-
תומאס-אתה יוצא החוצה ורואה שבמקביל מתרחשת עוד תחרות ואפשר לצפות בא על מסך גדול אשר תלוי מחוץ לאזור התחרות, אתה לא כל כך מתעניין בזה אך לילך מסתכלת בריכוז על הדירלינג אשר נראת על המסך, ''מה קרה?'' אתה שואל אותה ''לאףכלום'' היא אומרת ואתם נכנסים ליער, ולפתע רואים-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/nden24zlzu2m.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
ג'ינה-את נכנסת לעיר בריצה יחד עם טום ודבר ראשון אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים, אתם מחכים שהאחות ג'וי תחזיר לכם אותם ומדברים בינתיים, לא עובר הרבה זמן והאחות ג'וי ניגשתה אליכם עם הפוקדורים שלכם,צ ''את יודעת ג'ינה..'' מתחיל טום לומר אך דבריו נפסקים כאשר רשת ברזל ענקית נופל עליו ממסוק שחור החג מעל ומתחילה להרים אותו מעלה
ג'ק-לפני שהרקרוס מספיק לתקוף אמבלרלוקס משנה כיוון ורץ לעבר שליו במטרה להשתמש בנשיכה, לפתע קורא דבר מוזר שליו מתחילה לזהור באור צהבהב ולפנייך עומדת במקום שליו פוקימון סגול בעל ארבע רגליים אשר אתה מזהה כאספיאון, ''עצור!'' נשמע קולה של שליו מפי האספיאון אמברלוקס המופתע נעצר ומהסס אך לבסוף תוקף בקרן צל את שליו או אספיאון שמתעלפת מיד מתשישות כבר ממקודם ואמברלוקס חוזר על עקבותיו ובורח
מרקוס-מאיה משתמשת בעלים קסומים יחד עם קרן סולארית ואבקת שינה אשר מיד ''בולעים'' את כדור הצל של אמבריאון שנפגע ומתעלף, מר קונטסקה מגיש לך את סרט התחרות, ומאחל לך כל טוב, אתה יוצא ומאיה נראת ממש שמחה ומאיה שואלת ''אוכל להישאר תמיד מחחוץ לפוקדור?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271759]
ג'ינה-את נכנסת לעיר בריצה יחד עם טום ודבר ראשון אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים, אתם מחכים שהאחות ג'וי תחזיר לכם אותם ומדברים בינתיים, לא עובר הרבה זמן והאחות ג'וי ניגשתה אליכם עם הפוקדורים שלכם,צ ''את יודעת ג'ינה..'' מתחיל טום לומר אך דבריו נפסקים כאשר רשת ברזל ענקית נופל עליו ממסוק שחור החג מעל ומתחילה להרים אותו מעלה[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל "טום, יש לך מושג?"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271759]תומאס-אתה יוצא החוצה ורואה שבמקביל מתרחשת עוד תחרות ואפשר לצפות בא על מסך גדול אשר תלוי מחוץ לאזור התחרות, אתה לא כל כך מתעניין בזה אך לילך מסתכלת בריכוז על הדירלינג אשר נראת על המסך, ''מה קרה?'' אתה שואל אותה ''לאףכלום'' היא אומרת ואתם נכנסים ליער, ולפתע רואים-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/nden24zlzu2m.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
[/QUOTE]
"הפוקימון הזה מלחיץ אותי בואי נתקדפ לפוקימון אחר" מחפשים עוד פוקימונים.
