-
[quote=מאסטר פלריון;837924]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון קטן עם אוזניים ועיניים גדולות אתה מזהה אותו בתור ויקטיני הפוקימון הכוכבי השובב,הוא אומר לך:"שלום נכון פגשת את זרקום המעצבן הזה אני שונא פשוט שונא אותו ושלא תשאל אותי למה!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לויקטיני: "אתה אגדי לא, אני צריך אגדי או פוקימון חזק כדי לנצח את צוות פלזמה, אתה חייב להשאיר את השנאה שלך על זרקום רחוק ולעזור, אם לא אז אתה לא יכול להיות אגדי ואני יחפש אגדי או פוקימון חזק אחר".
-
[quote=מאסטר פלריון;837933][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר מתחיל לעוף באוויר אתה מזהה שזה פוקימון אך אתה לא מצליח לזהות איזה סוג הוא בגלל שהוא מרוחק מדי,אתה רואה שלט קטן מאוד שאומר:"יצאתם מין הגבול של דרך מספר אחד,נכנסתם לעיר ג'ול-ריו עיר האימונים הקרבות של סוף והתחלה".[/FONT][/COLOR][/quote]
אחייך ואגיד:"אם זה היה הו-או כניראה שיהיה לי מזל בהמשך דרכי" אני אצעק:"אני נודר שמעכשיו לא אבכה יותר ולא היתבאס בקרבות שלא ניצחתי בהם!" אני ייכנס למרכז הפוקימונים בגול רוי ואשאל את האחות גוי:"סליחה גברתי את יכולה בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי? בעיר הקודמת האחות גוי היתנהגה אליי בתוקפנות בלי סיבה אני מקווה שאת לא כמוה" אושיט לה את הפוקדורי םעם הפוקימונים שלי ואגיד לה:"את מכירה במקרה מקום שאפשר ללון בו הלילה?" אני אחשוב לעצמי:"קודם כל אני ירפא את הפוקימונים אלך לישון ומחר על הבוקר אליך לאתגר את מכון העיר גול רוי!" אני אחייך ואגיד לה: "תודה רבה האחות גוי"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אני מצטערת אדוני אבל המקום סגור בינתיים בגלל פלישה של צוות פלזמה הוא הרס את רוב המרכז אני מאוד מצטערת אבל המיג'ומרו והאלקיד שלך נראים די בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע צעקות רעש כועסות:"אני בחיים לא אסלח לו על מה שהוא עשה לי!",אתה רואה אור ענק ואחרי זה אתה רואה את ויקטיני נעלם ואת כול העצים של האזור מתחילים לעלות בלהבות אדומות כמו דם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837947][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אני מצטערת אדוני אבל המקום סגור בינתיים בגלל פלישה של צוות פלזמה הוא הרס את רוב המרכז אני מאוד מצטערת אבל המיג'ומרו והאלקיד שלך נראים די בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי תודה רבה"אגיד לה ואחייך "תגידי יש לך מקרה ברי לחץ? אם כן אני מזמין אותך לקרב עליו" אחייך אליה הוציא את אלקיד ואגיד לה:"אלקיד נגד הפוקימון שלך בסדר?" אחייך למיגמרו ואומר לה: "תגידי את רוצה להילחם במכון?" אחכה לתשובה מהאחות גוי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך באכזבה:"לא אני מצטערת אין לי כול ההספקה שלנו של ברים ופופינים עלתה באש בגלל הקרב נגד צוות פלזמה,המכון של העיר פתוח הוא לא נפגע,יש לך את פוקדע האורטלון גירסא אחד נקודה אפס נכון לשדרג אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב שתגיעו למרכז האחות ג'וי תשדרג לכם את הפוקדע וזה ייתן לכם עוד שתי יכולות: סורק יכולת ומאתר ברים![/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837974][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך באכזבה:"לא אני מצטערת אין לי כול ההספקה שלנו של ברים ופופינים עלתה באש בגלל הקרב נגד צוות פלזמה,המכון של העיר פתוח