-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040153][B]תומר~[/B]
האחות גו'י לוקחת את הפוכדור של דלקטי ומטפלת בה, כעבור זמן קצר היא משיבה לך אותה "בהצלחה" היא אומרת לך ואתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים. אתה מתחיל לצעוד אל היציאה הדרומית של העיר וכעבור זמן קצר אתה מגיע לדרך 32. אתה צועד לך בשביל, שורק לעצמך. כשלפתע אתה מבחין במאמן "אתה! אני אלחם בך!" קורא המאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]"צא פרינפלאפ!" הוא קורא ומוציא החוצה פרינפלאפ שנראה מוכן לקרב. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/394.png[/IMG]
[/QUOTE]
"טוב אני אבחר בפוקימון מדהים..רוזליה תיצאי ותשתמשי בזרע מציצה על פרינפלאפ ואז באבקת שיתוק אליו!ואז תשאב לו את החיים בשאיבת מגה!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את רוזליה החוצה ופוקד אליה להשתמש במתקפות.
-
[quote=Kogarasumaru;1040153][B]עומר~[/B]
ניינטיילס משתמשת במהרה במשיכה שפוגע במסקריין, אבל להפתעתך הוא לא נמשך. נראה שהמסקריין הזה הוא נקבה! היא מתעצבנת ומשתמשת בבועות שמתנגשות בלהביור של ניינטיילס ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית. מסקריין משתמש כעת במתקפה מהירה ופוגע בניינטיילס אך היא נשארת במקומה, כמעט ללא פגע.
.[/quote]
"ניינטילס יום שמש אז סחרור אש!" אקרא בביטחון
-
[quote]עמית~
אתה שמח שיש לך טנטקול, ולאחר מכן אתה חוזר לתוך האוהל והולך לישון.
אתה מתעורר למחרת בבוקר ואתה רואה שהמדורה כבר כבתה בכוחות עצמה. אתה מתארגן, מפרק את המאהל ויוצא לדרך. אתה צועד כמה שעות ולבסוף מגיע לעיר ויולט. את פניך מקדם שלט גדול עם שם העיר ומשני צדדיו פסלים של ציפורים.
[/quote]
"טוב,כדאי שאני אאמן את הפוקימונים שלי לפני המכון!" אומר ואלך לשטח אימונים.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040153][B]
[B]ליאור~[/B]
פושידה שולח עוקצי רעל לעברו של סטראביה אך סטראביה מתחמק בקלות מהם ועף גבוה, והגילגול של פושידה לא מגיע אליו "אס שמיים!" מצווה פלקנר וסטראביה צולל עם אס שמיים שפוגע ישירות בפושידה שמנפצע יחסית קשה.[/QUOTE]
אני אומר לפושידה"אל תותר לסטארביה שלו תקוף שוב פעם בעוקץ רעל אותו.לאחר מכן תשתמש ברדיפה אחר סטארביה"
-
[quote=Kogarasumaru;1040106]
[B]ניב~[/B]
אתה קונה פוכדור, נוגדן שינה ונוגדן הרעלה ומשלם למוכר 550$. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהחנות ואתה פונה אל עבר דרך 30. אתה נכנס לתוכה כעבור רבע שעה ואתה צועד בשביל הארוך, כאשר מסביבך ישנם שדות גדולים ואתה מבחין במאמנים רבים שמסתובבים גם שם. לפתע אתה שומע רחש מתוך אחד השיחים ומתוכו מגיח החוצה אודיש [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/43.png[/IMG].
[/quote]
גרולייט עדיין איתי בחוץ?!
--------------------------
"היי איזה אודיש נחמד!" אומר ואסתכל עליו בחביבות.
אוציא החוצה את אלאקיד ואומר "קדימה אלאקיד, נערוך אימון קטן.. בסוף הדרך נגיע למכון וצריך ליהיות מוכנים!"
ואז מיד אפקוד עליו "התמקד במטרה וצא למתקפה מהירה!"