-
תומאס-אתם ממשיכים להתקדם ולפתע אתם דומעים רעדים מוסרים והעיצים מסביבכם נופלים לילך נצמדת אלייך ואתם רואים מה הגורם לכך-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/j2yjkmndmlh2.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
(קרדיט לי)
ג'ינה0''לא ממש אבל הצילו!'' הוא קורא מתוך הרשת בתקווה שתעזרי לו בינתיים הוא מתקרב יותר ויותר אל המסוק
-
[QUOTE=ttrrtte;1271777]תומאס-אתם ממשיכים להתקדם ולפתע אתם דומעים רעדים מוסרים והעיצים מסביבכם נופלים לילך נצמדת אלייך ואתם רואים מה הגורם לכך-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/j2yjkmndmlh2.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
(קרדיט לי)[/QUOTE]
"אוקיי בואו ננסה לתפוס אותו צא צ'ימצ'אר להביור חזק ואז שריטה שחלק התחתון של גופו" אני אומר בעוצמה אדירה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271759]תומאס-אתה יוצא החוצה ורואה שבמקביל מתרחשת עוד תחרות ואפשר לצפות בא על מסך גדול אשר תלוי מחוץ לאזור התחרות, אתה לא כל כך מתעניין בזה אך לילך מסתכלת בריכוז על הדירלינג אשר נראת על המסך, ''מה קרה?'' אתה שואל אותה ''לאףכלום'' היא אומרת ואתם נכנסים ליער, ולפתע רואים-
ג'ינה-את נכנסת לעיר בריצה יחד עם טום ודבר ראשון אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים, אתם מחכים שהאחות ג'וי תחזיר לכם אותם ומדברים בינתיים, לא עובר הרבה זמן והאחות ג'וי ניגשתה אליכם עם הפוקדורים שלכם,צ ''את יודעת ג'ינה..'' מתחיל טום לומר אך דבריו נפסקים כאשר רשת ברזל ענקית נופל עליו ממסוק שחור החג מעל ומתחילה להרים אותו מעלה
ג'ק-לפני שהרקרוס מספיק לתקוף אמבלרלוקס משנה כיוון ורץ לעבר שליו במטרה להשתמש בנשיכה, לפתע קורא דבר מוזר שליו מתחילה לזהור באור צהבהב ולפנייך עומדת במקום שליו פוקימון סגול בעל ארבע רגליים אשר אתה מזהה כאספיאון, ''עצור!'' נשמע קולה של שליו מפי האספיאון אמברלוקס המופתע נעצר ומהסס אך לבסוף תוקף בקרן צל את שליו או אספיאון שמתעלפת מיד מתשישות כבר ממקודם ואמברלוקס חוזר על עקבותיו ובורח
מרקוס-מאיה משתמשת בעלים קסומים יחד עם קרן סולארית ואבקת שינה אשר מיד ''בולעים'' את כדור הצל של אמבריאון שנפגע ומתעלף, מר קונטסקה מגיש לך את סרט התחרות, ומאחל לך כל טוב, אתה יוצא ומאיה נראת ממש שמחה ומאיה שואלת ''אוכל להישאר תמיד מחחוץ לפוקדור?''[/QUOTE]
"בסדר אבל תצטרכי לחזור מדי פעם עכשו אקנה אוכל לי ולך וגם לפוקימונים בגלל שאת חצי חצי אז עם אוכל פוקימונים?" אשאל בשמחה.
