[QUOTE=sandslash;1255034]היי
הלכתי לשחק ב"במבה והממלכה הקסומה" חח משחק ממכר[/QUOTE]
שיחקתי בזה, בתחילת רמה 20 זה מתחיל לשעמם..
Printable View
[QUOTE=sandslash;1255034]היי
הלכתי לשחק ב"במבה והממלכה הקסומה" חח משחק ממכר[/QUOTE]
שיחקתי בזה, בתחילת רמה 20 זה מתחיל לשעמם..
הלכתי להקדיש
קיבלתי תעודת חוגר
שלום
מה זה תעודת חוגר?
[QUOTE=Madara Uchiha;1255077]קיבלתי תעודת חוגר[/QUOTE]
למה?אתה בפנימייה צבאית?
[QUOTE=Steve The Monkey;1255080]למה?אתה בפנימייה צבאית?[/QUOTE]
לא
אני בכיתה שוחרות כסאת(צבאית) בחטיבה שהיא לא צבאית
[QUOTE=sandslash;1255079]שלום
מה זה תעודת חוגר?[/QUOTE]
תעודה צבאית
אתה יכול להקדיש ליאור
ליאור לך להקדיש
ואמרת שאתה לא אוהב ספורט, איך אתה בכיתה צבאית?
שלום חברים !!! חזרתי מ5 שעות של codmw2 !!! לא ממש רצופות, אבל הרוב... אגב, הxbox לא שלי לצערי :-(
הייתי מת שיהיה לי משהו שעולה יותר מ300 שקלים... אין לי טלפון, פלייסטיישן/אקס בוקס או כל דבר בכיוון -_-
כל מה שיש לי זה הnintendo 64 העלוב והישן שלי, שגם אותו קיבלתי מבן דוד שלי... ידע כללי בשבילכם : אני חצי ישראלי חצי ארגנטינאי, לבן דוד שלי קוראים ברונו (XD) והוא אומן גרפיטי, או כמו שהוא קורא לזה : muralism הוא תמיד כותב את זה אבל אף פעם לא הבנתי מה זה... אגב, אם מישהו מעוניין אני יכול להביא תמונות של השחטות שלו.. (יעני גרפיטי XD)
[QUOTE=alonsiro;1255096]שלום חברים !!! חזרתי מ5 שעות של codmw2 !!! לא ממש רצופות, אבל הרוב... אגב, הxbox לא שלי לצערי :-(
הייתי מת שיהיה לי משהו שעולה יותר מ300 שקלים... אין לי טלפון, פלייסטיישן/אקס בוקס או כל דבר בכיוון -_-
כל מה שיש לי זה הnintendo 64 העלוב והישן שלי, שגם אותו קיבלתי מבן דוד שלי... ידע כללי בשבילכם : אני חצי ישראלי חצי ארגנטינאי, לבן דוד שלי קוראים ברונו (XD) והוא אומן גרפיטי, או כמו שהוא קורא לזה : muralism הוא תמיד כותב את זה אבל אף פעם לא הבנתי מה זה... אגב, אם מישהו מעוניין אני יכול להביא תמונות של השחטות שלו.. (יעני גרפיטי XD)[/QUOTE]
חח אחלה תיקצור עצמי:)
uncharted 3 <3
מי רוצה לחרפן את כל הספאמרים?
שיפנה אליי בה"פ.
ניר, סע..
~~
הקדשתי סוף סוף! אני גמור.. הלכתי.
הרבה הקדשות יש היום
[QUOTE=sandslash;1255092]ליאור לך להקדיש
ואמרת שאתה לא אוהב ספורט, איך אתה בכיתה צבאית?[/QUOTE]
מה הקשר ספורט לצבא?