-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060818][B]תומר;[/B]
סייטר רץ לעבר גולדין במהירות רבה, ומכה בו בעזרת הכנף שלו ששנייה לפני המתקפה בוהקת בצבע בהיר וסגלגל.
גולדין עף אל המים, ויוצא משם, שולח קרן בועות (Bubblebeam) מפיו. סייטר מתחמק בזריזות.
הוא מצליב את זוג החרמשים שלו, ומפריד אותן במכה, שולח גל וואקום לעבר דג הזהב שנפצע קשה ונופל אל המים, מעולף.
[/QUOTE]
סייטר למד מתקפת כנף?.
-------------------------------------
"סייטר כול הכבוד, ניצחת את גולדין, כפרס אתה יכול להמשיך איתי למסע."אגיד לסייטר תוך כדי שאני מלטף אותו במהירות ואז ממשיך עם סייטר למערת הירח.
-
[B]נועם;[/B]
בלבאזור, רטטה ואלקיד נעמדים מול שלושת הפוקימונים, מתכוננים לקרב.
"שרווווו!" אומר העכבר הצהוב ומתגלגל לעבר אלקיד, פוצע אותו קשות ומעלף אותו. אתה נזכר שאלקיד עייף מאוד מהקרב הקודם, ומשיב אותו אל הפוכדור.
בלבאזור שולח שוט גפן לעבר סאנדשרו ועוצר את ההתגלגלות שלו, מטיח אותו בעץ קרוב.
בינתיים, רטטה מזנק במהירות לעבר זובאט באוויר, ומתנגש בו חזיתית במתקפה מהירה.
מבלי לקבל פקודות ממאמנם, סאנדשרו פוצע את רטטה עם עוקץ רעל בעוד בלבאזור נפגע על ידי נשיכה של זובאט.
[B]סיגל;[/B]
את שולפת צנצנת ריקה מתיקך וממלאת אותה בדבק המסתורי. את מכסה אותה במכסה סגול ומכניס לתיק. [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Bag_Moomoo_Milk_Sprite.png[/IMG]
את מתרחקת מיער וירידיאן, ומגיעה בחזרה לעיר הגדולה.
[B]תומר;[/B]
בשמחה, אתה וסייטר מתקדמים לעבר מערת הירח. אתה פונה בעיקול נוסף ונגלית מולך מערה עם פתח גדול מאוד, לצידה אחות ג'וי עם מתקן ריפוי לצידה.
אתה רואה מספר מאמנים עם פוקימונים שונים, וביניהם אתה מזהה שניים - בראנדון באז ובנג'י סייפרס.
אתה רואה שבפתח המערה עומד איש לבוש מדים, והוא שופט על קרב של שתי מאמנות. אחת מהן מנצחת, ונכנסת עם הפיקאצ'ו שלה למערת הירח.
"היי, תומר!" אומר פתאום בנג'י כשהוא מזהה אותך מרחוק. הוא מתקרב אליך, ובראנדון שם לב אליך גם כן ומתקרב. "מ'עניינים?" הוא שואל.
מבלי לחכות לתשובה, הוא מספר לך: "יש עומס רב של אנרגיה במערת הירח והם שולחים פנימה רק מאמנים שמנצחים בקרבות! אני כבר ניצחתי, אני מחכה לבראנדון."
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060897][B]תומר;[/B]
בשמחה, אתה וסייטר מתקדמים לעבר מערת הירח. אתה פונה בעיקול נוסף ונגלית מולך מערה עם פתח גדול מאוד, לצידה אחות ג'וי עם מתקן ריפוי לצידה.
אתה רואה מספר מאמנים עם פוקימונים שונים, וביניהם אתה מזהה שניים - בראנדון באז ובנג'י סייפרס.
אתה רואה שבפתח המערה עומד איש לבוש מדים, והוא שופט על קרב של שתי מאמנות. אחת מהן מנצחת, ונכנסת עם הפיקאצ'ו שלה למערת הירח.
"היי, תומר!" אומר פתאום בנג'י כשהוא מזהה אותך מרחוק. הוא מתקרב אליך, ובראנדון שם לב אליך גם כן ומתקרב. "מ'עניינים?" הוא שואל.
