צ'רמיליון יוצא ומראה לך שהוא למד להביור
[COLOR=Purple]נייט:
המאמן מחזיר את פרינפלאפ ואומר: "אתה לא רציני", הוא פשוט הולך משם
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkgreen]המאמן מחזיר את פרינפלאפ ואומר: "אתה לא רציני", הוא פשוט הולך משם[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][COLOR=#545454]אני חוזר למרכז [/COLOR]
-
המרכז מוקף כולו בסלעי ענק שחוסמים את הכניסה, אי אפשר להיכנס פנימה
[/COLOR][COLOR=Blue]סמיט:
דרגונייט חוזר למסוק, הדלת נפתחת והוא נכנס עם חבר צוות רוקט, הכניסו את החבר צוות רוקט לתוך חדר החקירות, שיון אמר: "אם אנחנו נתקלים בדרקון הירוק תגיד למאדקיפ לעשות עליו אקדח מים",
[COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל הולך אחריכם ובלבזור די מתעצבן, לפתע אתה רואה שיש 3 נתיבים, דרך 1, דרך 2 ודרך 3
[COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
[COLOR=Red]סמיט:
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=roi857;630054][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]המרכז מוקף כולו בסלעי ענק שחוסמים את הכניסה, אי אפשר להיכנס פנימה[/COLOR][/CENTER]
אני אומר "צאו כולם להתקיף את האבן"
-
הפוקימונים שלך עייפים וחלשים מדי, הם לא יכלו לפרוץ את חוסמת הסלעים הזו
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;630056][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]הפוקימונים שלך עייפים וחלשים מדי, הם לא יכלו לפרוץ את חוסמת הסלעים הזו[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני קורא לעזרה
-
[quote=roi857;630054][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=blue]דרגונייט חוזר למסוק, הדלת נפתחת והוא נכנס עם חבר צוות רוקט, הכניסו את החבר צוות רוקט לתוך חדר החקירות, שיון אמר: "אם אנחנו נתקלים בדרקון הירוק תגיד למאדקיפ לעשות עליו אקדח מים",[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=purple]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי אבל למה הכנסתם חבר צוות רוקט לכאן?"אני אומר ומנסה להבין למה הכניסו לכאן פושע.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון קרא: "אנחנו עכשיו בדרך למערת העיר מג'ירה זה כל מה שאתה צריך לדעת", אתם יורדים לשטח ורואים שהמערה חסומה בסלעים
[COLOR=Purple]נייט:
אף אחד לא יכול לעזור במצב זה, האחות ג'וי אומרת מהצד השני: "אני מצטערת, כרגע אנחנו במצור, תלך למכרז פוקימונים אחר"
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;630075][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון קרא: "אנחנו עכשיו בדרך למערת העיר מג'ירה זה כל מה שאתה צריך לדעת", אתם יורדים לשטח ורואים שהמערה חסומה בסלעים[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"מתקיפ אולי זרם מים חזק יצליח לעזור להוציא את האבנים!"אני אומר למתקיפ בנעימות גם שאני נותן לו פקודה.
-
[quote=roi857;630032][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל הולך אחריכם ובלבזור די מתעצבן, לפתע אתה רואה שיש 3 נתיבים, דרך 1, דרך 2 ודרך 3
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"תגיד טוטדיל רוצה להילחם נגדנו?"אני שואל אותו.
-
[CENTER][COLOR=Olive][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל מתחיל לרוץ במעגלים כמו משוגע מהפחד
[COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ לא מצליח, לפתע אחד מהפוקימון ריינג'ר מוציא מהמכשיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] הסיזור טס במהירות למטה ושובר סלע, ברגע זה המסוק נוחת ואתם נכנסים, כמה מהפוקימוני ריינג'ר נכנסים עם אקדח
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]