-
[quote=דור רמאי;1318239]החוק של אחרי תשע בערב..[/quote]
כפי שמאיטו גאי היה אומר: זהו JIBUN RURRU.
חוק עצמי, שאני מטיל על עצמי, שמונע מעצמי לעשות שגיאות מטומטמות. זהו לא חוק רשמי של חת"ם מן הסתם. החוקים לא מחייבים אותי להגיב מיד, ומותר לי לדחות בצורה סבירה את התגובה למשחק. אני בטוח שדחייה של 12-14 שעות היא סבירה.
-
אכן כן. אבל כשאצלך יהיה 2 בצהריים, אצלי יהיה 1 בבוקר.
-
[quote=דור רמאי;1318241]אכן כן. אבל כשאצלך יהיה 2 בצהריים, אצלי יהיה 1 בבוקר.[/quote]
מה חבל.
(מעניין שהפרשי השעות בין איטליה, או ספרד, אני כבר לא זוכר, לישראל, גדלו באופן משמעותי...)
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1318242]מה חבל.
(מעניין שהפרשי השעות בין איטליה, או ספרד, אני כבר לא זוכר, לישראל, גדלו באופן משמעותי...)[/QUOTE]
1- ספרד
2- אילו הייתי בספרד, לא הייתי לי בעיה עם כך. כי זה שעה אחורה מישראל. אבל באלסקה יש קצת בעיה.
-
אביזי,יש לי רק שבוע להכין הסבר ואז לשלוח לך? ואני אגיב מחר לכל מי שבמ":ת שלי(מגל, השבוע עבר ולכן תגיב)
-
-
-
人◕ ‿‿ ◕人
נזכרתי כרגע במשהו יותר הזוי מgyo...
Saya No Uta אין ולא יהיה משהו יותר הזוי מהvn הזה.
-
[quote=monster;1318148]חח קראת לי, לא חשבתי שעבושד פה על מישהו. שמי המלא זה ליאור.
בכל מקרה הית יכול לרשום עד 3 דברים בכל קטוגריה-אם הית רוצה.
וואן פיס זאת המאנגה היחידה שאתה קראת שכמעט לה רק הצבעת?[/quote]
לי זה באמת חרא של שם XD
תשמע לא היה נראה לי הגיוני שאני אומר הכי טוב ונותן יותר מאופציה פשוט, במקומות רבים במילא היה לי רק אחד.
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.
-
[QUOTE=Blackbeard;1318255]לי זה באמת חרא של שם XD
תשמע לא היה נראה לי הגיוני שאני אומר הכי טוב ונותן יותר מאופציה פשוט, במקומות רבים במילא היה לי רק אחד.
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.[/QUOTE]
וואן פיס זה לא מנגה או אנימה, זאת דרך חיים !
-
[quote=Chopper;1318259]וואן פיס זה לא מנגה או אנימה, זאת דרך חיים ![/quote]
+1(כי אין תגובה טובה מלייק לזה)
-
[quote=מאסטר ליאון;1318245]אביזי,יש לי רק שבוע להכין הסבר ואז לשלוח לך? ואני אגיב מחר לכל מי שבמ":ת שלי(מגל, השבוע עבר ולכן תגיב)[/quote]
הוא לא...
-
[QUOTE=Blackbeard;1318255]לי זה באמת חרא של שם XD
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.[/QUOTE]
לי זה אחלה שם.
תראה אם בקטוגריה האנימה הכי טובה יש לך התלבטות בין כמה אנימות,אז תוכל לכתוב את שלושתן.
-