-
[quote=Astral;1235682][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*שוב פעם אתה צודק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסתכל על הקלפים ורואה שאלו קלפי מחפיסת "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]",אתה לא מבין למה הגנבים לקחו קלפים שבכוח שלהם הם חלשים במיוחד,אתה מחזיר לילד את הקלפים שלו והוא אומר לך:"תודה,ואני לא הסתבכתי,אבא שלי הסתבך,הגנבים האלה לקחו לי את הקלפים בתור נקמה באבי שסגר להם את העסק הלא חוקי שלהם".[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][/quote]
לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות כרגע? להקים לי קבוצה?
~~~~~~~~
"אבא שלך פעל נכון, אנשים צריכים להתפרנס בכבוד ולא ברמאות!" אקרוץ עליו ואז אלך לי לדרכי.
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"אני אקרא לך אייצ'י אם זה לא אכפת לך,קרו כתב את היומן הזה כי הוא חשב שבקרוב מאוד כולנו נשתחרר מהמקום הזה,הוא צדק,אבל לא בדרך הנכונה,אני יצאתי מהלווין עם ליווי משטרתי,ג'ק יצא עם תואר המלך,קרו יצא להילחם בסינגרים האפלים ויוסיי יצא אחר ג'ק כדאי להחזיר את הדרקון שלו".[/QUOTE]
"טוב.רציתי פשט להמשיך את המורשת של קרו גם בשם שלו." אומר לקאלין "לך לישון, אתה תצטרך את זה."
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"אין לך ברירה,אבל זו בעיה שלך" הוא משחק עם מפלצת מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Curse of Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הנער אומר לך:"טוב נתראה בצד השני" והוא עף לכיוון העננים,אתה רואה שהעננים מוצקים בעולם הזה.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"כן,אני הולך לישון" הוא עולה 2 קומות למעלה,אתה מבין ששמה החדר שלו,אתה יורד קומה אחת ואתה רואה את ניקו יושבת על כיסא,אתה נכנס לחדר והיא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,עכשיו תורך אתה יודע".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה מוביל פנימה את אופנוע הקרב השחור,אתה מראה להם את התמונה ונרווין אומר לך:"האופנוע זה דגם ישן שיוסיי השתמש בו לפני חמש שנים בכלל,והמצולמת היא אקיזה,חברה של יוסיי ובעלת חותם" "והכוח המיוחד שלה הוא כוח על חושי" אתה רואה שמהצללים יוצא אדם אדום שיער,וחציו השמאלי של פרצופו נראה מצולק.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*בעיקרון כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה נפרד מהילד ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מודבק על הקיר מודעה על ה-"[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה את יוסיי פודו מופיע בתמונה מתחתיו כתוב:"מלך המהירות וקבוצתו יהיו בטורניר" אתה שומע קול של נער בגילך בערך שאומר:"אם מלך המהירות,ג'ק אטלס וקרו הוגן בטורניר איזה סיכוי יש לאחרים?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1236142]
[FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה מוביל פנימה את אופנוע הקרב השחור,אתה מראה להם את התמונה ונרווין אומר לך:"האופנוע זה דגם ישן שיוסיי השתמש בו לפני חמש שנים בכלל,והמצולמת היא אקיזה,חברה של יוסיי ובעלת חותם" "והכוח המיוחד שלה הוא כוח על חושי" אתה רואה שמהצללים יוצא אדם אדום שיער,וחציו השמאלי של פרצופו נראה מצולק.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"שלום לך" אני אומר לאיש הלא מזוהה, אם אף אחד מהחברים של בליסטר לא אומר שום דבר (הם לא יודעים מה קורה) אני שואל "מי אתה ?"
