-
[QUOTE=טום רידל;993742][SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Food Fighter[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעשרות גיבלים הרוב רגילים וכחמישה-שישה זוהרים חזקים,אתה רואה שרוב המאמנים הולכים על הזכרים הזוהרים,אתה רואה שהם כול פוקימון בזירה משתמש במתקפות שונות ומגוונות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את פיפלאפ ואת דסדוקס ואומר:"דסדוקס ופיפלאפ תשלבו כוחות!"ואז אוסיף:"דסדקוס תשתמש בעל-חושי ופיפלאפ בניקור על גיבל זוהר ואם לא תצליחו תפגעו בגיבל רגיל!"
-
[QUOTE=טום רידל;993704][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש המוזר הודף רק בידו הימנית את כדור הצל של איווי,הוא מושיט לך פתק,אתה רואה שהכתב מוכר מאוד:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]"[/SIZE][I][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב התאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש ממי שאכפת לו שישרוף את גופתי,שמסכת הקרח לא ישלט עליה,הוא רודף אחרי,אני מחזיק את סודו של סויקון האגדי"[/SIZE] [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאיש המסתורי אומר לך:"נו,מה סודו של סויקון!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
אני אומר לאיש"מאיפה לי לדעת מה סודו של סויקון.רגע סודו של סויקון זה לא האקדח הלבן שרודף אחר האיש?אם כן האקדח נמצא בכסי אני מיד אביא לך את האקדח.אם אתה רוצה את הסוד של סויקון"
-
[quote=טום רידל;993704]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ריינג'ר אחד,גבוה בעל שיער שחור-חום,עיניים ירוקות בוהקות מתקרב אליך הוא אומר לך:"סלח לי,הצ'ימצ'אר שלך צריך עזרה,אני או שותפתי היקרה ליאה יכולים לעזור לך,האם אתה רוצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#333333][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=green]אומר לו:"זה לא הכי בטוח, אבל אני רוצה מאוד שתוכלו לעזור לו, אין לי הרבה אופציות, המצב של צ'ימצ'אר רע מאוד!" אומר לו ואקווה שהוא טוב ושהוא יעזור לי[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;993704]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטריקו של דיימונד זזה בקצב מיוחד,כאילו היא רוקדת,אתה רואה את הזנב של אוניקס מנסה לפגוע בטריקו אך מפספס בכול פעם מחדש,אתה רואה שאוניקס מתחיל להתעצבן,אתה רואה שהוא שולח קרן על עוצמתית במיוחד,שמביסה את טריקו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טריקו בו ננסה אנחנו,בקרב הבא תנסה לעשות גם הגנה בעזרת התחמקות."אני אומר לו ומתייצב מול מנהיג המכון "עכשיו אני מאתגר אותך בקרב מכון!".
-
[QUOTE=טום רידל;993704][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש המוזר הודף רק בידו הימנית את כדור הצל של איווי,הוא מושיט לך פתק,אתה רואה שהכתב מוכר מאוד:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]"[/SIZE][I][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב התאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש ממי שאכפת לו שישרוף את גופתי,שמסכת הקרח לא ישלט עליה,הוא רודף אחרי,אני מחזיק את סודו של סויקון האגדי"[/SIZE] [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאיש המסתורי אומר לך:"נו,מה סודו של סויקון!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אני לא כועס,היה לך כיף באילת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צעקה קלה ואתה רואה הבזק אור ירוק,אתה רואה שטרטוויג הפך להיות טורטרה,סלבי מסתכל אליך ועל הטורטרה והוא אומר לך:"טורטרה שלך יודע כול מתקפת עשב שאתה רוצה,בסיום הקרב הטורטרה יחזור להיות טרטוויג,זה ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מחזיר את שילדון שלו והוציא מוציא פוכדור נוסף והוא אומר לך:"טוב,אתה נלחם עם צ'רמנדר ואני איתו,צא סולרוק אני בוחר בך!" אתה רואה פוקימון דמוי שמש חזק מאוד יוצא מהפוכדור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב החוזר נגד יוליוס מתחיל,ליוליוס יש סולרוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מחייכת אליך לוקחת לך את הפוכדורים של פיפלאפ ודסדוקס כעבור מספר שניות נכנס מאמן מחייך ואומר:"ידידי,עונת הגיבל התחילה!" אתה רואה שעשרות מאמנים מסתכלים על המאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ריינג'ר אחד,גבוה בעל שיער שחור-חום,עיניים ירוקות בוהקות מתקרב אליך הוא אומר לך:"סלח לי,הצ'ימצ'אר שלך צריך עזרה,אני או שותפתי היקרה ליאה יכולים לעזור לך,האם אתה רוצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני ששריון האש מתחיל לדלוק בשיאו,הזורא מתמוטט במהירות רבה,אתה רואה שאף מאמן לא מגיע,אתה מבין שהוא לא רק פראי,הוא גם פצוע,וכנראה חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטריקו של דיימונד זזה בקצב מיוחד,כאילו היא רוקדת,אתה רואה את הזנב של אוניקס מנסה לפגוע בטריקו אך מפספס בכול פעם מחדש,אתה רואה שאוניקס מתחיל להתעצבן,אתה רואה שהוא שולח קרן על עוצמתית במיוחד,שמביסה את טריקו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט עשוי עץ רקוב שבו כתוב:"כאן נבנתה העיר ג'ול-ריו הקדומה שכונתה בעבר 'העיר הראשונה',אחרי השיטפון האגדי ששלח קיוגר,העיר הושמדה,וכאן אתה הולך לגלות את העיר ג'ול-ריו החדשה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פשש יש לך חזקים אני רואה טוב בגלל שנצחת בקרב הקודם אתה מתחיל"ואני צועק"צארמנדר צא!!"