מבלי לחכות לתשובה, הוא מספר לך: "יש עומס רב של אנרגיה במערת הירח והם שולחים פנימה רק מאמנים שמנצחים בקרבות! אני כבר ניצחתי, אני מחכה לבראנדון."[/QUOTE]
"טוב ברור שאני אנצח אז תחכה לי טוב, בנג'י?"אשאל את בנג'י ואז שהוא יענה לי, אלך למקום שנלחמים בוא ואגיד שם:"אני רוצה להיכנס למערת הירח, מי רוצה נגדי?!"
-
[B]עמית;[/B]
"אני," אומרת נערה צעירה ששמה ודמותה לא חשובים לעלילה ולכן אני לא אפרט עליה. "קרב כפול בבקשה."
היא נעמדת מולך במרחק של כמה מטרים, ושולפת שני פוכדורים מכיסה ומטילה אותם באוויר.
קרן האור הלבנה שבוקעת מהפוכדור הראשון הופכת לפוקימון גדול בצורת פרפר סגול עם כפניים לבנות ועיניים גדולות ואדומות.
מהפוכדור השני יוצא פוקימון דמוי סוסון ים תכול ולו בטן לבנה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/116.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060903][B]עמית;[/B]
"אני," אומרת נערה צעירה ששמה ודמותה לא חשובים לעלילה ולכן אני לא אפרט עליה. "קרב כפול בבקשה."
היא נעמדת מולך במרחק של כמה מטרים, ושולפת שני פוכדורים מכיסה ומטילה אותם באוויר.
קרן האור הלבנה שבוקעת מהפוכדור הראשון הופכת לפוקימון גדול בצורת פרפר סגול עם כפניים לבנות ועיניים גדולות ואדומות.
מהפוכדור השני יוצא פוקימון דמוי סוסון ים תכול ולו בטן לבנה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/116.png[/IMG][/QUOTE]
עמית?
----------------------------
"סייטר תשאר פה, נידורינו צא החוצה!"אצעק בשמחה תוך כדי שאני אוציא את נידורינו החוצה
ואז אבדוק את שני הפוקימונים בפוקדקס ואז אגיד:"סייטר מתקפת כנף על הפוקימון דמוי פרפר ונידורינו תשתמש בקרן על לעבר הסוסון הים הקטן!"
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060897][B]
[B]סיגל;[/B]
את שולפת צנצנת ריקה מתיקך וממלאת אותה בדבק המסתורי. את מכסה אותה במכסה סגול ומכניס לתיק. [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Bag_Moomoo_Milk_Sprite.png[/IMG]
את מתרחקת מיער וירידיאן, ומגיעה בחזרה לעיר הגדולה.
[/QUOTE]
אני הולכת למרכז הפוקימונים ונכנסת לחנות וקוראת "שלום האחות ג'וי תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?"
-
[quote=Lord Voldemort;1060803]
[B]קודאק;[/B]
[I]1) אין בעיה, תכף תקבל. יש לך ביקוש מיוחד לפוקימון על חושי, לא מפותח ולא פסואדו אגדי?[/I]
[I]2) כן, אתה יכול ללמד את כל הפוקימונים שלך מתקפה בכל פעם שאתה מגיע לעיר חדשה, אלא אם כן הם למדו דרך הליצן או על ידי החלטה שלי.[/I]
~~~
"לא," היא אומרת בחולמנות, מביטה במיאו נלכד בפוכדור שתוך מספר סיבובים נלכד. "אני מאונובה הרחוקה..." היא אומרת, מרימה את הפוכדור ומושיטה לך אותו.
אתה מסתובב להחזיר את פידג'י המעולף לפוכדור, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר לא פידג'י; ציפור גדולה עם כרבולת על ראשה שוכבת על הקרקע באפיסת כוחות, מעט גדולה מפידג'י וחזקה למראה.
"הפידג'י שלך התפתח..." אומרת סיארה בהפתעה. הבחורה החולמנית מוחאת כפיים וצוחקת בשמחה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG]
"דרך אגב, אני לונה. לונה הייסטינגס." אומרת לונה בקול חולמני ומהופנט. היא לוחצת את ידך וגם את ידה של סיארה. "קרב נחמד... קצת יצא משליטה לקראת הסוף." היא אומרת.
[/quote]
*אממ..אני רוצה בלדום,ונגיד ואי אפשר אז רלטס..אבל אני מעדיף בלדום ! ! !
"יפה מאוד ! סופסוף את פידג'יוטו ! " אומר לפידג'י לשעבר בחיוך ואחזיר אותו בפוכדור רק שלפניי כן אני אבדוק אותו בפוקדקס, אחזיק את המיאו בידי ואומר בליבי 'נהיה צוות חזק כולנו יחד ! ' ואחזיר את הפוכדורים לתיק ואוציא את סקווירטל.
