למשך הזמן של הפרישה, אני אמשיך להיות בדואלינג אבל הרבה יותר זמן, תמיד אסכים לקרבות
Printable View
למשך הזמן של הפרישה, אני אמשיך להיות בדואלינג אבל הרבה יותר זמן, תמיד אסכים לקרבות
אייל בגלל הקרב שלי איתך אני חייב להגיד לך משהו
אתה חייב ללמוד לשחק זה לא בושה או משהו להודות שלא יודעים אף אחד לא יודע בהתחלה
אבל אתה לא צריך להצדיק דברים בגללה פרישה מDN
אם אתה רוצה כנס לויקיה חפש שם תלמד אסטרטגיות
ותלמד בעיקר תחוקים הבסיסיים כי אתה לא יכול לעשות סתם ככה spicel summon במקום זימון רגיל מבין?
לא הבנת אותו נכון הוא לא פורש מה-dn הוא פורש מהפורום ובגלל זה הוא יהיה יותר ב-dn
לא לפי התגובה הזאת הגבתי אבל כאילו כן גם לפי זאת אבל לפי תגובה שאמרת לו שהוא הפסיד או משהו אני לא זוכר והוא אמר שהוא חלוד כי הוא לא היה הרבה זמן
[QUOTE=accelerator;1310356]אייל בגלל הקרב שלי איתך אני חייב להגיד לך משהו
אתה חייב ללמוד לשחק זה לא בושה או משהו להודות שלא יודעים אף אחד לא יודע בהתחלה
אבל אתה לא צריך להצדיק דברים בגללה פרישה מDN
אם אתה רוצה כנס לויקיה חפש שם תלמד אסטרטגיות
ותלמד בעיקר תחוקים הבסיסיים כי אתה לא יכול לעשות סתם ככה spicel summon במקום זימון רגיל מבין?[/QUOTE]
אני כבר התחלתי לנסות לשפר ואני יוצר עכשו אסטרטגיות שמביאות נצחונות ואפילו אביב אומר שהדק החדש הוא טוב, רוצה דואל?
אתה יודע שצריך לדעת להשתמש בדק לא משנה כמה היא טובה אם לא מבינים תאסטרטגיה שמאחוריה אז הפסדת תדואל
אני יעזור לך לבחון אותה :)
פתחתי משתמש אבל אין קלפים איך אני משחק :x
יש מדריך שניב פירסם לגבי ה-DN [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49190[/URL]
טוב אייל אל תבקש ממני שום עזרה יותר ברצינות גם מנסים לעזור לך וגם אתה פורש כי אתה התחלת קצת להפסיד בדואל?
שלא לדבר על זה שזה היה דואל לבחון תדק
[QUOTE=accelerator;1310365]אתה יודע שצריך לדעת להשתמש בדק לא משנה כמה היא טובה אם לא מבינים תאסטרטגיה שמאחוריה אז הפסדת תדואל
אני יעזור לך לבחון אותה :)[/QUOTE]
אני משנה אותה וכשאסיים אבחן אותה, החלטתי להישאר בדואלינג ובנושא שבפורום אבל זהו
מור, זה היה לוסט
אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
אתה יכול לדמיין את עצמך מנצח עם הדק הזה?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:
[QUOTE=Kaiser;1310374]אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:[/QUOTE]
זה לא מה שהשתמשתי בו
ומור, אני אומר לך עוד פעם: היה לי לוסט, לא פרשתי
[QUOTE=Kaiser;1310374]אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:[/QUOTE]
מה שיורי אמרה לאייצ'י? חחחח שמע באמת שבאיזשהו מקום זה באמת עוזר
ככה אני עושה גם שאני משחק בכללי(אם בואנגארד או ביוגי הו)
[QUOTE=accelerator;1310376]מה שיורי אמרה לאייצ'י? חחחח שמע באמת שבאיזשהו מקום זה באמת עוזר
ככה אני עושה גם שאני משחק בכללי(אם בואנגארד או ביוגי הו)[/QUOTE]
מצטער שלא סיימנו אבל זה היה לוסט
דואל מישהו?
ומור,כן זאת היא