-
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני סייר,ואני שולט בכוחות העל חושיים,לדוגמא" הוא משתמש בקלף "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה ברק פוגע באדמה לידך,אתה מרגיש את זה על אמת,אתה מסתכל על סייר,הוא נראה נחמד אבל מתגלה כמשוגע.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"כן,אני הולך לישון" הוא עולה 2 קומות למעלה,אתה מבין ששמה החדר שלו,אתה יורד קומה אחת ואתה רואה את ניקו יושבת על כיסא,אתה נכנס לחדר והיא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,עכשיו תורך אתה יודע".[/QUOTE]
"אני יודע." אומר לניקו ואחזור לעמדה שלי.
-
[QUOTE=Astral;1236152][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני סייר,ואני שולט בכוחות העל חושיים,לדוגמא" הוא משתמש בקלף "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה ברק פוגע באדמה לידך,אתה מרגיש את זה על אמת,אתה מסתכל על סייר,הוא נראה נחמד אבל מתגלה כמשוגע.[/FONT][/QUOTE]
"מה רצונך פה "סייר" ? אתה חבר או אויב ?
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה הולך לעמדה שלך,אתה רואה את שני החרקים של קאלין יושבים לידך,אתה שומע צעדים,אתה מסתובב ואתה רואה את ניקו,היא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,אני כול הזמן חושבת על אחי הקטן,תגיד יש לך אחים קטנים או גדולים?".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"לחלק אני חבר לחלק אני אויב,אויביי חוסלו על ידי בעל החותם,כיום אני זאב בודד,לא מנסה לפגוע באף אחד,אני מצטער על הברק הזה הייתי צריך לשחרר אנרגיות" הוא מושיט יד ללחיצה אתה רואה שגם היד השמאלית שלו מצולקת לך.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה הולך לעמדה שלך,אתה רואה את שני החרקים של קאלין יושבים לידך,אתה שומע צעדים,אתה מסתובב ואתה רואה את ניקו,היא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,אני כול הזמן חושבת על אחי הקטן,תגיד יש לך אחים קטנים או גדולים?".[/QUOTE]
*בחיים האמיתיים יש לי.אני מסיק שאתה לא רוצה שתהיה לדמות אחים אז אני כותב בן יחיד..
"למען האמת אין לי אחים.אני בטוח שאת ממש עצובה, שהוא היה כאילו חלק ממך." אומר לניקו בתחושת אמפטיה ועצב.
-
[quote=Astral;1236142]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*בעיקרון כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה נפרד מהילד ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מודעה מודבקת על הקיר אם כותרת "[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה את יוסיי פודו המפורסם מופיע בתמונה מתחתיו כתוב: "מלך המהירות וקבוצתו יהיו בטורניר" אתה שומע קול של נער בגילך בערך שאומר:"אם מלך המהירות,ג'ק אטלס וקרו הוגן בטורניר איזה סיכוי יש לאחרים?".[/FONT][/quote]
אביט אל הנער ואשמע דבריו, אשלב ידיים בצורה אופיינית לי ואומר "אם תמעיט בערכך לעולם לא תגיע לרמה שלהם..."
לאחר מכן אביט שוב למודעה ואמלמל בליבי "וואוו.. זה כאילו אש מוצטת בתוכי, דחף ורצון להירשם לטורניר הנחשק! ולהראות לעולם סוף סוף מיהו אלסטר!"
ואז ברפרוף מהיר אם העיניים אחפש לראות אם פרטים (אם צריך צוות.. של כמה.. אם צריך אופנוע.. פרט לי קצת)
ואחפש גם היכן נרשמים.