-
[b]עומר~[/b]
ניינטיילס משתמשת ביום שמשי ומסנוורת את מסקריין שלא מצליח לראות כלום, ואז ניינטיילס משתמשת בסיחרור אש עוצמתי, ופוגעת ישירות במסקריין, שנופל על הקרקע חצי מעולף וגופו מתחיל לפלוט עשן שחור החוצה.
[b]ניב~[/b]
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אודיש נעצר ומביט עליך בסקרנות. אתה מוציא החוצה את אלקיד ואומר לו לתקוף עם מתקפה מהירה. אלקיד מהנהן ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת באודיש. אודיש מתעצבן ותוקף עם ספיגה שפוגעת באלקיד ומורידה לו מעט חיים.
[b]ליאור~[/b]
פושידה לא מוותר ומשתמש בעוקץ רעל שמצליח לפגוע בסטראביה, והוא מורעל. "קדימה סטראביה השתמש במתקפת כנף!" קורא פלקנר. סטראביה עולה למעלה, צולל לעבר פושידה על מתקפת כנף בזמן שפושידה מנסה להשתמש ברדיפה, אך סטראביה מהיר יותר ופוגע בו ישירות. פושידה נופל על הקרקע מעולף מעוצמת המכה. "פושידה לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט. כעת נותר לך רק שינקס.
[b]עמית~[/b]
אתה מתחיל לשוטט ברחבי העיר ועד מהרה מגיע לצפון העיר. אתה מחפש שטח אימונים בסמוך להעיר ואתה מוצא ביציאה הצפון-מערבית של העיר שטח שטוח ללא עשב שנראה כמו מקום טוב לאימון.
[b]תומר~[/b]
רוזליה מגיחה החוצה ונעמדת מול פרינפלאפ, מוכנה לקרב. "רוזליה לא תפחיד אותנו! השתמש בניקור!" קורא המאמן. פרינפלאפ רץ קדימה ומקורו זוהר באור לבן וגדל, והוא מתקרב במהירות לרוזליה. רוזליה משתמשת בזרע מציצה וזרע קטן עף קדימה אל עבר פרינפלאפ, שבעזרת הניקור חוצה אותו לשניים ומעיף אותו הצידה. רוזליה משיבה מיד עם אבקת שיתוק שמצליח לפגוע בפרינפלאפ אך הוא מספיק לפגוע ברוזליה והיא נהדפת לאחור, ופרינפלאפ משתתק כתוצאה מאבקת השיתוק "קדימה פרינפלאפ אתה יכול להשתחרר מהשיתוק! טופר מתכת!" קורא המאמן. פרינפלאפ מנסה לזוז ומצליח להפוך את טופר יד ימינו למתכת אך רוזליה מצליח לפגוע קודם עם שאיבת מגה ולוקח לפרינפלאפ חיים רבים "אל תוותר! קח את זה!" קורא המאמן ומשליך לעבר פרינפלאפ מה שנראה כמו מרפא שיתוק. פרינפלאפ סופג את נוזל המרפא, ומיד חוזר לעצמו "השתמש כעת בטופר מתכת!" קורא המאמן, ופרינפלאפ יוצא בריצה לעבר רוזליה עם טופר מתכת.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040351]
[b]תומר~[/b]