הוא לא נפגע,יש לך את פוקדע האורטלון גירסא אחד נקודה אפס נכון לשדרג אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב שתגיעו למרכז האחות ג'וי תשדרג לכם את הפוקדע וזה ייתן לכם עוד שתי יכולות: סורק יכולת ומאתר ברים![/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ אם את יכולה זה רק יעזור" אגיד לה ואחייך אני אומר לה:"טוב אני אלך לחפש עם היכולת החדשה ברים אם אני אמצה אני מבטיח שאני יביא לפה בשביל שהמלאי יתמלא אני יעזור לכם שוב ודרך אגב בעיר הקודמת היה אירוע פשע עם גרי את יכולה קצת לפרט לי על הסיפור הזה?" אני אחייך ואז היזכר שהייתי קטן אז סיפרו לי על גרי הוק ומסכת הקרח אני יגיד לה:"טוב אני יוצא לחפש ברים אני יגיד לך מתי שאני ימצא תשמרי על קשר" אגיד והצא לעבר אמצע העיר ואז השתמש ביכולת החדשה שלי בשביל לאתר ברי לחץ
-
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוקדע למכשיר ומחזירה לך אותו והיא אומרת לך:"לגרי אוק הייתה פעם פה ממש בעיר ג'ול-ריו העיר שהוא בנה מעבדה,הוא שכר את חוקר המאובנים מספר אחד בעולם לירנס ג'ר לי אחרי מספר שבועות הוא מצא מאובן מסתורי והוא הפך להיות משוגע בגללו,לירנס ג'ר לי נכנס למעבדה בגלל שהוא רצה לבדוק את המאובן,גרי ראה אותו מתקרב למאובן נשמעה ירייה ולירנס ג'ר לי מת גרי ברח במהירות מהעיר ומאז לא נראה עוד באזור עד היום,מסכת הקרח לא ידוע מה הקשר לסיפור הזה אבל יש האומרים שהיא שעשתה את זה יש לה יכולות לשלוט במוחם של בני האדם והיא גרמה לגרי אוק להפוך להיות רוצח או שאולי מסכת הקרח התחבאה במעבדה והיא התחפשה לגרי והיא בעצם הרוצחת".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;838005][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוקדע למכשיר ומחזירה לך אותו והיא אומרת לך:"לגרי אוק הייתה פעם פה ממש בעיר ג'ול-ריו העיר שהוא בנה מעבדה,הוא שכר את חוקר המאובנים מספר אחד בעולם לירנס ג'ר לי אחרי מספר שבועות הוא מצא מאובן מסתורי והוא הפך להיות משוגע בגללו,לירנס ג'ר לי נכנס למעבדה בגלל שהוא רצה לבדוק את המאובן,גרי ראה אותו מתקרב למאובן נשמעה ירייה ולירנס ג'ר לי מת גרי ברח במהירות מהעיר ומאז לא נראה עוד באזור עד היום,מסכת הקרח לא ידוע מה הקשר לסיפור הזה אבל יש האומרים שהיא שעשתה את זה יש לה יכולות לשלוט במוחם של בני האדם והיא גרמה לגרי אוק להפוך להיות רוצח או שאולי מסכת הקרח התחבאה במעבדה והיא התחפשה לגרי והיא בעצם הרוצחת".[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו.. מפחיד טבו את יכולה לירשום את המספר שלך בטלפון? ברגע שאני הימצא ברי אני יביא לפה הינה קחי את הטלפון שלי ותשמרי את המספר שלך" אושיט לה את הטלפון והקח את הפוקדע החדש אקח חזרה את הטלפון ואגיד:"יצאתי לחפש" אני מפעיל את היכולת מציאת ברים ואז עוקב אחרי איפה שזה רושם ומקווה שאני יימצא ברי לחץ בשביל מרכז הפוקימונים ובשביל הפוקימונים שלי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן ומוזר שאומר לך:"אתה ילד סקרן מאוד נכון,אתה רוצה לדעת מה באמת מה קרה ביום הרצח של החוקר המפורסם לירנס ג'ר לי אתה רוצה לדעת מי באמת היה רוצח ומי באמת גרם לגרי להרוג את לירנס אם כן אתה מוזמן אם לא אני אתן לך להמשיך במסע שלך לברי הלחץ".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;838023][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן ומוזר שאומר לך:"אתה ילד סקרן מאוד נכון,אתה רוצה לדעת מה באמת מה קרה ביום הרצח של החוקר המפורסם לירנס ג'ר לי אתה רוצה לדעת מי באמת היה רוצח ומי באמת גרם לגרי להרוג את לירנס אם כן אתה מוזמן אם לא אני אתן לך להמשיך במסע שלך לברי הלחץ".[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא תודה" אומר בזמן שאני מרגיש צמרמורת אני יעקוב אחרי הסימנים לעבר מיקום הברי דרך הפוקדקס ואתקשר לאחות גוי ואספר לה על האיש שראיתי ואתהאר לה אותו "דרך אגב איך קוראים לך? מה שמך הפרטי השם שלי זה לוקאס " אני אומר לה ואז מנתק ומגיד למיקום של הברים
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837909][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון של עומר משתמש בקרן על חזקה מאוד שפוגעת ומביסה אחת ולתמיד את צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שומע קול קטן שאומר:"צ'ימצ'אר אתה צריך להמשיך,ויקי",אתה רואה את צ'ימצ'אר מתרומם בעזרת מתקפה על חושית אך לא של אגרון אתה רואה שהוא כאילו בובה על חוטים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"ממתי אתה יודע על חושי.טוב תקוף בגחלת את ארון"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"חבל שסיברת לו זה היה אולי מזכה אותו מכול האשמות החמורות שהיו לו,מה זה?",אתה רואה במרכז העיר יש משהו אתה רואה קרחון ענק מגיע משום מקום ואתה רואה שמאליו יש איש מוזר בעל גלימה שחורה כמו הלילה ומסכה כחולה כמו הקרח והוא אומר:"אני מסכת הקרח ואני באתי בזה שאני אספר לכם מקרה באמת באותו יום של מותו של לירנס ג'ר לי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*מי אמר שהוא יודע...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה אותו זז כאילו אין לו נשמה שהוא הולך משינה אפילו,אתה רואה שהוא משתמש בגחלת שגם היא מופעלת בעזרת מתקפה על-חושית אתה רואה את אגרון מנסה להשתלט על הלהבה והוא לא יכול בגלל שכבר שולטים עליה,אתה רואה משהו זורח בשיחים לידך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;838376]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*מי אמר שהוא יודע...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה אותו זז כאילו אין לו נשמה שהוא הולך משינה אפילו,אתה רואה שהוא משתמש בגחלת שגם היא מופעלת בעזרת מתקפה על-חושית אתה רואה את אגרון מנסה להשתלט על הלהבה והוא לא יכול בגלל שכבר שולטים עליה,אתה רואה משהו זורח בשיחים לידך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*התבלבתי
אני הולך אל השיחים שקרובים אלי כדי לבדוק מה יש שם.'אולי נמצא שם הפוקימון שהשתמש בעל חושי על אגרון וצ'ימצ'אר שלי'אני חושב. אני אומר לצ'ימצ'אר "תנסה לצאת מהשפעה של העל חושי.אל תדאג אני יוציא אותך מעל חושי אם לא תצליח לבד"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה בשיחים ויקטיני קטן מאוד הוא אומר לך:"לא בבקשה אל תעצור אותי אם תפסיק את העל-חושי שלי צ'ימצ'אר יפסיד ולזה אני לא נותן,אפשרות ההפסד לא ניתנת,אני לא משתמש בעל-חושי על אגרון הוא לא עמד להפסיד".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837947]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע צעקות רעש כועסות:"אני בחיים לא אסלח לו על מה שהוא עשה לי!",אתה רואה אור ענק ואחרי זה אתה רואה את ויקטיני נעלם ואת כול העצים של האזור מתחילים לעלות בלהבות אדומות כמו דם.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לויקיטיני: "אתה צריך לסלוח לו אז הוא יתפס על ידי צוות הפלזמה, אם לא תלך איתי אני יחפש אחר".