"טוב לונה..הייתי רוצה שתמשיכי ללכת איתנו בינתיים...מה דעתך ? " אומר ואתחיל ללכת לכיוון אחת מהדרכים הקרובות.
-
[quote]בלבאזור, רטטה ואלקיד נעמדים מול שלושת הפוקימונים, מתכוננים לקרב.
"שרווווו!" אומר העכבר הצהוב ומתגלגל לעבר אלקיד, פוצע אותו קשות ומעלף אותו. אתה נזכר שאלקיד עייף מאוד מהקרב הקודם, ומשיב אותו אל הפוכדור.
בלבאזור שולח שוט גפן לעבר סאנדשרו ועוצר את ההתגלגלות שלו, מטיח אותו בעץ קרוב.
בינתיים, רטטה מזנק במהירות לעבר זובאט באוויר, ומתנגש בו חזיתית במתקפה מהירה.
מבלי לקבל פקודות ממאמנם, סאנדשרו פוצע את רטטה עם עוקץ רעל בעוד בלבאזור נפגע על ידי נשיכה של זובאט.[/quote]
לפתע עלתה במוחי תוכנית."אוקי,זה הזמן לעשות כאן סדר!בלבאזור תשלח שוט גפן שיתלפף סביב רטטה ותעיף אותו לעבר הפוקימונים האחרים!רטטה תשתמש במיקוד אנרגיה אבל תעביר את האנרגיה לכל הגוף שלך ותנסה לגרום לעצמך להתקשח!"דרוך אבל חושש אני חושב לעצמי:"אני כל-כך מקווה שזה יעבוד.."
-
עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.
מרגע זה המשחק משלב בתוכו גם מציאות. בהצלחה (:
[B]תומר;[/B]
[I]אני מתבלבל! תפסיקו להחליף חתימות וכינויים! XD[/I]
~~~
סייטר ונידורינו נעמדים מול הפרפר וסוסון הים, ומתקיפים.
סייטר משתמש במתקפת כנף ופוגע בפרפר הסגול, בצורה בינונית בלבד. הפרפר על פי פקודת המאמנת משיב באבקת שיתוק.
תנועתו של סייטר כרגע מוגבלת, וייתכן כי הוא לא יצליח לזוז הרבה במהלך הזמן הקרוב, עד שהשפעת אבקת השיתוק תפוג.
בינתיים, נידורינו רץ לעבר הפוקימון השני ומשתמש במתקפת קרן (Horn Attack), פוגע בו; הסוסון שולח בתגובה מטח בועות שפוגע בנידורינו.
הפוקדקס מספק מידע על שניהם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG]
[I]באטרפרי, פוקימון הפרפר. הוא כל כך אוהב דבש פרחים שהוא מסוגל להריח שדות פרחים גם הם מכילים את הכמות המזערית ביותר של דבש.[/I]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/116.png[/IMG]
[I]הורסי, פוקימון הדרקון. הוא נוהג לבנות את הקן שלו בצל אלמוגים. אם הוא חש בסכנה, הוא יורק דיו עכור ובורח במהירות.[/I]
[B]סיגל;[/B]
[I]במקום ללכת ולהתאמן בכל רגע את יכולה להמשיך ביער וירידיאן, יהיה לך שם איפה להתאמן... ככה את מתקדמת מאוד לאט וזה בעייתי.[/I]
~~~
את הולכת למרכז הפוקימונים ומגישה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במתקן הריפוי ומחזירה לך אותם כשהתהליך נגמר.
את יוצאת החוצה, ורואה בשעון הגדול ברחוב שכבר חמש וחצי בערב. עוד מעט יחשיך...
[B]קודאק;[/B]
[I]בלדום הוא פסואדו אגדי... וראלטס אני מוכן לתת לך אבל בתנאי שלא תפתח אותו לגאלאד אלא לגארדוויור, כי תומר כבר תפס את גאלאד...[/B]
~~~
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG]
[I]פידג'אוטו, פוקימון הציפור. הוא טס מעל שטח רחב בחיפוש טרף, מביס אותו באמצעות הטפרים המפותחים שלו[/I]
"אני יותר מאשמח." היא אומרת. "אבל לאן אתה הולך? עוד מעט מחשיך..."