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש צוחק צחוק קר מאוד והוא אומר לך:"אין שום סיכוי שאקדח שאני יצרתי הוא סודו של סויקון,האיש הזה היה חבר בצוות שלי והוא בגד בי,מאז היה עליו מצוד,תן לי את גופתו ותחיה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אני יודע,אם תשתמש במתקפות פיזיות זה יהיה מסוכן לטורטרה ולניצחון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סלבי משתמש במתקפת על חושי שמשמיד את כדור האנרגיה,אתה רואה שבעיניו של סלבי יש ניצוץ מרושע בעיניו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת היפנוזה חזקה במיוחד,אתה רואה שצ'רמנדר נרדם ישר ואת סולרוק משתמש במתקפת כדור צל שוב ושוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*יש לדסדוקס קרן על חושי ולא על חושי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את דסדוקס משתמש בקרן על חושי שפוגע באחד הגיבלים,לצערך זה גיבל רגיל שנכנס לקרב,אתה רואה אותו משתמש במתקפת מטאור דרקון שמטיל אימה על הזירה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש זורק את הסביבון המכונה סטיילר וטונז',אתה רואה שהסביבון מסתובב סביב צ'ימצ'אר וכעבור מספר שניות ההילה השחורה נעלמת וצ'ימצ'אר מתמוטט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע אותה מלמלת:"יכול להיות שזה סימן ממנו" היא מביטה בך והיא אומרת לך במבט רציני מאוד:"לך,לך תסרוק את היער,חפש גבר בעל שיער שחור ועיניים כחולות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את יוליוס מחזיר את אוניקס שלו ומוציא פוכדור חדש שלא ראית קודם הוא זורק אותו לאוויר וממנו יוצא סולרוק חזק ואימנתי חזק מאוד,יוליוס אומר לך:"קדימה תפעל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;994004][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש צוחק צחוק קר מאוד והוא אומר לך:"אין שום סיכוי שאקדח שאני יצרתי הוא סודו של סויקון,האיש הזה היה חבר בצוות שלי והוא בגד בי,מאז היה עליו מצוד,תן לי את גופתו ותחיה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אני יודע,אם תשתמש במתקפות פיזיות זה יהיה מסוכן לטורטרה ולניצחון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סלבי משתמש במתקפת על חושי שמשמיד את כדור האנרגיה,אתה רואה שבעיניו של סלבי יש ניצוץ מרושע בעיניו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת היפנוזה חזקה במיוחד,אתה רואה שצ'רמנדר נרדם ישר ואת סולרוק משתמש במתקפת כדור צל שוב ושוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*יש לדסדוקס קרן על חושי ולא על חושי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את דסדוקס משתמש בקרן על חושי שפוגע באחד הגיבלים,לצערך זה גיבל רגיל שנכנס לקרב,אתה רואה אותו משתמש במתקפת מטאור דרקון שמטיל אימה על הזירה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש זורק את הסביבון המכונה סטיילר וטונז',אתה רואה שהסביבון מסתובב סביב צ'ימצ'אר וכעבור מספר שניות ההילה השחורה נעלמת וצ'ימצ'אר מתמוטט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע אותה מלמלת:"יכול להיות שזה סימן ממנו" היא מביטה בך והיא אומרת לך במבט רציני מאוד:"לך,לך תסרוק את היער,חפש גבר בעל שיער שחור ועיניים כחולות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את יוליוס מחזיר את אוניקס שלו ומוציא פוכדור חדש שלא ראית קודם הוא זורק אותו לאוויר וממנו יוצא סולרוק חזק ואימנתי חזק מאוד,יוליוס אומר לך:"קדימה תפעל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק"קדימה צארמנדר תתעורר!!!!!!!!!!!!"ואני מתחיל לקפוץ מרוב לחץ
-
[QUOTE=טום רידל;994004][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]\[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
*התבלבלתי...
"דסדוקס תשתמש בהגנה כדי להגן על המטאור דרקון ואז בקרן על חושית על גיבל בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף:"פיפלאפ תשתמשי בניקור אל גיבל באותו זמן שדסדקוס תוקף את הגיבל!"
-
[quote=טום רידל;994004]
quote]
"כן גברתי!" אומר לאחות גוי,אחזיר את מאדקיפ וולפיקס לפוקדורים וארוץ אל היער ואתחיל לחפש את המקום שמצאתי בו את זורה. אצעק:"סליחה יש פה מישהו? זה חשוב זורואה פצוע!"
