[QUOTE=Ronaldo7;1142745]לתת לך בפרטי את התמונות?.[/QUOTE]
כן.
ועדיף שיהיו גדולות.
Printable View
[QUOTE=Ronaldo7;1142745]לתת לך בפרטי את התמונות?.[/QUOTE]
כן.
ועדיף שיהיו גדולות.
שקד תגדיר למקשים שיהיה לך הכי נוח איתם ומידי פעם תעשה הפסקות אם אני לא עושה הפסקות אז הקרבות שאני נותן זה מוריד תאיכות שלי(אני רציני זה מעיף אותי)
מה קורה?
[quote=סאסקה קון;1142753]שקד תגדיר למקשים שיהיה לך הכי נוח איתם ומידי פעם תעשה הפסקות אם אני לא עושה הפסקות אז הקרבות שאני נותן זה מוריד תאיכות שלי(אני רציני זה מעיף אותי)[/quote]
שיניתי רק מקש אחד מאז שהתחלתי לשחק, נוח לי ככה אבל מכאיב את היד..
ואני רק נהיה טוב יותר כשהיד כואבת, רגשות אשם על זה שאני לא מצליח טוב ואז אני מתאמץ יותר והורג אותם XDD
[QUOTE=DarKodak;1142756]מה קורה?[/QUOTE]
היי אלון.
מה נשמע?
ראול צדקת בחידון המילים
כנראה אתה לא רגיל להשתמש הרבה במקלדת?או שלא יודע למה כואבת לך היד והתחלת חלק שני?
[quote=סאסקה קון;1142764]כנראה אתה לא רגיל להשתמש הרבה במקלדת?או שלא יודע למה כואבת לך היד והתחלת חלק שני?[/quote]
השולחן שלי נמוך ואז אני צריך לשים את היד נמוך כדי להגיע למקלדת ואז כשאני מוציא אותה מהתנוחה הזאת כואב לי.. S:
שקד אתה אוהב את אלקיד?
ורוצה להירשם למ"ת שלי? יש מקום פנוי, דור פרש.
[QUOTE=Naruto;1142767]השולחן שלי נמוך ואז אני צריך לשים את היד נמוך כדי להגיע למקלדת ואז כשאני מוציא אותה מהתנוחה הזאת כואב לי.. S:[/QUOTE]
אז תרחיק תכסא מהשולחן כך שתצתרך למתוח קצת תיד ותשחק ככה לא יהיה לך כאבים אחרי זה חוץ מזה שזה קצת יציעק לך
[quote=DarKodak;1142768]שקד אתה אוהב את אלקיד?
ורוצה להירשם למ"ת שלי? יש מקום פנוי, דור פרש.[/quote]
כשאני אחזור מאבא שלי היום אני אגיש טופס
וכן אני אוהב את אלקיד..
[quote=סאסקה קון;1142771]אז תרחיק תכסא מהשולחן כך שתצתרך למתוח קצת תיד ותשחק ככה לא יהיה לך כאבים אחרי זה חוץ מזה שזה קצת יציעק לך[/quote]
אני אנסה את זה
תודה שאתה מנסה לעזור (:
טוב, הלכתי להתקלח,
עוד מעט אבא שלי מגיע,
ביי (:
היי כולם שיניתי סמל ותמונה איך היא?
הי חזרתי
[QUOTE=Naruto;1142772]כשאני אחזור מאבא שלי היום אני אגיש טופס
וכן אני אוהב את אלקיד..
אני אנסה את זה
תודה שאתה מנסה לעזור (:
טוב, הלכתי להתקלח,