[QUOTE=The Pizza;1140381]לא דיברתי עליך.
דיברתי על האחרים....
אתה בסדר גמור XD[/QUOTE]
חח סבבה אחי,זה בסדר. XD
Printable View
[QUOTE=The Pizza;1140381]לא דיברתי עליך.
דיברתי על האחרים....
אתה בסדר גמור XD[/QUOTE]
חח סבבה אחי,זה בסדר. XD
טוב,אני יכול להיות סגן אחי?
טוב,אני חייב ללכת,ביי..
ביי עומר.
אם הייתי רוצה להיות ספרטני (ואני לא רוצה) אז בעוד חודש אני יכול כי אני אהיה בן 15!:)
ותומר תעתיק לחתימה... ואני לא עושה את כל הסגן וכל זה... אני מוסיף אותך, עומר אתה רוצה גם?
[QUOTE=Druddigon man;1140387]טוב,אני יכול להיות סגן אחי?
טוב,אני חייב ללכת,ביי..[/QUOTE]
אחי עזוב לא בא לי בכלל על המרתונים האלה,ביי. XD
זה לא כזה משנה עידן...
דניס היה בן 12 נראה לי בספרטה המקורית והוא היה שם,
יש עוד כמה (מור נראה לי).
אפילו פורום ספרות התעלב, תראו הנה תקציר של כל הסיפורים שם:
שלום! אני X! ואני חיקוי עלוב של אש קצ'אם! יום אחד הלכת ופגשתי חברים! וויייייייייייי!! אחר כך פגשתי איש מפגר ונלחמתי נגדו וויייייייייי! אחר כך הסתובבתי בעולם הפוקימונים המופלא ופגשתי אנשים שרוצים לעשות רע מאוד לפוקימונים! ווייייייי! אחר כך השגתי את תגי המכון הגעתי לליגה והפסדתי בסיבוב האחרון ולמה??? כי הסופר רוצה להראות שגם ה"גיבורים" לפעמים מפסידים! וויייייייייייי!!!!!
[quote=KillerBee;1140393]אפילו פורום ספרוט התעלב, תראו הנה תקציר של כל הסיפורים שם:
שלום! אני X! ואני חיקוי עלוב של אש קצ'אם! יום אחד הלכת ופגשתי חברים! וויייייייייייי!! אחר כך פגשתי איש מפגר ונלחמתי נגדו וויייייייייי! אחר כך הסתובבתי בעולם הפוקימונים המופלא ופגשתי אנשים שרוצים לעשות רע מאוד לפוקימונים! ווייייייי! אחר כך השגתי את תגי המכון הגעתי לליגה והפסדתי בסיבוב האחרון ולמה??? כי הסופר רוצה להראות שגם ה"גיבורים" לפעמים מפסידים! וויייייייייייי!!!!![/quote]
חשבתי בהתחלה ספורט XD,
זה סיפור שלהם והם החליטו.
עומר הוספתי אותך דיינו...
[QUOTE=KillerBee;1140393]אפילו פורום ספרות התעלב, תראו הנה תקציר של כל הסיפורים שם:
שלום! אני X! ואני חיקוי עלוב של אש קצ'אם! יום אחד הלכת ופגשתי חברים! וויייייייייייי!! אחר כך פגשתי איש מפגר ונלחמתי נגדו וויייייייייי! אחר כך הסתובבתי בעולם הפוקימונים המופלא ופגשתי אנשים שרוצים לעשות רע מאוד לפוקימונים! ווייייייי! אחר כך השגתי את תגי המכון הגעתי לליגה והפסדתי בסיבוב האחרון ולמה??? כי הסופר רוצה להראות שגם ה"גיבורים" לפעמים מפסידים! וויייייייייייי!!!!![/QUOTE]
חחחחחח גדול קרעת אותי מצחוק. XD
[QUOTE=Born This Way;1140354]כי הם לא רוצים שילדים קטנים ימותו מתוכנית עלובה, עם זמרים עלובים ומכוערים :nose_pick:[/QUOTE]
אני רצינית!
(טוב, אולי העלת נקודה חשובה...)
אני עכשיו ישים את האנימציות של הפוקימונים של כולם...
[QUOTE=neLipion;1140399]אני רצינית!
(טוב, אולי העלת נקודה חשובה...)[/QUOTE]
אבל זה נכון, זמרים מזרחיים אף-פעם לא יצליחו בחו"ל (אולי בארצות ערב) כי הם חארות של אנשים!!!!!
עומר ועידן, איך המ"ת החדש שלי?
היום הפרק הראשון של חי בלה לה לנד.
אני אוהבת את הפרסומת של זה :)
[QUOTE=neLipion;1140402]היום הפרק הראשון של חי לה לה לנד.
אני אוהבת את הפרסומת של זה :)[/QUOTE]
איזה מושפעת...