-
[quote=טום רידל;994004][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לאיש"אם אני לא טועה הגופה נהפכה לאפר מול עני ואז אני הגעתי לפה ופגשתי אותך.אז אל תהרג מפני שאני לא יכול לספק לך גופה.תרצה במקום זאת תאקדח הלבן של האיש?"
-
[quote=טום רידל;994004]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את יוליוס מחזיר את אוניקס שלו ומוציא פוכדור חדש שלא ראית קודם הוא זורק אותו לאוויר וממנו יוצא סולרוק חזק ואימנתי חזק מאוד,יוליוס אומר לך:"קדימה תפעל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]"טריקו תנסה להשתמש בחבטה מספר פעמיים ותנסה לעשות אותה הכי חזק שאתה יכול."אומר לו בעוד שאני מנסה לחפש את נקודת החולשה אצל הפוקימון היריב.
-
[quote=טום רידל;994004][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]ארוץ במהירות אל צ'ימצ'אר ואומר:"מה קרה לו? הוא בסדר?" ואפנה אל צ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר! תתעורר! זהו, נגמרה ההילה החורה" והנענע את צ'ימצ'אר בתקווה לתגובה שלו.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;993742][SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי משתמש במתקפת רוח סופות שמשמיד את מתקפת עלי התער לשום דבר,אתה רואה את סלבי מחייך אליך והוא אומר לך:"אני לא ממליץ לך להשתמש במתקפות פיזיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Food Fighter[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעשרות גיבלים הרוב רגילים וכחמישה-שישה זוהרים חזקים,אתה רואה שרוב המאמנים הולכים על הזכרים הזוהרים,אתה רואה שהם כול פוקימון בזירה משתמש במתקפות שונות ומגוונות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=4]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא מסתכלת בדאגה על הזורא והיא אומרת לך:"אתה יודע מאיפה וכמה הוא הלך,זה חשוב,הוא יכול להיפצע בכול מיני מקומות או מכול מיני פוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה איש זקן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה לא יודע על אגדת קיוגר של המחוז נכון,אז הנה לך:שהראשונים הגיעו למחוז,הם הקימו עיירות קטנות,יום אחד,לפני מאות שנים,קיוגר רב עם אחיו גראדון וריקואזה,הוא הוציא את זעמו על העיירות סערות,צונאמי וטייפונים פגעו בעיירות,אחיו הרגיעו את הסופות והזעם,גראדון בנה את המחוז מחדש,בגלל זה רוב שטח העיר אדמה,אך אם תסתכל רחוק אתה תראה ים פתוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]אני שואל 'אותו יש פה?'' ואני רץ קדימה עד שאני יגיע לים או לאגם ואני יחפש שם פוקימוני מים
-
[QUOTE=טום רידל;994004][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את יוליוס מחזיר את אוניקס שלו ומוציא פוכדור חדש שלא ראית קודם הוא זורק אותו לאוויר וממנו יוצא סולרוק חזק ואימנתי חזק מאוד,יוליוס אומר לך:"קדימה תפעל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טורטרה תשתמש שוטי גפן ותסובב אותם מהר ותיצור סופה שתעיף את סלבי" אגיד לטורטרה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מכניס את האקדח לכיסו ונעלם,אתה רואה שהערפל נעלם איתו ואתה חוזר לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה דמות מסתכלת אליך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גפני העלים תופסים את סלבי שמשתמש במתקפת סוד היער,אתה רואה שהגפנים חוזרים לכיוון טורטרה והם פוגעים בו בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת כוח עתיק,אתה רואה כחמישה שישה אבנים בזוהר סגול מתחילות לעוף והם פוגעות בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא מתעורר אחרי זה ולא מצליח להתחמק מהמתקפות שפוגעות בו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגיבל מתחיל להתעייף,אתה מסתכל על מתקפת מטאור הדרקון נעלמת כלא הייתה,אתה מבין שהמתקפה שלו לא מושלמת,אתה רואה את גיבל מתקרב אליך ומביט בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ישן לו שנת ישרים,הריינג'ר שעזר לך אומר לך:"הוא ישן קצת,זה בסדר הוא סבל,סבל אימים הוא סבל,תחזיר אותו לפוכדור ותיקח אותו למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גבר שעונה בדיוק לתיאור של האחות ג'וי,גבר גבוה בעל שיער שחור ועיניים כחולות,לידו צץ גבר גבוה,שיער לבן ועיניים אפורות כפלדה,אתה רואה ששניהם מחייכים חיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שהודף את טריקו שלך לחוץ הזירה,אתה שומע את דיימונד צועק:"קדימה אהוד קדימה תנצח אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]Itai[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ כמה דקות בשדה פרחים לכיוון שבו האיש המסתורי אמר לך איפה הים,אתה רואה שהשדה נגמר בקו ישר מסתורי,אתה רואה שאחרי הקו יש כמה מטרים של אדמה יבשה ואז אתה רואה פסל ענקי עשוי אבן של קיוגר,אתה רואה מאחוריו ים ענקי שמתפרס לכול הכיוונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]