-
,תומאספצ'מצ'אר עומד לתקוף כשלילאך מתערבת ואומרץ ''תן לי לנסות'' היא משתמשת בלהביור חזק על הפוקימון אשר קופץ לאחור ומשתמש באבקת קרח, לילך שורפת את האבקה עם גחלת ומשתמשת בגלגל להבה, הפוקימון משתמש במכת ברק אשר פוגעת בלילך ועוצר את גלגול האש שלה אך לילך לא נכנעת ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת, הפוקימון נפגע ומוסט לאחור המום ופצוע, הוא מתאושש מעט ומשתמש בניצוץ, לילך מתחמקת ומסיימת את הפוקימון בלהביור אחד גדול. ''הצלחתי'' היא אומרת בגאווה וחוזרת לצידך
מרקוס-''לא רק אוכל בני אדם'', אתה הולך וקונה אוכל בני אדם ופוקימונים, מאיה מתיישבת לידך ומתקשה לאכול בארבע פרסות ולכן אתה עוזר לה לאכול, אתה הולך החוצה ומתיישב בדשא ושם לב שמאיה עדיין ''שמה עין'' על הפוקדור שלה, האחות ג'וי בדיוק באה ורואה את מבטך ובקשת ממך לבוא איתה, אתה אומר לכולם לחכות לך והאחות ג'וי שואלת ''ראיתי שהדרלינג שלך מנה כל הזמן לשבור את הפוקדור, עם תרצה יש לנו כמה פתרונות'' היא מציגה בפנייך כמה אביזרים-
''זהו פוקדור מיוחד'' היא אומרת ומציגה לך פוקדור כחול-צהוב ''הוא מוקף שדה אנרגיה קטן כך שעם דילינג תתקוף אותו היא תקבל זרם חשמלי קטנטן אשר ירחיק אותה אני שונאת את השיטה האת אך היא יעילה'', היא עוברת לפריט השני ''זה סוג של קולר תוכל לומר לדירלינג שזה מחמיא לה אבל מה שהוא באמת עושה'' היא אומרת ולוחצת על כפתור ומן הקולר מזנקת רצועה שהייתה מוסתרת עד עתה ''וכך תוכל לתפוס אותה מפני שהרצוע תשוגר ישר לידך'' , '''אתה מעוניין בחאד מאלו?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271786],תומאספצ'מצ'אר עומד לתקוף כשלילאך מתערבת ואומרץ ''תן לי לנסות'' היא משתמשת בלהביור חזק על הפוקימון אשר קופץ לאחור ומשתמש באבקת קרח, לילך שורפת את האבקה עם גחלת ומשתמשת בגלגל להבה, הפוקימון משתמש במכת ברק אשר פוגעת בלילך ועוצר את גלגול האש שלה אך לילך לא נכנעת ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת, הפוקימון נפגע ומוסט לאחור המום ופצוע, הוא מתאושש מעט ומשתמש בניצוץ, לילך מתחמקת ומסיימת את הפוקימון בלהביור אחד גדול. ''הצלחתי'' היא אומרת בגאווה וחוזרת לצידך[/QUOTE]
"תודה צא פוכדור" אני אומר בשמחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271786],תומאספצ'מצ'אר עומד לתקוף כשלילאך מתערבת ואומרץ ''תן לי לנסות'' היא משתמשת בלהביור חזק על הפוקימון אשר קופץ לאחור ומשתמש באבקת קרח, לילך שורפת את האבקה עם גחלת ומשתמשת בגלגל להבה, הפוקימון משתמש במכת ברק אשר פוגעת בלילך ועוצר את גלגול האש שלה אך לילך לא נכנעת ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת, הפוקימון נפגע ומוסט לאחור המום ופצוע, הוא מתאושש מעט ומשתמש בניצוץ, לילך מתחמקת ומסיימת את הפוקימון בלהביור אחד גדול. ''הצלחתי'' היא אומרת בגאווה וחוזרת לצידך
