חזרתי
Printable View
חזרתי
[QUOTE=shlomii4;663029]עידו בן כמה אתה בדיוק? ומיכאל אולי די? די לריב כבר קיבלת אזהרות מהמנהלים שתפסיק להעלות את הנושא הזה,רומה קיבל את מה שהוא היה צריך,אני לא רוצה לחטוף אזהרה אני פשוט רוצה שנפסיק לדבר על השטויות האלה כי זה כבר לא ענינכם מה קרה וזהו! החיים ממשיכים![/QUOTE]
אני בן 17 אחי, אתה?
[quote=ErWiN;663025]אני הולך קצת לשחק בcs[/quote]
ביי
עומר מה קורה|
הקוד של המשתמש שלי הוא :"426144"
אפשר ציטוט כי אני עיוור
[quote=LordAbizi;663030]סורי, אבל לא. חלק ממדיניות המסתוריות שלי.
חוץ מזה אתה לא ניטרלי.
האם מישהו ניטרלי יכול לאשר שמה שאני אכתוב למטה זה בערך מה שקרה?
JigSaW פתחה נושא על שואה ורוסיה.
Double R התחרפן מזה.
SexStyle נתן לו באן.
?[/quote]
כנראה שאני לא נטרלי,אבל זה לא כל מה שקרה..
אתה יכול להסתכל בערך ב5-7 עמודים האחרונים של התגובות האחרונות של רומה ולראות את הסיבות לבאן.
היי ניצן=] וכל מי שחזר ,אני מחפש עבודה אבל אני לא מוצא ויש לי יומולדת מחר!!!!
לפי הקצב אנחנו מסיימים את הנו"ד היום חחחחחח
מזל טוב שולמי! בן 15?
[QUOTE=shlomii4;663044]היי ניצן=] וכל מי שחזר ,אני מחפש עבודה אבל אני לא מוצא ויש לי יומולדת מחר!!!![/QUOTE]
חחח מצאתי 4 עבודות שונות :wink:
[quote=SexStyle;663043]כנראה שאני לא נטרלי,אבל זה לא כל מה שקרה..
אתה יכול להסתכל בערך ב5-7 עמודים האחרונים של התגובות האחרונות של רומה ולראות את הסיבות לבאן.[/quote]
לא, אתה מנהל, אתה חייב להיות ניטרלי.
ולא אין לי שום כוונה להתחיל להסתכל אחורה ולבדוק מה קרה, כי כנראה רגע השיא היה בדיוק בזמן שהייתי עסוק בלהכין קלפים של יוגיהו, אז אני פשוט אניח שאני צודק ואני יכול למחוק את Double R מהמשחק שלי ובכך לחזור לנקודת ההתחלה בה יש לי 3 נקודות פנויים >.<...
[quote=LordAbizi;663050]לא, אתה מנהל, אתה חייב להיות ניטרלי.
ולא אין לי שום כוונה להתחיל להסתכל אחורה ולבדוק מה קרה, כי כנראה רגע השיא היה בדיוק בזמן שהייתי עסוק בלהכין קלפים של יוגיהו, אז אני פשוט אניח שאני צודק ואני יכול למחוק את רומה מהמשחק שלי ובכך לחזור לנקודת ההתחלה בה יש לי 3 נקודות פנויים >.<...[/quote]
כן חחחחח
עידו מה זה Cp?
[quote=JigSaW;663034]חזרתי[/quote]
WB
[QUOTE=RockStar:D;663052]עידו מה זה Cp?[/QUOTE]
כמה פעמים תשאל אותי מה זה חחחחחחחחחחחח