"כן," אומרת סיארה, "גם יש לך קרב מכון על הראש..." היא מזכירה לך.
[B]נועם;[/B]
בלבאזור שולח גפן ועוטף את רטטה; הוא מניף אותו באוויר ושולח אותו לעבר סאנדשרו וזובאט.
"רטטה!" צועק רטטה וזוהר באור כתום חזק שמקיף את גופו; הוא מתנגש חזיתית בשני הפוקימונים ומעיף אותם אחורה במהירות.
סאנדשרו מתעלף. "זובאט, חסל אותם!" קורא האיש המסתורי; זובאט מתנגש חזיתית בבלבאזור ואוחז בו; הוא מניף אותו באוויר ומשתמש בעלוקה (Leech Life).
בלבאזור מאבד המון אנרגיה, וכשמופל על הקרקע הוא מתעלף. כעת זה רטטה נגד זובאט...
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060925]עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.
[B]תומר;[/B]
[I]אני מתבלבל! תפסיקו להחליף חתימות וכינויים! XD[/I]
~~~
סייטר ונידורינו נעמדים מול הפרפר וסוסון הים, ומתקיפים.
סייטר משתמש במתקפת כנף ופוגע בפרפר הסגול, בצורה בינונית בלבד. הפרפר על פי פקודת המאמנת משיב באבקת שיתוק.
תנועתו של סייטר כרגע מוגבלת, וייתכן כי הוא לא יצליח לזוז הרבה במהלך הזמן הקרוב, עד שהשפעת אבקת השיתוק תפוג.
בינתיים, נידורינו רץ לעבר הפוקימון השני ומשתמש במתקפת קרן (Horn Attack), פוגע בו; הסוסון שולח בתגובה מטח בועות שפוגע בנידורינו.
הפוקדקס מספק מידע על שניהם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG]
[I]באטרפרי, פוקימון הפרפר. הוא כל כך אוהב דבש פרחים שהוא מסוגל להריח שדות פרחים גם הם מכילים את הכמות המזערית ביותר של דבש.[/I]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/116.png[/IMG]
[I]הורסי, פוקימון הדרקון. הוא נוהג לבנות את הקן שלו בצל אלמוגים. אם הוא חש בסכנה, הוא יורק דיו עכור ובורח במהירות.[/I]
[/QUOTE]
סליחה.
----------------------------
"נידורינו תשתמש בעוקץ רעיל לעבר באטרפרי ועל הורסי ולאחר מכן תשתמש במתקפת זעם על שניהם שוב עד שסייטר יצא מהשיתוק שלו, אתה מסוגל לזאת!"אגיד לנידורינו
ואז אוציא את השיקוי שמוציא את השיתוק מהפוקימונים, אתן לסייטר ואז אצווה אליו:"סייטר תעזור לנידורינו בכול מתקפה שאתה יכול להילחם איתה! ככה תלמד מתקפה חדשה!"
-
[quote=Lord Voldemort;1060925]עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
[B]קודאק;[/B]
[I]בלדום הוא פסואדו אגדי... וראלטס אני מוכן לתת לך אבל בתנאי שלא תפתח אותו לגאלאד אלא לגארדוויור, כי תומר כבר תפס את גאלאד...[/b][/I]
[I]~~~[/I]
[I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG][/I]
[i][I]פידג'אוטו, פוקימון הציפור. הוא טס מעל שטח רחב בחיפוש טרף, מביס אותו באמצעות הטפרים המפותחים שלו[/I]
"אני יותר מאשמח." היא אומרת. "אבל לאן אתה הולך? עוד מעט מחשיך..."
"כן," אומרת סיארה, "גם יש לך קרב מכון על הראש..." היא מזכירה לך.
[/quote]
מה ? אז רק בגלל שתומר תפס אז לי לא יהיה ?
עזוב..אין טובים בעל-חושי..בכלל אין..אפשר סוג אחר ?
~~~
"אל תדאגו לי ! " אומר להם בזריזות ואתקדם לעבר אחד מהגבעות הקרובות, "בדיוק ! עכשיו מחשיך את נמצאים פה פוקימוני אופל ! " אומר במהרות ואתקדם עם סקווירטל לכיוון אחת הדרכים
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060925]
[B]סיגל;[/B]
[I]במקום ללכת ולהתאמן בכל רגע את יכולה להמשיך ביער וירידיאן, יהיה לך שם איפה להתאמן... ככה את מתקדמת מאוד לאט וזה בעייתי.[/I]
~~~
את הולכת למרכז הפוקימונים ומגישה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במתקן הריפוי ומחזירה לך אותם כשהתהליך נגמר.
