מגל-הפוקימונים לא מקשיבים לך ובורחים לבית שלהם רק קרוגנק נשאר ונעמד מולך בתנוחת קארטה...
דור-אתה מחזיר את סיד וממשיך בדרך...אתה רואה מרחוק את העיר נירוסטה אבל אז אתה רואה מולך [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/209.png[/IMG] (נקבה)
Printable View
מגל-הפוקימונים לא מקשיבים לך ובורחים לבית שלהם רק קרוגנק נשאר ונעמד מולך בתנוחת קארטה...
דור-אתה מחזיר את סיד וממשיך בדרך...אתה רואה מרחוק את העיר נירוסטה אבל אז אתה רואה מולך [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/209.png[/IMG] (נקבה)
[QUOTE=yairb1a;1235017]מגל-הפוקימונים לא מקשיבים לך ובורחים לבית שלהם רק קרוגנק נשאר ונעמד מולך בתנוחת קארטה...[/QUOTE]
אוקיי אז אתה רוצה להילחם, צאי טרייסי, מכת כנף.
פתחתי את עמוד 25 ואני רוצה גלוונטולה.
[QUOTE=yairb1a;1235017]
דור-אתה מחזיר את סיד וממשיך בדרך...אתה רואה מרחוק את העיר נירוסטה אבל אז אתה רואה מולך [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/209.png[/IMG] (נקבה)[/QUOTE]
אל תשכח לעדכן את סיד ואת המתקפות שלו.
------------------------------------------------------------
"אוקיי זה הולך להיות אימון נהדר! צא סיד!" אומר וזרוק את הפוכדור של סיד באוויר. "תהיה מוכן לקרב!" אומר לו ואבדוק במהירות על הפוקימון שמולי בפוקידע.
מגל-אתה מוציא את טרייסי אבל למרות שהיא חלשה היא משתמשת במכת כנף שמעיפה בחוזקה את קרוגנק. קרוגנק עף ומתקשה לעמוד אבל בכל זאת הוא עומד ומשתמש במתקפת הבהלה שגורמת לטרייסי להתעלף...
דור-אני מעדכן בבוקר מתי שאני קם...אתה בודק בפוקידע שאומרת:"סנאבאל פוקימון הנורמל. מתמחה בהפחדה ובאיום. כשמישהו נלחם מולו הוא בד"כ מנסה להפחיד אותו ולהראות כאילו הוא יותר חזק ממנו..."
[QUOTE=yairb1a;1235044]מגל-אתה מוציא את טרייסי אבל למרות שהיא חלשה היא משתמשת במכת כנף שמעיפה בחוזקה את קרוגנק. קרוגנק עף ומתקשה לעמוד אבל בכל זאת הוא עומד ומשתמש במתקפת הבהלה שגורמת לטרייסי להתעלף...[/QUOTE]
אוקיי אז צא ברוס ותשתמש בניקור.
מגל-ברוס המורעל והחלש מנסה לקום על הרגליים ולא מצליח..........הוא מנסה לעוף והוא מצליח קצת לעוף...קרוגנק מנסה לנשוך אותו נשיכת רעל אבל מחטיא...ברוס עף בכוחות אחרונים ולבסוף מצליח לנקר את קרוגנק שמתעלף...
[QUOTE=yairb1a;1235060]מגל-ברוס המורעל והחלש מנסה לקום על הרגליים ולא מצליח..........הוא מנסה לעוף והוא מצליח קצת לעוף...קרוגנק מנסה לנשוך אותו נשיכת רעל אבל מחטיא...ברוס עף בכוחות אחרונים ולבסוף מצליח לנקר את קרוגנק שמתעלף...[/QUOTE]
ברוס תודה עכשיו הגיע הזמן ללכוד את קרוגנק אומר ואז אזרוק אליו פוקדור.
מגל-[B]זה הפוכדור האחרון שלך!!![/B]
אתה זורק....נידנוד ראשון................שני........................שלישי...................................................רביעי............................................................[COLOR="DarkOrange"]נ[/COLOR]..........[COLOR="SandyBrown"]כ[/COLOR].........................[COLOR="DarkOrange"]נ[/COLOR].....................[COLOR="DarkOrange"]ס[/COLOR]
אתה רוצה לקרוא לו בכינוי? (או בקיצור ארלל"ב?)
[QUOTE=yairb1a;1235076]מגל-[B]זה הפוכדור האחרון שלך!!![/B]
אתה זורק....נידנוד ראשון................שני........................שלישי...................................................רביעי............................................................[COLOR="DarkOrange"]נ[/COLOR]..........[COLOR="SandyBrown"]כ[/COLOR].........................[COLOR="DarkOrange"]נ[/COLOR].....................[COLOR="DarkOrange"]ס[/COLOR]
אתה רוצה לקרוא לו בכינוי? (או בקיצור ארלל"ב?)[/QUOTE]
אני אקרא לו קרוק.
אני אוציא את קרוק ואומר לו שלום ואצא מהר מהיער כדי לקנות עוד פוקדורים.
מגל-אתה בא לצאת מהיער אבל פתאום הבטן שלך מקרקרת....וגם הפוקימונים לא אכלו אתה מסתכל על העצים...(רמז עבה במיוחד....)
[QUOTE=yairb1a;1235081]מגל-אתה בא לצאת מהיער אבל פתאום הבטן שלך מקרקרת....וגם הפוקימונים לא אכלו אתה מסתכל על העצים...(רמז עבה במיוחד....)[/QUOTE]
אוו פירות אומר ואחפש שם פירות.
מגל-ליער קוראים יער [b]הבננות[/b] אז מן הסתם יש בננות על העצים....אתה קוטף את הבננות ואוכל ונותן גם לפוקימונים לאכול...יש לבננות טעם מיוחד וטעים!!!
[QUOTE=yairb1a;1235091]מגל-ליער קוראים יער [b]הבננות[/b] אז מן הסתם יש בננות על העצים....אתה קוטף את הבננות ואוכל ונותן גם לפוקימונים לאכול...יש לבננות טעם מיוחד וטעים!!![/QUOTE]
אממ טעים אומר ואז אצא לי מהיער.
[QUOTE=yairb1a;1235044]
דור-אני מעדכן בבוקר מתי שאני קם...אתה בודק בפוקידע שאומרת:"סנאבאל פוקימון הנורמל. מתמחה בהפחדה ובאיום. כשמישהו נלחם מולו הוא בד"כ מנסה להפחיד אותו ולהראות כאילו הוא יותר חזק ממנו..."[/QUOTE]
"אוקיי סיד, השתמש בצרחה וכשסנבל יהיה מבולבל, תראה לי מה יש לך!" אומר לסיד ואבדוק איזה מתקפות הוא יודע.
מגל-אתה יוצא מיער הבננות והולך בדרך 3...אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG] ישן...
דור-יש לו [B]חבטה צריחה והתחשחות[/B] סנאבאל צועקת ומפחיד את סיד...אבל הוא מתגבר על הפחד וצועק לסנאבאל מול האוזן...סנאבאל מתעצבנת ומנסה לנשוך את סיד אבל הוא מתחמק מהר...