-
[QUOTE]האיש המסתורי אומר לך:"אין לך ברירה,אבל זו בעיה שלך" הוא משחק עם מפלצת מכונפת שאתה מזהה בתור "Curse of Dragon" הנער אומר לך:"טוב נתראה בצד השני" והוא עף לכיוון העננים,אתה רואה שהעננים מוצקים בעולם הזה.[/QUOTE]
אזמן את הצב כדי לחצות את המים לצד השני
-
[QUOTE=Astral;1236164]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"לחלק אני חבר לחלק אני אויב,אויביי חוסלו על ידי בעל החותם,כיום אני זאב בודד,לא מנסה לפגוע באף אחד,אני מצטער על הברק הזה הייתי צריך לשחרר אנרגיות" הוא מושיט יד ללחיצה אתה רואה שגם היד השמאלית שלו מצולקת לך.[/FONT][/QUOTE]
אני לוחץ לו את היד ומציג את עצמי
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק עם צב איזמרגד ואתה רואה שהוא חלש מאוד וזקן מאוד בשביל לעזור לך לחצות את הנהר,אתה רואה מפלצת דו-קרב מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אתה צריך עזרה?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*הדמות אמורה להיות יתומה,בחיים האמיתיים גם לי יש אחים.[/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"אני לימדתי אותו להילחם,מאמנו הוא קיבל את דיסק הדו-קרב הישן שלה,ומאבינו את חפיסת המכונות הישנה שלו,הוא קיבל חפיסת מכונות חדשה וחזקה,הוא קיבל את זה מפרופסור קרוולר שמלמד באקדמיית הדו-קרב הרחוקה,תמיד חלמתי ללמוד שם אך אני פספסתי את המועד,אני חושבת שאחרי שננצח בטורניר אני אלך לנסות להתקבל לשם"[/FONT]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"נעים מאוד,טוב אם תסלח לי" הוא מדליק דיסק דו-קרב,ריילי צועק:"לא!" סייר אומר:"תוך שלוש דקות המשטרה תהיה פה,להתראות" הוא תוקע את דיסק הדו-קרב שלו באדמה ובורח לתוך המנהרה,אתה שומע סירנות משטרה,ריילי אומר:"אכלנו אותה!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה שבמודעה לא כתוב כלום,אתה נזכר שקיבלת מכתב מלאזר,אתה פותח אותו ובו כתוב:[/FONT]
[FONT=Arial]"לכבוד אלסטר[/FONT]
[FONT=Arial]בגלל נתוני הקרב הגבוהים שלך הוזמנת להשתתף בטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,בגלל בעיות טכניות אופנועי קרב לא יהיו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה צריך להקים צוות שמכיל שלושה משתתפים כולל אותך,אחד מנהיג,אחד סגן מנהיג ואחד לוחם,הלוחם ילחם ראשון,הסגן ילחם שני,ואם ייווצר תיקו המנהיג ילחם נגד המנהיג היריב.[/FONT]
[FONT=Arial]שלך בכבוד,לאזר".[/FONT]
-
[quote=Astral;1236433][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק עם צב איזמרגד ואתה רואה שהוא חלש מאוד וזקן מאוד בשביל לעזור לך לחצות את הנהר,אתה רואה מפלצת דו-קרב מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אתה צריך עזרה?".[/FONT][/quote]
"כן, אני צריך לעבור לצד השני כדי להשיג את ממותת הענבר*" אענה לו "תוכל לעזור לי?"
---
*זה ענבר, נכון? אם לא תחליף לשם האבן.
-
[QUOTE]Vanguard
*הדמות אמורה להיות יתומה,בחיים האמיתיים גם לי יש אחים.
ניקו אומרת לך:"אני לימדתי אותו להילחם,מאמנו הוא קיבל את דיסק הדו-קרב הישן שלה,ומאבינו את חפיסת המכונות הישנה שלו,הוא קיבל חפיסת מכונות חדשה וחזקה,הוא קיבל את זה מפרופסור קרוולר שמלמד באקדמיית הדו-קרב הרחוקה,תמיד חלמתי ללמוד שם אך אני פספסתי את המועד,אני חושבת שאחרי שננצח בטורניר אני אלך לנסות להתקבל לשם"[/QUOTE]
"גם אני רציתי להיות באקדמיה.אך אני לא פספסתי.באתי למבחנים ופשוט פחדתי ללכת לשם, חשבתי שאני לא מספיק טוב." אומר לניקו.