-
[QUOTE=Naruto;691988]אני לא אוכל מתמטיקאים D:[/QUOTE]
לא אמרתי שאתה אוכל תאכל את החתולות בשכונה שלך... אתה פטור ממתמטיקאים... אתה אלרגי
-
[quote=killerbee;691991]לא אמרתי שאתה אוכל תאכל את החתולות בשכונה שלך... אתה פטור ממתמטיקאים... אתה אלרגי[/quote]
אז אני אוכל פינגווינים! ):<
-
[quote=Naruto;691988]אני לא אוכל מתמטיקאים D:
מתן! לא! אני רוצה להרוג פינגווינים! ):<[/quote]
ברור שלא.
אתה אחרי הכל שועל בעל 9 זנבות/ ג'ינצ'וריקי של אחד כזה, וגם אם הוא היה אוכל את ארכימדס, גורלו לא היה אחר בהרבה מגורל הפרה המתוארת לעיל.
-
אמממ.. טבלה של כמה הודעות צריך בכדי להקדיש:
שבוע-בערך 143 הודעות ליום.
6 ימים-בערך 167 הודעות ליום.
5 ימים-200 הודעות ליום
4 ימים-250 הודעות ליום
3 ימים-בערך 334 הודעות ליום
יומיים-50 הודעות ליום
וכמובן
יום אחד-1000 הודעות ליום..
אני מתכנן כרגע להקדיש ב5 ימים.
-
אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו, היה לקרב ג'וק נגד בן אדם, קלטתי פתאום משהו קטן מהלך בחדר אני קולט זה ג'וק נבהלתי, כי הוא ענקי, ואז התחלתי לנסות לרצוח אותו והוא כל הזמן ברח המהיר הקטן, ואז הבאתי את הנשק הסודי - K300 ואני התחלתי לרסס באיזור שידעתי שהוא בו בקטנה ככה, והוא הצליח לברוח משם והתחלתי לרסס חצי חדר אחריו והוא נפגע וברח מתחת לנעליים של אחותי (זה הכל בחדר של אחותי) שזה הייתה הטעות האחרונה בחיים שלו ואתם יודעים מה ההמשך מכאן.
-
[QUOTE=LordAbizi;691996]ברור שלא.
אתה אחרי הכל שועל בעל 9 זנבות/ ג'ינצ'וריקי של אחד כזה, וגם אם הוא היה אוכל את ארכימדס, גורלו לא היה אחר בהרבה מגורל הפרה המתוארת לעיל.[/QUOTE]
אביזי יש לך טעם של רובוט איכסה!
-
[quote=LordAbizi;691996]ברור שלא.
אתה אחרי הכל שועל בעל 9 זנבות/ ג'ינצ'וריקי של אחד כזה, וגם אם הוא היה אוכל את ארכימדס, גורלו לא היה אחר בהרבה מגורל הפרה המתוארת לעיל.[/quote]
שועלים שיש להם 9 זנבות לא אוהבים לאכול מתמטיקאים רק מינאטואים D:
וג'ינצ'וריקי זה בן אדם ובן אדם לא אוכל בן אדם אחר! D:
תראו:
[IMG]http://i30.tinypic.com/65y792.gif[/IMG]
-
[QUOTE=MatanS23;691998]אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו, היה לקרב ג'וק נגד בן אדם, קלטתי פתאום משהו קטן מהלך בחדר אני קולט זה ג'וק נבהלתי, כי הוא ענקי, ואז התחלתי לנסות לרצוח אותו והוא כל הזמן ברח המהיר הקטן, ואז הבאתי את הנשק הסודי - K300 ואני התחלתי לרסס באיזור שידעתי שהוא בו בקטנה ככה, והוא הצליח לברוח משם והתחלתי לרסס חצי חדר אחריו והוא נפגע וברח מתחת לנעליים של אחותי (זה הכל בחדר של אחותי) שזה הייתה הטעות האחרונה בחיים שלו ואתם יודעים מה ההמשך מכאן.[/QUOTE]
חחח מה הבעיה בפתרון הישן והטוב של לדפוק לו נעל של אחותך בראש?
זה יותר מהיר ופחות מסריח
-
[quote=Captain_Charisma;692004]חחח מה הבעיה בפתרון הישן והטוב של לדפוק לו נעל של אחותך בראש?[/quote]
היה קשה מידי שהוא התחבא כל הזמן מאחורי דברים, אז בסוף יצא שהוא הלך לבד לנעל אמר תדפוק את הנעל עלי רק אל תרסס אותי כוס עמק. וגם שטפתי את איפה שריססתי אחרי זה, כאילו העברתי מים וניגבתי.
-
[QUOTE=Captain_Charisma;692004]חחח מה הבעיה בפתרון הישן והטוב של לדפוק לו נעל של אחותך בראש?[/QUOTE]
מור אתה רוצה להזמין משהוא במסעדת הכלבים? בשמה השני חדר הזבל? (פלשנו לחתולים חחח)
-
היי לכולם בסדר הכל טוב לא צריך לשאול מה קורה
-
[quote=killerbee;692008]מור אתה רוצה להזמין משהוא במסעדת הכלבים? בשמה השני חדר הזבל? (פלשנו לחתולים חחח)[/quote]
אם הקפיטריה היא פח זבל אני פורש! ):<
-
[QUOTE=MatanS23;692006]היה קשה מידי שהוא התחבא כל הזמן מאחורי דברים, אז בסוף יצא שהוא הלך לבד לנעל אמר תדפוק את הנעל עלי רק אל תרסס אותי כוס עמק.[/QUOTE]
חח אולי זה מה שהוא חשב..
קילרבי-תודה אבל לא תודה..
-
[QUOTE=MCshay;692010]היי לכולם בסדר הכל טוב לא צריך לשאול מה קורה[/QUOTE]
מה קורה?
-
דאמ... עשיתם אותי רעב, אפילו שמדובר בפח זבל.... המסעדה שלפני עוררה אצלי תיאבון ורעב.