רוזליה מגיחה החוצה ונעמדת מול פרינפלאפ, מוכנה לקרב. "רוזליה לא תפחיד אותנו! השתמש בניקור!" קורא המאמן. פרינפלאפ רץ קדימה ומקורו זוהר באור לבן וגדל, והוא מתקרב במהירות לרוזליה. רוזליה משתמשת בזרע מציצה וזרע קטן עף קדימה אל עבר פרינפלאפ, שבעזרת הניקור חוצה אותו לשניים ומעיף אותו הצידה. רוזליה משיבה מיד עם אבקת שיתוק שמצליח לפגוע בפרינפלאפ אך הוא מספיק לפגוע ברוזליה והיא נהדפת לאחור, ופרינפלאפ משתתק כתוצאה מאבקת השיתוק "קדימה פרינפלאפ אתה יכול להשתחרר מהשיתוק! טופר מתכת!" קורא המאמן. פרינפלאפ מנסה לזוז ומצליח להפוך את טופר יד ימינו למתכת אך רוזליה מצליח לפגוע קודם עם שאיבת מגה ולוקח לפרינפלאפ חיים רבים "אל תוותר! קח את זה!" קורא המאמן ומשליך לעבר פרינפלאפ מה שנראה כמו מרפא שיתוק. פרינפלאפ סופג את נוזל המרפא, ומיד חוזר לעצמו "השתמש כעת בטופר מתכת!" קורא המאמן, ופרינפלאפ יוצא בריצה לעבר רוזליה עם טופר מתכת.[/QUOTE]
"פוקימון מגניב יש לך ילד...דרך אגב איך קוראים לך?"אשאל את הילד
"רוזליה תשתמשי בזרע מציה על האדמה כדי שפרינפלאפ יפול ואם הוא לא נופל תקפצי, תשלחי שוב זרע מציצה ואז תשתמשי בשאיבת מגה על פרינפלאפ כדי שהחיים שלו יגמרו!"אוסיף ישר בעידוד.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040351][b]
[b]ליאור~[/b]
פושידה לא מוותר ומשתמש בעוקץ רעל שמצליח לפגוע בסטראביה, והוא מורעל. "קדימה סטראביה השתמש במתקפת כנף!" קורא פלקנר. סטראביה עולה למעלה, צולל לעבר פושידה על מתקפת כנף בזמן שפושידה מנסה להשתמש ברדיפה, אך סטראביה מהיר יותר ופוגע בו ישירות. פושידה נופל על הקרקע מעולף מעוצמת המכה. "פושידה לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט. כעת נותר לך רק שינקס.
[/QUOTE]
אני מחזיר בעצב את פושידה לפוכדור שלו ואז מוציא את שינקס החוצה לקרב.אני אומר לשינקס"תשתמש בניצוץ ואז בנשיכה על סטארביה"
-
[b]תומר~[/b]
"קוראים לי בארי אם לא הצגתי את עצמי!" אומר המאמן. פרינפלאפ רץ קדימה ומשתמש בטופר המתכת לעבר רוזליה. רוזליה משתמש בזרע מציצה על הקרקע. הזרע נופל ומיד מתחיל לגדל עשבים מסביבו, פרינפלאפ קופצץ מעל העשבים אך אחד מהם תופס אותו ברגל, מפיל אותו ומתחיל למצוץ חיים שמכאיבה לו ברגל "לא, פרינפלאפ! קדימה אתה יכול לעשות זאת! השתמש בקרן בועות!" קורא בארי. פרינפלאפ מתאושש לאט לאט, ושולח קרן בועות לעבר רוזליה, ומצליח להדוף את רוזליה אחורנית, ורוזליה לא מצליח להוציא את שאיבת המגה לפועל "יופי פרינפלאפ! עכשיו השתמש בניקור!" קורא בארי בנחישות. פרינפלאפ יוצא בצליעה קדימה, ומצליח לנקר חלקית את רוזליה ורוזליה נפצע בינוני "בוא ננסה לסיים את הקרב! טופר מתכת בכל הכוח!" קורא בארי ומניף את זרועו כלפי מעלה.
