-
[quote=Madara Uchiha;1266072]לגמור לראות 100 אנימות הגעתי ל96
כע זה קומיקס המשך לדרגון בול שנוצר על ידי 2 צרפתיים מעריצים
לא נראה לי שיש אנגלית וגם לא בטוח אם יש ביפנית אם מישהו בכלל העלה את זה לאיטרנט[/quote]
יפה,
בהצלחה לך, אני ראיתי 40 אנימות חח.
אתה אופטימי אדם חח.
-
יגיעו אחי. לפחות.הפורום לא שומם!
-
אדם.. אתה הולך לעזור להרים את הפורום בדרגת היכל התהילה?
-
אלון, נגמרו לי הגלידה חח,
מה קורה?.
-
כן. אני לא צריך דרגות. אני צריך תמיכה... אתם תומכים בי כולם??? רוצים לראות את הפורום בשמיים?
-
[QUOTE=The Charmander;1266085]כן. אני לא צריך דרגות. אני צריך תמיכה... אתם תומכים בי כולם??? רוצים לראות את הפורום בשמיים?[/QUOTE]
תומכת :)
-
[quote=The Charmander;1266085]כן. אני לא צריך דרגות. אני צריך תמיכה... אתם תומכים בי כולם??? רוצים לראות את הפורום בשמיים?[/quote]
אני אשמח לראות את הפורום חוזר לעצמו.
-
-
[quote=The Charmander;1266085]כן. אני לא צריך דרגות. אני צריך תמיכה... אתם תומכים בי כולם??? רוצים לראות את הפורום בשמיים?[/quote]
איזה סוג של שמיים?
שמיים כאילו מצליח או שמיים כאילו מת?
-
לא.
בשמים יהיה קשה לגלוש בפורום, כי אז נצטרך מטוס. אני מעדיף שיהיה הפורום יהיה ברשת, ולא בשמים.
מאידך, אם תשים את הפורום מספיק גבוה בשמים כך שבכלל לא יהיה אפשר לראות אותו, אני גם אהיה מרוצה.
-
-
[QUOTE=HapoelImperia;1266090]אני אשמח לראות את הפורום חוזר לעצמו.[/QUOTE]
אם כך, עזוב אותך הפורום שעברת אליו? תחזור אלינו הביתה! מי צריך ניהול במקום שהוא לא הבית שלך. תחזור לפה, תאמין לי שכאן מכירים אותך הכי טוב אבי!
אל תהיה יוסי בניון, תישאר בבית. חח
-
[quote=The Charmander;1266098]אם כך, עזוב אותך הפורום שעברת אליו? תחזור אלינו הביתה! מי צריך ניהול במקום שהוא לא הבית שלך. תחזור לפה, תאמין לי שכאן מכירים אותך הכי טוב אבי!
אל תהיה יוסי בניון, תישאר בבית. חח[/quote]
אני אכתוב פה, אבל לא אחזור לניהול,
אני דווקא נהנה ומי שצריך מכיר אותי בפורום חח (מה לעשות פורום גדול, גם המשתמש הכי גדול לא מכיר חצי מהאנשים שם חח).
אני בקרוב גם עולה לניהול עוד פורום :).
-
[COLOR="Purple"][b][size="6"]דרוש מעצב מקצועי וטוב, מי שכזה שיפנה אליי בפרטי.[/size][/b][/COLOR]
-
[quote=HapoelImperia;1266084]אלון, נגמרו לי הגלידה חח,
מה קורה?.[/quote]
:cry:
חבל.
בקיץ היית המקום הכי קר בבאר שבע XD
מה קורה?
אה כן, ואני אחלה.
ברור שאני תומך.
אבל סתם חשבתי שבתור פקח לשעבר אולי אתה היית רוצה לחזור..