מרקוס-''לא רק אוכל בני אדם'', אתה הולך וקונה אוכל בני אדם ופוקימונים, מאיה מתיישבת לידך ומתקשה לאכול בארבע פרסות ולכן אתה עוזר לה לאכול, אתה הולך החוצה ומתיישב בדשא ושם לב שמאיה עדיין ''שמה עין'' על הפוקדור שלה, האחות ג'וי בדיוק באה ורואה את מבטך ובקשת ממך לבוא איתה, אתה אומר לכולם לחכות לך והאחות ג'וי שואלת ''ראיתי שהדרלינג שלך מנה כל הזמן לשבור את הפוקדור, עם תרצה יש לנו כמה פתרונות'' היא מציגה בפנייך כמה אביזרים-
''זהו פוקדור מיוחד'' היא אומרת ומציגה לך פוקדור כחול-צהוב ''הוא מוקף שדה אנרגיה קטן כך שעם דילינג תתקוף אותו היא תקבל זרם חשמלי קטנטן אשר ירחיק אותה אני שונאת את השיטה האת אך היא יעילה'', היא עוברת לפריט השני ''זה סוג של קולר תוכל לומר לדירלינג שזה מחמיא לה אבל מה שהוא באמת עושה'' היא אומרת ולוחצת על כפתור ומן הקולר מזנקת רצועה שהייתה מוסתרת עד עתה ''וכך תוכל לתפוס אותה מפני שהרצוע תשוגר ישר לידך'' , '''אתה מעוניין בחאד מאלו?'' היא שואלת[/QUOTE]
"אני ארכוש את שניהם ליתר ביטחון כמה זה עולה?" אומר בשקט כדי שמאיה לא תשמע אותי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271759]
[/QUOTE]
"מ...מ...מה.... מה קורה פה?!" אשאל בגמגמום את שליו או.. אספיון או איך שלא קוראים לה... אני אזרוק פוקדור על שליו (אני כל כך משועמם עד שאני קורא אתך התגובות האחרות). אם זה יצליח אני אקח את הפוקדור וארדוף אחרי אמברלוקס ואם לא אז אני פשוט אסחוב את שליו וארדוף אחרי אמברלוקס
-
[QUOTE=ttrrtte;1271628]דרייק-''כן, מחר דבר ראשון על הבוקר'' שרלין עונה לך, צ'ינטר מחייך באושר ואתה אומר ''עליי ללכת לאנשהו (חוג וקופת חוליםxd) אחזור אחר כך'' ''טוב'' שרלין עונה והולכת להסתובב קצת ביער יחד עם צ'ינטר
[/QUOTE]
לקופת חולים אני הולך עוד מעט, חזרתי מהחוג...
~~~~~~~~~~
אני נכנס ליער ומחפש את שרלין וצ'ינטר.
-
תומאס-אתה זורק את הפוקדור שלך על הפוקימון הוא מתנודד פעם-פעמיים אך לבסוף נעצר, ''מזל טוב'' אומרת לילך, ''פוניטה מדברת!'' נשמע לפתע קול מאחורייכם ואתם מסתובבים, אתם רואים אישה גבוהה בעלת שיער לבן קצר ומשקפת שחורה על עיניה, לילך מסתתרת מאחוריי רגלך ואומרת ''הציידת ג'יי'', ''אני ארוויח הרבה ממך'' היא אמרה וכיוונה את ידה אשר היה עלייה מן רובה אל לילך, ברגע שהקרן פגעה בלילך היא התקשתה והפחה לסוג של פסל בצבע זהב, ''היא בחיים היא רק קפואה'' אמרה הציידת ג'יי ורכב שטח הופיע משום מקום ושני אנשים החלו לקחת את לילך הקפואה בעודך עדיין עומד שם
מרקוס-''לא הרבה,אנחנו מרכז פוקימונים אחרי הכל בסך הכל 10 שקלים לפריט'', אתה משלם לה 20 שקלים ומודה לה, אתה הולך אל מאיה ומראה לה את הקולר הורוד עם הלבבות שרכשת לה מאיה מאוד מתלהבת ומודה לך בזמן שאתה שם לה את הקולר, ''וזה פוקדור מיוחד בשבילך'' אתה אומר לה ומחליף במכונה מיוחדת בין הפוקדורים.
אתה מחזיק היסך את השלט של הקולר ומתבונן, כצפוי בשלב מסויים לילך מזנקת אל עבר הפוקדור
ג'ק-אתה זורק את הפוקדור אשר מתנודד כמה דקות אשר נדמות כנצח אך בסוף נעצר (מזל טוב תפסת בן אדם...), אתה רודף אחרי אמברלוקס אך כבר לא רואה אותו לפתע אתה שומע יללה ורואה אמבי (אתה יודע איך הוא נראה אין לי כח לעלות את התמונה כרגע..)