את יוצאת החוצה, ורואה בשעון הגדול ברחוב שכבר חמש וחצי בערב. עוד מעט יחשיך...
[/QUOTE]
"סליחה? אפשר להשכיר חדר?" אני שואלת את האחות ג'וי לאחר שאני יסכיר (אם היא תסכים אם לא אל תתיחס) אני ילך ליער ורידאן ויוציא את סקווירטל ומטאפוד ואז יאמר "אוקי כולם! בוא נחפש פוקימון חדש לצוות!" אני אומרת ומתחילה לחפש איתם
-
[quote=Lord Voldemort;1060803]
[B]ניב;[/B]
[I]רצית פוליוואג נכון?[/I]
~~~
מיים ג'וניור משתמש במחסום, ומייצר קיר שקוף בינו לבין מאצ'ופ. מאצ'ופ מנסה להשתמש עכשיו בבעיטה נמוכה, אך המחסום שמפריד בינו לבין מיים ג'וניור מונע ממנו. אתה רואה שהמחסום מתחיל לדהות.
"מיים!" קורא מיים ג'וניור ושולח כדור צל מהפונפון על ראשו. כדור הצללים עובר דרך המחסום ופוגע במאצ'ופ, מחסל אותו.
[/quote]
כן רציתי... רציתי גם את מאצ'ופ אבל אני יחכה לפוקימון לחימה אחר בהזדמנות אחרת.
ואני רוצה לדבוק כמה שיותר בפוקימונים מהדור הראשון והשני.. ולא להתחיל לערבב מדורות אחרים, זה יעבד את כל הקטע לדעתי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וווואווו מיים ג'וניור זה היה אדיר, קרב מהיר ויעיל מאוד!" אריע ואחמיא לו בגאווה.
אושיט עליו ידיים שיבוא אליי ואוסיף "באמת מעולה, תרצה לערוך עוד קרב? נחפש כאן משהוא.."
אמשיך להסתובב באיזור ולחפש מקומות שונים, אביט על העצים אחפש מקורות מים בתקווה למצוא משהוא מעניין!
-
[quote=Lord Voldemort;1060818]
[B]טל;[/B]
"חזור!" שואג האיש וזורק לעברך פוכדור ריק, מסיבה לא ברורה של טמטום זמני.
אתה רץ ורץ ביער, פונה במספר מקומות כדי להתחמק מהאיש ומהתגבורת שהזעיק, ורעש המסוקים נחלש לפתע.
אתה פונה פנייה חדה, ולפתע מגיע אל מול שלולית בוץ גדולה ומסריחה. אתה פונה במהירות ימינה, ומחליק בגבעה ארוכה אל רשת קורים.
אתה רואה פוקימון זהוב וקטן עם עיניים כחולות מביט בך ומתקרב. אתה תקוע ברשת, ומתחתיך יש תהום עמוקה...
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG][/quote]
[B]"היי חמוד!" אני אומר בחיוך לפוקימון דמוי העכביש,[/B]
[B]"אתה יכול לעזור לי לצאת מפה? רודפים אחריי קבוצה של אנשים רעים.." אני אומר עם פנים עצובת לפוקימון דמוי העכבישש ומחכה שיעשה משהו[/B]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060847][b]עמית;[/b]
צ'ארמנדר שולח להבות תכולות וירוקות לעבר סאנדשרו הפעם ומפרק את מבנה הכדור שלו, פוצע אותו חזק.
בעוד סאנדשרו חוזר ומתגלגל לעבר צ'ארמנדר, ספירו תוקף את זובאט חמש פעמים עם מקורו, פוגע בו בפעם הרביעית פגיעה קריטית.
זובאט משיב בנשיכה. אתה שם לב שהפוקימונים לא מקבלים כל כך פקודות מהמאמן, כאילו הוא הרגיל אותם להילחם לבדם ולזהות מה לעשות בכוחות עצמם...[/QUOTE]
"המפ.." אומר ולאחר מכן אגיד לצ'ארמנדר:"צ'ארמנדר-השתמש בזעם דרקון שוב על סאנדשרו!" ואחר כך אגיד לספירו:"ספירו-השתמש בהתקפה מהירה על זובאט!"