[b]ליאור~[/b]
אתה משיב את פושידה לפוכדור ומוציא החוצה את שינקס, שמגיח החוצה עירני, בזכות העובדה שבעת שהחזרת אותו לפוכדור השפעת ההיפנוזה נעלמה "קדימה סטראביה, מתקפת רוח!" קורא פלקנר. שינקס משתמש בניצוץ שנשלח לעבר סטראביה אך הוא משיב עם מתקפת רוח שגורמת לניצוץ לסטות מהדרך ופוגעת בקרקע ליד סטראביה והוא לא נפגע. שינקס מתקשה לעמוד על רגליו וסטראביה מנצל זאת למתקפת כנף. סטראביה צולל לעבר שינקס, אולם שינקס ברגע האחרון מזנק קדימה ונושך את כנפו של סטראביה. סטראביה עף למעלה בכאבים כאשר שינקס נשאר על כתפו של סטראביה "תנער אותו, קדימה!" קורא פלקנר.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040383][b]תומר~[/b]
"קוראים לי בארי אם לא הצגתי את עצמי!" אומר המאמן. פרינפלאפ רץ קדימה ומשתמש בטופר המתכת לעבר רוזליה. רוזליה משתמש בזרע מציצה על הקרקע. הזרע נופל ומיד מתחיל לגדל עשבים מסביבו, פרינפלאפ קופצץ מעל העשבים אך אחד מהם תופס אותו ברגל, מפיל אותו ומתחיל למצוץ חיים שמכאיבה לו ברגל "לא, פרינפלאפ! קדימה אתה יכול לעשות זאת! השתמש בקרן בועות!" קורא בארי. פרינפלאפ מתאושש לאט לאט, ושולח קרן בועות לעבר רוזליה, ומצליח להדוף את רוזליה אחורנית, ורוזליה לא מצליח להוציא את שאיבת המגה לפועל "יופי פרינפלאפ! עכשיו השתמש בניקור!" קורא בארי בנחישות. פרינפלאפ יוצא בצליעה קדימה, ומצליח לנקר חלקית את רוזליה ורוזליה נפצע בינוני "בוא ננסה לסיים את הקרב! טופר מתכת בכל הכוח!" קורא בארי ומניף את זרועו כלפי מעלה.
[/QUOTE]
"רוזליה תשתמשי בזרע מציצה על הכנפיים שלו ואז תשתמשי באבקת שתיקה עם שאיבת מגה בכול כוחך!"אצעק לעבר רוזליה בעידוד.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040383][b]
[b]ליאור~[/b]
אתה משיב את פושידה לפוכדור ומוציא החוצה את שינקס, שמגיח החוצה עירני, בזכות העובדה שבעת שהחזרת אותו לפוכדור השפעת ההיפנוזה נעלמה "קדימה סטראביה, מתקפת רוח!" קורא פלקנר. שינקס משתמש בניצוץ שנשלח לעבר סטראביה אך הוא משיב עם מתקפת רוח שגורמת לניצוץ לסטות מהדרך ופוגעת בקרקע ליד סטראביה והוא לא נפגע. שינקס מתקשה לעמוד על רגליו וסטראביה מנצל זאת למתקפת כנף. סטראביה צולל לעבר שינקס, אולם שינקס ברגע האחרון מזנק קדימה ונושך את כנפו של סטראביה. סטראביה עף למעלה בכאבים כאשר שינקס נשאר על כתפו של סטראביה "תנער אותו, קדימה!" קורא פלקנר.[/QUOTE]
אני אומר לשינקס"תמשיך לנשוך לו את הגוף אל תותר לו.אל תאבד את האחזיה החזקה שלך בו.לפני שהוא יצליח להשתחחר מימך תקוף אותו בניצוץ שהוא יתחשמל ויפיסיד בקרב.אני סומך עליך שתצליח בזה"
-
[B]ליאור~[/B]
שינקס ממשיך לאחוז בכנפו של סטראביה ולא עוזב אותו. לבסוף סטראביה מצליח להעיף אותו ממנו לא לפני ששינקס משתמש בניצוץ שפוגע ישירות בסטראביה שנופל על הקרקע בבום גדול בזמן ששינקס נוחת על רגליו. סטראביה מתאושש לאט לאט וחוזר לעוף באוויר "שינקס שינקס!" קורא שינקס, ולפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן "מה קורה כאן?!" קורה פלקנר בבהלה. גופו של שינקס מתחיל להשתנות ולגדול, וכעבור כמה שניות במקומו של שינקס עומד לוקסיו, שנראה חזק מאוד [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/404.png[/IMG] "הוא התפתח!" קורה פלקנר "מרשים אבל סטראביה שלי ינצח! קדימה סטראביה, קצה כפול!" קורא פלקנר, וסטראביה עף גבוה, וצולל לעבר לוקסיו עם קצה כפול!
~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו למד ניב חשמל.
