[QUOTE=חמין זה נאדים;1272101][b]מה קורה? כל מי שקיבל פה באן יותר מ-3 פעמים שיגיד "קוסקוס" Xd[/b][/QUOTE]
[B]קיבלתי רק אחד אז-שניצל![/B]
Printable View
[QUOTE=חמין זה נאדים;1272101][b]מה קורה? כל מי שקיבל פה באן יותר מ-3 פעמים שיגיד "קוסקוס" Xd[/b][/QUOTE]
[B]קיבלתי רק אחד אז-שניצל![/B]
[QUOTE=Igarashi Ganta;1271981]בתור אחד שיש לו את זה המון זמן ולוקח ריטאלין כבר בערך 10 שנים וגם קרא על זה ספרים והרצאות
כן, נראלי אני מבין בתחום
Adhd יכול לבוא בצרה של ריחוף וגם בצורה של היפראקטיביות.
זה לא פוגע במוח אלא אך ורק בריכוז וכאלה עם adhd לרוב גם חכמים מעל הממוצע
ועשה טובה תעיף תחתימה שלך כי זה פשוט גועל נפש להתייחס לאנשים עם ADHD כמיוחדים[/QUOTE]
ובטור אחד שחיי עם זה המון שנים וצריך לקחת רטלין אבל לא לוקח וקרא את כול הספרים שיש למרות הדסלקציה ואחד שעומד לעשות מגמת פסיכולוגיה ADHD זה כן פוגע במוח בחלק מהמקרים וילדים מיוחדים זה לא רק פגיעה במוח זה ילדים לא רגילים ולא כמו כולם לא משנה מה יש לו אני לא הולך להעיף את זה כי אני גאה במי שאני!! והם כן מיוחדים כי הם לא כמו השאר וזה מה שטוב כי מה שלמדתי בחיים זה שליהיות רגיל זה משעמם!!!!
[QUOTE=HeavySnorlax;1271984]אני מבין גדול בadd, Hdd ובadhd.
יש לי ניסיון של אחד מאובחן, שלוקח כדורים ושיש לו אבא נוירולוג (ושהוא במקרה גם די גדול, מתעניין ברפואה ולומד ביולוגיה).
שיקומארו, אתה קופץ לביקור קטן וכבר הופך הכל? בקושי הספקתי להכיר אותך מצפייה במ"תים אז אני לא אתפלא אם אתה לא זוכר אותי. בכל מקרה, לילה טוב! הלכתי.[/QUOTE]
אם אתה לא חובה את זה על עצמך אתה לא תבין כלום אפילו עם תלמד את הנושה שנים ומה זה HDD כי אני לא בטוח שאני זוכר מה זה
[QUOTE=Reshiram;1271997][B]אני מצטט משהו ששלחתי לאחד האנשים בפורום בנוגע "לילדים מיוחדים"
[/B]
[B]אני לא מתבייש בזה,ואני לא חולה בזה,נולדתי עם זה ואני מסתדר עם זה יחסית בסדר אז אל תקחו כל מה שאומרים ברצינות :big_wink:[/B][/QUOTE]
גם אני מסתדר עם זה מעולה ואני אפילו משביץ שלי יש את זה ולהם אין
[QUOTE=Amitlv;1272103]ובטור אחד שחיי עם זה המון שנים וצריך לקחת רטלין אבל לא לוקח וקרא את כול הספרים שיש למרות הדסלקציה ואחד שעומד לעשות מגמת פסיכולוגיה ADHD זה כן פוגע במוח בחלק מהמקרים וילדים מיוחדים זה לא רק פגיעה במוח זה ילדים לא רגילים ולא כמו כולם לא משנה מה יש לו אני לא הולך להעיף את זה כי אני גאה במי שאני!! והם כן מיוחדים כי הם לא כמו השאר וזה מה שטוב כי מה שלמדתי בחיים זה שליהיות רגיל זה משעמם!!!!
אם אתה לא חובה את זה על עצמך אתה לא תבין כלום אפילו עם תלמד את הנושה שנים ומה זה HDD כי אני לא בטוח שאני זוכר מה זה
גם אני מסתדר עם זה מעולה ואני אפילו משביץ שלי יש את זה ולהם אין[/QUOTE]
פסיכולוגיה זה קשה, אתה בטוח שאתה רוצה? S:
[QUOTE=ttrrtte;1272102][B]קיבלתי רק אחד אז-שניצל![/B][/QUOTE]
[B]יא ספאמרית... אתמול הקדשת? כבר עשית עוד 100 הודעות...[/B]
קיבלתי איזה 4 באנים לצמיתות (שחזרתי מהם, קוסם שכמותי)+עוד מלא של 3שבועות~חודש+עוד מיליון של קצת זמן
[quote=יאיר לפיד מלך;1272107]קיבלתי איזה 4 באנים לצמיתות (שחזרתי מהם, קוסם שכמותי)+עוד מלא של 3שבועות~חודש+עוד מיליון של קצת זמן[/quote]
[b]אז תגיד קוסקוס Xd[/b]
[B]קוסקוס[/B]
[quote=מאסטר ליאון;1272110][b]קוסקוס[/b][/quote]
[b]אבל לא קיבלת אף באן....[/b]
[quote=מאסטר ליאון;1272110][b]קוסקוס[/b][/quote]
יופי עכשיו יתנו לך באן :-)
מניינים כולם?ליאור פה?
[quote=Sakurai Tomoki;1272105]פסיכולוגיה זה קשה, אתה בטוח שאתה רוצה? S:[/quote]
החלופה, לפחות בבית הספר שלי, היא או פיזיקה או ביולוגיה. ומכיוון שכידוע כל מדע דשא קל יותר מכל מדע לא דשא, נובע שפסיכולוגיה קל יותר מכל חלופה אחרת, לפחות בבית הספר שלי.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1272105]פסיכולוגיה זה קשה, אתה בטוח שאתה רוצה? S:[/QUOTE]
לא רק שאני אהיה במגמת פסיכולוגיה אני גם יעשה 5 יחידות ויותר!!!!!
[QUOTE=DigiSaver;1272112]יופי עכשיו יתנו לך באן :-)
מניינים כולם?ליאור פה?[/QUOTE]
אני פה
מגל אני אסביר לך איך קוסקוס
[QUOTE=מאסטר ליאון;1272120]מגל אני אסביר לך איך קוסקוס[/QUOTE]
[B]אה...? :peee:[/B]
[QUOTE=LordAbizi;1272113]החלופה, לפחות בבית הספר שלי, היא או פיזיקה או ביולוגיה. ומכיוון שכידוע כל מדע דשא קל יותר מכל מדע לא דשא, נובע שפסיכולוגיה קל יותר מכל חלופה אחרת, לפחות בבית הספר שלי.[/QUOTE]
זה לא קשה בצורה כמו פיזיקה, שזה מקצוע כמו מתמטיקה, זה קשה מסיבות אחרות.
קודם כל, רוב הזמן זה משעמם לגמרי והמורה חופרתצ הרבה, יש המון המון המון דברים לזכור, דברים ממש קטנים ומעצבנים שבתוכם עוד דברים קטנים ומעצבנים, הרבה דברים לפעמים לא מובנים בפעם הראשונה וצריך מלא לחזור על זה כדי להבין וכו' וכו'..
[QUOTE=Amitlv;1272116]לא רק שאני אהיה במגמת פסיכולוגיה אני גם יעשה 5 יחידות ויותר!!!!![/QUOTE]
אני חושב שזה 5 יחידות S: