-
[COLOR="Black"]יוסי
קיבלת לנסיון לראות אם אתה שחקן טוב. תגיב כשאתה מוכן. לא נתחיל עכשיו אלא כשימשיך המשחק.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
התוכנית עובדת, מאמפטו וסטארלי ישנים, וסטארלי פגוע קשה, וטרטוויג אוכל את הסוכרייה וקופץ עליך בשמחה:" טארטוויג!" מה תעשה?[/COLOR]
-
אני זורק פוקדור על סטארלי, (כמה פוקמונים אני יכול? 6 או יותר?) מקווה שהוא סוף סוף יצליח!
לאחר מכן אני שואל את צארטוויג אם הוא רוצה להצטרף לקבוצה שלי?
אני לוקח את הפוקדור שזרקתי על סטראלי מקודם.
-
[COLOR="DarkOrange"]רועי
סטארלי נלכד, בצורה מפתיעה. טרטוויג קופץ עליך ומחבק אותך. מה תעשה?[/COLOR]
דרך אגב יכול להיות שאני לא אגיב זמן מה עד שאמא שלי תבטל את העונש על המחשב אז בבקשה לא להתלונן ותגיבו אני מאוד מצטער כולם אבל זה לא אשמתי.
-
[quote=ealay;850018][COLOR=DarkOrange]רועי
סטארלי נלכד, בצורה מפתיעה. טרטוויג קופץ עליך ומחבק אותך. מה תעשה?[/COLOR]
דרך אגב יכול להיות שאני לא אגיב זמן מה עד שאמא שלי תבטל את העונש על המחשב אז בבקשה לא להתלונן ותגיבו אני מאוד מצטער כולם אבל זה לא אשמתי.[/quote]
אני מוציא פוקדור ושם עליו, נותן לו להיכנס.
רץ לקחת את הפוקדור של סטארלי, קופץ משמחה, תפסתי פוקמון נוסף!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
מה אני מקבל על השקעה?
-
כינוי: dav5000
שם פרטי: אתה יכול לקרוא לי דאב?
שם במשחק: דיויד
אופי:בעל פתיל קצר, פחדן יחסית ביישן אבל בין מכרים מתנהג כמו מלך.
רקע: דיויד נולד כבן יחיד לשני הוריו הם פינקו אותו מאוד ולכן נוצרה אצלו התכונה שבגללה הוא מתנהג בין מכרים כאילו הוא מלך. הוא לא היה ילד מיוחד חוץ מהתכונה הזאת. הוא תמיד חלם להיות מאמן חשמל חזק מאוד לכן לקח איתו למסעו שינקס חמוד.
תמונה: לא הצלחתי להכנס לאתר בגלל בעיה במחשב שלי. אתה יכול לותר לי?
כסף:1500 *לא לגעת
סוג מועדף: חשמל, מים, לחימה.
עיר התחלתית: לא חובה, אבל אתם תוכלו להתחיל בעיר אחרת ולא בעיר גרייטרי.(שימו לב, זה יכול לעזור ולהביא לכם עוד דברים, אבל יהיה בעיה בהשגת פוקימון התחלתי)
פוקימון התחלתי:שינקס
ההתחלתיים מתאמים\מאמנים:מאמן.
ציוד: אין כלום בינתיים *לא לגעת.
תגים:
שותף: כן
הערות\בקשות - שותף: אין לי שום בקשות מיוחדות בנוגע אליו.
הערות\בקשות:לתפוס בוויזל ובליזיקן
-
דאב
תרחיב בהמון את הרקע שלך קצר מדי...
[COLOR="DarkOrange"]רועי
'מזל טוב יש לך חמישייה כבר!'
טרטוויג נלכד ואז יוצא מהפוכדור, קופץ עליך ומלקק אותך, ואז משחק עם קורומאיו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=ealay;850230][COLOR=DarkOrange]
'מזל טוב יש לך חמישייה כבר!'
טרטוויג נלכד ואז יוצא מהפוכדור, קופץ עליך ומלקק אותך, ואז משחק עם קורומאיו. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
יש! עכשיו קורומאיו לא יהיה עצוב!
כולם עכשיו מתאמנים! ללא הפסק עד שנוכל להיות אלופי הליגה!
-
[quote]לוקאס
האבן פוגעת ומלויה נפצעת אבל אז מרפאת את עצמה וממשיכה לשיר לפתע. מה תעשה?[/quote]
"אני אזרוק אבן נוספת ורץ לכיוון מלויה כדי לסתום תפה של מלויה(היא עדיין קשורה)
-
כינוי: zapdos
שם פרטי:תומר
שם במשחק:תומר.
אופי: נחמד ואוהב לעזור לפוקימונים בכל הזדמנות שיש לו
רקע: תומר היה מטפס הרים חובב הוא אהב לטפס על הר קולדר בכל יום עד שיום אחד הוא נקלע למפולת שלגים נסחף והתעלף
כשהתעורר שנית הוא מצא את עצמו בתוך מקלט מפולות עם חבורה של פוקימונים והרקרוס עם פרצוף מודאג עד מהרה הבין תומר
שההרקרוס הזה הציל אותו ונשבע להגן ולהציל פוקימונים מכל צרה שהיא כשהתחיל לחזור לביתו שם לב תומר שהרקרוס עוקב אחריו
והבין שההרקרוס הזה רוצה להיות השותף שלו מאז תומר והרקרוס הפכו להיות חברים אמיתיים . עד שהגיע לגיל 13 בילה את זמנו הפנוי
בכך שחקר פוקימונים רבים ואת התנהגותם כשהגיע לגיל 14 סיים את הכשרתו בבית הספר לריינג'רים והתחיל לעבוד כריינג'ר
תמונה: [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ioehtf3ym2jh.png[/IMG][/URL]
כסף:3000 *לא לגעת
עיר התחלתית:איסורן
פוקימון התחלתי: הרקרוס.
ציוד: סטיילוס.*לא לגעת
שותף: לא
משימות שהושלמו: אין. *לא לגעת.
הערות\בקשות - אין
הערות\בקשות: אין
-
אפשר סופסוף להמשיך במשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[COLOR="DarkSlateGray"]תומר
רשום. תגיב כשאתה מוכן לשחק.[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
'למה אתה בבאן?'
מלויה משתמשת באיתור וחומקת. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
כל הפוקימונים שלך עונים לך בצעקה שמחה, וממשיכים להתאמן[/COLOR]
-
-
[COLOR="DimGray"]תומר
אתה שייך לצוות 3, צוות של מקצוענים. אתה קם בבוקר, וקיבלת משימה ביחד עם צוותים 7, 11, ו-17
נשלחת לחפש פוקימון מסויים שהסיר את האפלה ממחוז קפטייק. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
'למה אתה בבאן?'
מלויה משתמשת באיתור וחומקת. מה תעשה?[/quote]
הייתי בבאן בגלל אי הקשבה לחוקים =)
בכל מקרה "אוף מה אני יעשה? כן יש לך רעיון?"
-
[quote=ealay;856006]
[COLOR=DarkOrange]רועי
כל הפוקימונים שלך עונים לך בצעקה שמחה, וממשיכים להתאמן[/COLOR][/quote]
אני ממשיך להתאמן כחצי שעה, ע שאני מרגיש שאני מוכן להתקדם לעיר הבאה!
אני הולך במהירות ומקווה להגיע למכון הראשון כמה שיותר מהר
- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -- - - - - - -
מה עם הפרס השקעה שלי?
-
יש מקום ? אני חדש אבל מנוסה אני משקיע ..
כינוי: UknowName
שם פרטי: הראל
שם במשחק: הראל אקנס
אופי: חכם עם חוש הומור , עצבני לפעמים ויודע להינות מהחיים .
רקע: הראל היה ילד מפונק מאוד בעברו , עד גיל 9 חי עם שני הוריו באופן רגיל , חיים ממוצעים משפחה במעמד בינוני בעיר הגדולה , מגיל 9 התחיל להרגיש שמשהו מוזר , אביו כבר לא בבית , ושהוא בבית אז אימו לא בבית , תחילה חשב שהוריו רבים , שאל את אביו אבל אביו התחמק ואמר שהוא אוהב את אימו יותר מתמיד בשנים האלה , הכל היה ניראה לו חשוד אבל המשיך בחייו כי לא הבין דבר בעודו ילד , בגיל 11 החליט לעשות מעשה , צעד קדימה .. וחיטט בחפציהם של הוריו , הוא גילה שהם שותפים בצוות Y הרשע , עליהם שמע רבות .. נבהל , ארז את דבריו וברח מהבית .. כעת הוא בן 14 גר לבד בבקתת עץ ישנה ששיפץ במשך שנים , סוף סוף הגיע היום לו חיכה , להיות מאמן פוקימונים ולהביס את צוות Y שחלקם גם הרסו את חייו ..
תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG]
כסף:1500 *לא לגעת
סוג מועדף: חשמל , אופל , אש
עיר התחלתית: לא אכפת לי איפה ..
פוקימון התחלתי: שיבישירסו (#602)
מתאמים\מאמנים: מאמן
ציוד: אין כלום בינתיים *לא לגעת.
תגים : X
שותף: לא.
הערות\בקשות - X
הערות\בקשות: בהצלחה , משחק יפה !