דרייק-אתה נכנס ליער ובמהרה מוצא את שרלין וצ'ינטר, שרלין אומרת ''טיילנו קצת פה באזור... לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?'', מאחוריי שרלין ניצב איווי נוסף, ושרלין אומרת ''הוא...המאהב הבלתי צפוי שלי שאיני מצליחה להיפטר ממנו..'' את המילים האחרונות היא אומרת בהדגשה בתקווה שהאיווי הזכר יבין את הרמז
-
[QUOTE=ttrrtte;1271807]תומאס-אתה זורק את הפוקדור שלך על הפוקימון הוא מתנודד פעם-פעמיים אך לבסוף נעצר, ''מזל טוב'' אומרת לילך, ''פוניטה מדברת!'' נשמע לפתע קול מאחורייכם ואתם מסתובבים, אתם רואים אישה גבוהה בעלת שיער לבן קצר ומשקפת שחורה על עיניה, לילך מסתתרת מאחוריי רגלך ואומרת ''הציידת ג'יי'', ''אני ארוויח הרבה ממך'' היא אמרה וכיוונה את ידה אשר היה עלייה מן רובה אל לילך, ברגע שהקרן פגעה בלילך היא התקשתה והפחה לסוג של פסל בצבע זהב, ''היא בחיים היא רק קפואה'' אמרה הציידת ג'יי ורכב שטח הופיע משום מקום ושני אנשים החלו לקחת את לילך הקפואה בעודך עדיין עומד שם
מרקוס-''לא הרבה,אנחנו מרכז פוקימונים אחרי הכל בסך הכל 10 שקלים לפריט'', אתה משלם לה 20 שקלים ומודה לה, אתה הולך אל מאיה ומראה לה את הקולר הורוד עם הלבבות שרכשת לה מאיה מאוד מתלהבת ומודה לך בזמן שאתה שם לה את הקולר, ''וזה פוקדור מיוחד בשבילך'' אתה אומר לה ומחליף במכונה מיוחדת בין הפוקדורים.
אתה מחזיק היסך את השלט של הקולר ומתבונן, כצפוי בשלב מסויים מאיה מזנקת אל עבר הפוקדור[/QUOTE]
"מצטער אבל קולר צא! הוא באמת הופך אותך ליפה את לא כועסת נכון?" אומר בעצב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271807]
ג'ק-אתה זורק את הפוקדור אשר מתנודד כמה דקות אשר נדמות כנצח אך בסוף נעצר (מזל טוב תפסת בן אדם...), אתה רודף אחרי אמברלוקס אך כבר לא רואה אותו לפתע אתה שומע יללה ורואה אמבי (אתה יודע איך הוא נראה אין לי כח לעלות את התמונה כרגע..)
[/QUOTE]
תעלי, תעלי מוחהחהחהחהחה. ד"א, מה עם מולטייל וגרייל?
~~~~~~~~~~~~~~~
'וואו... איזה חמוד קטן' אחשוב לעצמי 'אני רוצה [B]אותו[/B]'. "צא הרקרוס תשתמש במתקפת קרן על אמבי!" אומר להרקרוס בשקט בכדי לא להבהיל את אמבי
-
מרקוס-מאיה מתקרבת במהירות אל הפוקדור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט ורצועה עבה יוצאת מן הקולר של מאיה אל ידך, אתה תופס אותו בחוזקה ומונע ממאיה להמשיך ולרוץ אל עבר הפוקדור היא מנסה להוריד את הקולר בעזרת הפרסות שלה אך הוא סגור בצורה שבא פוקימונים אינם יכולים לפתוח אותם, אתה חושב עם לשחרר את הרצועה או לקשור לאחד הענפים בכדי שמאיה לא תוכל להמשיך ולהתקרב אל הפוקדור
ג'ק-בהמשך