[B]תומר~[/B]
פרינפלאפ יוצא בריצה מהירה ותוקף בטופר מתכת, אולם אז רוזליה משתמש בזרע מציצה על כנפו הימנית של פרינפלאפ, וזרע המציצה פוגע פגיעה ישירה בכנף, עוטפת אותה ומיד מורידה אנרגיה לפרינפלאפ שזועק בכאב וטופר המתכת נפסק. לאחר מכן, רוזליה משתמשת בשאיבת מגה אדירה שפוגעת ישירות בפרינפלאפ חסר האונים "לא, הפרינפלאפ שלי!" קורא בארי ותופס את הראש, כאשר פרינפלאפ נופל על הקרקע שלפניו מעולף "חזור!" קורא בארי ומשיב את פרינפלאפ חזרה לפוכדור שלו "זה לא נגמר ככה! אנחנו עוד ניפגש בהמשך הדרך!" קורא בארי ורץ מהמקום.
-
[quote=Kogarasumaru;1040351][B]ניב~[/B]
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אודיש נעצר ומביט עליך בסקרנות. אתה מוציא החוצה את אלקיד ואומר לו לתקוף עם מתקפה מהירה. אלקיד מהנהן ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת באודיש. אודיש מתעצבן ותוקף עם ספיגה שפוגעת באלקיד ומורידה לו מעט חיים.
[/quote]
"אלאקיד לא נורא, בוא נמשיך!"אעודד אותו ואמריץ אותו לסיים את הקרב.
"עכשיו אלאקיד, תקוף במכת ברק חזקה במיוחד ואז שהוא מהומם מעט שוב מתקפה מהירה!" אפקוד עליו בבטחון.
'קדימה אלאקיד אני מאמין בך...' אחשוב לעצמי במעט לחץ
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040413][B]תומר~[/B]
פרינפלאפ יוצא בריצה מהירה ותוקף בטופר מתכת, אולם אז רוזליה משתמש בזרע מציצה על כנפו הימנית של פרינפלאפ, וזרע המציצה פוגע פגיעה ישירה בכנף, עוטפת אותה ומיד מורידה אנרגיה לפרינפלאפ שזועק בכאב וטופר המתכת נפסק. לאחר מכן, רוזליה משתמשת בשאיבת מגה אדירה שפוגעת ישירות בפרינפלאפ חסר האונים "לא, הפרינפלאפ שלי!" קורא בארי ותופס את הראש, כאשר פרינפלאפ נופל על הקרקע שלפניו מעולף "חזור!" קורא בארי ומשיב את פרינפלאפ חזרה לפוכדור שלו "זה לא נגמר ככה! אנחנו עוד ניפגש בהמשך הדרך!" קורא בארי ורץ מהמקום.[/QUOTE]
"רגע חכה!יש לך מושג איפה אפשר למצוא אבן זורחת לרוזלייה שלי?"אשאל בצעקה את בארי כדי לדעת אם הוא יודע ואז אלך לכיוון העיר אזליה כדי לקבל את התג השני שלי.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1040413][B]ליאור~[/B]
שינקס ממשיך לאחוז בכנפו של סטראביה ולא עוזב אותו. לבסוף סטראביה מצליח להעיף אותו ממנו לא לפני ששינקס משתמש בניצוץ שפוגע ישירות בסטראביה שנופל על הקרקע בבום גדול בזמן ששינקס נוחת על רגליו. סטראביה מתאושש לאט לאט וחוזר לעוף באוויר "שינקס שינקס!" קורא שינקס, ולפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן "מה קורה כאן?!" קורה פלקנר בבהלה. גופו של שינקס מתחיל להשתנות ולגדול, וכעבור כמה שניות במקומו של שינקס עומד לוקסיו, שנראה חזק מאוד [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/404.png[/IMG] "הוא התפתח!" קורה פלקנר "מרשים אבל סטראביה שלי ינצח! קדימה סטראביה, קצה כפול!" קורא פלקנר, וסטראביה עף גבוה, וצולל לעבר לוקסיו עם קצה כפול!
~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו למד ניב חשמל.
[/QUOTE]
אני ללוקסיו"יפה למדת מתקפה חדשה והתפתחת.אוקי רוץ לעבר קצה הכפול של סטארביה ותקוף אותו בניב חשמלי שישתק אותו.לאחר זאת תשתמש בנשיכה הכי חזקה שלך על סטאביה"